2016 Aralık Anneleri

kızlar çarpıntısı olan var mı?
ilk kez bugün yaşadım baya kalbimin pırpır atışı kulağımda gibiydi ellerim şişmiş gibi hissettim.sırt üstü yatıyordum aslında bir şey de yapmıyordum bir anda geldi. 2 dk falan sürdü ama korkuttu. o an kalkıp tansiyonuma bakamadım ama şimdi normal.
bir de bugün burası çok rüzgarlı ve kasvetli bir hava aylar sonra ilk kez migren başlangıç ağrım da oldu o da havadan diye düşünüyorum

Omega kapsülü yazıyor. İçini okuyacam birazdan vitamin de katkılı sanırım öyle bişiler demişti ben aklım bebekte adapte olamadım:) hadi bakalım hayırlısı senin için de :)
Sağol canım benim sağlıklı haberlerini duyayım da bu ilacı bende sorayım doktoruma

Ne kadar yavaş geçiyor bu zaman ya size imreniyorum gerçekten benim daha çok var öğrenmeme İnşallah gönlünüzden geçen olur
Zaman şimdi yavaş geçiyor, bir an gelecek geçmesin isteyeceğiz hızlı geçecek diyorlar özellikle hamileliğin sonlarına doğru. Bakalım geç olsun, güç olmasın inşallah canım. Aldığımız hep hayırlı haberler olsun da, varsın bekleyelim.

Erkeğe benziyor dedi:) kız çok istiyorum ama Allah'ım sağlık versin başka hiçbir şey istemem:)

Canım ya, kuzucuk. Hayırlı olsun inşallah. ne kadar heyecanlı. Önümüzdeki hafta sonu ikili test randevum var, içime doğan dr umuz bize de tahmin de bulunacak. bakalım hayırlısı. Zaten erkekse anca duyarız. Kızsa bekleyeceğiz 15-16 haftaları.

Canım hayırlısı olsun, güzel haberler veririsin bize inşallah. Neler yaptığını doktorun söylersin di mi bize? Nasıl oluyormuş hem de karında mı vajinal mi diye? İnşallah cinsiyet sürprizi de olur
Vajinal yok artık tatlım doğum öncesine kadar. İkili testte kan alıyorlar birde ense kalınlığına bakıyorlar. Cinsiyeti bende sabırsızlıkla bekliyorum. Bir oğlum var bakalım bu sürpriz yumurta ne çıkacak :)

Canım benimde:) cin biber tombul olandan aldım 2 gün önce pul biber hiç yemem yemeklere serpiyoyorum dur bakalım bende merak ediyorum:)

ah kızlar ben oldum olası acısız yemek yiyemiyorum acaba bebeği rahatsız eder mi diye de endişeliyim,hani emzirme döneminde dikkat ediyordum da şimdi canım çok istiyor,oyyyy daha eve gitcem kızımla yemek yapcaz

ah kızlar ben oldum olası acısız yemek yiyemiyorum acaba bebeği rahatsız eder mi diye de endişeliyim,hani emzirme döneminde dikkat ediyordum da şimdi canım çok istiyor,oyyyy daha eve gitcem kızımla yemek yapcaz
Herşeyin fazlası zarar canım kararında yenirse zararı olacağını sanmıyorum oyy kızınla yemek yapcan demek:) kaç yaşında?

Teşekkür ederim:) tüm güzellikleri hepimiz için diliyorum canım

Ya benim doktor söylemeyecekti ben bugün farklı bi doktora gittim bi arkadaşımın çok memnun kaldığı bi Dr. O söyledi valla tabi benziyo dedi. Belki haftaya der bişeyler sana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…