2016 Aralık Anneleri

Kizlar gunaydin. 12 haftaya giren cinsiyet tahmini yapilan arkadaslar yok mu halen. 2 li test yaptiranlar sonuclar nasil? Benim 4 haziranda kontrolum hem cinsiyet tahmini hemde testimiz yapilcak bakalim.. suana kadar yokmu hic tahmin edilen..

Kızlar günaydın biz ikili testimizi yaptırdık sonuçları bekliyoruz. Bebeğimiz aşağıda cinsiyeti henüz göremedik bakın bakalım yorumlarınız neler
Sonuçlar hemen çıkacak mı? İnşallah iyi haberler gelicek. Doktor hiç bi tajminde buluadı mı cinsiyetle ilgili?

Kizlar gunaydin. 12 haftaya giren cinsiyet tahmini yapilan arkadaslar yok mu halen. 2 li test yaptiranlar sonuclar nasil? Benim 4 haziranda kontrolum hem cinsiyet tahmini hemde testimiz yapilcak bakalim.. suana kadar yokmu hic tahmin edilen..
Canım ben girdim ikili teste ancak cinsiyetini göremedi doktor.

Sonuçlar hemen çıkacak mı? İnşallah iyi haberler gelicek. Doktor hiç bi tajminde buluadı mı cinsiyetle ilgili?
İkili testte hem ultrasona giriyosunuz hemde aynı gün kan veriyosunuz. Ultrason görüntüsündeki ense kalınlığıyla kan testini karşılaştırıyor doktor. Kan testi haftaya çıkacak ona göre sonucu söyleyecek doktorumuz. Cinsiyet için çok uğraştı ama kesinlikle göremiyorum dedi. Bendede merak son seviyede

ben haftaya gidicem.. ama geçen hafta da başka bir doktora gittim 10+5 iken çünkü işyerime çok yakındı bi kalp atışını duyayım dedim.. bu doktor erken dedi.. ama bu doktora ilk kez gitmiştim.. belki haftaya kendi doktorum yani doğumumu da yaptıracak olan asıl doktorum bi tahminde bulunur.. :)

ben de çokmerak ediyorum.. ama yabancı bir sitede kafa yapısı teorisi nub teorisi falan bişeyler vardı onlara göre bence seninkş erkek olabilir.. kafası daha köşeli ..kız olursa daha yuvarlak oluyormuş.

günaydın kızlar ne güzel ya tahminler falan başlamış. sizden 2-3 hafta gerideyim ben ne zaman bu testleri yaptırcam diye hesaplayıp duruyorum

Günaydın güzel anne adayları :)

Ben iki üç gündür çok şükür daha iyiyim. Günde 1 defa kusmayla atlattım son üç günü. Az az yemek yiyebilmeye başladım. 2.5 kilo vermişim gebelik başlangıcından beri. Dün dışarı bile çıkabildim ki son 1 ayı kokulardan dolayı evde yatarak geçirmiş biri olarak bu gerçekten mucize benim için :) çok şükür bu günleri gördük, darısı diğer arkadaşlarımın başına...

QueenSweethart geçmiş olsun, benim de gebelik başlangıcında kuyruk sokumunda ciddi bir ağrı vardı, buz uygulaması ve ultrason ile geçti. 10 gün boyunca saat başı 10 dk bu uygulaması yaptık ve her gün fizik tedaviye gittim o bölgeye usg cihazıyla masaj yaptılar, öyle geçti. Doğum seçeneklerine imrendim doğrusu, benim böyle bir tercih Hakkım olsa ebe ile suda doğumu tercih ederdim sanırım. Allah hepimize sağlıklı, güzel hatırlayacağımız doğumlar nasip etsin inşallah:)

@mutlusey eşinin seni anlamayışı karşısında ne hissettiğini çok iyi anlıyorum canım, benim 20 senelik en yakın dostum, nikah şahidim de bunlar psikolojik, düşünmesen olmaz dediğinde bile çok kırıldım. Senin Bi de eşin demiş. Başına gelmeyen asla anlamaz, sen sakın üzme kendini.

Bir şey yemek için kendini zorlarsan daha çok kusar bu sefer kendinden kaybedersin demişti benim doktorum, ilk üç ay sen hiç bir şey yemesen bile o senden beslenir, sen ölmeyecek kadar yesen bile olur demişti. Sen de kendini aman şunu yiyeyim diye zorlama sakın, ne kadar ne istiyorsan ondan ye.

Çok şükür ben biraz daha iyiyim, darısı hepinizin başına, inşallah benim gibi olan arkadaşlarımın hepsi bulantısınız günleri çok yakında görür. moralim düzeldi resmen. Son günlerde artık iyice tükenmiştim hamile değil de hasta gibi hissediyordum, çok şükür şimdi iyiceyim:) kalben söylüyorum Allah en kısa zamanda hepinize nasip etsin

Benim var:) 11+2de erkeğe benziyor dedi. Haftaya ikili testim var.

Kızlar şimdi geldik doktordan Bebeğimi gördüm Allahım ne güzel duygu , eşim bile ağladı çok kollarını ayaklarını hareket ettiryodu 5 tüp kan verdim idrar verdim pazartesi sonucu göstercem bakalım 3 dk hemen hemen karnımda tuttu bayağı baktı size de böyle uzun mu bakmıştı doktorunuz birde kalbi dakikada 169 atıyormuş meleğimin, Allahım hepimizin meleklerini korusun

Bu arada 1.5 kilo da vermişim ,2 haziran ikili tarama tarihi verdi doktorum sonra eşim doktora cinsiyetini sordu güldü doktor ve 16.haftalarda belli olur dedi:)

Maşallah canım. darısı bizlere olsun inş sağlıcakla

Anladim acmadiysa bacagini sipa :)) bakalim ins solicem bu sefer dedi tahmin etcez dedi. Bide bana ikili test icin tok ve tatli yiyerek gelin dedi ne icin acaba sizede solendimi
canım ben de yeni geldim kontrolden Allah'a çok şükür herşey çok güzel çıktı hareketlerini gördük kıpır kıpırdı el saladı resmen bize:)
2 hazirana da ikili test için randevu verdi özellikle tok gelin dendi ama tatlı yiyerek gelin demedi bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…