2016 Aralık Anneleri

Herkese günaydın
Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. Ben çok fena hasta oldum şu an hastanedeyim kulak burun boğaz doktoruna muayene olacağım oradan da kadın doğuma geçeceğim icimde kötü bir his var icim rahat etsin diye kontrole gireceğim inşallah herşey yolundadır. bir aydır bebegimi görmüyorum bakalım inşallah benimledir bebeğim

Günaydın canım, geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.İyi haberlerini bize vermeyi unutma olur mu?

canım çok geçmiş olsun bugun daha iyisindir umarım, lekelenmen devam ediyor mU?

M mrl3673 sana da geçmiş olsun bende 3 haftadır gitmiyorum bu haftasonu gidicem ama eminim bebeklerimizde bir şey yoktur uzun süre görmediğin için öyle hissediyosundur

canım korkma Allahın izniyle birşey olmaz inşallah
Dr dan sonrada haber ver bize

Günaydın arkadaşlar

Herkese Günaydın

Geçmiş olsun canım, İnşallah kötü birşey yoktur. Bozma moralini hemen.

Gecmis olsun canim.. Aklına guzel seyler getir Allah'ın izniyle herşey yolundadır..

Canım tebrik ederim. Allah daha nice güzel günlerini göstersin bebeğinin inşallah..

Canım panik yapma bir çok kadının başına geliyor bu sen elinden geleni yap tevekkül et. İlacına ve dinlenmene çok dikkat et. Rabbim yardım edecektir.

Geçmiş olsun canım. Bu tür endişeleri hepimiz yaşıyoruz. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Günaydın herkese. .
Bu kötü hisler sanırım herkesde var bende de aynı şekilde. .
Bunun nedeni doktorların ayda bir cagirmasi. .
Ben ilk hamileliğimde 2 ayrı doktora gidiyordum özele ve devlete. .
Iyi ki öyle yapmışım özelde problem olmuştu doktorum bırakmıştı ben de devlette doğum yapmıştım. .
Ultrason bebeğe zarar veriyor diyorlar ama ben dayanamiyordum. .
Bunda da bekle de bekle..
En son 3 Mayıs taydi kontrolüm daha haftaya gitmem gerekiyor ama ben bu cuma gideceğim

Günaydın güzel anne adayları :) Mutlu ve sağlıklı bir gün geçirelim inşallah hepimiz, doktora gidenler güzel haberlerle dönsün inşallah:)

Dün annemle bana hamile kıyafeti aldık, kilo almamama rağmen pantolonlarımın beli göbeğimi sıkıştırmaya başladı. İki tane kot, bir tane de bahçıvan pantalonu dedikleri salopetlerin şortlularından aldım. Bir tane gebe giyim mağazasına gittik, ne kadar pahalı ya. Sonra lcw den baktık, daha uygun fiyatlar, oradan aldım ben de. Gebe giyim mağazası beni bir de iç çamaşırcıya soktu nerdeyse zorla, kadınlar beni sinir etti. Vay efendim sütyenleri daha 1 aylık gebeyken değiştirmek gerekiyormuş, balensiz ve süngersiz olmalıymış, gece de sütyenle yatmalıymışım ki memelerim yayılmasınmış

Belki doğru söylüyorlardır ama söyleyiş biçimleri illa mal satmak isteyen ısrarcı, hatta zorlayıcı olunca ben de tersledim. İki çocuk doğurur sonra da estetik olurum gene de sütyenle yatmam dedim. Sanki benim mememden onlara neyse. Yalnız Nasıl kızdıysam kadınlar bir daha konuşamadılar, daha da o dükkanın önünden geçmem yani.

Annem terzi zaten, tunik, elbise almayalım ben dikerim dedi, kumaş aldık sağ olsun o dikecek. Onları almaya kalksam 500 lira çıkacaktı cebimden, Allah razı olsun annemden, o dertten kurtardı biraz.

Aynı sorun bende de var. Hiç kilo almadım ama kot pantolonlarım göbeğimi aşırı sıkıştırıyor. Ofiste masa başındayken üst düğmeyi açıveriyorum kimsecikler görmeden.

Bende en son 22 mayısta gittim bu cuma kontrolüm var :) tabi ki bizlerde merak ediyoruz bebeklerimizi iyiler mi bi sıkıntı var mı ama telaş yapıp kendimi strese sokmamamız gerekiyor Rabbim herşeyin hayırlısını bilir biz onlar için bolca dua edip kendimize iyi bakmalıyız :)

catuke bende 3 haftadır hamile pantolonu giyiyorum eski pantolonların hepsi sıkıyo sabahları tartıldığımda kilo almamış gibi gözüküyorum ama akşamları 3 kilo fazla çıkıyo

gerçekten çok fiyatlar çok pahalı allahtan tuniklerim falan bol olduğu için üstte şimdilik sıkıntı yok ilerleyen aylarda bakıcaz artık

Aynı sorun bende de var. Hiç kilo almadım ama kot pantolonlarım göbeğimi aşırı sıkıştırıyor. Ofiste masa başındayken üst düğmeyi açıveriyorum kimsecikler görmeden.

Ben evdeki pijamaları bile fırlatıp atma noktasına geldim, hiç dayanamıyorum. Dün de bol bir elbisem vardı onu giydim altına giydiğim külotlu çorabı da en alt noktaya kadar indirmeme rağmen sokaklarda çıkartıp atacaktım nerdeyse. Beli lastikli hamile pantolonları çok rahat yalnız, bir de her ihtimale karşı bir beden büyük aldım ben, öneririm:)

Canım, hamilelik sektörü bir pazar olmuş adeta. Gerçekten pahalı. Allah'tan Defacto, LCW falan var da, alınabilecek fiyatlara geliyor. Ben ilerleyen aylarda tişörtü bluzu falan hamilelik reyonlarından ziyade büyük beden kısımlarından almayı düşünüyorum. İşte falan klasik giyim ne giyeceğim yoksa, zor durumumuz.
Sütyen beni acayip kasıyor, sıkıntı veriyor. Daha önceden yatardım ama arkadaş tombikleşti zaten, dar gömleklerime sığamaz oldum. Gece bir de takamam kim ne derse desin. Ben daha hamile sütyeni almadım. Belki normal sütyenimi bir beden büyük alırım ilerde. Neyle rahat edersem o daha mantıklı geliyor bana.

valla canım hamile giyim satanların insafı yok bence bazı vazgeçtiğim pantolonlarımın göbek kısmını kestirip esnek penye diktirdim,ilk aylarda onlardan giyiyom,önceki hamilelikten lcwden alınmış kalan pantolonlar da var,idare etcem,kamuda yavaştan kıyafet serbeste kaçıyor,penye pantolon giydim bugün,saten hep keten yada siyah spor ayakkabı giyiyom,kimsenin fikri benim rahatımdan önemli deeelll düz geniş tişört giyiyom,hamilelere tulumu çok yakıştırıyom,sütyen konusuna gelince,şu kadın milleti hemen samimi olup birilerinin orası burası ile ilgili konuşabiliyoruz,bu da yapısal bir rahatlık mıdır nedir,valla önceki hamişlikte de sütyen çıkartıp yattım,ağustos sıcağında doğdu kızım,nasıl yatam o sütyenle

kopyala yapıştırrrrr aynı tam tamına ya ,akşam yusyuvarlak oluyom bu bir bıçıııkk metre boyla

Merhaba Arkadaşlar
fairylike geçmiş olsun şimdi iyisindur inşallah. 6. haftada bendede oldu kahve kanama. hemen proluton depot iğne vurdu drum. hemen kesildi birdaha da gelmedi çok şükür. inşallah sendede bi sıkıntı yoktur üzülme.
bi arkadas bebeklerimiz o kadar ince iplerle bağlı değil birsey olmaz inşallah yazmış cok hakli. benim eşimde hep böyle diyor rahatliyorum.
kızlar bulantilar geçiyor mu biraz ne.
ben iki gündür iyiyim biraz çok şükür biyandan sevinip biyandan da korkuyorum
yarin kontrolum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…