2016 Aralık Anneleri

Arkadaslar merhaba kanimdaki ure dusuk cikti bu konuda bi bilgisi olan varmi internette pek aydinlatici bilgi yok doktoruma henuz gosteremedim.bu arada benide bu gruba eklermisiniz:)

Merhaba guzel annisler.
Bugun bizim kontrolumuz vardi cok sukur pitpitlarimizi duyduk.daha once gormustuk sadece.sat a gore 7+5 olmamiz gerekirken 8+1 ciktik dr erken dollenme dedi.hersey yolunda cok sukur testlerimde iyi cikti.4 hafta sonra cagirdi tekrar 2li testide o zmn yapariz dedi.
Herkese iyi aksamlar

Cinsiyeti tahmin edilen arkadaslar hayirli olsun darisi basimiza :)
Benim canim henuz bisey istemiyo ama mumkunse aci asermiyim

Kizlar ya ben folbiol kullaniyorum 5mg ama yorumlarda 400 mcgden fazlasi sikintili falan yazmissiniz acaba bu sakincasi olur mu?
Arkadaslar merhaba kanimdaki ure dusuk cikti bu konuda bi bilgisi olan varmi internette pek aydinlatici bilgi yok doktoruma henuz gosteremedim.bu arada benide bu gruba eklermisiniz:)
Benimde dusuk cikmisti aile hekimim suyu az mi iciyosun dedi kendi doktorum hic bisey demedi :)

Kızıma hileyle 11+3 te kız olabilir demişti doktorum. Erkekler çok hareketli oluyor kızlar daha sakin oluyor demişti. Seninde bebisin hareketliymis bak. Kızım öylece yatıyordu hiç hareket etmemişti.

Kızıma hileyle 11+3 te kız olabilir demişti doktorum. Erkekler çok hareketli oluyor kızlar daha sakin oluyor demişti. Seninde bebisin hareketliymis bak. Kızım öylece yatıyordu hiç hareket etmemişti.
benim kızım da hareket etmezdi pek pazartesi Dr. Bu bebeğin hareketli erkek mi ne dedi.inş. sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil

Ben de acı ve ekşi komasına giricem Tatlı yiyemiyorum ama o kadar seviniyorum ki amaaann sanki tatlı yararlı bisey de degil iyi ki canım istemiyor
Eğer midede sorun yoksa, acı yemek tatlıdan iyidir bence canım Ben acı biber yedikçe wc ye rahat çıkıyorum, kabızlığım da olmuyor. Akşam abarttım ama sanırım, ekmek vb. yiyemediğim için bibere yüklenince, sabaha karşı biraz midem yandı Can çekiyor ama Abartmamam lazım.

Ayy mutlaka oledir. :) banyo videolari izliyorum hemen dogurasim geliyo:)

Kızlar nub ne demek?

Canım ben bildiğim kadarını söyleyeyim. Bebeğin 11,12,13. haftalarında cinsel organı tam belli olmuyor. Bu yüzden bu haftalarda doktorların yaptığı tahminler 3-4 hafta sonra değişebiliyor. Fakat bu nub teorisine göre o haftalarda bebeğin kuyruğu kayboluyor ve nub denen bir çıkıntı meydana geliyor. Bu çıkıntı eğer bebeğin poposuna paralelse kız, yukarı doğru hafif açılıysa erkek oluyormuş. Erkekte 30 derecelik yukarıya doğru bir çıkıntı oluyormuş. Ona göre nuba bakarak cinsiyet tahmini yapılıyor.

Kızlar benim gibi aşırı bulantisi olanlar hangi ilacı kullanıyorlar acaba ben sürekli serum taktiriyorum 8 haftalik suan 6 hafta dan beri işe gidemiyorum bulantım beni mahvetti ne yesem çıkarıyorum doktor zofran ve zofer adında ilaç verdi kullanan oldumu hiç. . Bukadar bulanti tiksinti normalmi sizce

Günaydın canlar nasılsınız bakalım

Herşeyin fazlası zarar canım kararında yenirse zararı olacağını sanmıyorum oyy kızınla yemek yapcan demek:) kaç yaşında?
kızım 20 aylık,öykü melis adında cadı,elektronik sevdalısı bir kız,Rabbim isteyen herkese nasip etsin,ilk çocuklar başka il göz ağrısı

Öğretmenim canım sen ne iş yapıyorsun? Balıkesirdeyim.
ben de sgk da çalışıyorumcanım,çok şükür,yıllarca özel sektörün de tozunu yuttum,sonunda burası olsu hamdolsun,ailelerimiz adıyamanda.

Günaydın kızlar benimde doktorum zofran verdi ama yarım yarım kullan diğerleri pek etkili değil ama bu keser bulantını dedi. Kullanıyorum 2 gündür memnunum biraz pahalı bir ilaç maalesef sigortada karşılamıyor.

Ben günde bi tane içiyorum içinde de 6 tane var yani hemen bitiyor pahalı gerçekten ama bebeğe zarari var mı tam bilinmiyor gsliba fetusa geçer yazıyor korkarak içiyorum ama mecburum zaten öteki odaların kokuları farklı geliyor yatak odasından çıkamıyorum yemeği bile burda yiyorum çok kötüyüm ya

Allah yardımcın olsun canım bende haftasonu baya kötüydüm ama şimdi ilaçla iyiyim istersen sende yarım yarım kullan ben bir zararı olur mu dedim hem doktorum hem eczacım kullanabilirsin dedi. Çalıştığım için mecbur kaldım işyerinde zor oluyor. İnşallah bebişlerimize birşey olmaz Allahın izniyle

Ben bulanti yüzünden 3 haftadır raporluyum ilaci da icsem arabada çok kötü oluyorum ama daha ne kadar rapor alabilirim bilmiyorum mecbur gidicem

Oy oy tam ısırmalık o zaman annesi:) Allah bağışlasın canım

Günaydınlar annişler.. Valla şu bulantılardan bende çok mustaribim doktor zencefil çayı iç iyi gelecek dedi ama hiç bir faydasını görmedim.. 3 hafta daha sabredecem hamileliğin en zor dönemi bu olsa gerek artık prenses döneme geçsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…