- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Karnim dusmustu zaten cnm bide suan semsert.. yatisim yapildi bnmde bekliorum :) kan alindi. Kiyafetlerimi valizi falan getircek esim. Boydan geceligini giy dediler gycem gelince.Hadi yaa karnın çok aşağıda mi peki dışarıdan farkediliyor mu
Ben heycanlandimKarnim dusmustu zaten cnm bide suan semsert.. yatisim yapildi bnmde bekliorum :) kan alindi. Kiyafetlerimi valizi falan getircek esim. Boydan geceligini giy dediler gycem gelince.
Ben gecen pazartesi gttm agdaya snrada dr a gtmstm 3cm aciklik vardi bugun yine gttm hala oyle :) NSTde ayni ; bende bir degisiklik olmadi ama arastir istersen sen cnmBen heycanlandimbugun kuaför gittim gözüm doğumdan korktu en kısa zamanda hikayeni bekliyorum bu arada ağda doğumu tetikler mi :/
Daha gunun var ama blmm cnmBen heycanlandimbugun kuaför gittim gözüm doğumdan korktu en kısa zamanda hikayeni bekliyorum bu arada ağda doğumu tetikler mi :/
Kolaylıkla sağlıkla çarçabuk gelsin kuzun inşallah.Kızlar benim de nişanım geldi çok şükür, yani umuyorum ki öyledir. Bugün gün aşımı raporu aldım, nst de iki kez 120 lere çıkan kasılma oldu ağrı hissetmedim. Akşamüstü doktor kontrolümüz var diye eve gelince duşa gireyim dedim bir anda böyle sümüksü ve içi çok hafif kanlı bir akıntı oldu ama akıntı gibi de değil yani sanki tam tarifteki gibi orada bekleyen bir tıkaçmış gibi geldi bana. Bakalım doktor muayenesinde ne diyecek, heyecan yaptım bir anda
Hadi hayırlı haberlerle dönelim inşallah ikimiz de, darısı diğer bekleyen arkadaşlarımın başına :)
Cnm ben kan sulandırıcı kullandım doğuma kadar evet epidurel yapılmıyor hatta benim doktorum normal doğum riskli olur Dedi sezaryen oldum genel anestezi ilekızlar merhaba bısey sormak ıstıyorum ınternette cleaxeane yanı kan sulandırıcı kullananlar epıdural normal dogum yapamaz epıdural alamaz denıo ama dogrumu bılemedım bu sekılde dogum yapan varmı
Saglikla sihhatle kucagina al insallah.Allah yardimcin olsun.Kizlar dogumum baslamis gelen suyummus yatisim ypiliyo lavman yapilck sonra sancilar takip edilcek siklasirsa dogar olmazsa yarin sabah suni takilck.. sancim vardi zaten dua edin bana nolur.. kendinize cok iyi bakin.
Hayirlisi csnim.ya insl dua ile her daimm dr geldigimden beri.bir garivim.surekli.agrim var ama.duzeni yok hayirlisiCanım tahmini doğumlarmz aynı
Ama sen önce'doğuracak gibisin. Rabbim tez zamanda sağlıkla kurtarsın. Bize de dua edin
insl yaAllah hepinizden razi olsun kizlar.
catuke canm sende insallah kurtulursun.
Sancilar artiyoda duzene nasi giriyo onu blmedigim bakalim herseyin hayirlisi beklioruzzzzzz ins sabaha suni sanciya kalmadan dogururuz :)
benimde dustu karnim.dr.buhun muayene ederken bastirdi gobek ve altinda artik karnim kasiliypr hep.orda ve bacaklarim jirlestikce.cnm.aciyor ayrik yuruyo ve oturyorum ve yatiyorumKarnim dusmustu zaten cnm bide suan semsert.. yatisim yapildi bnmde bekliorum :) kan alindi. Kiyafetlerimi valizi falan getircek esim. Boydan geceligini giy dediler gycem gelince.
yuruyusun etkisi buyuk cnm.merdiven in cik dr 3Kizlar bn doktora geldim aciklik halen 3cm sanci bekliyecegiz dedi.. Nst de iyi sanci war ama iste yeterli degil siddeti...
41e kadar sanci bekleriz sonra mudahale ederz dedi suni sanci falan...
Bebegin basi asagidaymis ancak yuzu bize dönukmus.. iste yerlesmesi ve yuzunu bize ters donmesi lazim oda sanciyla olacak dedi .. Bekleyecegiz yani...(
hemsirem gunde 3 hurna ye sbh ogle aksam; yuruyus yap bir de gunde 1-2 kez gogus uclarina masaj yap dedi bakiyim deneyecegim
Hayirlisi :)
Bu soz de sloganim oldu artk :)
haydi hayirla.insl yaKizlar arada yuruyorum arada uzaniorum. Uykum geldi. :) suan siddetli sanci yok su gitmeye devam edio. Bebis hareket edio.
Amin canim cok tesekkurlerGözün aydın ne güzel gelmiş kuzun. ALLah hayırla sağlıkla büyütmek nasip etsin
Kizlar arada yuruyorum arada uzaniorum. Uykum geldi. :) suan siddetli sanci yok su gitmeye devam edio. Bebis hareket edio.
Benim hiç sancım olmamıştıKizlar su geldikten ne zaman sonra sancilar siddetlenip siklasio bilen varmi?
N blim bnde gayet iyimde suan olan agriyi da cekebliorum tabi adet agrisi gbi zaten siddet yok henuz. Ebede sanci gelince bole dolanamazsin dedi ne bliyim beklioz bakalmBenim hiç sancım olmamıştımuhtemelen bebeğin konumu ve bünyeye göre değişiyor canım
Korkma canım ebeyi dinleme belki senin sancın hafiftir. Annemin benim doğumum sırasında sinek ısırığı gibi bir sancısı olmuş ki ağrı eşiği çok düşüktür annemin.N blim bnde gayet iyimde suan olan agriyi da cekebliorum tabi adet agrisi gbi zaten siddet yok henuz. Ebede sanci gelince bole dolanamazsin dedi ne bliyim beklioz bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?