2016 Aralık Anneleri

yok cnm iğneden benim ki tüp bebek.. bir gün durup bir gün vurundum o iğneyi 6 hafta bitene kadar.. ağrısını fenadır bilirim...
Canim tovbe daha lafini etmem acidi diye. Ben bir kere vuruldum 1 hafta ne oturdum ne yattim acidan. Sen nerdeyse hergun vurunmusun. Cok gecmis olsun. Senin acini tahmin etmem bile zor. Annelik, cekilen acilar ne zormus, daha basindan basliyor zorluklar.rabbim bu gunlerimizi aratmasin, korktuhumuzla karsilastirmasin

Çok geçmiş olsun canım.

Canım sen hangi şehirdesin? Ben bir süre Paris'te yaşamıştım. Yazın iftar 22.30dan sonra oluyordu. O kadar süre aç kalmanın doğru olacağını hiç sanmıyorum. Şimdi Türkiyedeyim ama yine de tutmayacağım.

Bebeğin iyi olmasına çok sevindim. Bol bol dinlen canım.

Sonuçların güzel çıkmış canım, tebrik ederim. Ayrıntılıya Güldem Hanım mı baktı? Eğer o baktıysa bu konuda çok tecrübelidir biliyorsun.

Iyi aksamlar arkadaşlar,
Tekrar iyi dilekleriniz icin tek tek teşekkür ederim alinti yapamıyorum kusura bakmayın.

Normalde troid için devlet hastanesine gidip dahiliyeden sevk almaniz gerekiyor tabi sevk ederse.
Hamilelerde öyle bir durum yokmus bende yeni öğrendim.direk endokrine gidip gebe olduğunuzu söylüyorsunuz sizi siradan alıyorlar tabi bekleme suresi oluyor.
Istanbul goztepe ssk hastanesinde bu sekilde muayene oldum her ay tahlil yaptirip tekrar ayni sekilde muayeneye gideceğim.
Belki ihtiyacı olan arkadaşlar olur diye paylaşmak istedim

Problemin tiroidlerle mi alakalı canım öncelikle çok geçmiş olsun benim de bugün tsh 3.11 çıktı çok moralim bozuk geçen ay 0.246 idi bir anda fırladı doktorum ilacımın dozunu arttırdı ama bir sürü de soru işareti oldu kafamda...

mrveee28 troid ameliyatliyim ben surekli ilac kullanmak zorundayim.gebeliklerde her ay kan tahlili ve takip gerekir.
Troid hastasi olmasaniz bile troid hormonu gebelikte degisken olabilir.
Önemli olan surekli dr.kontrolünde olmak.
Bence kafanda soru işareti olmasin hemen yukselmis dr ilaci hiçbir sorun olmaz.
Her ay kontrolde olmayı ihmal etme kan tahlili tarihlerini atlama.
Daha onceki gebeligimde de her ay kontroldeydim.

Bende troid ameliyatlıyım ömür boyu ilaç kullanacağım...ilk gebeliğim ve çok endişeliyim...her ay kontrol olacak evet ama böyle giderse 9. Ayda 250 mg a falan çıkacağız ve bu beni korkutuyor bebeğim açısından...

Benimde Tsh 6 çıktı Dr ilaç basladı

Aminn canım sağ salim kavuşmakta nasip olur inşallah bebişlerimize! Evet zormuş anne olmak :)

günaydın kızlar demir hapı içipte deli gibi kaşınan bir tek ben miyim ? kaşınmaktan derimi kaldıracağım ilacın adı ferrum fort çok fena oldum

Günaydınlar hepinize :)

efsanehayat Bende kaşınıyorum hemde demir ilacına başlamadan ama tatlı tatlı.
kontrole gittiğimde bende folik asiti bırakır vitaminlere başlarım herhalde

Günaydınlar hepinize :)

efsanehayat Bende kaşınıyorum hemde demir ilacına başlamadan ama tatlı tatlı.
kontrole gittiğimde bende folik asiti bırakır vitaminlere başlarım herhalde
ben demir ilacını içmeye başladığım günden beri kaşınıyorum ama öyle böyle değil yara edeceğim derimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…