hhahayCanım benimde:) cin biber tombul olandan aldım 2 gün önce pul biber hiç yemem yemeklere serpiyoyorum dur bakalım bende merak ediyorum:)
Omega kapsülü yazıyor. İçini okuyacam birazdan vitamin de katkılı sanırım öyle bişiler demişti ben aklım bebekte adapte olamadım:) hadi bakalım hayırlısı senin için de :)İmom vitamin mi canım bakalım benimki ne dicek cumayı iple çekiyorum ve heyecan bastı şimdiden :)
Ay canım ne ye benziyormuş bak merak ettim şimdiBiz öğrendik cinsiyetiiii :) benziyor dedi ama:) acıya ben de aşırı düşkün oldum kızlar ama çok yememiz iyi değil hemoroid yapıyor hamilelerde, doktorum söyledi.
Sağol canım benim sağlıklı haberlerini duyayım da bu ilacı bende sorayım doktorumaOmega kapsülü yazıyor. İçini okuyacam birazdan vitamin de katkılı sanırım öyle bişiler demişti ben aklım bebekte adapte olamadım:) hadi bakalım hayırlısı senin için de :)
Canım hayırlısı olsun, güzel haberler veririsin bize inşallah. Neler yaptığını doktorun söylersin di mi bize? Nasıl oluyormuş hem de karında mı vajinal mi diye? İnşallah cinsiyet sürprizi de olurKızlar bizde yarın ikili teste gidicez inşallah. Dualarınızı bekliyorum
Erkeğe benziyor dedi:) kız çok istiyorum ama Allah'ım sağlık versin başka hiçbir şey istemem:)Ay canım ne ye benziyormuş bak merak ettim şimdi
Zaman şimdi yavaş geçiyor, bir an gelecek geçmesin isteyeceğiz hızlı geçecek diyorlar özellikle hamileliğin sonlarına doğru. Bakalım geç olsun, güç olmasın inşallah canım. Aldığımız hep hayırlı haberler olsun da, varsın bekleyelim.Ne kadar yavaş geçiyor bu zaman ya size imreniyorum gerçekten benim daha çok var öğrenmeme İnşallah gönlünüzden geçen olur
Kısırın yanında çerez gibi yedim geçen günhhahayVallahi süperiz, normal turşuyu yemek çekmiyor bak. Acı biber tombiklerden olacak. Yakında ufak bir kaba koyup yanımda taşımazsam iyidir
Erkeğe benziyor dedi:) kız çok istiyorum ama Allah'ım sağlık versin başka hiçbir şey istemem:)
Aynen canım sağlıklı olsunlar da bende bişey istemem ama eşim kız diyor bişey demiyor bakalım ne olcak:)Erkeğe benziyor dedi:) kız çok istiyorum ama Allah'ım sağlık versin başka hiçbir şey istemem:)
Erkeğe benziyor dedi:) kız çok istiyorum ama Allah'ım sağlık versin başka hiçbir şey istemem:)
Vajinal yok artık tatlım doğum öncesine kadar. İkili testte kan alıyorlar birde ense kalınlığına bakıyorlar. Cinsiyeti bende sabırsızlıkla bekliyorum. Bir oğlum var bakalım bu sürpriz yumurta ne çıkacak :)Canım hayırlısı olsun, güzel haberler veririsin bize inşallah. Neler yaptığını doktorun söylersin di mi bize? Nasıl oluyormuş hem de karında mı vajinal mi diye? İnşallah cinsiyet sürprizi de olur
Canım benimde:) cin biber tombul olandan aldım 2 gün önce pul biber hiç yemem yemeklere serpiyoyorum dur bakalım bende merak ediyorum:)
ah kızlar ben oldum olası acısız yemek yiyemiyorum acaba bebeği rahatsız eder mi diye de endişeliyim,hani emzirme döneminde dikkat ediyordum da şimdi canım çok istiyor,oyyyy daha eve gitcem kızımla yemek yapcazHehehee :) ben de acıdan bacı çıkma durumunda şüpheliyim birazNeyse ki Allah'ın izniyle çoğu gitti azı kaldı, yani cinsiyetleri öğrenmeye az kaldı. Hangisi olursa farketmeyecek ama nasılsa insan merak ediyor. Utanmasam kahvaltıda atacağım ağzıma son 1 haftadır. Midem yanacak sabah sabah diye korkumdan atamıyorum
Herşeyin fazlası zarar canım kararında yenirse zararı olacağını sanmıyorum oyy kızınla yemek yapcan demek:) kaç yaşında?ah kızlar ben oldum olası acısız yemek yiyemiyorum acaba bebeği rahatsız eder mi diye de endişeliyim,hani emzirme döneminde dikkat ediyordum da şimdi canım çok istiyor,oyyyy daha eve gitcem kızımla yemek yapcaz
Sağol:) nubuna bakalım fotosu var mı?hayırlı olsun :) ben de bugun doktoruma gittim ama çok erken dedi cinsiet için ..
Teşekkür ederim:) tüm güzellikleri hepimiz için diliyorum canımCanım ya, kuzucuk. Hayırlı olsun inşallah. ne kadar heyecanlı. Önümüzdeki hafta sonu ikili test randevum var, içime doğan dr umuz bize de tahmin de bulunacak. bakalım hayırlısı. Zaten erkekse anca duyarız. Kızsa bekleyeceğiz 15-16 haftaları.
Sağol:) nubuna bakalım fotosu var mı?
Ya benim doktor söylemeyecekti ben bugün farklı bi doktora gittim bi arkadaşımın çok memnun kaldığı bi Dr. O söyledi valla tabi benziyo dedi. Belki haftaya der bişeyler sana:)Canım ya, kuzucuk. Hayırlı olsun inşallah. ne kadar heyecanlı. Önümüzdeki hafta sonu ikili test randevum var, içime doğan dr umuz bize de tahmin de bulunacak. bakalım hayırlısı. Zaten erkekse anca duyarız. Kızsa bekleyeceğiz 15-16 haftaları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?