2016 Aralık Anneleri

Hadi maşallah,canım benim herkes güzel haberlerle gelsin,Rabbim esirges,in hepsini

Sağol canım benim evet maalesef iğne çok acıttı 10 dk yattığım yerde kaldım iş yerine gelene kadar bacağıma vurdu ağrısı hemşire tam iğneyi vurunken bu iğne biraz yakar korkma geçer dedi bendeki yüz ifadesi "bu şimdi mi söylenir beee!!!" oldu ama sağlık olsun bebeklerimize bir şey olmasında

yok cnm iğneden benim ki tüp bebek.. bir gün durup bir gün vurundum o iğneyi 6 hafta bitene kadar.. ağrısını fenadır bilirim...

Bakalim biz ne zaman birakcaz zira folik bir kenara progestan icmekten bi hal oldum agizdan alincada bas donmesi uyku yapiyor bakalim bi sonra ki randevuda birakmami soyler insAllah :)

Canım üzme kendini Rabbim muhafaza etsin evladını dinlen bol bol moralini yüksek tut

kontrole gidip bebişleri görüp güzel sonuçlarla dönenler gözünüz aydın maşallah size.. ben de elimden geldiğince takip ediyorum okumaya yorumlamaya çalışıyorum ama iş güç yetişmek zor.. herkesin sağlıklı ve keyifliyse sorun yok arkidişler. kendinize iyi bakın mesai bitti bugünlük de yuppii...

Bende lcw den 4 tane pantalon aldım annem dikti bana da 3-4 tunik bluz bide defactoya bakıcam yazın terleriz şimdi alttan ziyade üst lazım.. Valla eve gittiğim gibi atıyorum südyeni oh diyorum normalde yatamazdım südyenle şimdi hiiiç yatamam :) hamile kıyafeti satan dükkanlar çok pahalı nettede pahalı

Benim troidlerim yok ameliyatla alındı tamamı uzun süredir bu rakamı görmemiştim ama biliyordum yükseldiğini şikayetlerim vardı çünkü...bende her gün 125 alacağım 1 ay sonra tekrar bakılacak inşallah normale döner,..

bende 40 beden giyiyodum 42 aldım hep birdeee bi tane pijamam bol rahat ama beli sıkıydı tuttum kestim lastiğini sabahları karnım bi nebze inik ama gece yatarken maşallah dombilik

canım ilacın kaç mg dı

Bu arada ben ramazanda ve en uzun günlerde doğmuşum annem 10 gün oruç tutmuş ama ben hamileliğin başından beri biraz içim kıyılsın çok midem bulanıyo sanırım bu sene tutamıcam

ya arkadaşlar doktor bana demir ilacı verdi adı ferrum fort ben içtiğim günden beri feci şekilde kaşınıyorum benimle aynı durumu yaşayan var mı ?

Canım bir gün 100 mg bir gün 125 mg içiyordum...her gün 125 mg'a çıkardı doktorum...bende pantolonumun düğmesi açık geziyorum bir gün kazaya kurban gideceğim yarın lcw yolunu tutacağım...kilom da artış yok ama çok genişledim ( bel basen aldı başını gidiyor..

İnşallah hastalığım da nüks gibi bir durum söz konusu değildir 1 ay bekleyemeyeceğim yeniden tahlilimi yaptıracağım diye düşünüyorum zaten...çok teşekkürler cevabınız için...

canım çok geçmiş benimde 8+5 de koyu kahverengi lekelenmem oldu bir haftada kesildi ki şükür kuzularımın ikisi de iyi şimdi... Korkma içini ferah tut olabiliyor kanamalar yine olursa da korkma :)

bayada yüksekmiş dozu endokrine bi görün istersen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…