2016 Aralık Anneleri

İkinci hamileliğim benimde. Karnım çıkmadı sdc şişik var hala. Bebek değil yani :) 2 kilo vermiştim hamileliğimin başından beri. Hala aynıyım şimdilerde.

Kaşınmalar erken değil mi kızlar?

şimdi sen fiyatları söyleyince bi inceledim netten de amma pahalıymış bunlar
mustela nette satış fiyatı 80 küsürlerde
bepanthol 52
lierac 86 tabi bunlar netten satış

biz en iyisi badem yağı kakao yağı falan kullanalım

Doktorum da lierac önerdi...şimdi 100 ml denemek için 65 tl ye aldım ama uzun süre gideceğini sanmıyorum göbüş büyüyünce :) araştırdım gerçekten kullananlar çok memnun kalmışlar inşallah bende hiç çatlamam...bu ay sadece akşam kullansan kafi dedi eczacı bende bundan sonra sabahları Bebek yağı kullanayım o Zaman...

ilk gebelikte daha çabuk oluyormuş kaşıntı
biz artık esneklik kazandık şiştik indik şişeceğiz

bence ilk gebeliklerde daha çok olmuştur canım çünkü benim karnım baya şiş olduğu halde kaşıntı yok,ilk gebelikte vardı ama

bencede
o mide yanması ekşimesini hiç deme
gaviscon biraz rahatlatıyor
doktorum hiç bir zararı yok dedi kafana dik bir defada hepsini bile iç

Benim de ilk canım
ilkler ihtimali kuvvetlendiriyor

benimde karnım çıktı ama bebekmi göbekmi bilemiyorum

Merhaba bayanlarr günaydın bende geldim aranıza 2.gebeliğim :)
maşallah
hoşgeldiniz

Genelde ikinci gebelikte daha erken çıkıyor göbüşlerr yerleri hazır :)
bencede

Hmm anladim canim bide merak ettigim acaba simdi rahmimiz bi portakal kadar mi yoksa daha mi buyuk ? Kizlar sizce ?
bence büyüktür

evet canım varmış annemde hiç çatlak olmamış bişey sürmediği halde ama benim vücudum musait çatlamaya önlemimizi alalım

bakalım bizde nasıl olcak ,doğumu da merak ediyorum normal mi yoksa sezeryan mı olucak durumlar ne göstercek,sezeryan doğumdan hep korkmuşumdur ameliyat olduğu için inşallah normal doğum nasip olur diyorum kısmet yinede o günleri sağlıkla görelim de inşallah

Dün annemle gittik hamilelik taytı pantolunu ve üstüme de salaş tsortler aldım inşallah kızlar hamileliğimiz şeker gibi sorunsuz geçsin ve kolay doğumlar yapalım
2 haziran da ikili test için bide karaciğer enzimime tekrar bakılacak kan vercem inşallah normale döner değerim enginar salata tüketiyorum bol su içiyorum bakalım bu arada ikili test 1 hafta sonra mı çıkıyor sonucu?

İkinci hamileliğim benimde. Karnım çıkmadı sdc şişik var hala. Bebek değil yani :) 2 kilo vermiştim hamileliğimin başından beri. Hala aynıyım şimdilerde.

Kaşınmalar erken değil mi kızlar?
Yada bana oyle geliyor evet canim kasintim oluyor benimde bir an once krem alip surmem lazim

Kiz bende anlamadim gobek mi bebek mi bakalim ayin 3 de rendevumuz var kilo aldim mi almadim mi girecez . Belkide sisliktir

Ben de lierac aldım.. Eczacı arkadasım onu önerdi.. Badem yağı kıllanma yapar diye okumuştum korktum o yüzden ergenlikte hızlı kilo almaktan üst bacağımda zaten cok az çatlağım var bence çatır çatır çatlıcam ben

bir beslenme uzmanı eşliğinde hamileliğini sürdürmeyi düşünen var mı kızlar?
benim aklımdan geçiyor ama tam karar veremedim henüz

catlama potansiyeli olan heryere surmek gerekiyor maalesef tek gobek olsa yine iyi.bacak diz arkalari,bacaklar,kalca,gogus bebek yaginida ozellikle dustan sonra mutlaka kullanin islak cildinize gercekten nemlenmedecok etkili oluyor bir de bol su icmek ise yariyor.anneye ceker diyorlar ya genelde bu beni korkutmustu cunku annecim baya catlamis zamaninda o yuzden cok tedbirli davranmistim bakalim bunda ne olacagiz.bu arada ozellikle son haftalarda catlayan kisi cogunlukta haberiniz olsun 35 haftadan itibaren ekstra bakim sart.son olarak asla kasimiyoruz

kızlar bu arada beslenme uzmanı eşliğinde hamileliğini sürdürmek niyetinde olanlar var mı merak ediyorum ?

evet canım varmış annemde hiç çatlak olmamış bişey sürmediği halde ama benim vücudum musait çatlamaya önlemimizi alalım

benim derim biraz esnek sanırım şimdiye kadar hiç çatlamam olmamıştı ama hamilelikte nasıl olcak bilemiyorum tabi.
bizim gelinimiz hamileyken ona baharatçıdan sabun gibi bi yag almıştım hatırlayamadım adını şimdi öğreneyim bi iyi gelmişmiydi.

yaa ben 3 hafta önce aldım pantolon diğerleri hiç olmuyo
inşallah herşey normale döner sende rahat edersin

bir beslenme uzmanı eşliğinde hamileliğini sürdürmeyi düşünen var mı kızlar?
benim aklımdan geçiyor ama tam karar veremedim henüz
Ben gidiyorum Canım ilk ogrendigimden beri kilo problemim var çünkü bulantilardan uygulayamadim ama tekrar gidicem bulantilarim hafifledi artık uygulayabilirim inş

yine hepimiz doktorumuza bi danisalim daha oncekinde en etkili en iyisi dedigimde lierac onermisti bakalim bu ne onerecek.hepimiz arastirir yazar bi karara variriz.bir de aldiginiz eczaci sabit olsun pazarlik yapin ben hep senden alcam dedim ve indirimli aliyordum.doguma kadar bir dogum parasi daha vermistim kremlere

Kızlar bu arada çatlaklar için bütün masaja gelen hastalarımın bana önerdiği bebe yagi oldu en etkikisiymis ve gerçekten hiç çatlakları yoktu diyebilirim ama düzenli uygulamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…