Bendede sancı çıktı bugün karnım sertleşiyordu nefesim daralıyo gibi oluyor du sancıymış bunlar bende kaç sancı olayını merak ediyorum aşagıdakş sancı dedi ebe 40 falandı
Benim kafamdanmılsın bende de bi stres oluştu uyuyuyum uyanıyım bitsin istiyorum:)))))
MerhabaAzRASILAM ve arkadaşlarım 30.11.2016 saat sabah 5:25de Ayşe kızıma normal doğumla kavuştum. 50 cm 3400 gram. Rahat bir doğum oldu çok şükür. Ikimizde iyiyiz. Allah hepinizi bir avazda kurtarsın...
Benimde 11 Mart kızlar. Ama neden 17 Aralık görünüyor tarihi farklı mı girdiniz takvimeBenim de 11 mart
AMİN CANIM İNŞAALLAH RABBİM SAĞLIKLI HAYRLI ÖMÜRLER VERSİNMerhabaAzRASILAM ve arkadaşlarım 30.11.2016 saat sabah 5:25de Ayşe kızıma normal doğumla kavuştum. 50 cm 3400 gram. Rahat bir doğum oldu çok şükür. Ikimizde iyiyiz. Allah hepinizi bir avazda kurtarsın...
Ayyy ne guzell cnmm gozunn aydinn. :)MerhabaAzRASILAM ve arkadaşlarım 30.11.2016 saat sabah 5:25de Ayşe kızıma normal doğumla kavuştum. 50 cm 3400 gram. Rahat bir doğum oldu çok şükür. Ikimizde iyiyiz. Allah hepinizi bir avazda kurtarsın...
MerhabaAzRASILAM ve arkadaşlarım 30.11.2016 saat sabah 5:25de Ayşe kızıma normal doğumla kavuştum. 50 cm 3400 gram. Rahat bir doğum oldu çok şükür. Ikimizde iyiyiz. Allah hepinizi bir avazda kurtarsın...
Ben bizimkilere sancım da varmış diyip diyip geziniyorum:))) benim nefesim kesiliyo şişiriyo kendini iyice sıgmıyo içime resmen...ablamda dalga geçiyo doğum sancısı olsa duramazsın diye bizde onla dalga geçiyoruz ikincide daha doğum sancısı degil dedi tum işlerini bitirdi hastaneye zor yetişti 5 dk daha gitmese yolda doguracaktı:))))Benim de gecen hafta 40 a cikti nstde ama ben hissetmedim. Ebede dogum 100e vurunca oluyor zaten dedi
Bende buradayım inşallah :)Normal dogum bekleyen kimler var kizlar? Toplanin yoldaslarDD
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle büyüsün küçük Ayşecik, maşallah ikinize deMerhabaAzRASILAM ve arkadaşlarım 30.11.2016 saat sabah 5:25de Ayşe kızıma normal doğumla kavuştum. 50 cm 3400 gram. Rahat bir doğum oldu çok şükür. Ikimizde iyiyiz. Allah hepinizi bir avazda kurtarsın...
Allah analı babalı büyütsün canımmMerhabaAzRASILAM ve arkadaşlarım 30.11.2016 saat sabah 5:25de Ayşe kızıma normal doğumla kavuştum. 50 cm 3400 gram. Rahat bir doğum oldu çok şükür. Ikimizde iyiyiz. Allah hepinizi bir avazda kurtarsın...
Yok canım benim hamilelik takviminde 16 diyorBenimde 11 Mart kızlar. Ama neden 17 Aralık görünüyor tarihi farklı mı girdiniz takvime
Ahh bi dogursam rahatlick olan cokda :) plateste zipliorm suan zipladigim yerdede hurmalari goturdum :))sukufelale canim hayirli olsun Ediz Enesin Annesi kiz sen dogur ben cok rahatlicam @serpil89 canim ben 36+0 da ayrildim ama evde tek bir gun bile beni bunalima sokuyo gercekten 1 haftada bile o kadar sikildimki anlatamam dayanabildigin kadar devam et en azindan zaman cabuk geciyor AzRASILAM ben zaten 10 kilo aldim onu da verirsem super olur ya heves ettim su an mihaelamarta agrisiz sizisiz dogumlarin olsun insallah. Valla zaman gecmiyo gecmiyo hava da kotu surekli bir depresif mooddayim evde is de yaptirmiyolar iyice sikildim.. benim de kasiklarim agrimaya basladi zaten. Dun gece de ruyamda bebis karnimi kendi kendine yirtmis elini cikarmis guya ben de sokaklarda tek basima taksi bulmaya calisiyodum psikolojimiz normal degil zmanimiz gelsin de saglikla bebeklerimizle bitirelim su gebelik surecini insallah
Ewt yaa aynen benmkide bu sefer eksik olctu boyunuda kisa olctu iyimi:)) haha bebek cektimi yani dedim :)( kg neysede boy kisalmasi mumkun degil sonucta. Olcumlere bakma yanlis olur artik dedi zaten haftaya ultrason almicm seni artik dedi. Olcum yapmanin bi anlami yok dedi.Kızım bu sefer fazla kilo almamış. Artık aşağı indiği için tam ölçüm yapamayız dedi doktorumuz. Gelişimi iyi, plasentası, suyu iyiymiş çok şükür :) çatı muayenesi yapmadı, bende sormadım yapacak mısınız diye, normal Doğum için şu an bir engel görünmüyor dedi. Beklenen Doğum tarihimiz 16 aralık. O zamana kadar doğmazsa suni sancıyı deneyebiliriz o da olmazsa ancak o zaman sezaryen dedi. Hızlandırmak için ne yapabiliriz diye sordum, bol yürüyüş, merdiven inip çıkma, sık cinsel ilişki,bol hareket önerdi. Hurmayı sordum, hurmanın Doğumu başlayabilmesi için bir kaç tane Yemen yetmez günde 1 kiloyla ancak kasılma olur dedi. Ben yine de 3-5 tane ara öğün niyetine yerim. Çayı muayenesinden yırttığıma ve normal doğumu bekleyeceğimize çok sevindim
Bende buradayım inşallah :)
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle büyüsün küçük Ayşecik, maşallah ikinize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?