- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
HiC sanmammmmKiz sen doguracan mi ?
Bende bugun ruyamda ayin 5.nde dogurdugumu gordum insallah ayin 6.sinda dogar cok guzel olur. Tam 39+0 olacam ve buyuk oglum 6 martta dogdu ve buda 6 aralik olsa cok guzel olur ama Rabbim hayirlisini nasip etsindört gozle bekliyoruz babamizda artik gelmesini istiyor
bekleme beklemeeeeHiC sanmammmm
Kasilma sanci gene var ama bn dgum bklemiorum artk :)
Hoşgeldinnnn....Sonunda aranız a yeniden geldim kızlardoğum yapanlar olmus herkese hayırlı uğurlu olsun diyorum allahım uzun ömürler versin inşallah.bizim de kontrolu muz vardı bugün 36+2 yiz 2900 olmus kilomuz. Ve küçükken olduğum kalça çıkıkligi ameliyatından dolayı sezeryan olacağıM. Inşallah iyi olur herşey. Sezeryan olan arkadaşlar hangi anestezi şeklini önerir siniz.
Bnde gene cooook az akintiyla kan geldi cok azcik..
Canım aksef500 bende kullandım idrar yolu enfeksiyonuna. Ve kullanırken kaşıntı oldu. Prospektusunde zaten mantar yapabileceği yazıyor. Doktor bu seferde kaşıntıdan dolayı bana fıtıl ve krem verdi. Fitili kullanmadım ama kremi kullandım. Bide sirkeli suyla sabah karbonatli suyla aksam kişisel temizliğimi yaptım. Bana iyi geldi. Doktoruna sormadan deneme tabi herkese nasıl etki eder bilemem. Ama bu iki su resmen kaşıntıyı dindirdi. Yani doktoruna Danış muhakkak antibiyotik mantarı tetikliyor ben yasadım.Merhaba kızlar uyumayan anneler hamişler ya size bir sorum var yarın dr kontrolüm var 37+1 olduk artık rapor alma zamanı anniş dinlensin diye dedim sabah erken gidicem duşa gireyim ama çamaşırım da yeşil alıntı farkettim bildiğiniz açık yeşil akıntı olmuş 1. Haftadır ağır grip geçiriyordum aksef 500 antibiyotik kullanımı ve son gün yarın antibiyotik bitti ama bu arada akıntı kokusuz hafif iritasyon ve kaşıntı var hayatımda ilk defa öle yeşil akıntı gördüm acaba diyorum bende mantar vardı antibiyotik dışarımı attı yoksa antibiyotik daha da mantarı arttırdı mı yarın dr sorucam ama başına gelen varmı
Antibiyotik mantar yapıyor yan etki olarak bende kullandım geçenlerde bana da yaptı.dr um meşhur mantar kremi var ya t ile başlayan ondan verdi bi de fitil ama fitili kullanmadım kremi 2-3 gün sürdüm geçti gibiMerhaba kızlar uyumayan anneler hamişler ya size bir sorum var yarın dr kontrolüm var 37+1 olduk artık rapor alma zamanı anniş dinlensin diye dedim sabah erken gidicem duşa gireyim ama çamaşırım da yeşil alıntı farkettim bildiğiniz açık yeşil akıntı olmuş 1. Haftadır ağır grip geçiriyordum aksef 500 antibiyotik kullanımı ve son gün yarın antibiyotik bitti ama bu arada akıntı kokusuz hafif iritasyon ve kaşıntı var hayatımda ilk defa öle yeşil akıntı gördüm acaba diyorum bende mantar vardı antibiyotik dışarımı attı yoksa antibiyotik daha da mantarı arttırdı mı yarın dr sorucam ama başına gelen varmı
Normal şuanda benimde lakin bilerek beklemek daha bi sabır işi ☺ Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ben aralık sonu gb hafta dolumu ama 38 den snra heran bkliorum üçüncü olunca yol açık malumOoo iyi baya variz yine :) Heyecanli bekleyis devam ediyor
Hemşire bana spinal i önerdi. Bebeği emzirmek daha kolay olur dedi.genel de sersem gibi olursun dediHoşgeldinnnn....
Ben genel olucam yatcam kalkcam:))))((
Aaa hayırlı uğurlu olsun canım. Allah anali babalı büyütsün uzun ömürleri olsun inşallah.Kızlar geçmişi okuyamadım ama ben bugün doğum yaptım. Sabah suyum geldi ve epidural normal doğum yaptm. Ayrıntıları yazacağım.
Hayırlı olsun. Detayları merakla bekliyorum.Kızlar geçmişi okuyamadım ama ben bugün doğum yaptım. Sabah suyum geldi ve epidural normal doğum yaptm. Ayrıntıları yazacağım.
Kızlar geçmişi okuyamadım ama ben bugün doğum yaptım. Sabah suyum geldi ve epidural normal doğum yaptm. Ayrıntıları yazacağım.
Allah analı babalı büyütsün canımm gözün aydınKızlar geçmişi okuyamadım ama ben bugün doğum yaptım. Sabah suyum geldi ve epidural normal doğum yaptm. Ayrıntıları yazacağım.
Sağol canım
Amin canım inşallah hepimizGecmis olsun canim. Insallah hersey yolunda gider de saglicakla aliriz yavrulari kucagimiza.
Oluyor demek ki ve önemsiyorlar Ankara sabah yagmurluydu yetişemicem randevuya diye mi stres ysptı bilmiyorum artık kanama suyun gelmesi Yada dinlenmekle geçmeyen ağrı olursa gelin dediler sana da geçmiş olsunBende pazartesi sabah sağlık ocağına gittim kontrol vardı.bebeğin kalp atışlarını dinledi çok yüksek dedi.170-180 atıyor dedi.hemen kadın doğumcuna git dedi.bende gittim sonra kontrol edildi şükür çıkmadı bişey.bazen strese giriyoruz sanırım Dr A gittiğimizde belki strese giriyoruz.çok geçmiş olsun bebişin vaktinde gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?