2016 Aralık Anneleri

Insallah annen gelir gelmez dogurursun canim hic kendini mahcup hissetme nerden bilicen ne zaman dogum yapicagini

Merhaba anneler ve anne adaylari
Dogumuni yapanlara hayirli plsun Allah anali babali buyutsun insallah.
Dogum yapacak olanlarida Rabbim bi avazda kurtarsin

Ben sezeryan olanlara hastane cantasina ne koydunuz neleri cok kullandiniz nelere gerek kalmadi onu sormak istiyorum. Benim dogumuumda ocakda Allah nasip ederse

Insallah annen gelir gelmez dogurursun canim hic kendini mahcup hissetme nerden bilicen ne zaman dogum yapicagini
Ya olede canm. Uygun bulduk ucak bileti kacirmayalim dedik aldik. Kadin gelcek ee bende acilma hersey ayni. Simdi bi hakkatten gununu beklerse olmick yani

Ya olede canm. Uygun bulduk ucak bileti kacirmayalim dedik aldik. Kadin gelcek ee bende acilma hersey ayni. Simdi bi hakkatten gununu beklerse olmick yani
Canım benim annemin de önceden alınmış uçak bileti yandı tekrar çok daha pahalıya almak zorunda kaldık.Babamı ve kardeşlerimi bırakıp geldi.Normal bekleyince oluyo böyle şeyler.Kendini üzüp strese sokma.Açılman da var zaten hayırlısıyla sağlıkla inşallah da gönlüne göre olan zamanda gelsin paşamız.

Aminn ins cnmm

Aminn ins cnmm

Agda isim tamam benim de. Ama genital e tüy'dökücü kullancam.zararlı ama bir kereden birşey olmaz inşallah. Malum yarın çatı kontrolü var.
Ablama da bugün suni sancı verildi yeğenim geliyor. Allah m inşallah hemen açılma olur doğar Defnemiz. Çoook heyecanlı yaaa

Canım çekinerek soruyorum ilişkiye devam mı ben kestim 2 haftadır sorun olur diye
Biz 28 haftada kesmiştik dün 38. Hafta doldu kontrolde doktorum kendisi söyledi, sık cinsel ilişkiye girin, Bebek vaktini geçirmesin istiyorsanız dedi.

Doktora soran oldu mu bu ilişki sıklgnı. Yarın Bende sorayım. Ama ablam bende işe yaramadı dedi. İstek sıfır diye dedi
Bakalım doktor ne diyecek
Benim doktorum kendisi önerdi, istekle alakası yok. Spermin kendisi doğumu tetikleyecek hormonların artışını sağlıyormuş o yüzden kondom kullanmamak gerek

Canım çekinerek soruyorum ilişkiye devam mı ben kestim 2 haftadır sorun olur diye
Bizdede yoktu canim agrilarim oldugu icin ozellikle aksamlari arttigi icin 10 15 gunde bi kere falandi ama jtaime020626 de bu sekilde onermisti hemde nettede acilma icin oneriolar. Yeniden bu hafta basladim. Spermler sanciyi artirip kasilmayla acilmaya yardimci oluyoms bu yuzden. Yoksa koca gobekle hic kolay degil. Sirf acilmaya yardimci olsun die yani

Doktora soran oldu mu bu ilişki sıklgnı. Yarın Bende sorayım. Ama ablam bende işe yaramadı dedi. İstek sıfır diye dedi
Bakalım doktor ne diyecek
Bn her seferinde unutuyorum ama nette falanda her yerde bilgis var cnm. Bi skinti yoksa yapilablir. Uygun pozisyonda tabi zorlamadan

Tabi cnm hayirlisiyla gelsin ama gununu gecirmesin :)

Cok ekstra bse yaptigim yok zaten sadece iliski yoktu ona basladim. O kdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…