2016 Aralık Anneleri

Maşallah kızlar ya ne güzel bir şeyler yiyebiliyorsunuz, çok imrendim size. Ben son 1 aydır sürekli aç geziyorum, aslında aç olduğum için de sürekli yatıyorum kusmalarım hala günde en az üç. Allah hepimize dayanma gücü versin bazen çok yoruluyorum...

Folik asitin 400 mcg dan fazla kullanılması otizm riskini arttırabilir diye bir makaleye denk geldim geçenlerde. Bunun tek istisnası nöral tüp defekti olan Bebek doğurmuş olma durumunda daha yüksek doza çıkılması. Ama bu uzun süreli kullanımda böyledir sanırım, detayları hatırlamıyorum. Kim sormuştu hatırlayamadım elma_sekerim01 sen mi sormuştun? Emin olamadım

İkili test için ben kendi doktorumda usg ölçümlerini yaptırıp devlet hastanesinde kan vereceğim. Vajinal bakmamış daha önce giden arkadaşıma. Ben de ilk kez duydum ikilide vajinal bakıldığını.

Hepimize sağlıklı gebelikler olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi:)

Ben de acı ve ekşi komasına giricem Tatlı yiyemiyorum ama o kadar seviniyorum ki amaaann sanki tatlı yararlı bisey de degil iyi ki canım istemiyor

evet bende de var maalesef hamileliğimin 6. haftasından beri. Ve ara ara tekrarlıyor. Doktoruma söyledim kansızlık durumun yok olsaydı o sebep olabilirdi, sen bir kardiyologa görün dedi ama halen vakit bulup gidemedim

Hadi hayırlısı olsun canım. Teşekkür ederim. İyi haberlerle geliriz hepimiz inşallah

kizlar 7+4 olduk migde bulantisi devam.emedur aliyorum.sabah ve aksam ama bit yararini goremedim.napicam.ben ya

Evet canım haberlerde duydum bende onu ama 3 gün içmiştim bu arada halsizlik iştahsızlık yine başladı decavit bana çok iyi geliyordu olmadı folidoce bırakıp diğer vitaminden gitmek istiyorum dicem doktora bakalım, bilgi için teşekkür ederim

Yesin kuzucuklarda :) ben birşey derse eşim, can bu çekiyor, demek ki vücudumun acıya ihtiyacı varmış diyeceğim ehehehue
Valla iştahın varsa ye canım ne mutlu bende vitamini bırakınca yine eski halime dönmeye başladım bişey yiyemiyorum ve halsizlik baş gösteriyor o zaman da , Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah

Selamlar,ne kadar cok birikmis hepsini okumaya calistim
Acidan bahsedilmis bende cok düşkün oldum normalde tatliya ve çikolataya cok duskundum simdi hic yiyemiyorum.Daha cok tuzlu seyler yiyorum ki görülmüş şey değildir
2-3 saatte midem kaziniyor
Kızıma söyledim abla olacağını, videoya cekti esim o ani.müthiş mutlu oldu gozleri doldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…