- 30 Temmuz 2015
- 1.063
- 844
- 43
- 38
:))) tek değilmişim.. ben de düğme fermuar açık geziom...bende öyle kilo almadım ama düğme baskı yapıyor karnıma düğme ve fermuar açık geziyorum iş yerinde ama üzerime uzun giyiyorum artık hamile pantolonu alma zamanı geldi bence
Hadi maşallah,canım benim herkes güzel haberlerle gelsin,Rabbim esirges,in hepsinimerhaba kızlar:) bugün geç girebildim işlerim yoğundu hastaneden geldikten sonra. Az çok mesajları okuyabildim, Allahım hasta arkadaşlarımıza ve bebişlerimize şifa versin inşallah.
Sabah kontrolüm vardı bir heyecan gittim:)Detaylı ultrasonda bakıldı NT:1,3 mm(ense kalınlığı), nazal kemik :2,5 mm çıktı. doktor normal görünüyor dedim. CRL:72 mm çıktı.(baş popo uzunluğu) İlk bebeginizin cinsiyeti neydi dedi bende kız dedim. Bu da erkek gibi görünüyor ama kesin de birşey söyleyemem, 1 ay sonra kesinlikle belli olur dedi. Elleri ayakları kıpır kıpırdı şükürler olsun:) mucize resmen..
sonra kendi doktoruma çıktım, o da baktı ultrasonla herşey normal görünüyor dedi. O da kız gibi dedi:) yani 2 doktor farklı yorum yaptı cinsiyetiyle ilgili:) bakalım hangisi tutacak:) onun haricinde kan ve idrar tahlili yapıldı ikili tarama testi için. Sonuçlar 1 hafta sonra çıkacakmış. Mide bulantılarım işimi etkiliyor dedim, midem azcık boşalsa felaket midem bulanıyor dedim safrayla ilgili de sıkıntı olabilir ama bence 1 aya geçer bulantıların dedi doktor. Dramamine yazdı bulantı için. İçtim bugün etkisi de oldu sanki. Bir de Decavit e başladık. Bulantılara rağmen 1,5 kilo da almayı başarıp 81,5 kilo olmuşum.
Şükürler olsun size güzel haberlerle gelmeyi başardım. İnşallah hepimiz güzel haberlerle hamileliğimizi tamamlar bebeğimizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız.
Canım çok geçmiş olsun, kahverengi lekelenmelerin önemsiz olduğunu ne kadar bilsek de, yine de endişe ediyoruz. Ama benim doktorum da, başına aynı şey gelen diğer arkadaşların doktorları da, hep aynı şeyi söylemişler, o dikkatimi çekti: "Bu aylarda olabilir, endişe etmeyin".
Bu arada o iğne neredeyse 1 hafta popomu acıtmıştı benim. Yatamıyordum. Artık iğne mi yakıyor, benim hemşire mi zart diye soktu bilmiyorum. İnşallah senin o kadar acımaz canım. Çok geçmiş olsun.
yok cnm iğneden benim ki tüp bebek.. bir gün durup bir gün vurundum o iğneyi 6 hafta bitene kadar.. ağrısını fenadır bilirim...Canım çok geçmiş olsun, kahverengi lekelenmelerin önemsiz olduğunu ne kadar bilsek de, yine de endişe ediyoruz. Ama benim doktorum da, başına aynı şey gelen diğer arkadaşların doktorları da, hep aynı şeyi söylemişler, o dikkatimi çekti: "Bu aylarda olabilir, endişe etmeyin".
Bu arada o iğne neredeyse 1 hafta popomu acıtmıştı benim. Yatamıyordum. Artık iğne mi yakıyor, benim hemşire mi zart diye soktu bilmiyorum. İnşallah senin o kadar acımaz canım. Çok geçmiş olsun.
günlerimiz aynı hemen hemen ilk gidişinizde size de söyler benceBakalim biz ne zaman birakcaz zira folik bir kenara progestan icmekten bi hal oldum agizdan alincada bas donmesi uyku yapiyor bakalim bi sonra ki randevuda birakmami soyler insAllah :)
Canım üzme kendini Rabbim muhafaza etsin evladını dinlen bol bol moralini yüksek tutCok tesekkur ederim arkadaşlar,
Ilacimi ictim simdi uzaniyorum durup durup Ağlıyorum elimde değil.bu gebeligim öncekinden cok farkli geçiyor.insallah hersey yolundadir bir cok umutluyum bir çok umutsuz.
Anneme bile soyleyemedim endiselenmesin diye sadece sizinle paylaştım iyi ki varsiniz.
Tekrar teşekkür ederim
Bende lcw den 4 tane pantalon aldım annem dikti bana da 3-4 tunik bluz bide defactoya bakıcam yazın terleriz şimdi alttan ziyade üst lazım.. Valla eve gittiğim gibi atıyorum südyeni oh diyorum normalde yatamazdım südyenle şimdi hiiiç yatamam :) hamile kıyafeti satan dükkanlar çok pahalı nettede pahalıGünaydın güzel anne adayları :) Mutlu ve sağlıklı bir gün geçirelim inşallah hepimiz, doktora gidenler güzel haberlerle dönsün inşallah:)
Dün annemle bana hamile kıyafeti aldık, kilo almamama rağmen pantolonlarımın beli göbeğimi sıkıştırmaya başladı. İki tane kot, bir tane de bahçıvan pantalonu dedikleri salopetlerin şortlularından aldım. Bir tane gebe giyim mağazasına gittik, ne kadar pahalı ya. Sonra lcw den baktık, daha uygun fiyatlar, oradan aldım ben de. Gebe giyim mağazası beni bir de iç çamaşırcıya soktu nerdeyse zorla, kadınlar beni sinir etti. Vay efendim sütyenleri daha 1 aylık gebeyken değiştirmek gerekiyormuş, balensiz ve süngersiz olmalıymış, gece de sütyenle yatmalıymışım ki memelerim yayılmasınmış
Belki doğru söylüyorlardır ama söyleyiş biçimleri illa mal satmak isteyen ısrarcı, hatta zorlayıcı olunca ben de tersledim. İki çocuk doğurur sonra da estetik olurum gene de sütyenle yatmam dedim. Sanki benim mememden onlara neyse.Yalnız Nasıl kızdıysam kadınlar bir daha konuşamadılar, daha da o dükkanın önünden geçmem yani.
Annem terzi zaten, tunik, elbise almayalım ben dikerim dedi, kumaş aldık sağ olsun o dikecek. Onları almaya kalksam 500 lira çıkacaktı cebimden, Allah razı olsun annemden, o dertten kurtardı biraz.
Evet benim de 1.5 olan değerim 3.7 ye çıktı hamilelikle beraber.100 lük bir tane alıyorum hergn artık 150 alıyorum.
İlk hamileliğimde de dozunu arttırmışlardı ama zaten 2 gün daha fazla alınca hemen toparlanıyo değerler.
bende 40 beden giyiyodum 42 aldım hep birdeee bi tane pijamam bol rahat ama beli sıkıydı tuttum kestim lastiğiniBen evdeki pijamaları bile fırlatıp atma noktasına geldim, hiç dayanamıyorum. Dün de bol bir elbisem vardı onu giydim altına giydiğim külotlu çorabı da en alt noktaya kadar indirmeme rağmen sokaklarda çıkartıp atacaktım nerdeyse. Beli lastikli hamile pantolonları çok rahat yalnız, bir de her ihtimale karşı bir beden büyük aldım ben, öneririm:)
canım ilacın kaç mg dıArkadaşlar merhaba geçen ay 0.246 olan tsh değerim bu ay 3.11 e fırlamış zaten ilaç kullanıyorum doktorum da ilaç dozumu arttırdı bugün ama korkuyorum 2.5 üstü zihinsel açıdan risk oluşturuyormuş böyle durumla karşılaşan arkadaşlar var mı acaba?
Benim troidlerim yok ameliyatla alındı tamamı uzun süredir bu rakamı görmemiştim ama biliyordum yükseldiğini şikayetlerim vardı çünkü...bende her gün 125 alacağım 1 ay sonra tekrar bakılacak inşallah normale döner
Östrojenin yükselmesinin etkisi diye biliyorum bu durumu. 1 haftada bile düzelir hiç kafanıza takmayın bence
bende 40 beden giyiyodum 42 aldım hep birdeee bi tane pijamam bol rahat ama beli sıkıydı tuttum kestim lastiğinisabahları karnım bi nebze inik ama gece yatarken maşallah dombilik
canım ilacın kaç mg dı
Bu arada ben ramazanda ve en uzun günlerde doğmuşum annem 10 gün oruç tutmuş ama ben hamileliğin başından beri biraz içim kıyılsın çok midem bulanıyo sanırım bu sene tutamıcam
Selamlar,
Benim için dua edin,bu sabah kahverengi lekelenmem oldu dr.u aradim yatacaksin hiçbirşey yapmayacaksin devam ederse hemen gel dedi hic kalkmadim namaz bile kilmadim sonra akşama kadar hiç olmadi tam mutlu olmuştum ki oldukca yoğun geldi bu sefer.
Dr.u aradim progestan basla hemen,yarin sabahtan görüşelim devam ederse acile git dedi.
Aglamaktan gözlerim şişti cok fena durumdayım
canım çok geçmiş benimde 8+5 de koyu kahverengi lekelenmem oldu bir haftada kesildi ki şükür kuzularımın ikisi de iyi şimdi... Korkma içini ferah tut olabiliyor kanamalar yine olursa da korkma :)Selamlar arkadaşlar,
Iyi dilekleriniz ve dualariniz için hepinize ayri ayri teşekkür ederim.
Dr.dan geldim.Bebeğim cok iyi Rabbime şükürler olsun.kipirdamaya baslamis.
Rahim içinde bir sıkıntı ya da kanama yok alttan bakalim dedi tamam dedim ama cok canim yandi gergin olduğum icin cok sıktım kendimi.Rahim agzinda da sikinti yok böyle nedensiz kanamalar olabilir 3 ay bitene kadar gezip tozmak,yuruyus, temizlik vs.yok.
Sabah kadar kabus gördüm. Insallah bir daha yasamam.Allah kimseye de yasatmasin.
Progestana devam ama cok sersemletti beni kolumu kipirdatamiyorum.bu da normalmis.
2 hafta sonra kontrole cagirdi.
Bende haberler böyle
bayada yüksekmiş dozu endokrine bi görün istersen canımCanım bir gün 100 mg bir gün 125 mg içiyordum...her gün 125 mg'a çıkardı doktorum...bende pantolonumun düğmesi açık geziyorumbir gün kazaya kurban gideceğim yarın lcw yolunu tutacağım...kilom da artış yok ama çok genişledim ( bel basen aldı başını gidiyor..
bayada yüksekmiş dozu endokrine bi görün istersen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?