2016 Aralık Anneleri

kızlar bu arada beslenme uzmanı eşliğinde hamileliğini sürdürmek niyetinde olanlar var mı merak ediyorum ?
ben çok isterdim ama kendimi öle bi kalıbın içine sokamam bünyem kabul etmez
ne zaman diyet yapmak istesem her zaman kilo almışımdır onun için kendime göre bişeyler yapıyodum ama şimdi durum daha farklı zamanında ekmek çok az yerken şimdi yemeden doyamıyorum maalesef

bizim eczacı bi arkadaş var muhtemelen ondan temin ederim yardımcı olur inşallah

Cok sagol canim atesim cok sukur dustu dun gece cikmadi hic ama bogazlar felaket sis boynumu saga sola bile cevirirken aciyo.antibiotik suan vermiyorum ates dusmezse vericem demisti dr cok sukur dustu.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim kısa zamanda sağlığına kavuştursun inşallah

Aminn cok tesekkur ederim.

bogaz iltihabina gercek sirkeli sulu gargara birde kaya tuzu karbonatlı gargara iltihabı gecir ki ates dussun insallah gecmis olsun

Sirkeli suyu bilmiyodum ama karbonatli suyla gargara yaptim bugun.insallah etki eder.cok tesekkur ederim

100e aldım eczaneden. İnternette 60-70 falanmış. Ama orijinal mi bilemediğimden kıydım aldım :)

bir beslenme uzmanı eşliğinde hamileliğini sürdürmeyi düşünen var mı kızlar?
benim aklımdan geçiyor ama tam karar veremedim henüz
Ben de düşünüyorum aynen. Ama hem yaşadığım şehirde iyi biri var mı bilmiyorum hem de uyabilecek miyim bilmiyorum fakat deneyecem yine de sanırım

İnşallahhhh canım

canlar,krem konusu baya konuşulmuş,çatlama tamamen yapısal bir durum,göğsümde kaşıntı vardı ve hiç yağ sürmek aklıma gelmemişti,birbaktım aynada anaaa alt kısımları mavi damarlar,çatlaklar.8 aya kadar göbüşte çatlama olmamıştı bende ama kaşıntı baya vardı,son 2 ayda baldılar bile çatladı,hala da var,bebek yağı kullandım,şimdi de yaplanayım diyorum da esneme oldu baya karşım şu an bile 5 aylık gibi.dur bakalım doğuma kadar nolcak.bulantıyı bastırmak için atıştırıyorum.offf offf...sağlıcakla doğsun bebişler,seonra kilo verme çabaları başlayacak.inşallah sağlıklı güzel doğumlar olur kızlar

Selam arkadaşlar. Çatlaklar kişiye göre değişiyor. Aslinda genetik annenizle iyice konuşun çatlamış mı inceleyin bi güzelben ilkinde bebeyagı kakao yağı badem yağı kullanmama rağmen çatlaklar oldu. Hergün sürmedim ama duş aldıkça sürüyordum. Bi de pek yoğunlaşmadığım kısımlarda oldu. O yüzden heryere sürmeye çalışın. Bu arada internetten dermoeczanem ve turuncukasa sitelerini öneririm. Fiyatlar daha uygun.

Kizimda 21 subat dogumlu cok rahat olmustu kucukken disari cikilmiyor zaten biraz buyuyunce mayista falan rahat rahat gezmistik biz yazinda rahat olmustu.hamilelik icinde iyi oluyor son zamanlar kisa geliyor. Bakalim aralikta dogum nasil olacak
Aynen öyle canım bende 7 şubatta doğum yaptım zaten 40 çıkana kadar evdesin genelde sonrası ilkbahar yaz güzel olmuştu

Merhaba benim kızımda 14 aylık 10 haftalık gebeyim bende böyle görünce içimdeki Endişe uçuyo
Merhaba cnm bende sizleri gördükçe rahatlıyorum etrafımdakiler dünyada tek misim gibi tepki verince bir yadirgamistm

Canım sordum haziran 2.haftasi gel dedi teşekkürler

Bende normal doğum çok isterdim ama imkanı yok. Bu bebeğimde mecburen sezeryanla olacak inş. Korkulacak hiçbir şey yok canım. Ben çabuk ayaklanmıştım. Tabi kişiye göre değişiyordur muhakkak. Nasıl olur nasıl olur diye ne heyecanlar basıyordu :) Şimdi rahatım şükür. Başıma gelecekleri biliyorum.

Hayatım boyunca spor yaptım ben şimdi bıraktım düşük tehlikesinden dolayı korkuyorum deli gibi ya çatlarsam diye...bende çatır çatır çatlayacağım bence göğsüm özellikle çok kaşınıyor...bir de 10 tane yağ karışımı yapıyormuş aktarlar onu da araştıracağım...evet badem yağı göbekte kıllanma yapabiliyormuş...

Oooo o Zaman ayda 2 adet almamız gerekiyor diz arkaları hiç aklıma gelmemişti ama kesinlikle çatlama potansiyeli yüksek bir bölge ... Annem de çatlamış göğüslerimi kaşıdım maalesef tecrübesiz olduğum için ama artık kaşımıyorum...aktarlarda 10 adet yağ karışımı yapılıyormuş bir de onu araştıracağım...

kızlar sizde de sık idrara çıkma ama cok az yapma ve mesaneyi tam bosaltamama hissi var mı?
en son idrar enfeksiyonu oldugumda böyle oluyodu.
hamilelikle mi alakalı yoksa enfeksiyon mu var

kızlar bende kierac aldm 77 tl internetten sabahları surun dıyor ama daha hıc kılo almadm sizler kilo aldınızmı?
Canım başlangıç kilom ile şu anki kilom aynı benim. Ama karnım çok şiş. Gazım var inanılmaz. Bazı günler iniyor, sonra tekrar çıkıyor göbüş. Bu hafta doktoruma soracağım inşallah, bakalım bana çatlak için ne önerecek?

kızlar sizde de sık idrara çıkma ama cok az yapma ve mesaneyi tam bosaltamama hissi var mı?
en son idrar enfeksiyonu oldugumda böyle oluyodu.
hamilelikle mi alakalı yoksa enfeksiyon mu var
evet canım sık idrara çıkma bende de var ama sanki ilk günlere göre biraz azaldı gibi rahim büyüdüğü için mesaneye baskı yapıyormuş onun için sık idrara çıkma oluyor canım :)

evet canım sık idrara çıkma bende de var ama sanki ilk günlere göre biraz azaldı gibi rahim büyüdüğü için mesaneye baskı yapıyormuş onun için sık idrara çıkma oluyor canım :)

sık idrara çıkıyorum ama sanki yapmamısım hissi var. cok rahatsız edıyo bu aralar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…