2016 Aralık Anneleri

Oncelikle hayirli olsun bebisin.
Kendim icin
1 adt gecelik sabahlikli
1 adt pijama tk
Terlik tac
Kullan at lohusa kilodu
Lazim olur diye uzun ped.
Hastahaneden cikana kadar zaten koyuyorlar en kalinindan altina :)
Ben her ihtimale karsi koydum.
Emzirme atleti
2 adt yuksek bel kilot
Doktorum izin verirse kullanmak uzere bel korsesi.
Kalin orgu yelek
Corap
Ve patik
Malum kis ayi dogum sonrasi zaten usume tutuyo.

Bebis icinde
2 adt hastahane cikisi 10 lu tak.
corap
Agiz bezi
Omuz bezi
Biberon emzik
sari tulbent
Orgu battaniye
2 numara bebek bezi
Alt silme pamugu
Alt acma ortusu

Cok skiliyorum kizlar yaa. Bunaliyorumm. Hersey ayni ayni ayniiiiiiii skildm hic bi degisiklik yok zaman gecircek hic bise yokkk offfffffff bunalima giriyorum galibaaaa ......... bagirmak istiorm avazim ciktigi kadar. !!!!

Cok skiliyorum kizlar yaa. Bunaliyorumm. Hersey ayni ayni ayniiiiiiii skildm hic bi degisiklik yok zaman gecircek hic bise yokkk offfffffff bunalima giriyorum galibaaaa ......... bagirmak istiorm avazim ciktigi kadar. !!!!

Al benden de o kadar.bi bunaltı sana anlatamam.senin heran olabilir benim daha 2-3 hafta var.günler sanki ilerlemiyor

Kızlar geçmişi okuyamadım ama ben bugün doğum yaptım. Sabah suyum geldi ve epidural normal doğum yaptm. Ayrıntıları yazacağım.
ne guzel canim yaaaa cok sevindim:) Rabbim hayirli uzun omurler nasip etsin bebisine insallahhh ve darisi biz bekliyen aralik Annelerine

Canim gözun aydin :) cok sevindim

oyyy cok sevindim :) Hayirli bir sekilde buyut bebisini cnm

Insallah sagsaglim gelir bir an önce Bende artik bunaliyorum... Sanirim son zamanlarda böyle oluyor

Yoruldum ya dusunmekten yorgun dustum yani. Normale donmek istiorum . Cok bunalti gelio artik bana valla herseyi dagitasim bagirip cagirasim gelio. Ne gitcegm bi arkadasim var burda ne yapcagim bi aktivite. Koca gobekle napcm zaten hersey sorun oluyo. Yavruma kavussamda normal hayatimiza adapte olsak bi duzen kursak artik. Bilinmezlik cok kotu. Sezeryan sadece bu yuzden cok iyi. Sanci gelio saat tutuyorum 20 dkk 20 dkk 15 7 derken bakiyorum komple bozulmus sinir oluyorum artik.
Al benden de o kadar.bi bunaltı sana anlatamam.senin heran olabilir benim daha 2-3 hafta var.günler sanki ilerlemiyor

Bel kasigi gectim ona alismistim sirtim agrimaya basladi artik. Belden yukarim agri karmasasi icinde. Haaa belden asagida bise yokmuu var tabiii olmazmiii.. ayaklar tulumbalasmaya cok hafifte olsa baslamis ve bacaklarim sizim sizim sizlar durumda. Gece kitlendim bacagimi acamadim esim ovaladida duzeldim. Daha sayimmmii....

Arkadaslariliskiden bahsetmisiniz ama cok afedersiniz icinize spermler gidiyorsa dogumdan sonra cocugun cildinde o sperm sivisi belli oluyormus hemsire arkadas demisti

Hemen hemen benim hazirladigim gibi :) tesekkur ederim bebegini gule gule buyut

Ayy canim benim mamasini eksik verme en azindan beslensin de cok yukselmesin bilirubini. Sen emzirmek icin elinden geleni yapmaya devam et tabi ama ac da birakma bebisi insallah gecicek bu sikintilarin

Hemen hemen benim hazirladigim gibi :) tesekkur ederim bebegini gule gule buyut

Ayy canim benim mamasini eksik verme en azindan beslensin de cok yukselmesin bilirubini. Sen emzirmek icin elinden geleni yapmaya devam et tabi ama ac da birakma bebisi insallah gecicek bu sikintilarin
3 saatte bir mama veriyorum cnm bide çıktığı kadar sağıyorum onuda veriyorum ama yok pazartesi 12ydi şimdi 13 olmuş cumartesi bidaha bakılacak 17 den sonrası tehlikeymiş çok korkuyoruuum zaten sürekli uyuyo sarılıktan

CansuEylul canim gecmis olsun. Yenidoganda sarilik onlemek icin ilk 1 hafta 10 gun yarim saatte bi emzirilmesi gerektigi gece bile kaldirip buna devam edilmesi gerektigini bliorum. Emmiosada iste mamayla doyurulmasi gerekio ayrica su verilmeside sariligi dusuruyo. Ins bnde dogurunca annemle beraber yatcaz o kaldirck beni devamli uyusamda emzircem yarim saat 1 saatte 1 kere

UYandırılmıyo kuzum kitliyo ağzını açmıyo anne sütünü 2 saate bir mamayı 3 saate bir verin dedi dr su olayını bilmiyodum bi araştırayım. Birde emin ol hiç uyumucaksın benm aklım gidiyo uyurumda duymam diye gözümü kırpmıyorum gece gündüz ıyuyorum annem bakıyo

Cok tesekkur ederim. Yapicam mutlaka. Çekilecek gibi degil. Nefes alamamak cok kotu

Anladim cnm su olayina da bi bak. Mama ve su sariligi dusuruyo bunu biliyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…