- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 31
Sonuçlar hemen çıkacak mı? İnşallah iyi haberler gelicek. Doktor hiç bi tajminde buluadı mı cinsiyetle ilgili?Kızlar günaydın biz ikili testimizi yaptırdık sonuçları bekliyoruz. Bebeğimiz aşağıda cinsiyeti henüz göremedik bakın bakalım yorumlarınız neler
Canım ben girdim ikili teste ancak cinsiyetini göremedi doktor.Kizlar gunaydin. 12 haftaya giren cinsiyet tahmini yapilan arkadaslar yok mu halen. 2 li test yaptiranlar sonuclar nasil? Benim 4 haziranda kontrolum hem cinsiyet tahmini hemde testimiz yapilcak bakalim.. suana kadar yokmu hic tahmin edilen..
İkili testte hem ultrasona giriyosunuz hemde aynı gün kan veriyosunuz. Ultrason görüntüsündeki ense kalınlığıyla kan testini karşılaştırıyor doktor. Kan testi haftaya çıkacak ona göre sonucu söyleyecek doktorumuz. Cinsiyet için çok uğraştı ama kesinlikle göremiyorum dedi. Bendede merak son seviyedeSonuçlar hemen çıkacak mı? İnşallah iyi haberler gelicek. Doktor hiç bi tajminde buluadı mı cinsiyetle ilgili?
ben haftaya gidicem.. ama geçen hafta da başka bir doktora gittim 10+5 iken çünkü işyerime çok yakındı bi kalp atışını duyayım dedim.. bu doktor erken dedi.. ama bu doktora ilk kez gitmiştim.. belki haftaya kendi doktorum yani doğumumu da yaptıracak olan asıl doktorum bi tahminde bulunur.. :)Sonuçlar hemen çıkacak mı? İnşallah iyi haberler gelicek. Doktor hiç bi tajminde buluadı mı cinsiyetle ilgili?
İkili testte hem ultrasona giriyosunuz hemde aynı gün kan veriyosunuz. Ultrason görüntüsündeki ense kalınlığıyla kan testini karşılaştırıyor doktor. Kan testi haftaya çıkacak ona göre sonucu söyleyecek doktorumuz. Cinsiyet için çok uğraştı ama kesinlikle göremiyorum dedi. Bendede merak son seviyede
Anladim acmadiysa bacagini sipa :)) bakalim ins solicem bu sefer dedi tahmin etcez dedi. Bide bana ikili test icin tok ve tatli yiyerek gelin dedi ne icin acaba sizede solendimiCanım ben girdim ikili teste ancak cinsiyetini göremedi doktor.
Dr un soler canim 11 haftadan sonra diyo zaten su tarihte gel die.günaydın kızlar ne güzel ya tahminler falan başlamış. sizden 2-3 hafta gerideyim ben ne zaman bu testleri yaptırcam diye hesaplayıp duruyorum
Benim var:) 11+2de erkeğe benziyor dedi. Haftaya ikili testim var.Kizlar gunaydin. 12 haftaya giren cinsiyet tahmini yapilan arkadaslar yok mu halen. 2 li test yaptiranlar sonuclar nasil? Benim 4 haziranda kontrolum hem cinsiyet tahmini hemde testimiz yapilcak bakalim.. suana kadar yokmu hic tahmin edilen..
Hareketli olmasını istediği için olabilir canımAnladim acmadiysa bacagini sipa :)) bakalim ins solicem bu sefer dedi tahmin etcez dedi. Bide bana ikili test icin tok ve tatli yiyerek gelin dedi ne icin acaba sizede solendimi
Bu arada 1.5 kilo da vermişim ,2 haziran ikili tarama tarihi verdi doktorum sonra eşim doktora cinsiyetini sordu güldü doktor ve 16.haftalarda belli olur dedi:)Kızlar şimdi geldik doktordan Bebeğimi gördüm Allahım ne güzel duygu , eşim bile ağladı çok kollarını ayaklarını hareket ettiryodu 5 tüp kan verdim idrar verdim pazartesi sonucu göstercem bakalım 3 dk hemen hemen karnımda tuttu bayağı baktı size de böyle uzun mu bakmıştı doktorunuz birde kalbi dakikada 169 atıyormuş meleğimin, Allahım hepimizin meleklerini korusun
Maşallah canım. darısı bizlere olsun inş sağlıcaklaKızlar şimdi geldik doktordan Bebeğimi gördüm Allahım ne güzel duygu , eşim bile ağladı çok kollarını ayaklarını hareket ettiryodu 5 tüp kan verdim idrar verdim pazartesi sonucu göstercem bakalım 3 dk hemen hemen karnımda tuttu bayağı baktı size de böyle uzun mu bakmıştı doktorunuz birde kalbi dakikada 169 atıyormuş meleğimin, Allahım hepimizin meleklerini korusun
canım ben de yeni geldim kontrolden Allah'a çok şükür herşey çok güzel çıktı hareketlerini gördük kıpır kıpırdı el saladı resmen bize:)Anladim acmadiysa bacagini sipa :)) bakalim ins solicem bu sefer dedi tahmin etcez dedi. Bide bana ikili test icin tok ve tatli yiyerek gelin dedi ne icin acaba sizede solendimi
Inşallah canım darısı sizlerin başınaMaşallah canım. darısı bizlere olsun inş sağlıcakla
Allah herkese sağlıklı sıhhatli bir hamilelik süreci ve hayırlı sağlıklı sıhhatli evletlar nasip etsin inş:)Inşallah canım darısı sizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?