- 10 Ocak 2012
- 679
- 1.430
- 313
Canim tovbe daha lafini etmem acidi diye. Ben bir kere vuruldum 1 hafta ne oturdum ne yattim acidan. Sen nerdeyse hergun vurunmusun. Cok gecmis olsun. Senin acini tahmin etmem bile zor. Annelik, cekilen acilar ne zormus, daha basindan basliyor zorluklar.rabbim bu gunlerimizi aratmasin, korktuhumuzla karsilastirmasinyok cnm iğneden benim ki tüp bebek.. bir gün durup bir gün vurundum o iğneyi 6 hafta bitene kadar.. ağrısını fenadır bilirim...
Çok geçmiş olsun canım.Herkese günaydın
Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. Ben çok fena hasta oldum şu an hastanedeyim kulak burun boğaz doktoruna muayene olacağım oradan da kadın doğuma geçeceğim icimde kötü bir his var icim rahat etsin diye kontrole gireceğim inşallah herşey yolundadır. bir aydır bebegimi görmüyorum bakalım inşallah benimledir bebeğim
Bildiğim kadarıyla zencefilin fazlası sakıncalı. Bir araştır bence.bu arada ben dün zencefil kurusu aldım kızlar merak ettim ama tadı biraz acı geldi bu dönemde tüketilmesinde bir sakınca olur mu sizce faydalı olur diye düşündüm ama
Canım sen hangi şehirdesin? Ben bir süre Paris'te yaşamıştım. Yazın iftar 22.30dan sonra oluyordu. O kadar süre aç kalmanın doğru olacağını hiç sanmıyorum. Şimdi Türkiyedeyim ama yine de tutmayacağım.Merhaba kizlar umarim durumlariniz iyidir Rabbim hasta olanlara şifa versin insallah. Bebegi tehlikede olanlara Rabbim aci yasatmasin insallh hersey duzelir. Herseyin başı Allah o der ve olur .hepimizin gonlune gore versin insallh sag ssalim yavrularimizi kucagimiza aliriz insallah. Bir an once aralik gelsinde doguralim artikRabbim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin insallah . Bide oruc tutacakmisiniz? Ben kararsiz kaldim. Cunku 3 bitiyor 4.de giriyorum orucun basinda. Cevap verirseniz sevinirim kizlar. Insallah hepiniz guzel haberler getirin
Bebeğin iyi olmasına çok sevindim. Bol bol dinlen canım.bu arada bende öğle arası eve gittim yemek yemeye yedikten sonra biraz uzandım sonra wc ye gittim bi baktım kahverengi lekeler gelmiş çok tedirgin oldum hemen doktoru aradım gel bakalım dedi.. ultrasondan baktı küçük bir kanama olmuş içerde ama geçmiş dedi korkmana gerek yok bu dönemde olur bu tarz şeyler dedi kalp atışları falan her şey iyi bebek hareketli dedi. ama her ihtimale karsı progestan iğne ve hap verdi iğneyi vurunmdum diğer kontrole kadar da hapı yutacağım.. Allahım ne kadar korktum bugün yaa
Sonuçların güzel çıkmış canım, tebrik ederim. Ayrıntılıya Güldem Hanım mı baktı? Eğer o baktıysa bu konuda çok tecrübelidir biliyorsun.merhaba kızlar:) bugün geç girebildim işlerim yoğundu hastaneden geldikten sonra. Az çok mesajları okuyabildim, Allahım hasta arkadaşlarımıza ve bebişlerimize şifa versin inşallah.
Sabah kontrolüm vardı bir heyecan gittim:)Detaylı ultrasonda bakıldı NT:1,3 mm(ense kalınlığı), nazal kemik :2,5 mm çıktı. doktor normal görünüyor dedim. CRL:72 mm çıktı.(baş popo uzunluğu) İlk bebeginizin cinsiyeti neydi dedi bende kız dedim. Bu da erkek gibi görünüyor ama kesin de birşey söyleyemem, 1 ay sonra kesinlikle belli olur dedi. Elleri ayakları kıpır kıpırdı şükürler olsun:) mucize resmen..
sonra kendi doktoruma çıktım, o da baktı ultrasonla herşey normal görünüyor dedi. O da kız gibi dedi:) yani 2 doktor farklı yorum yaptı cinsiyetiyle ilgili:) bakalım hangisi tutacak:) onun haricinde kan ve idrar tahlili yapıldı ikili tarama testi için. Sonuçlar 1 hafta sonra çıkacakmış. Mide bulantılarım işimi etkiliyor dedim, midem azcık boşalsa felaket midem bulanıyor dedim safrayla ilgili de sıkıntı olabilir ama bence 1 aya geçer bulantıların dedi doktor. Dramamine yazdı bulantı için. İçtim bugün etkisi de oldu sanki. Bir de Decavit e başladık. Bulantılara rağmen 1,5 kilo da almayı başarıp 81,5 kilo olmuşum.
Şükürler olsun size güzel haberlerle gelmeyi başardım. İnşallah hepimiz güzel haberlerle hamileliğimizi tamamlar bebeğimizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız.
Iyi aksamlar arkadaşlar,
Tekrar iyi dilekleriniz icin tek tek teşekkür ederim alinti yapamıyorum kusura bakmayın.
Normalde troid için devlet hastanesine gidip dahiliyeden sevk almaniz gerekiyor tabi sevk ederse.
Hamilelerde öyle bir durum yokmus bende yeni öğrendim.direk endokrine gidip gebe olduğunuzu söylüyorsunuz sizi siradan alıyorlar tabi bekleme suresi oluyor.
Istanbul goztepe ssk hastanesinde bu sekilde muayene oldum her ay tahlil yaptirip tekrar ayni sekilde muayeneye gideceğim.
Belki ihtiyacı olan arkadaşlar olur diye paylaşmak istedim
mrveee28 troid ameliyatliyim ben surekli ilac kullanmak zorundayim.gebeliklerde her ay kan tahlili ve takip gerekir.
Troid hastasi olmasaniz bile troid hormonu gebelikte degisken olabilir.
Önemli olan surekli dr.kontrolünde olmak.
Bence kafanda soru işareti olmasin hemen yukselmis dr ilaci hiçbir sorun olmaz.
Her ay kontrolde olmayı ihmal etme kan tahlili tarihlerini atlama.
Daha onceki gebeligimde de her ay kontroldeydim.
Benimde Tsh 6 çıktı Dr ilaç basladıBende troid ameliyatlıyım ömür boyu ilaç kullanacağım...ilk gebeliğim ve çok endişeliyim...her ay kontrol olacak evet ama böyle giderse 9. Ayda 250 mg a falan çıkacağız ve bu beni korkutuyor bebeğim açısından...
Aminn canım sağ salim kavuşmakta nasip olur inşallah bebişlerimize! Evet zormuş anne olmak :)Canim tovbe daha lafini etmem acidi diye. Ben bir kere vuruldum 1 hafta ne oturdum ne yattim acidan. Sen nerdeyse hergun vurunmusun. Cok gecmis olsun. Senin acini tahmin etmem bile zor. Annelik, cekilen acilar ne zormus, daha basindan basliyor zorluklar.rabbim bu gunlerimizi aratmasin, korktuhumuzla karsilastirmasin
ben demir ilacını içmeye başladığım günden beri kaşınıyorum ama öyle böyle değil yara edeceğim derimiGünaydınlar hepinize :)
efsanehayat Bende kaşınıyorum hemde demir ilacına başlamadan ama tatlı tatlı.
kontrole gittiğimde bende folik asiti bırakır vitaminlere başlarım herhalde
Günaydın canım, nefes darlığı hamilelikte olması olağan durumlardanmış. Arada bir bende de oluyor. Ama çok fazla etkiliyorsa seni, muhakkak doktoruna danış canım.Günaydın kızlar bi sorum olacak bende fazlasıyla nefes darlığı oluyor başka yasayan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?