2016 Aralık Anneleri

Ole
Hic isaret olmayinca sanki daha duracakmis gibi geliyor. Öyle her an dogumum baslayabilirmis havasinda degilim nedense. 40i bile gecebilir gibi geliyor. 1 hafta gecme hakki var :)
Öyle hissediyorsun özellikle ilk doğumda bide ilk doğum uzayabiliyor cogunlukla bn ilkini 41 hafta dolduktan sonra yaptım verdiği son gün tarihinden bır gün önce su geldi hepsi vaktini saatini biliyor Rabbim yardimcimiz olsun yeterki ilkinden sonrakiler daha kolay oluyor ... ama yinede heyecanla bekliyorum hepsi farklı oluyor cnki

Anladım canım aslında bende herşey olsun bitsin öyle uyanayım istiyorum ama Bebeğimi ilk ben görmek istiyorum zaten doktorum 5 dk içinde bebeğin çıkıyor dedi sonra sakinleştirici uyku falan vericek ilaç yapabilirmiş istersem dikiş esnasında ama genel de uyanma çok ağrılı oluyormuş en iyisi epiduralmış

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizim başımıza inşallah

Benim ilkim geneldi bide belim problemli falan korkuyorum odaya nasıl alınıcam falan bilmeyim istiyorum:))
Bende karar veremedim, o ana şahit olmak mi iyi olmamak mi. Bebeği görmek güzeldir ama ameliyat anına şahit olmak insanı strese sokar mi acaba?

Saç makyaj degil de agda kabusum var:))
O tam bi sorun. Gitmek değil de acısı çok kötü. Dün kuaför e gittim ben ama ilk defa çok zorlandım çok acıdı. doğum dan daha kötü dür eminim.son haftalara gelince iyice acıda arttı sanırım.zaten acıya dayanaksız biriyim.ama şimdi ohh mis gibiyim sende ihmal etme git biran önce

Gecmis olsun canim. Benim de bu 5. Gunum. Burnum hem tikali hem akiyor. Bogazim agriyor. Ne yaptiysam iyi gelmedi. Dr ilacsiz iyileseceksin diyor Varsa onerisi olan cok sevinirim.

Selam kızlar güzel haberler aldığımız günlerimiz olsun ...
Yolun sonuna geldik artık şaka gibi Allah sağlıkla hepimizi kavuştursun ..
Planlı sezaryen olanlar kuaföre gidiyor makyaj falan yapıyor mu ? Ya benim içimden neden gelmiyor acaba korku var ondan mı bilemedim. Evladıma kavuşcam aslında çok çok mutluyum ama buruğum ben yinede ya benim gibi olan var mı acaba..
Bu arada sezaryen olan arkadaşlar özel bölge açık mı oluyor sezaryen da bilgim yok hiç komik mi oldu acaba onu da bilemedim :)

Tebrikler canim! Allah saglikli anneli babali buyutsun insallah

Tabi ki canım belden aşağısı açık oluyor ameliyat masasında. Birde sonda takılı olacağından uyuşukluk geçip sonda çıkana kadar altın çıplak oluyor

Başım da kpnuşacaklar falan duyucam stres yaparım gibime geliyo bide çıplak oldugumu da bilmek cabası(((

Bende bunu çok düşündüm cnm açıktır heralde tam ustu çünkü...bide odaya gelince bez takılmıştı onu nasıl yaptılar falan dert etmiştim atleti falan hemşireler giydirmişti bizimkilere oda da kimse varmıydı dedim yok dediler boşatmışlar çok sevindim...ama farklı hastane bursa nasıl diye düşünüyorum. Sonrada amannnnn napıyon olcak bitcek diyorum:)))))

Hayirli ugurly olsun normal dogum anlatildigi kadar zormuymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…