Benimde dusuk cikmisti aile hekimim suyu az mi iciyosun dedi kendi doktorum hic bisey demedi :)Arkadaslar merhaba kanimdaki ure dusuk cikti bu konuda bi bilgisi olan varmi internette pek aydinlatici bilgi yok doktoruma henuz gosteremedim.bu arada benide bu gruba eklermisiniz:)
Canım aslında çoğumuzun bellidir fakat her doktor emin olmadan söylemiyor onlar kemik yapısından bile anlıyorlar sonuçta yıllardır bu işi yapıyorlar bizimkisi çok hareketliydi masallah kurbağa pozisyonunda duruyor dedi doktor sürekli ayaklarını acip kapatiyordu kollarını falan
benim kızım da hareket etmezdi pek pazartesi Dr. Bu bebeğin hareketli erkek mi ne dedi.inş. sağlıklı olsun cinsiyet önemli değilKızıma hileyle 11+3 te kız olabilir demişti doktorum. Erkekler çok hareketli oluyor kızlar daha sakin oluyor demişti. Seninde bebisin hareketliymis bak. Kızım öylece yatıyordu hiç hareket etmemişti.
Eğer midede sorun yoksa, acı yemek tatlıdan iyidir bence canımBen de acı ve ekşi komasına giricem Tatlı yiyemiyorum ama o kadar seviniyorum ki amaaann sanki tatlı yararlı bisey de degil iyi ki canım istemiyor
Ayy mutlaka oledir. :) banyo videolari izliyorum hemen dogurasim geliyo:)Allah gönlüne göre versin canım. Sağlıkla gelsin de. Sen kendini şartlandırma yine de doğduktan sonra kız erkek hiç fark etmiyo sevgisi hiç bişeye benzemiyo. İlkinde çok merak edrdim kız mı erkek mi. Şimdi hiç aklımda değil. Yine erkek olsun hiç fark etmez. Çünkü ne olursa olsun sevgisi maximum.
Kızlar nub ne demek?
kızım 20 aylık,öykü melis adında cadı,elektronik sevdalısı bir kız,Rabbim isteyen herkese nasip etsin,ilk çocuklar başkaHerşeyin fazlası zarar canım kararında yenirse zararı olacağını sanmıyorum oyy kızınla yemek yapcan demek:) kaç yaşında?
ben de sgk da çalışıyorumcanım,çok şükür,yıllarca özel sektörün de tozunu yuttum,sonunda burası olsu hamdolsun,ailelerimiz adıyamanda.Öğretmenim canım sen ne iş yapıyorsun? Balıkesirdeyim.
Kızlar benim gibi aşırı bulantisi olanlar hangi ilacı kullanıyorlar acaba ben sürekli serum taktiriyorum 8 haftalik suan 6 hafta dan beri işe gidemiyorum bulantım beni mahvetti ne yesem çıkarıyorum doktor zofran ve zofer adında ilaç verdi kullanan oldumu hiç. . Bukadar bulanti tiksinti normalmi sizce
Ben günde bi tane içiyorum içinde de 6 tane var yani hemen bitiyor pahalı gerçekten ama bebeğe zarari var mı tam bilinmiyor gsliba fetusa geçer yazıyor korkarak içiyorum ama mecburum zaten öteki odaların kokuları farklı geliyor yatak odasından çıkamıyorum yemeği bile burda yiyorum çok kötüyüm yaGünaydın kızlar benimde doktorum zofran verdi ama yarım yarım kullan diğerleri pek etkili değil ama bu keser bulantını dedi. Kullanıyorum 2 gündür memnunum biraz pahalı bir ilaç maalesef sigortada karşılamıyor.
Ben günde bi tane içiyorum içinde de 6 tane var yani hemen bitiyor pahalı gerçekten ama bebeğe zarari var mı tam bilinmiyor gsliba fetusa geçer yazıyor korkarak içiyorum ama mecburum zaten öteki odaların kokuları farklı geliyor yatak odasından çıkamıyorum yemeği bile burda yiyorum çok kötüyüm ya
Ben bulanti yüzünden 3 haftadır raporluyum ilaci da icsem arabada çok kötü oluyorum ama daha ne kadar rapor alabilirim bilmiyorum mecbur gidicemAllah yardımcın olsun canım bende haftasonu baya kötüydüm ama şimdi ilaçla iyiyim istersen sende yarım yarım kullan ben bir zararı olur mu dedim hem doktorum hem eczacım kullanabilirsin dedi. Çalıştığım için mecbur kaldım işyerinde zor oluyor. İnşallah bebişlerimize birşey olmaz Allahın izniyle
Oy oy tam ısırmalık o zaman annesi:) Allah bağışlasın canımGünaydın canlar nasılsınız bakalım
kızım 20 aylık,öykü melis adında cadı,elektronik sevdalısı bir kız,Rabbim isteyen herkese nasip etsin,ilk çocuklar başkail göz ağrısı
ben de sgk da çalışıyorumcanım,çok şükür,yıllarca özel sektörün de tozunu yuttum,sonunda burası olsu hamdolsun,ailelerimiz adıyamanda.
Evet canım çevremde kim hamileyse hepsinin oğlu olcak , sağlıklı olsunlarda cinsiyet hiç önemli değilelma_sekerim01 valla canım bu sabah arkadaşlar da bu sene erkek senesi dediler,çift sayılar erkek yılı diyo biri,lan arkadaş ben 2014 te kız doğurdum dedim,ama erkek bebek çok duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?