Kiz nasil oldun agrilar, emzirme durumun, bebis merak ettimGünaaydınn kızlaaar sonunda 1 Aralığı gördük artık gelsin gerçek Aralık anneleribiz çakma aralık anneleri
Insallah annen gelir gelmez dogurursun canim hic kendini mahcup hissetme nerden bilicen ne zaman dogum yapicaginiKizlar yarin gece annem gelcek. Ve memlekette babami kardesimi b.annemi birakip gelio ee haliyle onlarla tek ilgilenen annemdi. Simdi kadin dio ya gelirim dogmazsa napcaz o kadar zaman diyo. Lutfen dualarinizi eksik etmeyin. Annem ddio ins gelirim 2 gun sonra dogurursun dio.. yarin artik tam 38 olcaz . Bi dua ediverinde su bebis fazla gununu beklemesin. Yoksaa cokkkk mahcuup olcm
Bende varım :)Aranızda kismen de olsa planlı normal doğum bekleyen sadece ben varım galiba :)
Ya olede canm. Uygun bulduk ucak bileti kacirmayalim dedik aldik. Kadin gelcek ee bende acilma hersey ayni. Simdi bi hakkatten gununu beklerse olmick yaniInsallah annen gelir gelmez dogurursun canim hic kendini mahcup hissetme nerden bilicen ne zaman dogum yapicagini
Hopla zipla biseyler yap da 1-2 cm daha ac kiz sendeYa olede canm. Uygun bulduk ucak bileti kacirmayalim dedik aldik. Kadin gelcek ee bende acilma hersey ayni. Simdi bi hakkatten gununu beklerse olmick yani
Canım benim annemin de önceden alınmış uçak bileti yandı tekrar çok daha pahalıya almak zorunda kaldık.Babamı ve kardeşlerimi bırakıp geldi.Normal bekleyince oluyo böyle şeyler.Kendini üzüp strese sokma.Açılman da var zaten hayırlısıyla sağlıkla inşallah da gönlüne göre olan zamanda gelsin paşamız.Ya olede canm. Uygun bulduk ucak bileti kacirmayalim dedik aldik. Kadin gelcek ee bende acilma hersey ayni. Simdi bi hakkatten gununu beklerse olmick yani
Ypiorum ne ypiymki .. iliski sklastrdim topa oturuorumHopla zipla biseyler yap da 1-2 cm daha ac kiz sende
Aminn ins cnmmCanım benim annemin de önceden alınmış uçak bileti yandı tekrar çok daha pahalıya almak zorunda kaldık.Babamı ve kardeşlerimi bırakıp geldi.Normal bekleyince oluyo böyle şeyler.Kendini üzüp strese sokma.Açılman da var zaten hayırlısıyla sağlıkla inşallah da gönlüne göre olan zamanda gelsin paşamız.
Aminn ins cnmmCanım benim annemin de önceden alınmış uçak bileti yandı tekrar çok daha pahalıya almak zorunda kaldık.Babamı ve kardeşlerimi bırakıp geldi.Normal bekleyince oluyo böyle şeyler.Kendini üzüp strese sokma.Açılman da var zaten hayırlısıyla sağlıkla inşallah da gönlüne göre olan zamanda gelsin paşamız.
Canım çekinerek soruyorum ilişkiye devam mı ben kestim 2 haftadır sorun olur diyeYpiorum ne ypiymki .. iliski sklastrdim topa oturuorum
Doktora soran oldu mu bu ilişki sıklgnı. Yarın Bende sorayım. Ama ablam bende işe yaramadı dedi. İstek sıfır diye dediYpiorum ne ypiymki .. iliski sklastrdim topa oturuorum
Biz 28 haftada kesmiştik dün 38. Hafta doldu kontrolde doktorum kendisi söyledi, sık cinsel ilişkiye girin, Bebek vaktini geçirmesin istiyorsanız dedi.Canım çekinerek soruyorum ilişkiye devam mı ben kestim 2 haftadır sorun olur diye
Benim doktorum kendisi önerdi, istekle alakası yok. Spermin kendisi doğumu tetikleyecek hormonların artışını sağlıyormuş o yüzden kondom kullanmamak gerekDoktora soran oldu mu bu ilişki sıklgnı. Yarın Bende sorayım. Ama ablam bende işe yaramadı dedi. İstek sıfır diye dedi
Bakalım doktor ne diyecek
Bizdede yoktu canim agrilarim oldugu icin ozellikle aksamlari arttigi icin 10 15 gunde bi kere falandi amaCanım çekinerek soruyorum ilişkiye devam mı ben kestim 2 haftadır sorun olur diye
Bn her seferinde unutuyorum ama nette falanda her yerde bilgis var cnm. Bi skinti yoksa yapilablir. Uygun pozisyonda tabi zorlamadanDoktora soran oldu mu bu ilişki sıklgnı. Yarın Bende sorayım. Ama ablam bende işe yaramadı dedi. İstek sıfır diye dedi
Bakalım doktor ne diyecek
Tabi cnm hayirlisiyla gelsin ama gununu gecirmesin :)Ediz Enesin Annesi canım Bebek erken gelsin diye de çok fazla müdahale etme. Sonuçta normalde tamamlaması gereken 40 hafta var erken doğduğunda sıkıntı da olabilir Allah korusun pişman olursun sonra. Sen hayırlısını iste canım hayırlısıyla vaktinde sağlıkla gelsin
Cok ekstra bse yaptigim yok zaten sadece iliski yoktu ona basladim. O kdrEdiz Enesin Annesi canım Bebek erken gelsin diye de çok fazla müdahale etme. Sonuçta normalde tamamlaması gereken 40 hafta var erken doğduğunda sıkıntı da olabilir Allah korusun pişman olursun sonra. Sen hayırlısını iste canım hayırlısıyla vaktinde sağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?