2016 Aralık Anneleri

Normal şuanda benimde lakin bilerek beklemek daha bi sabır işi ☺ Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ben aralık sonu gb hafta dolumu ama 38 den snra heran bkliorum üçüncü olunca yol açık malum

Hic isaret olmayinca sanki daha duracakmis gibi geliyor. Öyle her an dogumum baslayabilirmis havasinda degilim nedense. 40i bile gecebilir gibi geliyor. 1 hafta gecme hakki var :)

Kızlar hepinizden Allah razı olsun, dualarınızı eksik etmediğiniz için. Ben de size dua ettim inşallah kolaylıkla doğum yaparsınız. Güzel haberlerle kavuşalım birbirimize..
Bugün saat 13.30da, normal sancıyla başlayıp suni sancıyla devam eden normal doğum yaptım, epidural almadım. Allaha binlerce kez şükürler olsun kızlar, çok güzel bi duygu.. Siz de tez zamanda yaşayın inşallah. O kadar çok gelen giden oldu ki çok yoruldum.. detayları eve çıkınca anlatırım ama merak ettiğiniz bir şey olursa sorun görünce cevaplarım hemen

Canim cokk ama cokkk sevindim. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah. Kac saat sanci cektin, cok zorladimi? Bebis kac kg dogdu? Dikis agrin cok varmi?

Benim ilkim geneldi bide belim problemli falan korkuyorum odaya nasıl alınıcam falan bilmeyim istiyorum:))

Benim kuzenime 2 ay once spinal yaptilar canim. Onunda bel.fitigi vardi, sorun yasamadim dedi. Ayrica 105 kg civari bi arkadasimda spinal sezeryan oldu gecen hafta

Merhaba kızlar bende uyuyamayan hamile gillerdenim durumlar nedir ? Doğumlar nasıl olacak? Belirtiler var mı?

Benim kuzenime 2 ay once spinal yaptilar canim. Onunda bel.fitigi vardi, sorun yasamadim dedi. Ayrica 105 kg civari bi arkadasimda spinal sezeryan oldu gecen hafta
Bi yanım dogumu bil gör diyo diğer yanım uyu uyu diyo:))) ameliyathaneye 4.girişim olacak başımda dolu insan oluyo falan hemen sızıyım ben heyecanlanır gerilirim tansiyonum fırlar bide utanıyorum ustum başım açılacak diye normal bişey ama bakma bana azcık luzumsuzum)))
Şimdiden kuaföre gidicem stresi yaşıyorum duşun:))

Merhaba kızlar bende uyuyamayan hamile gillerdenim durumlar nedir ? Doğumlar nasıl olacak? Belirtiler var mı?

Bende arada kasik bel agrisi oluyor ama dinlenince geciyor. Birde arada asagi baski hissediyorum. Oksurmekten bu saat oldu uyuyamadim. Benimde kafam atti salona geldim tv izliyom.

Canim valla normal dogumun sanrm en olumsuz tarafi ne dogum fotografcisina net bi tarih soyleyebiliyoruz ne oda susleme isinde tarih belli.muaamma dolu :) Kuafore bile gidemez insan. O sanciyla ne sac kalir ne makyaj :)

mihaelamarta canım çok sevindim, Allah gönlüne göre vermiş, tebrik ederim, maşallah sana da kuzucuğuna da Çok güzel günlerde sağlıkla büyütmek nasip etsin Allah sütün bol, yavrun ömürlü olsun inşallah

cermur hayırlı uğurlu olsun, Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin, tebrik ederim

Bende arada kasik bel agrisi oluyor ama dinlenince geciyor. Birde arada asagi baski hissediyorum. Oksurmekten bu saat oldu uyuyamadim. Benimde kafam atti salona geldim tv izliyom.
Nolcak bu uykusuzluk? Bütün gece harap oluyorum uyuyacağım diye. Sabahta kalkamıyorum. Düzensiz bir hayat

Heekese çok teşekkür ederim.

28 kasım akşamı nişanım gelmişti. Ertesi günde nstde sancılar çıktı. Artık geliyo dedik. 30 kası im sabah altı buçuktada suyum geldi. Doktoru arsdım. Ağrın yoksa 1 2 saat bekleyenilirsin dedi. Biİmde hastaneye gitmemiz 10u buldu. Gittiğimde 3 cm açıklık vardı. 12ye Kadar 4 cn oldu ve epidural istedm çünkğ sancılar şiddetleniyordu. Benimkiler karnımın alt tarafında gaz sancısı gibiydi. Epiduralden sonra rahatladım çok. Açıklığımda hızlı ilerledi. Saat gört gibi tam oldu ancak bebek inmedi doktor iki saat boyunca ıkındırdı. Oralar birax acı vericiydi. Ama gerçekten bebek doğduktdn sonra bütün ağrılar geçti.

Benim bebiş biraz iri olduğu için dört tane dikişim var. Uyuşukluk geçti biraz onların acısı başladı ama dayanılıyo. Yalnız ben idrarımı yapamadım. Az önce sonda taktılar öaalesef. Doktor sabah gelip bakacakmış. Benim önceki ameliyatımdada idrar sorunum olmuştu. Nolur dua edinde düzelsin.

Bu arada doğum anında hepinize dua etiim ve annelik gerçekten çok gğzrlmiş :))

Nolcak bu uykusuzluk? Bütün gece harap oluyorum uyuyacağım diye. Sabahta kalkamıyorum. Düzensiz bir hayat

ben bu gece kadar kotu bi gece hic gecirmedim. Oksurmekten uyuyamadim resmen. 9da dr.a gidicem randevumu one aldim. Bi serum taksada uyusam.

Dualarin kabul olsun canim.insallah, tekrardan gozun aydin. insallah idrar probleminde hallolur

En son 41 e kadar bekliyorum sonra suni deniyoruz dedi .insallah o kdr kalmaz yaa kendiliginden gelir bi an once annem de gelck smdi bu sefer oda erken gelmis olcak mahcup olcam.

Benim doktorumda en cok 10 gun bekleriz dedi. Insallah zamaninda gelir minikler. Hamilelik uzadikca daha agirlasicaz. Su anda zaten fil gibi hissediyorum

Canim valla normal dogumun sanrm en olumsuz tarafi ne dogum fotografcisina net bi tarih soyleyebiliyoruz ne oda susleme isinde tarih belli.muaamma dolu :) Kuafore bile gidemez insan. O sanciyla ne sac kalir ne makyaj :)
Saç makyaj degil de agda kabusum var:))

BEBEKLER bazen geceyle gündüzü karıştırabiliyor aman dikkat et :)
Bu ufaklıkda karıştıranlardan

Spinal öneririm
Bebişini gör isterim :)
Kızlar geçmişi okuyamadım ama ben bugün doğum yaptım. Sabah suyum geldi ve epidural normal doğum yaptm. Ayrıntıları yazacağım.
Ooo süper
Gözünaydın cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah

Süper cnm gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Kg ve cm yazarsan listeye ekleyim

Normal doğum isteyen arkadaşlar için pozitif bir yazı olmuş cnm
Rabbim en kısa zamanda iyi etsin seni de
Kg ve cm yazarsan listeye ekleyim

Ole
Hic isaret olmayinca sanki daha duracakmis gibi geliyor. Öyle her an dogumum baslayabilirmis havasinda degilim nedense. 40i bile gecebilir gibi geliyor. 1 hafta gecme hakki var :)
Öyle hissediyorsun özellikle ilk doğumda bide ilk doğum uzayabiliyor cogunlukla bn ilkini 41 hafta dolduktan sonra yaptım verdiği son gün tarihinden bır gün önce su geldi hepsi vaktini saatini biliyor Rabbim yardimcimiz olsun yeterki ilkinden sonrakiler daha kolay oluyor ... ama yinede heyecanla bekliyorum hepsi farklı oluyor cnki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…