- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
kızlar benm yüzümde sivilcelenme oldu hormonların etkisi sanırım başına gelen war mı
EVET CANLAR ,benim de iki omzumdan aşağı sivilce lekesi var,hala da izi kaldı maalesef,bir anda ortaya çıkmıştı,sanki sivilce olmuş da sönmüş gibi izler oldu bi anda,azaldı ama izler var biraz dahaBenim de oldu bi kaç gündür. Hatta omuz ve gerdan kısmımda da var. Çok çirkin hissediyorum
Ben de o bozmalarına çok sinir oldum ama bunun yanında yine de tahmin adına iyi bir sayfa. Benim erkeğe benziyor dedi doktorum artık merakım kalmadı. Kız olsa istiyordum ama sağlıkla inşallah oğluşum gelsin :)
herkes oğlum olsun istiyor ondan sonra meydana çıkan kız çocukları en fazla ev hanımı olup çıkıyor.. bu yuzden de bu haldeyiz ve kadınlarımız bu durumdalar.. keşke bu kadar erkekçi olmasak biraz eşit davranabilsek çocuklarımıza.. ben eminim ki bu tarz kadınlar erkek çocuklarına da %100 ayrıcalık tanıyacak ama ne yapalım ..
senin de hayırlı olsun cinsiyetin.. benim ilk çocuğum.. baştan beri kız istiyorum öyle hissediyorum ama hayırlısı bakalım.
ah kızlar üfüreyim böyle zihniyete,maalesef sadece doğuda var sınıyordum,ne cahilce,biz de kv ye kızımız olcak dediğimizde o son dakkaya kadar belli olmaz belki de oğlandır demişti,şimdi kızıma deli oluyorlar,üstelik kendinin 3 oğu var,kızı yok,sülalelerinde sadece bir kız var,insan ne yoksa ona heveslenir güya,kızım doğunca da bir de oğunuz olsun dedi,pipiden vazgeçilmiş değil yani,bakalım dr söyliyce mi,biz de yarın adıyamana gitcez,hamilelikten sonra ilk gidişimiz bakalım hali tavrı nasıl olacak,o oğlan lafı edecek,benim annem de bu çocuğun ne acelesi vardı diyecek kesin offfffffSana katılıyorum benim de ilk bebeğim ve kız hissediyorum istiyorum...hayırlısı sağlıklısı olsun tabii...biz 3 kızkardeşiz ne babam ne annem 10 erkeğe değişmez bizi...ailemde asla görmedim böyle bir ayırım fakat geçenlerde kayınvalidem "pipisini ne zamam göreceğiz" dedi bende "pipi mi olur Kutu mu bilemiyorum oğlunuz hangi cinsiyeti belirlediyse onu göreceğiz" dedim ağzını açamadı ondan sonra...nefret ediyorum bu zihniyetten...
kızlar nette gano transperant diye bir sabun buldum araştırırken sivilcelee çok iyi geliyormuş keçi sütünden yapılıyormuş ama kararsızımEVET CANLAR ,benim de iki omzumdan aşağı sivilce lekesi var,hala da izi kaldı maalesef,bir anda ortaya çıkmıştı,sanki sivilce olmuş da sönmüş gibi izler oldu bi anda,azaldı ama izler var biraz daha
bence doktora sormadan birşey yapma çünkü nekadar doğru bi sabun bilmiyorsun bide yan etki felan yapar bence almakızlar nette gano transperant diye bir sabun buldum araştırırken sivilcelee çok iyi geliyormuş keçi sütünden yapılıyormuş ama kararsızım
doğla bir sabunmuş ama çok ta güvenmemek lazım tabi en iyisi doktora sormak doğru diyorsun canımbence doktora sormadan birşey yapma çünkü nekadar doğru bi sabun bilmiyorsun bide yan etki felan yapar bence alma
Canim ben marsilyadayim gecen yil 9h50 de acmistik ilk gun. Simdi midem bombos oruc tutacagim zaman nolur bilmiyorum. Ee burda doktoruma sorsam kesin yok diyecek. Zaten sussuzluga dayanamamCanım sen hangi şehirdesin? Ben bir süre Paris'te yaşamıştım. Yazın iftar 22.30dan sonra oluyordu. O kadar süre aç kalmanın doğru olacağını hiç sanmıyorum. Şimdi Türkiyedeyim ama yine de tutmayacağım.
catuke perdurable arnavut_biberi @elifnill kızlar bende ofiste bütün gün düğmem açık geziyorum sırf bu yüzden uzun gömlekler giyiyorum:)) daha alışveirşe başlamadım ama başlamam lazım yanii
Benim kayinvalidem de tam tersi ya kız olsun diye ölecek. Oğluma doğum yaptığımda hastanede milleti aramış erkek erkek kız değilmiş demiş oysa ki 12 haftadan beri sana erkek demiştik zaten demek ne hayal ettiyse :)))
benim 3. haftam giyiyom ohh miss sıkan hiç bişi yok rahat rahat oturuyom
kızlar bi kaç gündür çok rahatım kızlar sakin o gaz sıkıştırmaları, şişmeler, yorgunluk birden kesildi namazlarımı daha rahat lımaya başladım ama bu sefer huzursuz olmaya başladım acaba bademime bişey mi oldu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?