2016 Aralık Anneleri

Canım benim, hiç üzme kendini, sakin olmaya çalış. Yaklaşık 10 gün önce, ben de 10. haftamdayken, hiç ağrısız, sızısız birden kanamam oldu. Hem de kahverengi de değil, kan kırmızı, adet kanı gibi pıhtılı. Oldukça korktum, endişe etmemek mümkün değil elbette. Acile gittiğimde kalçadan kanama durdurucu ve düşük önleyici iğne yapıldı hemen. SOnrada 1-2 gün ufak lekeler haricinde bugune kadar hiç gelmedi. USG de bebişim ve kesesi çevresinde hiçbirşey yoktu. Doktorum, ilk 3 ayda böyle kanamaların olabileceğini, dinlenmemin gerektiğini söyledi.
Canım senin de ağrın sızın vb yoksa buna benzer nedenle olmuş olabilir kanaman. O nedenle sakin olup, dinlenmeye çalış. Doktorunun dediği gibi ilacını al ve yarın sabahtan doktora git. Emin ol bebişlerimiz öyle incecik iple bağlı değil, oldukça sağlam tutunuyorlar, yerleri sağlam Allah'ın izniyle. Allah koruyor onları. Sen sakin ol ve ağlayıp kendini de bebişini de üzme olur mu? Dualarım, tüm kalbimle seninle. Lütfen. yarın doktor kontrolunden sonra bize iyi haberlerini ver,bekliyor olacağım.

Benim için dua edin,bu sabah kahverengi lekelenmem oldu dr.u aradim yatacaksin hiçbirşey yapmayacaksin devam ederse hemen gel dedi hic kalkmadim namaz bile kilmadim sonra akşama kadar hiç olmadi tam mutlu olmuştum ki oldukca yoğun geldi bu sefer.
Dr.u aradim progestan basla hemen,yarin sabahtan görüşelim devam ederse acile git dedi.
Aglamaktan gözlerim şişti cok fena durumdayım [/QUOTE]
canım gecmiş olsun moralini bozma benmde 3 hafta önce olmustu progesteron işne yapınca gecıyor doktoruna git ilk 3 ay herkes yasıyor bu durumu aglayıpta bosuna strese girme dua et ve yat kalkma

Geçmiş olsun canım, umarım sıkıntı yoktur bebekte. Kırmızı mı geliyor yoksa hala kahverengi mi?

Cok tesekkur ederim arkadaşlar,
Ilacimi ictim simdi uzaniyorum durup durup Ağlıyorum elimde değil.bu gebeligim öncekinden cok farkli geçiyor.insallah hersey yolundadir bir cok umutluyum bir çok umutsuz.
Anneme bile soyleyemedim endiselenmesin diye sadece sizinle paylaştım iyi ki varsiniz.
Tekrar teşekkür ederim

Cok gecmis olsun insallah kotu bisey yoktur..
Benim doktorum kanama olmadigi surece sorun olmaz demisti...

Su an yok.sabah geldi oldukca azdi peceteye bulasma seklinde kahverengiydi.
Aksam saat 7de oldu o daha coktu yine kahverengiydi rengi
Canim bak kahverengiymis, o zaman hic endise edilcek birsey yok. Inan bana, cok normal bu kahverengi lekelenme. Orada bir olusum var, kese- rahim buyudukce minik yerlesme kanamalari olabiliyor. Bunlarda kanama sona erince koyulasip kahverengi olarak atiliyor. Kahverengi kanama herzaman iyiye isarettir demisti bana doktorum. Yarin doktorunla gorustugunde bak bosuna endise etmissin diyecek sana. Simdi rahat huzurlu bir uyku uyu. Bak konustugumuz gibi cikacak hersey.

Canim cok gecmis olsun.bol bol yat kalkma sabahta dr git endise etme bi sikintibyoktur allahin izni ile.dualarim seninle yarin guzel haberlerini bekliyoruz.

İnşallah. Ilk hamileligimde yasamamistim böyle birşey o yüzden cok endiseleniyorum.
Aklımdan binbir türlü şey geçiyor
Rabbim darda olan herkesin yardimcisi olsun.
Kendimi oyalamaya çalışıyorum biraz daha vakit gecsin uyumaya çalışacağım.
Sabah ola hayrola

Fairylike ben 5+ 3 ve 5+4 de bildiğin kırmızımsı pembemsi kanama yaşadım bir gün sonraki daha yogundu; iğne ve progestana başladım cok şükür tekrar yaşamadım umarım hersey yolundadır seninde, tekrarlanmamış da korkma bence...
Ben de 10+1 haftalık hamileyim... Herkes saglıkla alsın bebişini kucagına inşallahh...

Stres yapma canım sakın.. Progestan ve dinlenmekle ben hallolacağını düşünüyorum ama sen yine de gözük doktoruna.. Hemencecik bitsin gitsin insallah endişelerin..

insallah onemli birsey yoktur endiselenmemeye calis zor ama bunu bebegin icin yapmalisin.hamileligin basinda bende de kahverengi lekelenme olmustu bir kere genelde oluyor ve geciyor yarin guzel haberler alacagin bir gun olsun insallah dualarim seninle

Merhaba, size kendin doktorumu ve arkadaslarimin doktorunu onerecegim belirttiginiz konuda memnun kalacaginizi umuyorum.Kosuyolu park15 Murat Emanetoglu ve Kavacik Medistate Hastanesi Sadiye Eren

Günaydın arkadaşlar

Geçmiş olsun canım umarım herşey yoluna girmiştir iyi haberlerini bekliyoruz.

Cnm Allahın izniyle birşey olmaz gönlünü ferah tutmaya çalış umarım güzel haberler verirsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…