- 27 Nisan 2016
- 411
- 547
- 23
ben çok isterdim ama kendimi öle bi kalıbın içine sokamam bünyem kabul etmezkızlar bu arada beslenme uzmanı eşliğinde hamileliğini sürdürmek niyetinde olanlar var mı merak ediyorum ?
yine hepimiz doktorumuza bi danisalim daha oncekinde en etkili en iyisi dedigimde lierac onermisti bakalim bu ne onerecek.hepimiz arastirir yazar bi karara variriz.bir de aldiginiz eczaci sabit olsun pazarlik yapin ben hep senden alcam dedim ve indirimli aliyordum.doguma kadar bir dogum parasi daha vermistim kremlere
Cok sagol canim atesim cok sukur dustu dun gece cikmadi hic ama bogazlar felaket sis boynumu saga sola bile cevirirken aciyo.antibiotik suan vermiyorum ates dusmezse vericem demisti dr cok sukur dustu.çok geçmiş olsun arkadaşım. çok zor gerçekten ateşli bir hastalık geçirmek hamilelikte. bende yaşadım biliyorum. sonunda da antibiyotik kullanmak zorunda kaldım geçmedi ateşim çünkü. gerekiyorsa da sen de al. çok yüksek ateş bebeklerimize de zarar verebilir. en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle..
Çok geçmiş olsun canım Rabbim kısa zamanda sağlığına kavuştursun inşallah
bogaz iltihabina gercek sirkeli sulu gargara birde kaya tuzu karbonatlı gargara iltihabı gecir ki ates dussun insallah gecmis olsun
Benim geçen hafta başla demişti doktorum çatlak için badem yağı ve lierackaşıntıya kakao yağını öneriyorlar kız katı olanını eritip sürmek çok iyi geliyormuş bilginize.
bir de doktoruna danışan var mı en erken ne zaman kullanabiliriz çatlak kremlerini :)
100e aldım eczaneden. İnternette 60-70 falanmış. Ama orijinal mi bilemediğimden kıydım aldım :)ilk hamileligimde lierac kullandim sabah bebek yagi aksam lierac ertesi gun sabah aci badem sutu kremi aksam lierac.bir ay yetiyordu azar azar kullaninca simdi fiyati iyce ucmus arayis icindeyim.7 yil once tanidik eczaneden 50 tlye aliyodum simdi ne kadardir kimbilir bi ara 100 gibi gormustum siz ne kadara aldiniz.bu arada hic catlamadim
Ben de düşünüyorum aynen. Ama hem yaşadığım şehirde iyi biri var mı bilmiyorum hem de uyabilecek miyim bilmiyorum fakat deneyecem yine de sanırımbir beslenme uzmanı eşliğinde hamileliğini sürdürmeyi düşünen var mı kızlar?
benim aklımdan geçiyor ama tam karar veremedim henüz
İnşallahhhh canımbenim derim biraz esnek sanırım şimdiye kadar hiç çatlamam olmamıştı ama hamilelikte nasıl olcak bilemiyorum tabi.
bizim gelinimiz hamileyken ona baharatçıdan sabun gibi bi yag almıştım hatırlayamadım adını şimdi öğreneyim bi iyi gelmişmiydi.
yaa ben 3 hafta önce aldım pantolon diğerleri hiç olmuyo
inşallah herşey normale döner sende rahat edersin
Aynen öyle canım bende 7 şubatta doğum yaptım zaten 40 çıkana kadar evdesin genelde sonrası ilkbahar yaz güzel olmuştuKizimda 21 subat dogumlu cok rahat olmustu kucukken disari cikilmiyor zaten biraz buyuyunce mayista falan rahat rahat gezmistik biz yazinda rahat olmustu.hamilelik icinde iyi oluyor son zamanlar kisa geliyor. Bakalim aralikta dogum nasil olacak
Merhaba cnm bende sizleri gördükçe rahatlıyorum etrafımdakiler dünyada tek misim gibi tepki verince bir yadirgamistmMerhaba benim kızımda 14 aylık 10 haftalık gebeyim bende böyle görünce içimdeki Endişe uçuyo
Canım sordum haziran 2.haftasi gel dedi teşekkürlerBana vermediler canım
Sonuçlamı verirler acaba
Olabilir
Ultrason da de ense kalınlığımıza 1.08 de demiş olabilir 1.18de
Gayet normal dediğini net hatırlıyorum
Maşallah o zaman
12.hafta da yapılıyor canım
Bir ara sor doktorunu
Bana dr %70 kız dedi
Ama kesinleşinceye kadar bişeyler almak istemiyorum
Bende normal doğum çok isterdim ama imkanı yok. Bu bebeğimde mecburen sezeryanla olacak inş. Korkulacak hiçbir şey yok canım. Ben çabuk ayaklanmıştım. Tabi kişiye göre değişiyordur muhakkak. Nasıl olur nasıl olur diye ne heyecanlar basıyordu :) Şimdi rahatım şükür. Başıma gelecekleri biliyorum.bakalım bizde nasıl olcak ,doğumu da merak ediyorum normal mi yoksa sezeryan mı olucak durumlar ne göstercek,sezeryan doğumdan hep korkmuşumdur ameliyat olduğu için inşallah normal doğum nasip olur diyorum kısmet yinede o günleri sağlıkla görelim de inşallah
Ben de lierac aldım.. Eczacı arkadasım onu önerdi.. Badem yağı kıllanma yapar diye okumuştum korktum o yüzdenergenlikte hızlı kilo almaktan üst bacağımda zaten cok az çatlağım var bence çatır çatır çatlıcam ben
catlama potansiyeli olan heryere surmek gerekiyor maalesef tek gobek olsa yine iyi.bacak diz arkalari,bacaklar,kalca,gogusbebek yaginida ozellikle dustan sonra mutlaka kullanin islak cildinize gercekten nemlenmedecok etkili oluyor bir de bol su icmek ise yariyor.anneye ceker diyorlar ya genelde bu beni korkutmustu cunku annecim baya catlamis zamaninda o yuzden cok tedbirli davranmistim bakalim bunda ne olacagiz.bu arada ozellikle son haftalarda catlayan kisi cogunlukta haberiniz olsun 35 haftadan itibaren ekstra bakim sart.son olarak asla kasimiyoruz
Canım başlangıç kilom ile şu anki kilom aynı benim. Ama karnım çok şiş. Gazım var inanılmaz. Bazı günler iniyor, sonra tekrar çıkıyor göbüş. Bu hafta doktoruma soracağım inşallah, bakalım bana çatlak için ne önerecek?kızlar bende kierac aldm 77 tl internetten sabahları surun dıyor ama daha hıc kılo almadm sizler kilo aldınızmı?
evet canım sık idrara çıkma bende de var ama sanki ilk günlere göre biraz azaldı gibi rahim büyüdüğü için mesaneye baskı yapıyormuş onun için sık idrara çıkma oluyor canım :)kızlar sizde de sık idrara çıkma ama cok az yapma ve mesaneyi tam bosaltamama hissi var mı?
en son idrar enfeksiyonu oldugumda böyle oluyodu.
hamilelikle mi alakalı yoksa enfeksiyon mu var
evet canım sık idrara çıkma bende de var ama sanki ilk günlere göre biraz azaldı gibi rahim büyüdüğü için mesaneye baskı yapıyormuş onun için sık idrara çıkma oluyor canım :)
sistit olmayasınsık idrara çıkıyorum ama sanki yapmamısım hissi var. cok rahatsız edıyo bu aralar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?