Günaydın canım, geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.İyi haberlerini bize vermeyi unutma olur mu?Herkese günaydın
Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. Ben çok fena hasta oldum şu an hastanedeyim kulak burun boğaz doktoruna muayene olacağım oradan da kadın doğuma geçeceğim icimde kötü bir his var icim rahat etsin diye kontrole gireceğim inşallah herşey yolundadır. bir aydır bebegimi görmüyorum bakalım inşallah benimledir bebeğim
Selamlar,
Benim için dua edin,bu sabah kahverengi lekelenmem oldu dr.u aradim yatacaksin hiçbirşey yapmayacaksin devam ederse hemen gel dedi hic kalkmadim namaz bile kilmadim sonra akşama kadar hiç olmadi tam mutlu olmuştum ki oldukca yoğun geldi bu sefer.
Dr.u aradim progestan basla hemen,yarin sabahtan görüşelim devam ederse acile git dedi.
Aglamaktan gözlerim şişti cok fena durumdayım
canım korkma Allahın izniyle birşey olmaz inşallahSelamlar,
Benim için dua edin,bu sabah kahverengi lekelenmem oldu dr.u aradim yatacaksin hiçbirşey yapmayacaksin devam ederse hemen gel dedi hic kalkmadim namaz bile kilmadim sonra akşama kadar hiç olmadi tam mutlu olmuştum ki oldukca yoğun geldi bu sefer.
Dr.u aradim progestan basla hemen,yarin sabahtan görüşelim devam ederse acile git dedi.
Selamlar,
Gecmis olsun canim.. Aklına guzel seyler getir Allah'ın izniyle herşey yolundadır..Herkese günaydın
Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. Ben çok fena hasta oldum şu an hastanedeyim kulak burun boğaz doktoruna muayene olacağım oradan da kadın doğuma geçeceğim icimde kötü bir his var icim rahat etsin diye kontrole gireceğim inşallah herşey yolundadır. bir aydır bebegimi görmüyorum bakalım inşallah benimledir bebeğim
Bu arada bebişimizi gormeye gittik. Masallah nasi hareketli bi zipladi ultrasonla bakarken eller ayaklar hic durmuyo. Simdiden yaramaz olcak gibi geldi bana :)
Doktor kesin degil ama kiz gibi dedi. Bakalim hayirlisi. Zaten bana da kiz gibi geliyodu. Ikili test icin ense kalınlığına bakti. Normal gorunuyor her sey. Cok sukur guzel seyler duyduk. Hele o ziplamasi gozumun onunden gitmiyor.
Selamlar,
Herkese günaydın
Günaydın güzel anne adayları :) Mutlu ve sağlıklı bir gün geçirelim inşallah hepimiz, doktora gidenler güzel haberlerle dönsün inşallah:)
Dün annemle bana hamile kıyafeti aldık, kilo almamama rağmen pantolonlarımın beli göbeğimi sıkıştırmaya başladı. İki tane kot, bir tane de bahçıvan pantalonu dedikleri salopetlerin şortlularından aldım. Bir tane gebe giyim mağazasına gittik, ne kadar pahalı ya. Sonra lcw den baktık, daha uygun fiyatlar, oradan aldım ben de. Gebe giyim mağazası beni bir de iç çamaşırcıya soktu nerdeyse zorla, kadınlar beni sinir etti. Vay efendim sütyenleri daha 1 aylık gebeyken değiştirmek gerekiyormuş, balensiz ve süngersiz olmalıymış, gece de sütyenle yatmalıymışım ki memelerim yayılmasınmış
Belki doğru söylüyorlardır ama söyleyiş biçimleri illa mal satmak isteyen ısrarcı, hatta zorlayıcı olunca ben de tersledim. İki çocuk doğurur sonra da estetik olurum gene de sütyenle yatmam dedim. Sanki benim mememden onlara neyse.Yalnız Nasıl kızdıysam kadınlar bir daha konuşamadılar, daha da o dükkanın önünden geçmem yani.
Annem terzi zaten, tunik, elbise almayalım ben dikerim dedi, kumaş aldık sağ olsun o dikecek. Onları almaya kalksam 500 lira çıkacaktı cebimden, Allah razı olsun annemden, o dertten kurtardı biraz.
Aynı sorun bende de var. Hiç kilo almadım ama kot pantolonlarım göbeğimi aşırı sıkıştırıyor. Ofiste masa başındayken üst düğmeyi açıveriyorum kimsecikler görmeden.
Günaydın herkese. .
Bu kötü hisler sanırım herkesde var bende de aynı şekilde. .
Bunun nedeni doktorların ayda bir cagirmasi. .
Ben ilk hamileliğimde 2 ayrı doktora gidiyordum özele ve devlete. .
Iyi ki öyle yapmışım özelde problem olmuştu doktorum bırakmıştı ben de devlette doğum yapmıştım. .
Ultrason bebeğe zarar veriyor diyorlar ama ben dayanamiyordum. .
Bunda da bekle de bekle..
En son 3 Mayıs taydi kontrolüm daha haftaya gitmem gerekiyor ama ben bu cuma gideceğim
Aynı sorun bende de var. Hiç kilo almadım ama kot pantolonlarım göbeğimi aşırı sıkıştırıyor. Ofiste masa başındayken üst düğmeyi açıveriyorum kimsecikler görmeden.
Günaydın güzel anne adayları :) Mutlu ve sağlıklı bir gün geçirelim inşallah hepimiz, doktora gidenler güzel haberlerle dönsün inşallah:)
Dün annemle bana hamile kıyafeti aldık, kilo almamama rağmen pantolonlarımın beli göbeğimi sıkıştırmaya başladı. İki tane kot, bir tane de bahçıvan pantalonu dedikleri salopetlerin şortlularından aldım. Bir tane gebe giyim mağazasına gittik, ne kadar pahalı ya. Sonra lcw den baktık, daha uygun fiyatlar, oradan aldım ben de. Gebe giyim mağazası beni bir de iç çamaşırcıya soktu nerdeyse zorla, kadınlar beni sinir etti. Vay efendim sütyenleri daha 1 aylık gebeyken değiştirmek gerekiyormuş, balensiz ve süngersiz olmalıymış, gece de sütyenle yatmalıymışım ki memelerim yayılmasınmış
Belki doğru söylüyorlardır ama söyleyiş biçimleri illa mal satmak isteyen ısrarcı, hatta zorlayıcı olunca ben de tersledim. İki çocuk doğurur sonra da estetik olurum gene de sütyenle yatmam dedim. Sanki benim mememden onlara neyse.Yalnız Nasıl kızdıysam kadınlar bir daha konuşamadılar, daha da o dükkanın önünden geçmem yani.
Annem terzi zaten, tunik, elbise almayalım ben dikerim dedi, kumaş aldık sağ olsun o dikecek. Onları almaya kalksam 500 lira çıkacaktı cebimden, Allah razı olsun annemden, o dertten kurtardı biraz.
valla canım hamile giyim satanların insafı yok benceGünaydın güzel anne adayları :) Mutlu ve sağlıklı bir gün geçirelim inşallah hepimiz, doktora gidenler güzel haberlerle dönsün inşallah:)
kopyala yapıştırrrrr aynı tam tamına ya ,akşam yusyuvarlak oluyom bu bir bıçıııkk metre boylaBende en son 22 mayısta gittim bu cuma kontrolüm var :) tabi ki bizlerde merak ediyoruz bebeklerimizi iyiler mi bi sıkıntı var mı ama telaş yapıp kendimi strese sokmamamız gerekiyor Rabbim herşeyin hayırlısını bilir biz onlar için bolca dua edip kendimize iyi bakmalıyız :)
catuke bende 3 haftadır hamile pantolonu giyiyorum eski pantolonların hepsi sıkıyo sabahları tartıldığımda kilo almamış gibi gözüküyorum ama akşamları 3 kilo fazla çıkıyo
gerçekten çok fiyatlar çok pahalı allahtan tuniklerim falan bol olduğu için üstte şimdilik sıkıntı yok ilerleyen aylarda bakıcaz artık
kopyala yapıştırrrrr aynı tam tamına ya ,akşam yusyuvarlak oluyom bu bir bıçıııkk metre boyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?