2016 Aralık Anneleri

Doğru hatırlıyorsun canım, kızım 10 gün sonra 21 aylık olacak inşallah. Ben rahatım allaha şükür, biz babaanne, dede beraber yaşıyoruz. Gündüz babaanne bakıyor. Eşim de çok yardımcı sağolsun. Rahat rahat idare edebiliyorum henüz.
offf çocuklu eve yardımcı şart,ev işinden değil,çocuklarla oynayacak çocuk ruhlu dedeler eş dost lazım :KK50: biz de burda yalnızız,ailelere gidince saatlerce uyuyoruz :KK53: bu arada benim de kızım var 31 temmuz 2014 doğumlu,araları yakın galiba :anne::anne:

Benim fark ettiğim kucakta tutmaktan ziyade ilk kucağa alırken zorlanıyo insan. Bir de ben emziriyorum. Ama emerken hiç sabit değil sürekli bacakları üstümde. Tekmeliyo tabi bu durumda sıpam istemeden. Şu ilk zamanlar geçsin hepimiz daha rahat olucaz inşallah.
merhaba . bısey sorucam emzırırken hamıle kalınca emzırmeyı anında bırakıyolar dıye bılıyorum ben zararlıymıs sanırım bu konuda bılgın var mı ? doktora falan sordun mu ? Allah korusun yanlış bısey yapıyo olma da ben bıldıgımı söyleyımcanım

offf çocuklu eve yardımcı şart,ev işinden değil,çocuklarla oynayacak çocuk ruhlu dedeler eş dost lazım :KK50: biz de burda yalnızız,ailelere gidince saatlerce uyuyoruz :KK53: bu arada benim de kızım var 31 temmuz 2014 doğumlu,araları yakın galiba :anne::anne:
Çok yakın hem de , 26 Ağustos 2014. Asya dedesine çok düşkün. Babaanne de dede de bayağı yaşlılar ama sağolsunlar çok güzel ilgileniyorlar. Benim de aklım hiç evde kalmıyor. İşim de rahat Allaha şükür, öğretim üyesiyim. Ders saatlerimi kendim ayarlıyorum. Ama ikinci bebeğe bakıcı tutacağız inşallah.

Kiloda etkendir vajinal için ama benim doktorum hassas bir ölçüm olduğu için ve net görebilmek adına bu şekilde yapacagını söyledi.kilom 59 bu arada.ilk hamileligimde doguma kadar karından bakıldı ikili testte dahil ama bu doktorumun tercihleri farklı şimdiye kadar bundada karından bakıldı benim isteğim doğrultusunda ama ölçümü rahat yapabilmesi için bu sefer bu şekilde olacak kısmetse.hepimizin yüzünü güldürecek sonuçlar olsun inşallah

Kiloda etkendir vajinal için ama benim doktorum hassas bir ölçüm olduğu için ve net görebilmek adına bu şekilde yapacagını söyledi.kilom 59 bu arada.ilk hamileligimde doguma kadar karından bakıldı ikili testte dahil ama bu doktorumun tercihleri farklı şimdiye kadar bundada karından bakıldı benim isteğim doğrultusunda ama ölçümü rahat yapabilmesi için bu sefer bu şekilde olacak kısmetse.hepimizin yüzünü güldürecek sonuçlar olsun inşallah
evet nasıl bakılırsa bakılsın önemli olan güzel sonuçlar almamız inş herşey güzel olur

ben geçen hafta hastaydım iyileştim yazmıştım kimse bana geçmiş olsun dememiş :KK43: o_O
Cnm şu ara çok yoğunum
Çok geçmiş olsun

AzRASILAM AzRASILAM hoş geldin bacım annen nasıl oldu
Çok şükür iyi cnm bnm
Teşekkür ederim

kızlar nerdeyse hepimizin midesi bulanıyor :KK43: bulantıları ilk geçen haber versin kaçıncı haftadaysa bizde o zmnı bi umut bekleriz :) belki geçer ben de çokk muzdaribim bu durumdan
Benm geçmedi ama azaldı çok şükür

Günaydın yoldaşlar. Keşke hamileliğin ilk üç ayında da yasal izinli olsak. Yatsak,yatsak,yatsak... bende yok şükür ama bulantı mahvetti çoğumuzu. Yorgunluk ,halsizlik ,uyku hepimizde ama.
Seni aile bakanı yapsak keşke :)

Kizlar ikili tarama testi icin ne dusunuyosunuz yaptircak misiniz
Yaptıracağım inşallah cuma günü
Sat 26.03.2015
Dt 31.12.2016
Ankara
Yaş 27
Kaçıncı çocuk cuma eklerim inşallah hoşgeldiniz

Selam anneler ve anne adayları
Ağustos yada Temmuz annesi olmayı beklerken 28 Nisan günü ani bir sancı ile nisan annesi oluverdim... 24+3 haftalık doğdu miniğim.
20 günlük küvözde olan Masal kızım için dua zinciri oluşturmuş bir arkadaşım sağolsun
sizlerinde dualarını istiyoruz annecikler
Kızımdan miniğimden dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıcakla

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-dua-zinciri-yapiyoruz.927844/#post-46535438

Ağustos yada Temmuz annesi olmayı beklerken 28 Nisan günü ani bir sancı ile nisan annesi oluverdim... 24+3 haftalık doğdu miniğim.
20 günlük küvözde olan Masal kızım için dua zinciri oluşturmuş bir arkadaşım sağolsun

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-dua-zinciri-yapiyoruz.927844/#post-46535438
Allahım şifa versin, inşallah en kısa zamanda Masal bebeğini kucağında sağlıklı sıhhatli bir şekilde evine götürebilmeni nasip etsin. Dualarımız seninle.

Benimde dusuk cikmisti aile hekimim suyu az mi iciyosun dedi kendi doktorum hic bisey demedi :)[/QUOTE]
Aslinda ben cok su icerim ama niye dusuk cikti anlamadim :)

Canııım dualar senınle rabbım tez Zaman'da yavrunu normal hayatına kavuştursun

Doğru hatırlıyorsun canım, kızım 10 gün sonra 21 aylık olacak inşallah. Ben rahatım allaha şükür, biz babaanne, dede beraber yaşıyoruz. Gündüz babaanne bakıyor. Eşim de çok yardımcı sağolsun. Rahat rahat idare edebiliyorum henüz.
Bizim de aynı gibi canım. Anneanne babaanne dönüşümlü bakıyorlar. Yanımızdalar. Sağ olsunlar çok emekleri var üzerimizde.

merhaba . bısey sorucam emzırırken hamıle kalınca emzırmeyı anında bırakıyolar dıye bılıyorum ben zararlıymıs sanırım bu konuda bılgın var mı ? doktora falan sordun mu ? Allah korusun yanlış bısey yapıyo olma da ben bıldıgımı söyleyımcanım
Sağ ol canım. Bırakma işi mecburi değil canım. Eskiler hemen bırak bebeğe yaramaz diyorlar da alakası yok. Doğuma kadar emzirip doğumdan sonra ikisini bir emziren büyük bi çoğunluk var yurtdışında özellikle. Ama bizim toplumumuz çok tuhaf karşılıyor bu durumu. Ben iki farklı doktorla görüştüm. Biri tavsiye etmedi açıkçası o da annenin tüm depoları tükenir diye. Yoksa bebeğe falan bi sıkıntı yok. Şimdilik emiyoruz bakalım ama baya bi azalttım. İstemiyorum ama bıraktırıcam yavaş yavaş. Çünkü kanamam birazda bunla ilişkili olabilir. Sağ ol canım düşündüğün için.:anneadayı:

Cnm şu ara çok yoğunum
Çok geçmiş olsun

Çok şükür iyi cnm bnm
Teşekkür ederim

Benm geçmedi ama azaldı çok şükür

Seni aile bakanı yapsak keşke :)

Yaptıracağım inşallah cuma günü

Kaçıncı çocuk cuma eklerim inşallah hoşgeldiniz
Hehe olayım canım. Doğumdan sonra anneye 2 yıl ücretli izin de veririm o zaman:dondurma:

Kızlar bugün sabah kalktığımda herzamanki gibi elimle karnımı karnımı yoklarken elime bır şişlik geldi küçük bir şişlik simetrik olarak kontrol ettım baktım öbür tarafımda yok dedim acaba Bebişimmidir merak ettim doğrusu :anneadayı:
Bu kadar erken hissedilirmi bilemedim karnım hiç şiş değildi yani gaz degıldir diye düşünüyorum :KK48:

İyi akşamlar anneler
Ben iki gündür serumla ayaktayım toplamda 5 kilo vermişim ne yesem çıkıyordu son 2 gündür elma bile o derece fenaydim serum da en fazla 4-5 saat etki ediyor sonra hop başa dönüyoruz zaman çabuk geçsin de şu bulantı haftaları bitsin hepimiz için :dua:

Hayırlı geceler hanımlar elhamdulillah bebeklerimize evlerimizdeki yavrularımıza ikili test konuşulmuş ilk bebegim de de Dr ultrasondan burun ve ense kalınlığına bakmıştı ayrıştığı vs yaptırmadık 2-3 test bunda da düşünmüyoruz genel muayene sadece ayın 27 de de gel dedi ama ben 2 haziran da gitmeyi düşünüyorum o Zaman 12 haftalık olcaz cinsiyet de erkek se belli olur zaten saglıklıca inşl aralık bası dogum yapacaklar maasallah sizin cinsiyetler her an öğrene bilirsiniz Allah ım saglıklı gebelikler nasip Etsın ınsl

Kızlar benim gibi aşırı bulantisi olanlar hangi ilacı kullanıyorlar acaba ben sürekli serum taktiriyorum 8 haftalik suan 6 hafta dan beri işe gidemiyorum bulantım beni mahvetti ne yesem çıkarıyorum doktor zofran ve zofer adında ilaç verdi kullanan oldumu hiç. . Bukadar bulanti tiksinti normalmi sizce

Ben Diclectin kullaniyorum. 11. haftaya girdim. BuLantilarim 6-10 haftalari arasinda cok kotuydu, surekli cikartiyordum. 3 kilo kaybettim. Bu hafta daha iyiyim sanki istahimda gelmeye basladi

Back
X