2016 Aralık Anneleri

Bende tik yok Gerci hemen öyle gelsin de istemiyorum 40. haftasini doldurabilir. Tek korkum bu gidisle dogum basladiginda acilmanin zor olmasi. Ahududu cayi iciyorum paso, kolay acilmam olsun deyu
Cayi nerden buldun cnm bnde dun baktimda netten yapragi dikenli falan yazmislar

Kızlar geçmişi okuyamadım ama ben bugün doğum yaptım. Sabah suyum geldi ve epidural normal doğum yaptm. Ayrıntıları yazacağım.
Canmmm gozunn aydinnn :)
:)
Insallah agrilarin diner dualarinda kabul olurrrr :)
Benim doktorumda en cok 10 gun bekleriz dedi. Insallah zamaninda gelir minikler. Hamilelik uzadikca daha agirlasicaz. Su anda zaten fil gibi hissediyorum
Aynen ole yaaa . 15 i gozumde buyurken bi haftadaha bilmiorum yani
Cnm daha önce de konuşmuştuk hatirlatsan 1 numara elimde 54 tane var o yüzden 2 numara aliyim diyorum
Anladim cnm

Gecmis olsun canim. Benim de bu 5. Gunum. Burnum hem tikali hem akiyor. Bogazim agriyor. Ne yaptiysam iyi gelmedi. Dr ilacsiz iyileseceksin diyor Varsa onerisi olan cok sevinirim.

ben yattığım odaya bardak içinde su koydum içine lavanta yağı damlatıp bardağın altına mum yakıyorum o havayı değiştirip burnumu açıyor. lavanta yağı yerine nane yağı da koyabilirsin ama onu az koy yakar gözlerini. nane yağı kokla burnu açıyor. boğazım için ılık suya pekmez katıp karıştırıp içtim. bol bol c vitamini aldım. özellikle kivi ye. çok geçmiş olsun. benim doktorum da virüs olduğunu söyledi. ılık iç sürekli dedi. antibiyotik yazayım mı dedi istemiyorum yazık bebeğe dedim

Günaaydınn kızlaaar sonunda 1 Aralığı gördük artık gelsin gerçek Aralık anneleri biz çakma aralık anneleri
malesef bizde gelemioz canm. Sizinkiler erken hareket etti biseler oldu geldilerde . Bu bizimkiler neyi bekliolar anacigimmm....

Gülden cim bebişin nasıl ? Sen nasılsın ? Ağrıların hafifledi mi?
Bebiş iyi bugün 9 günlük oldu teyzesi
Sadece gündüz gece kavramı yok
Gündüz uyuyor geceleri uyanık :)
Ben ayaklandım ooooo çok oldu :)
3.günü hastaneye gittim
Günden güne daha iyiyim
Rabbime şükürler olsun

AzRASILAM şen spinal mi oldun? Nasıldı?
Spinal oldum
Bebeği görmek doğar doğmaz çok güzel bir duygu

Canım bende doğumdan 1 gün önce çok buruktum
Korku yoktu burukluk vardı
Karnımda son gün diye
Doğum olacağı gün ise tüm duygular karman çormandı
Sezeryandan korkma
İçeri girdikten ve anestezi aldıktan sonra
10 dk geçsin bebişin yanında
Yarım saat sonra da senin işin bitiyor :)
Korkman ve diğer duygular çok normal
Ama bak biz 9 günlük olduk bile
Gelip geçecek :)

Ben minnosumu kucagima aldim dün şükürler olsun, mis kokulu misss 37+3 günlük 2760 gr ve 48 cm biraz küçük ama Allah'a şükür yanımda Sezaryen oldum tabi, agrilarim var yok dersem yalan olur! Onun dışında şimdilik bir problemimiz yok, sadece daha sütüm gelmedi, insallah gelir cok istiyorum bebisim emsin
Darisi kuzucuklarini bekleyen tüm annelere, en önemlisi ne biliyormusunuz? Sağlıklı, herbirseyi tam kucaginiza almanız.. Hepinize ağrısız acısız dogum diliyorum

Kizlar yarin gece annem gelcek. Ve memlekette babami kardesimi b.annemi birakip gelio ee haliyle onlarla tek ilgilenen annemdi. Simdi kadin dio ya gelirim dogmazsa napcaz o kadar zaman diyo. Lutfen dualarinizi eksik etmeyin. Annem ddio ins gelirim 2 gun sonra dogurursun dio.. yarin artik tam 38 olcaz . Bi dua ediverinde su bebis fazla gununu beklemesin. Yoksaa cokkkk mahcuup olcm

Gzun aydin cnmm

Günaydın anneler ve heyecanla anne olmayı bekleyenler
Maşallah ne çok doğumumuz oldu, çok şükür darısı biz bekleyenlerin başına inşallah hayırlı zamanlarda

Hayırlı uğurlu olsun, tebrik ederim :) Allah analı babalı büyütmek nasip etsin, bol sütlü günleriniz olsun inşallah

Hayırlı olsun canım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
En önemli yeri en güzelini demişsin
Tüm acılar geçici
Sütün içinde cnm sıcak duş al
Humana çayı iç

Gözün aydin cnn. allah herkese böyle kolay dogum nasip etsin .son zamanlarinda normal dogum için yaptığın egzersiz vs var miydi . normal dogum yapmayi cok istiyorum henüz hiç sancim olmadı . sancı açılma ne zaman başlıyor merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…