- 10 Ocak 2012
- 679
- 1.430
- 313
Selamlar,
Benim için dua edin,bu sabah kahverengi lekelenmem oldu dr.u aradim yatacaksin hiçbirşey yapmayacaksin devam ederse hemen gel dedi hic kalkmadim namaz bile kilmadim sonra akşama kadar hiç olmadi tam mutlu olmuştum ki oldukca yoğun geldi bu sefer.
Dr.u aradim progestan basla hemen,yarin sabahtan görüşelim devam ederse acile git dedi.
Aglamaktan gözlerim şişti cok fena durumdayım![]()
Canım benim, hiç üzme kendini, sakin olmaya çalış. Yaklaşık 10 gün önce, ben de 10. haftamdayken, hiç ağrısız, sızısız birden kanamam oldu. Hem de kahverengi de değil, kan kırmızı, adet kanı gibi pıhtılı. Oldukça korktum, endişe etmemek mümkün değil elbette. Acile gittiğimde kalçadan kanama durdurucu ve düşük önleyici iğne yapıldı hemen. SOnrada 1-2 gün ufak lekeler haricinde bugune kadar hiç gelmedi. USG de bebişim ve kesesi çevresinde hiçbirşey yoktu. Doktorum, ilk 3 ayda böyle kanamaların olabileceğini, dinlenmemin gerektiğini söyledi.
Canım senin de ağrın sızın vb yoksa buna benzer nedenle olmuş olabilir kanaman. O nedenle sakin olup, dinlenmeye çalış. Doktorunun dediği gibi ilacını al ve yarın sabahtan doktora git. Emin ol bebişlerimiz öyle incecik iple bağlı değil, oldukça sağlam tutunuyorlar, yerleri sağlam Allah'ın izniyle. Allah koruyor onları. Sen sakin ol ve ağlayıp kendini de bebişini de üzme olur mu? Dualarım, tüm kalbimle seninle. Lütfen. yarın doktor kontrolunden sonra bize iyi haberlerini ver,bekliyor olacağım.