2016 Aralık Anneleri

Hadi yaa karnın çok aşağıda mi peki dışarıdan farkediliyor mu
Karnim dusmustu zaten cnm bide suan semsert.. yatisim yapildi bnmde bekliorum :) kan alindi. Kiyafetlerimi valizi falan getircek esim. Boydan geceligini giy dediler gycem gelince.

Karnim dusmustu zaten cnm bide suan semsert.. yatisim yapildi bnmde bekliorum :) kan alindi. Kiyafetlerimi valizi falan getircek esim. Boydan geceligini giy dediler gycem gelince.
Ben heycanlandim bugun kuaför gittim gözüm doğumdan korktu en kısa zamanda hikayeni bekliyorum bu arada ağda doğumu tetikler mi :/

Merhaba kızlar.
Ben 36+5 günlüğüm tahmini doğm tarihi 4 ocak. ocak ayını takip ediyordum ama benim vulvada varis oluştu. haftaya netleşecek doğum şeklim. ama ben korkuyorum normalde damar patlaması olur die. sezeryan ile ilgili olan arkadaşlardan genel aneztezi olan var mı? sadece uyanma süresini merak ediyorum.bayılınca 5 dk da çocuğu çıkarıyorlar filan ama acaba anne ne kadar sürede ayılıyor? bilgisi olan var mı

Kizlar bn doktora geldim aciklik halen 3cm sanci bekliyecegiz dedi.. Nst de iyi sanci war ama iste yeterli degil siddeti...
41e kadar sanci bekleriz sonra mudahale ederz dedi suni sanci falan...
Bebegin basi asagidaymis ancak yuzu bize dönukmus.. iste yerlesmesi ve yuzunu bize ters donmesi lazim oda sanciyla olacak dedi .. Bekleyecegiz yani... (
hemsirem gunde 3 hurna ye sbh ogle aksam; yuruyus yap bir de gunde 1-2 kez gogus uclarina masaj yap dedi bakiyim deneyecegim
Hayirlisi :)
Bu soz de sloganim oldu artk :)

Ben heycanlandim bugun kuaför gittim gözüm doğumdan korktu en kısa zamanda hikayeni bekliyorum bu arada ağda doğumu tetikler mi :/
Ben gecen pazartesi gttm agdaya snrada dr a gtmstm 3cm aciklik vardi bugun yine gttm hala oyle :) NSTde ayni ; bende bir degisiklik olmadi ama arastir istersen sen cnm

Kolaylıkla sağlıkla çarçabuk gelsin kuzun inşallah.
Tüm doğum sürecine girmiş arkadaşlar Allah yardımcınız olsun. suzan6638 Ediz Enesin Annesi

kızlar merhaba bısey sormak ıstıyorum ınternette cleaxeane yanı kan sulandırıcı kullananlar epıdural normal dogum yapamaz epıdural alamaz denıo ama dogrumu bılemedım bu sekılde dogum yapan varmı

kızlar merhaba bısey sormak ıstıyorum ınternette cleaxeane yanı kan sulandırıcı kullananlar epıdural normal dogum yapamaz epıdural alamaz denıo ama dogrumu bılemedım bu sekılde dogum yapan varmı
Cnm ben kan sulandırıcı kullandım doğuma kadar evet epidurel yapılmıyor hatta benim doktorum normal doğum riskli olur Dedi sezaryen oldum genel anestezi ile

Canım tahmini doğumlarmz aynı
Ama sen önce'doğuracak gibisin. Rabbim tez zamanda sağlıkla kurtarsın. Bize de dua edin
Hayirlisi csnim.ya insl dua ile her daimm dr geldigimden beri.bir garivim.surekli.agrim var ama.duzeni yok hayirlisi
Allah hepinizden razi olsun kizlar.
catuke canm sende insallah kurtulursun.
Sancilar artiyoda duzene nasi giriyo onu blmedigim bakalim herseyin hayirlisi beklioruzzzzzz ins sabaha suni sanciya kalmadan dogururuz :)
insl ya

benimde dustu karnim.dr.buhun muayene ederken bastirdi gobek ve altinda artik karnim kasiliypr hep.orda ve bacaklarim jirlestikce.cnm.aciyor ayrik yuruyo ve oturyorum ve yatiyorum

yuruyusun etkisi buyuk cnm.merdiven in cik dr 3
4 cm olursa.suni.ile devam.ederiz dedi bana suan 2 cm bakalim.yuruyurum.comel.kalk ypiyrm sabah beri ve hurma devam

Kizlar arada yuruyorum arada uzaniorum. Uykum geldi. :) suan siddetli sanci yok su gitmeye devam edio. Bebis hareket edio.
haydi hayirla.insl ya

Benim hiç sancım olmamıştı muhtemelen bebeğin konumu ve bünyeye göre değişiyor canım
N blim bnde gayet iyimde suan olan agriyi da cekebliorum tabi adet agrisi gbi zaten siddet yok henuz. Ebede sanci gelince bole dolanamazsin dedi ne bliyim beklioz bakalm

N blim bnde gayet iyimde suan olan agriyi da cekebliorum tabi adet agrisi gbi zaten siddet yok henuz. Ebede sanci gelince bole dolanamazsin dedi ne bliyim beklioz bakalm
Korkma canım ebeyi dinleme belki senin sancın hafiftir. Annemin benim doğumum sırasında sinek ısırığı gibi bir sancısı olmuş ki ağrı eşiği çok düşüktür annemin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…