Öyle hissediyorsun özellikle ilk doğumda bide ilk doğum uzayabiliyor cogunlukla bn ilkini 41 hafta dolduktan sonra yaptım verdiği son gün tarihinden bır gün önce su geldi hepsi vaktini saatini biliyor Rabbim yardimcimiz olsun yeterki ilkinden sonrakiler daha kolay oluyor ... ama yinede heyecanla bekliyorum hepsi farklı oluyor cnkiHic isaret olmayinca sanki daha duracakmis gibi geliyor. Öyle her an dogumum baslayabilirmis havasinda degilim nedense. 40i bile gecebilir gibi geliyor. 1 hafta gecme hakki var :)
Normal dogum bekleyen kimler var kizlar? Toplanin yoldaslarDD
Cnm daha önce de konuşmuştuk hatirlatsan 1 numara elimde 54 tane var o yüzden 2 numara aliyim diyorum@serpil89 pardon duzeltiyorum 1 kutusu 1 num. 1 kutusu 2 numaraydi .
Anladım canım aslında bende herşey olsun bitsin öyle uyanayım istiyorum ama Bebeğimi ilk ben görmek istiyorum zaten doktorum 5 dk içinde bebeğin çıkıyor dedi sonra sakinleştirici uyku falan vericek ilaç yapabilirmiş istersem dikiş esnasında ama genel de uyanma çok ağrılı oluyormuş en iyisi epiduralmışBel agrisi ve bas agrisi cok cektim canim.
Uykusuzluktan ve bas agrisindan olmustum.
Bundada agrilarim olcak olmicak degil ama uyuyup uyandigimda hersey bitmis gitmis olsun istiyorum canim.
Ilkinde o duyguyu yasadim bunda daha sakin bi sekilde atlatma istegim var
Gülden cim bebişin nasıl ? Sen nasılsın ? Ağrıların hafifledi mi?Günaydın arkadaşlar hamişler lohusalar
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizim başımıza inşallahKızlar hepinizden Allah razı olsun, dualarınızı eksik etmediğiniz için. Ben de size dua ettim inşallah kolaylıkla doğum yaparsınız. Güzel haberlerle kavuşalım birbirimize..
Bugün saat 13.30da, normal sancıyla başlayıp suni sancıyla devam eden normal doğum yaptım, epidural almadım. Allaha binlerce kez şükürler olsun kızlar, çok güzel bi duygu.. Siz de tez zamanda yaşayın inşallah. O kadar çok gelen giden oldu ki çok yoruldum.. detayları eve çıkınca anlatırım ama merak ettiğiniz bir şey olursa sorun görünce cevaplarım hemen
Bende karar veremedim, o ana şahit olmak mi iyi olmamak mi. Bebeği görmek güzeldir ama ameliyat anına şahit olmak insanı strese sokar mi acaba?Benim ilkim geneldi bide belim problemli falan korkuyorum odaya nasıl alınıcam falan bilmeyim istiyorum:))
O tam bi sorun. Gitmek değil de acısı çok kötü. Dün kuaför e gittim ben ama ilk defa çok zorlandım çok acıdı. doğum dan daha kötü dür eminim.son haftalara gelince iyice acıda arttı sanırım.zaten acıya dayanaksız biriyim.ama şimdi ohh mis gibiyimSaç makyaj degil de agda kabusum var:))
Kizlar bu gribe ne iyi gelir. 3 gundur asiri oksuruk burun tikanikligi ve burun akintim var. Zaten idrar yollari icin antibiiyotik kullaniyorum birde bunun icinde kullanmak cok gelmezmi? Acile gitsem serum takarlarmi? Ayrica bu durumum dogumu ya da bebegimi etkilermi? Sinir oldum ya oksurdukce baski yapiyor garibim alt tarafa
Kızlar geçmişi okuyamadım ama ben bugün doğum yaptım. Sabah suyum geldi ve epidural normal doğum yaptm. Ayrıntıları yazacağım.
Kızlar hepinizden Allah razı olsun, dualarınızı eksik etmediğiniz için. Ben de size dua ettim inşallah kolaylıkla doğum yaparsınız. Güzel haberlerle kavuşalım birbirimize..
Bugün saat 13.30da, normal sancıyla başlayıp suni sancıyla devam eden normal doğum yaptım, epidural almadım. Allaha binlerce kez şükürler olsun kızlar, çok güzel bi duygu.. Siz de tez zamanda yaşayın inşallah. O kadar çok gelen giden oldu ki çok yoruldum.. detayları eve çıkınca anlatırım ama merak ettiğiniz bir şey olursa sorun görünce cevaplarım hemen
Tabi ki canım belden aşağısı açık oluyor ameliyat masasında. Birde sonda takılı olacağından uyuşukluk geçip sonda çıkana kadar altın çıplak oluyorSelam kızlar güzel haberler aldığımız günlerimiz olsun ...
Yolun sonuna geldik artık şaka gibi Allah sağlıkla hepimizi kavuştursun ..
Planlı sezaryen olanlar kuaföre gidiyor makyaj falan yapıyor mu ? Ya benim içimden neden gelmiyor acaba korku var ondan mı bilemedim. Evladıma kavuşcam aslında çok çok mutluyum ama buruğum ben yinede ya benim gibi olan var mı acaba..
Bu arada sezaryen olan arkadaşlar özel bölge açık mı oluyor sezaryen da bilgim yok hiç komik mi oldu acaba onu da bilemedim :)
Hayirli olsun canim gozun aydinKızlar geçmişi okuyamadım ama ben bugün doğum yaptım. Sabah suyum geldi ve epidural normal doğum yaptm. Ayrıntıları yazacağım.
Bende karar veremedim, o ana şahit olmak mi iyi olmamak mi. Bebeği görmek güzeldir ama ameliyat anına şahit olmak insanı strese sokar mi acaba?
Ayy darısı bana çok stres yaptım gittiğim kadın uzak gitmek mesele başkasına mı gitsem diyorum bide nasıl yatıcam kalkıcam normade ölüm gibiydi acısı bide şimdi felaket olacak ....
O tam bi sorun. Gitmek değil de acısı çok kötü. Dün kuaför e gittim ben ama ilk defa çok zorlandım çok acıdı. doğum dan daha kötü dür eminim.son haftalara gelince iyice acıda arttı sanırım.zaten acıya dayanaksız biriyim.ama şimdi ohh mis gibiyimsende ihmal etme git biran önce
Selam kızlar güzel haberler aldığımız günlerimiz olsun ...
Yolun sonuna geldik artık şaka gibi Allah sağlıkla hepimizi kavuştursun ..
Planlı sezaryen olanlar kuaföre gidiyor makyaj falan yapıyor mu ? Ya benim içimden neden gelmiyor acaba korku var ondan mı bilemedim. Evladıma kavuşcam aslında çok çok mutluyum ama buruğum ben yinede ya benim gibi olan var mı acaba..
Bu arada sezaryen olan arkadaşlar özel bölge açık mı oluyor sezaryen da bilgim yok hiç komik mi oldu acaba onu da bilemedim :)
Hayirli ugurly olsun normal dogum anlatildigi kadar zormuymusKızlar hepinizden Allah razı olsun, dualarınızı eksik etmediğiniz için. Ben de size dua ettim inşallah kolaylıkla doğum yaparsınız. Güzel haberlerle kavuşalım birbirimize..
Normal dogum yaptim diyenlere okadar imreniyorumki hayirli ugurly olsun arkadasim nasil gecti zormuyduKızlar geçmişi okuyamadım ama ben bugün doğum yaptım. Sabah suyum geldi ve epidural normal doğum yaptm. Ayrıntıları yazacağım.
ben :)Normal dogum bekleyen kimler var kizlar? Toplanin yoldaslarDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?