- 1 Nisan 2016
- 925
- 713
- 18
- 40
İnşallah gönlünüze göre ve sağlıklı bi evlat olur:)Aynen canım sağlıklı olsunlar da bende bişey istemem ama eşim kız diyor bişey demiyor bakalım ne olcak:)
İnşallah:) aminnnnnn hepimiz için en hayırlısı olsun canım:)Allahım ya 3 5 cm bebeğin cinsiyet tahmini yapılıyor ne büyük bir mucize inşallah saglıklı sıhhatli olsunlar bebişlerimiz
Canım anlaşılabiliyor söyleyen doktor söylüyor benziyo diye. Ama kesin haftaları 16-20 arası en netikızlar benm bildiğim 16. haftlarda öğreniliyor cinsiyet şimdi daha erken değil mi
Aaaa seninde söyledi mi Canım ilk biz öğrendik desene hayırlısı olsun inş ogluslar çabuk gösteriyor demekkiErkeğe benziyor dedi:) kız çok istiyorum ama Allah'ım sağlık versin başka hiçbir şey istemem:)
Ben de acı ve ekşi komasına giricem Tatlı yiyemiyorum ama o kadar seviniyorum ki amaaann sanki tatlı yararlı bisey de degil iyi ki canım istemiyorGüzel hanımlar,
Bu ara bende aşırı acı düşkünlüğü başladı. O acı küçük tombik biberler var ya, gördüğümde ağzım resmen sulanıyor. Şimdi Ye ekşiyi doğur Ayşeyi ise, ye tatlıyı doğur Hakkıyı ise, ye acıyı doğur .... neyi acaba :)))) Hacıyı, bacıyı düşünüp duruyorum
evet bende de var maalesef hamileliğimin 6. haftasından beri. Ve ara ara tekrarlıyor. Doktoruma söyledim kansızlık durumun yok olsaydı o sebep olabilirdi, sen bir kardiyologa görün dedi ama halen vakit bulup gidemedimkızlar çarpıntısı olan var mı?
ilk kez bugün yaşadım baya kalbimin pırpır atışı kulağımda gibiydi ellerim şişmiş gibi hissettim.sırt üstü yatıyordum aslında bir şey de yapmıyordum bir anda geldi. 2 dk falan sürdü ama korkuttu. o an kalkıp tansiyonuma bakamadım ama şimdi normal.
bir de bugün burası çok rüzgarlı ve kasvetli bir hava aylar sonra ilk kez migren başlangıç ağrım da oldu o da havadan diye düşünüyorum
Erkekse erkenden söylüyorlar 11. -12. Haftada net belli edermiş erkekse genel deCanım anlaşılabiliyor söyleyen doktor söylüyor benziyo diye. Ama kesin haftaları 16-20 arası en neti
Öğretmenim canım sen ne iş yapıyorsun? Balıkesirdeyim.HEHEEEE ben de huni sipariş etcem de kalıbımımı aldırmam lazımsen de çalışıyorsun galiba ne iş yapıyon?nerde yaşıyon?ben gaziantepteyim ve buralarda başka hamiş yok anladığım kadarıyla
Erkekse erkenden söylüyorlar 11. -12. Haftada net belli edermiş erkekse genel deCanım anlaşılabiliyor söyleyen doktor söylüyor benziyo diye. Ama kesin haftaları 16-20 arası en neti
Ya ben nuba göre kıza benzettim, o yüzden:)Erkekse erkenden söylüyorlar 11. -12. Haftada net belli edermiş erkekse genel de
Yesin kuzucuklarda :) ben birşey derse eşim, can bu çekiyor, demek ki vücudumun acıya ihtiyacı varmış diyeceğim ehehehueKısırın yanında çerez gibi yedim geçen güneşim önümden aldı bebeğime çok acı yedirme dedi
Hadi hayırlısı olsun canım. Teşekkür ederim. İyi haberlerle geliriz hepimiz inşallahVajinal yok artık tatlım doğum öncesine kadar. İkili testte kan alıyorlar birde ense kalınlığına bakıyorlar. Cinsiyeti bende sabırsızlıkla bekliyorum. Bir oğlum var bakalım bu sürpriz yumurta ne çıkacak :)
İnşallahhh canım aminİnşallah gönlünüze göre ve sağlıklı bi evlat olur:)
Evet canım haberlerde duydum bende onu ama 3 gün içmiştim bu arada halsizlik iştahsızlık yine başladı decavit bana çok iyi geliyordu olmadı folidoce bırakıp diğer vitaminden gitmek istiyorum dicem doktora bakalım, bilgi için teşekkür ederimMaşallah kızlar ya ne güzel bir şeyler yiyebiliyorsunuz, çok imrendim size. Ben son 1 aydır sürekli aç geziyorum, aslında aç olduğum için de sürekli yatıyorumkusmalarım hala günde en az üç. Allah hepimize dayanma gücü versin bazen çok yoruluyorum...
Folik asitin 400 mcg dan fazla kullanılması otizm riskini arttırabilir diye bir makaleye denk geldim geçenlerde. Bunun tek istisnası nöral tüp defekti olan Bebek doğurmuş olma durumunda daha yüksek doza çıkılması. Ama bu uzun süreli kullanımda böyledir sanırım, detayları hatırlamıyorum. Kim sormuştu hatırlayamadımelma_sekerim01 sen mi sormuştun? Emin olamadım
İkili test için ben kendi doktorumda usg ölçümlerini yaptırıp devlet hastanesinde kan vereceğim. Vajinal bakmamış daha önce giden arkadaşıma. Ben de ilk kez duydum ikilide vajinal bakıldığını.
Hepimize sağlıklı gebelikler olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi:)
Valla iştahın varsa ye canım ne mutlu bende vitamini bırakınca yine eski halime dönmeye başladım bişey yiyemiyorum ve halsizlik baş gösteriyor o zaman da , Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallahYesin kuzucuklarda :) ben birşey derse eşim, can bu çekiyor, demek ki vücudumun acıya ihtiyacı varmış diyeceğim ehehehue
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?