Canım bence biz artık tamamız. Heran gelebilir bebekler. Allah yardımcımız olsun.Anladim canim bnde 2 gundur agrili agrisiz genelliklede sanciyla gelen kasilma oluyo karnimda sertlesme.. ayakta bile hissedebiliorum artik onceden yatinca dayabliodum. Bakalim carsamba kontrol ama dayanamayip salida gideblirim.malesef nst 20 dkka anca cekebildikleri icin cogu zaman oraya denk gelmeyeblio. Ins bu sefer denkli olur diorum.
Kiz kac saattir hastanedeyim sancim yokjtaime020626 sancin varmiydi dun kuzum. Benm yarim saatte 1 hala bi dusemedi 20 dkkaya dusuyobgeri yarim saat oluo blmiorum iste bakalim bende bu gece gtsem nolur sanki
Insallah kuzum. 4 gozle sag salim hayirlisiyla beklioz insallah. Bide sulu akinti var iste. Bel agrisi yogun sirtla beraber. Benm sancilarin dusmesini bekliorum sadece hic su gelck gbi hssetmiorum nedense.Canım bence biz artık tamamız. Heran gelebilir bebekler. Allah yardımcımız olsun.
Yok canim nişanım gelmedi .Canim senin nişan geldimi hiç
Valla canm bi kere oldu muayeneden dedim. Sonra muayenesiz oldu ama ne gelen var ne giden. 25 inde gormustum. Tekrar gormedim. 2 cm acilmayla duruyorum iste tek eklenen sancilsrin ve kasilmalarin sklasmasi ve genellikle 30 dkka 1 gelme. Nişan degil buyuk bir ihtimal olsa simdiye dogururdun.nişan rahim agzini tikakan tikac gibi seffaf yogun sumuksu sivi.ilk dogumumda benimde cati muayanesinde doktorum biraz zorlamisti rahim biraz acilsin diye o zaman kanli akintim gelmisti bir iki gun ama asıl nişanim dogumdan bir gun once geldi.sancilarin var ama dogum sancisi degil yalanci sancilar.dogum sancisi cok daha kuvvetli oluyor.ben. kadar dogum sancisi cekmeme ragmen sezeryan oldum buda sezeryan olacak ama direk sezeryan olsaydim normal dogumu tadamiyacaktim en azindan nasil birsey oldugunu biloyorum dogum masasindan ameliyat masasina gittim
Nasi yok. Sadece suyun mu geldi. Nedense banada hic suyym gelck gbi hssetmiorum ya. Ben sancidan dolayi gtcekmisim gbime gelio hani dkkasi dustu die. Ee nolck suni mi vercekler. Senin zaten acilman 2 cm degilmiydi kuzumKiz kac saattir hastanedeyim sancim yok
Canim simdi kendi sancimi bekliyorum eger sancim olmassa suni vereceklerSuyun gelmeye devam ediyormu dogumun hizlansin diye suni sanci basladilarmi
Evet canim hala 2 cm acilmam var kendi sancilarimi bekliyorum eger gelmesse suni alacamNasi yok. Sadece suyun mu geldi. Nedense banada hic suyym gelck gbi hssetmiorum ya. Ben sancidan dolayi gtcekmisim gbime gelio hani dkkasi dustu die. Ee nolck suni mi vercekler. Senin zaten acilman 2 cm degilmiydi kuzum
Kac saat oldu suyun geleli.suyun geldikten sonra 24 saat icinde dogum yapman gerekiyor yavastan baslasalar iyi olur hafiftende olsa agrin yokmuCanim simdi kendi sancimi bekliyorum eger sancim olmassa suni verecekler
Var canim sancilarim var ama duzensiz ve 60'mı gecmiyor malesefKac saat oldu suyun geleli.suyun geldikten sonra 24 saat icinde dogum yapman gerekiyor yavastan baslasalar iyi olur hafiftende olsa agrin yokmu
Var canim sancilarim var ama duzensiz ve 60'mı gecmiyor malesefsabah 6.da suyum geldi fazla degil ama onun uzerine daha gelmedi. zaten sancilarim duzene oturmayip yukselmezse suni alacam mecbur.
Allah yardımcın olsun canım ya. Bir avazda kurtulun ikinizde inşallah. Çok güzel bir doğum hikayesi anlatırsın bize inşallah.Kizlar hepinize tek tek tessekkur ederim
Şuan hastanedeyim dort gozle sancilarimi bekliyorum birazdan disariya cikip yuruyecem yoksa boyle olmazeger sancilarim arttmassa suni sanci isteyecem ve epidural alirim buyuk ihtimal bakalim nolacak hakkimizda hayirlisi. Dua edin kizlar bende sizler icin ediyorum hepimiz bir avazda kurtulalim insallah Rabbim yar ve yardimcimiz olsun .
Kızlar ya bebeğiniz çok hareket ediyor mu.
İçeride tuhaf tuhaf şeyler yapıyor korkmaya'başladım. Çıkmak mi istiyor. İki ayrı tarafta şişkinlikler oluşturuyr. Göbek deliğimn etrafını bile çatlattı bu zilli
Yok canım artk yerleri daraldı iyice.benim .karnım sisip iniyor, sağ tarafa da ayaklarını vuruyor arada o kadarKızlar ya bebeğiniz çok hareket ediyor mu.
İçeride tuhaf tuhaf şeyler yapıyor korkmaya'başladım. Çıkmak mi istiyor. İki ayrı tarafta şişkinlikler oluşturuyr. Göbek deliğimn etrafını bile çatlattı bu zilli
Şen benim çatlağı görsen resmen korkar sin. Harita oldu resmen.Ayni canim. Ayaklari bi tarafta poposu bi tarafta. Geriniyor mu yerlesiyor mu bilmiyorum. Yanlis tarafara gidip gerinecek diye odum kopuyor. Kocaman gobegim oldu bir catlagim bile yoktu. Bugun bir baktim gobek deligimin etrafinda mini mini catlaklarim var.
Bende diom ama.fikir.yok yarın doktora gidicem bu yüzdendir nKızlar ya dünden beri akıntı gibi su geliyor iç çamaşırım ıslanıyor. Suyum olabilir mi yaa sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?