2016 Aralık Anneleri

aynı durumdayım neden bende bi isteksizlik var bilmiyorum ama herşeye karşı öyle ne işe gitmek istiyorum ne evde yatmak istiyorum dışarı gezmeye bayılırdım hiç hevesim kalmadı nedenini bilmiyorum inanki haftasonu bütün gün yatmaktan bile sıkılıyorum bide çok araştırmalar yapıyodum şimdi onu da yapmıyorum içimden gelmiyor bu aralar çok hastalık geçirdim ondan mı acaba.. sanki hamile değil de hastaymışım gibi bi duygu var

sık idrara çıkıyorum ama sanki yapmamısım hissi var. cok rahatsız edıyo bu aralar beni
Canım bunun hamilelikten mi enfeksiyondan mı kaynaklandığını idrar testiyle ancak öğrenebilirsin. Hamilelik 10. 11.Haftadan itibaren sık idrara çıkma nispeten azalıyor, sebebiyse rahim büyüyüp göbek bölgesine doğru ilerliyor ve öne doğru konumlanıyor, idrar torbasındaki baskısı yavaş yavaş azalıyor. Ben çok ileri enfeksiyon yaşadım hayatım boyunca bu yüzden sadece çok koyu sarı ve yakıyorsa ve çok çok az geliyorsa enfeksiyon belirtisi diye doktora başvurmanı öneririm.

merhaba kızlar benimde göbeğim 5 aylık gibi oldu ama gaz ve tuvalete çıkamamaktan bu hale geldim. 2 gün önce biraz zorlandım ve kanama oldu sanırım çatlak oluştu simdi tuvalete çıkmaya korkuyorum. öğlen akşam çorba içiyorum kendimi hamile gibi değil hasta gibi hissediyorum

canım tuvalete çıkamama için kesinlikle kefir tavsiye ediyorum hergün mutlaka iç fadasını göreceğine eminim ben hergün içiyorum ve kabızlık yaşamıyorum çok şükür

canım tuvalete çıkamama için kesinlikle kefir tavsiye ediyorum hergün mutlaka iç fadasını göreceğine eminim ben hergün içiyorum ve kabızlık yaşamıyorum çok şükür

çok teşekkür ederim eve giderken alıcam mutlaka inşallah faydasını görürüm özellikle tavsiye ettiğin bir marka var mı

Sanirim normalmiş canim, ebe arkadasım 4. Aydan sonra özellikle bu durum geçmeye kendini cok mutlu hissetmeye başlayacaksın dedi, insallah oyle olur gecmis olsun guzel düşünmeye çalışalım guzel olsun

kızlar 9 haftalık bir bebeğin kese boyu nekadardır bilginiz varmı?

hoşgeldin allah hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inş.

ben son doktora 8+4 te gitmiştim crl 1,8 cm yazıyordu ama kese boyutu hakkında birşey demedi doktor
1,8cm bebeğin boyudur. benim kese normala göre küçük. ama kaç olması gerek doktor bişey demedi. internettende bişey bulamadaım

Kizlar ayni durum bende de var surekli.migde bulantisi hicbirseyi. tadi kalmdi. surekli.evde yalniz.basima.yatiyorum.bir yere gitmek istemiyorum iyice hastalik hastasi oldum.icimden hicbirsey yapmak gelmiyor bebisle de daha bag kuramadik gibi kendimide kotu hissediyorum bu durumda hep boyle gecicek gibi resmen depresyona.girdim gercekten kötuyum allahim yardim eder insallah bu durumdan kurtulurum eski.enerjime.donup bebisime yonelmek.istiyorum.kendimide kotu hissediyorum.

ben aoç ninkini alıyorum sanki diğerleri katkılıymış gibi geliyor ama onu bulamzsan sek in de güzel başka bir arkadaşım da onu içiyor canım :)

kızlar kefiri bağırsak tembelliği yapıyor diye okumuştum bir yerde o yüzden gün aşırı ya da 2 günde bir tüketiyorum ben kendim mayalıyorum bu arada bakteri bulsanız öyle kolay ki ılık sütün içine at koy mutfağa bir köşeye ertesi gün dolaba at bu kadar basit.. ama muhakkak tüketin çokk faydalı

Yaa sevindim canım ne güzel tabi imkanlar elvermeyince sezaryen oluncak yeterki bebişle bizler sağlıklı olalım en önemlisi o canım ama sezeryana olan korkumu senin sayende hafiflettim çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…