2016 Aralık Anneleri

Kızlar sormayın şimdi internetten baktım sonuçlarıma sgpt alt karaciğer enzimi 86 çıkmış en yüksek 35 miş sınır niye böyle çıktı şimdi çok stres yaptım elim ayağım titriyor

canım karaciğer enzim değerleri ast alt yüksekliği normalde karaciğerdeki bir sıkıntıyı ifade ediyor. ama 86 çok yüksek bir değer değil bildiğim kadarıyla ve de hamilelik söz konusu belki geçici bir değişikliktir yani hormonlar değişiyor falan sonuçta sıkma canını doktor ne diyecek bakalım haber ver muhakkak

Kızlar sormayın şimdi internetten baktım sonuçlarıma sgpt alt karaciğer enzimi 86 çıkmış en yüksek 35 miş sınır niye böyle çıktı şimdi çok stres yaptım elim ayağım titriyor
Canım stres yapma benimde tsh 6 çıktı 3 ü geçmemesi gerekirken sonuçları bir dahaki kontrolde getirirsin demişti o zaman goturdum şimdi hap verdi kullanıyorum sanada drun gerekeni yapar stres yapıp bebeği etkileme

Canım bende hiç sevmem soğuğu ama ilaç istemediğim için mecbur katlandım. Cidden çok işe yarıyor, aksatmadan uygula bence. İnşallah çabucak toparlarsın, ağrı insanın hayat kalitesini çok etkiliyor çünkü

Üzme kendini canım. Benim de aynı hafta hamileligim ama geriden geliyoruz. Pazartesi vajinal baktı da ancak kalp atışı duyldu. O da zayıf bi şekilde. Geç döllenmedir belki senin de. Usg karından mı bakıldı senin?

Evet cok etkiliyor, sag kolum bir de. Tamam aksatmadan uygulayayim ben de, cok tesekkürler

Hayir banada vajinal bakildi, pazartesinden once ne gorunuyordu sende, yani onceki kontrolde?

Moralini bozma canım herkesin farklı ilerliyor hamileliği benimkide geriden geliyor doktor olumsuz konusmuyor inşallah sende güzel haberler alırsın. Bol bol dua edelim iyi düşünelim iyi olsun.

Ilkinde hiç görünmedi sadece küçük bir nokta kese falan da yoktu. Olumlu düşün canım
Ilk kontrolun ne zamandi? Bende iki hafta once kese vardi. Nekadar zor birseymis boyle beklemek, hamile kalmayi sonrada her hafta baska birsey beklemek. Simdiye kadar endiseli degildim, hic beklemiyordum boyle bisey.

Gunlerimiz ayni :) seninki nekadar geride?

önceki gidişimde 3 gün gerideydi son gittiğimde ultrason cihazında 5 gün geride çıktı doktora bu ara açılıyor acaba gelişimi geri mi dedim icat çıkarma büyüyor işte dedi. 1 hafta 2 hafta geriden gelenleride okudum ben burada forumlarda Allahım hayırlısını versin.

e direk kestirip atmış
Drlar biliyorlar ama bazısı gıcıklığına demiyor bazısı da gerçekten göremediği için

Ilk kontrolun ne zamandi? Bende iki hafta once kese vardi. Nekadar zor birseymis boyle beklemek, hamile kalmayi sonrada her hafta baska birsey beklemek. Simdiye kadar endiseli degildim, hic beklemiyordum boyle bisey.

Canım kötü düşünmemeye çalış. İyi düşün iyi olsun bende bu hafta duydum kalp atışlarını. Sabret inşallah sende duyarsın

İlki önceki pazartesiydi. Dediğim gibi hiç birşey göremedi doktor. Allahtan hayırlısını dilemekten başka yapılcak bişey yok malesef. Tatlım annelik böyle hep bişeyleri beklemek doğunca da değişmiyor ki..

Sende cok endislenmissindir o zaman, iyiki burasi var ve birbirimize destek cikiyoruz. Umarim ufakliklari zorlanmadan hayirlisiyla ellerimize aliriz

Malesef suni sancı verilmeden kesi atılmadan normal doğum yok gibi. Önceden doktorla ciddi bi şekilde konuşmak lazım. Korkmana gerek yok bunlardan aslinda ama rutin bi şekilde herkese uygulanması can sıkıcı. Benim de normal oldu ilki. Suni sanci da verildi kesi de atıldı. Gerek varmiydi insan o an malesef bunlari sorgulayamıyor. Ancak bunda normal olursa yine bu sefer aceleci olmayıp hemen doktorun ebenin kararına bırakmamaya çalışıcam. Kısmet bakalım. Ama tekrar söylüyorum bunlardan korkmayın çok sıkıntılı olsa kimse ikinciyi üçüncüyü doğurmaz

Sende cok endislenmissindir o zaman, iyiki burasi var ve birbirimize destek cikiyoruz. Umarim ufakliklari zorlanmadan hayirlisiyla ellerimize aliriz
Endişelendim canım ama bekliyodum açıkçası çünkü idrar testinde baya bi geç çıktı. Hcg de düşük geldi kan testinde. Benim ikinci bebeğim bazı şeyleri yaşayıp bilince daha rahat oluyor açıkçası. Ama bu hafta kanamam oldu onda hiiç rahat olamıyor işte insan. İyiyim Allahtan şimdi. Sen de istersen farklı bi doktora daha git. Değişik yaklaşımlar almak da fayda var .

Sezeryanın yanında elbet bu kesinin lafı edilmez ama rutine dönmüş olması can sıkıcı gerçekten. İşte doğum anında insan sorgulayamıyor, bunu da kendi lehlerine kullanıyorlar anladığım kadarıyla. İnşallah bakalım hayırlısı ile o günlere ulaşalım da, Allah verir bir kolaylığını demekten başka yapılacak birşey yok sanırım. Çok sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…