2016 Aralık Anneleri

Canım bence biz artık tamamız. Heran gelebilir bebekler. Allah yardımcımız olsun.

Canım bence biz artık tamamız. Heran gelebilir bebekler. Allah yardımcımız olsun.
Insallah kuzum. 4 gozle sag salim hayirlisiyla beklioz insallah. Bide sulu akinti var iste. Bel agrisi yogun sirtla beraber. Benm sancilarin dusmesini bekliorum sadece hic su gelck gbi hssetmiorum nedense.

Kiz kac saattir hastanedeyim sancim yok
Nasi yok. Sadece suyun mu geldi. Nedense banada hic suyym gelck gbi hssetmiorum ya. Ben sancidan dolayi gtcekmisim gbime gelio hani dkkasi dustu die. Ee nolck suni mi vercekler. Senin zaten acilman 2 cm degilmiydi kuzum

Nasi yok. Sadece suyun mu geldi. Nedense banada hic suyym gelck gbi hssetmiorum ya. Ben sancidan dolayi gtcekmisim gbime gelio hani dkkasi dustu die. Ee nolck suni mi vercekler. Senin zaten acilman 2 cm degilmiydi kuzum
Evet canim hala 2 cm acilmam var kendi sancilarimi bekliyorum eger gelmesse suni alacam benimde sancim var ama cok duzensiz .

Kizlar hepinize tek tek tessekkur ederim
Şuan hastanedeyim dort gozle sancilarimi bekliyorum birazdan disariya cikip yuruyecem yoksa boyle olmaz eger sancilarim arttmassa suni sanci isteyecem ve epidural alirim buyuk ihtimal bakalim nolacak hakkimizda hayirlisi. Dua edin kizlar bende sizler icin ediyorum hepimiz bir avazda kurtulalim insallah Rabbim yar ve yardimcimiz olsun .

Kac saat oldu suyun geleli.suyun geldikten sonra 24 saat icinde dogum yapman gerekiyor yavastan baslasalar iyi olur hafiftende olsa agrin yokmu
Var canim sancilarim var ama duzensiz ve 60'mı gecmiyor malesef sabah 6.da suyum geldi fazla degil ama onun uzerine daha gelmedi. zaten sancilarim duzene oturmayip yukselmezse suni alacam mecbur.

Allah yardımcın olsun canım ya. Bir avazda kurtulun ikinizde inşallah. Çok güzel bir doğum hikayesi anlatırsın bize inşallah.

Ayni canim. Ayaklari bi tarafta poposu bi tarafta. Geriniyor mu yerlesiyor mu bilmiyorum. Yanlis tarafara gidip gerinecek diye odum kopuyor. Kocaman gobegim oldu bir catlagim bile yoktu. Bugun bir baktim gobek deligimin etrafinda mini mini catlaklarim var.

Yok canım artk yerleri daraldı iyice.benim .karnım sisip iniyor, sağ tarafa da ayaklarını vuruyor arada o kadar

Şen benim çatlağı görsen resmen korkar sin. Harita oldu resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…