kaç kilo şuan canım, benim bebekte 1 hafta ilerden gidiyor?Kızlar benim bebek iri ya bi de erken dogcakmis gibi gelio bana
Cayi nerden buldun cnm bnde dun baktimda netten yapragi dikenli falan yazmislarBende tik yokGerci hemen öyle gelsin de istemiyorum 40. haftasini doldurabilir. Tek korkum bu gidisle dogum basladiginda acilmanin zor olmasi. Ahududu cayi iciyorum paso, kolay acilmam olsun deyu
Canmmm gozunn aydinnn :)Kızlar geçmişi okuyamadım ama ben bugün doğum yaptım. Sabah suyum geldi ve epidural normal doğum yaptm. Ayrıntıları yazacağım.
:)Kızlar hepinizden Allah razı olsun, dualarınızı eksik etmediğiniz için. Ben de size dua ettim inşallah kolaylıkla doğum yaparsınız. Güzel haberlerle kavuşalım birbirimize..
Bugün saat 13.30da, normal sancıyla başlayıp suni sancıyla devam eden normal doğum yaptım, epidural almadım. Allaha binlerce kez şükürler olsun kızlar, çok güzel bi duygu.. Siz de tez zamanda yaşayın inşallah. O kadar çok gelen giden oldu ki çok yoruldum.. detayları eve çıkınca anlatırım ama merak ettiğiniz bir şey olursa sorun görünce cevaplarım hemen
Insallah agrilarin diner dualarinda kabul olurrrr :)Heekese çok teşekkür ederim.
28 kasım akşamı nişanım gelmişti. Ertesi günde nstde sancılar çıktı. Artık geliyo dedik. 30 kası im sabah altı buçuktada suyum geldi. Doktoru arsdım. Ağrın yoksa 1 2 saat bekleyenilirsin dedi. Biİmde hastaneye gitmemiz 10u buldu. Gittiğimde 3 cm açıklık vardı. 12ye Kadar 4 cn oldu ve epidural istedm çünkğ sancılar şiddetleniyordu. Benimkiler karnımın alt tarafında gaz sancısı gibiydi. Epiduralden sonra rahatladım çok. Açıklığımda hızlı ilerledi. Saat gört gibi tam oldu ancak bebek inmedi doktor iki saat boyunca ıkındırdı. Oralar birax acı vericiydi. Ama gerçekten bebek doğduktdn sonra bütün ağrılar geçti.
Benim bebiş biraz iri olduğu için dört tane dikişim var. Uyuşukluk geçti biraz onların acısı başladı ama dayanılıyo. Yalnız ben idrarımı yapamadım. Az önce sonda taktılar öaalesef. Doktor sabah gelip bakacakmış. Benim önceki ameliyatımdada idrar sorunum olmuştu. Nolur dua edinde düzelsin.
Bu arada doğum anında hepinize dua etiim ve annelik gerçekten çok gğzrlmiş :))
Aynen ole yaaa . 15 i gozumde buyurken bi haftadaha bilmiorum yaniBenim doktorumda en cok 10 gun bekleriz dedi. Insallah zamaninda gelir minikler. Hamilelik uzadikca daha agirlasicaz. Su anda zaten fil gibi hissediyorum
Anladim cnmCnm daha önce de konuşmuştuk hatirlatsan 1 numara elimde 54 tane var o yüzden 2 numara aliyim diyorum
Gecmis olsun canim. Benim de bu 5. Gunum. Burnum hem tikali hem akiyor. Bogazim agriyor. Ne yaptiysam iyi gelmedi. Dr ilacsiz iyileseceksin diyorVarsa onerisi olan cok sevinirim.
10 gun önde ydi en son cnm bugün gitcem kontrole 4 tekaç kilo şuan canım, benim bebekte 1 hafta ilerden gidiyor?
Serpil bz senle ayniyiz diye biliyom benimkide br hafta onde 35.haftada 2800du sen baktirdinmi 35.hftda10 gun önde ydi en son cnm bugün gitcem kontrole 4 te
Yok cnm 3 hafta önce gitmiştim randevum bugün yazarım aksamSerpil bz senle ayniyiz diye biliyom benimkide br hafta onde 35.haftada 2800du sen baktirdinmi 35.hftda
Normal doğum bekliyorum INŞ bendeAranızda kismen de olsa planlı normal doğum bekleyen sadece ben varım galiba :)
Günaaydınn kızlaaar sonunda 1 Aralığı gördük artık gelsin gerçek Aralık anneleribiz çakma aralık anneleri
Bebiş iyi bugün 9 günlük oldu teyzesiGülden cim bebişin nasıl ? Sen nasılsın ? Ağrıların hafifledi mi?
Spinal oldumAzRASILAM şen spinal mi oldun? Nasıldı?
Canım bende doğumdan 1 gün önce çok buruktumSelam kızlar güzel haberler aldığımız günlerimiz olsun ...
Yolun sonuna geldik artık şaka gibi Allah sağlıkla hepimizi kavuştursun ..
Planlı sezaryen olanlar kuaföre gidiyor makyaj falan yapıyor mu ? Ya benim içimden neden gelmiyor acaba korku var ondan mı bilemedim. Evladıma kavuşcam aslında çok çok mutluyum ama buruğum ben yinede ya benim gibi olan var mı acaba..
Bu arada sezaryen olan arkadaşlar özel bölge açık mı oluyor sezaryen da bilgim yok hiç komik mi oldu acaba onu da bilemedim :)
Benimkinin tarihi belli gibi amaNormal doğum bekliyorum INŞ bende
Gzun aydin cnmmBen minnosumu kucagima aldim dün şükürler olsun, mis kokulu misss37+3 günlük 2760 gr ve 48 cm biraz küçük ama Allah'a şükür yanımda Sezaryen oldum tabi, agrilarim var yok dersem yalan olur! Onun dışında şimdilik bir problemimiz yok, sadece daha sütüm gelmedi, insallah gelir cok istiyorum bebisim emsin
Darisi kuzucuklarini bekleyen tüm annelere, en önemlisi ne biliyormusunuz? Sağlıklı, herbirseyi tam kucaginiza almanız.. Hepinize ağrısız acısız dogum diliyorum
Hayırlı uğurlu olsun, tebrik ederim :) Allah analı babalı büyütmek nasip etsin, bol sütlü günleriniz olsun inşallahBen minnosumu kucagima aldim dün şükürler olsun, mis kokulu misss37+3 günlük 2760 gr ve 48 cm biraz küçük ama Allah'a şükür yanımda Sezaryen oldum tabi, agrilarim var yok dersem yalan olur! Onun dışında şimdilik bir problemimiz yok, sadece daha sütüm gelmedi, insallah gelir cok istiyorum bebisim emsin
Darisi kuzucuklarini bekleyen tüm annelere, en önemlisi ne biliyormusunuz? Sağlıklı, herbirseyi tam kucaginiza almanız.. Hepinize ağrısız acısız dogum diliyorum
Hayırlı olsun canım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallahBen minnosumu kucagima aldim dün şükürler olsun, mis kokulu misss37+3 günlük 2760 gr ve 48 cm biraz küçük ama Allah'a şükür yanımda Sezaryen oldum tabi, agrilarim var yok dersem yalan olur! Onun dışında şimdilik bir problemimiz yok, sadece daha sütüm gelmedi, insallah gelir cok istiyorum bebisim emsin
Heekese çok teşekkür ederim.
28 kasım akşamı nişanım gelmişti. Ertesi günde nstde sancılar çıktı. Artık geliyo dedik. 30 kası im sabah altı buçuktada suyum geldi. Doktoru arsdım. Ağrın yoksa 1 2 saat bekleyenilirsin dedi. Biİmde hastaneye gitmemiz 10u buldu. Gittiğimde 3 cm açıklık vardı. 12ye Kadar 4 cn oldu ve epidural istedm çünkğ sancılar şiddetleniyordu. Benimkiler karnımın alt tarafında gaz sancısı gibiydi. Epiduralden sonra rahatladım çok. Açıklığımda hızlı ilerledi. Saat gört gibi tam oldu ancak bebek inmedi doktor iki saat boyunca ıkındırdı. Oralar birax acı vericiydi. Ama gerçekten bebek doğduktdn sonra bütün ağrılar geçti.
Benim bebiş biraz iri olduğu için dört tane dikişim var. Uyuşukluk geçti biraz onların acısı başladı ama dayanılıyo. Yalnız ben idrarımı yapamadım. Az önce sonda taktılar öaalesef. Doktor sabah gelip bakacakmış. Benim önceki ameliyatımdada idrar sorunum olmuştu. Nolur dua edinde düzelsin.
Bu arada doğum anında hepinize dua etiim ve annelik gerçekten çok gğzrlmiş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?