- 9 Nisan 2014
- 254
- 320
- 53
kızlar bu yatakları ilk kez görüyorum ilk zamanlarda mı kullanılıyor bunlar
Aslında biz kız istiyorduk ama tabiki rabbim hayırlısını bilir :)15 haftaya gelmişsinz artık net görünmüştür erkek deyince pek değişme olmuyor :) hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli gelsin
Aynı durum bizdede var canım doktor kesin söyleyemem ama erkeğe benziyor dedi. Bazen göbek kordonunu pipisi sanabiliyorlarmış. Allah hayırlı evlatlar versin. Doktor erkek deyince biraz üzüldüm bende sanki ama hastaneden çıkınca tekerlekli sandalyede bir kız çocuğu gördüm özürlüydü. Kendime kızdım sonra erkek kız dememeliyim hayırlısı demeliyim diyeKızlar benim gibi ikili test sonucu bekleyen arkadaşlar bu hafta inşallah hepimizn yüzü güler
Cinsiyete gelince bize iyiki erkek demiş çünki yanılma yapı olduğu için ilk 12.haftalarda kız deseydi sonra erkek çıksaydı eşim de hayal kırıklığı olacaktı ama şimdi erkeğe alıştı hayaller bile kuruyor ona söylemiyorum hala içime kız doğuyor diye ümitlenmesin diye ama benim için erkek kız aynı.Rabbim ne layık görürse kabulumuz.
Farklı şeyler demek bunu yeni gördüm
Günaydın canlar nasılsınız bakalım? herkese hayırlı ramazanlar,cuma günü dr gittim,çok şükür bugünümüze,yine tam göstermedi ama dr % 80-90 kız dedi,adam ilk geelikte 10.haftada demişti,bu sefer nazar ettim,yani görünen o ki kızıma bacı geliyor,Rabbim cümlemizin evladını esirgesinnnn
Ya istesem yapmayacak biri değil de ben oruçlu bir insana eziyet ediyorum gibi düşüneceğim bir şey istersemyoğurt Yemen lazım illa diyor ya yediğim an kusuyorum ne yapabilirim, midem kabul etmiyor yoksa ben istemez miyim yoğurt gibi sağlıklı bir gıdadan eksik kalayım, bir şey de diyemiyorum işte. Çok üstüme gelirlerse derim artık
1 hafta kalacağız diye konuştuk ama ben Nasıl dayanacağım bilmiyorum, aslında gerçekten kötü niyetli biri değil ama işte başına hiç gelmediğinden anlayamıyorİnşallah sizlerin sonuçları da çok iyi çıkar Canım, dualarım sizinle :)
Kesinlikle canım Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin cinsiyetin önemi yokAynı durum bizdede var canım doktor kesin söyleyemem ama erkeğe benziyor dedi. Bazen göbek kordonunu pipisi sanabiliyorlarmış. Allah hayırlı evlatlar versin. Doktor erkek deyince biraz üzüldüm bende sanki ama hastaneden çıkınca tekerlekli sandalyede bir kız çocuğu gördüm özürlüydü. Kendime kızdım sonra erkek kız dememeliyim hayırlısı demeliyim diye
sanırım öylekızlar bu yatakları ilk kez görüyorum ilk zamanlarda mı kullanılıyor bunlar
hamile hamile ev taşıdınGünaydın kızlar Ramazanı Şerif'imiz hayırlı olsun. Oruç tutanlara Allahım kolaylıklar versin. Ben haftasonu ev taşıdım heryerim dökülüyor çok zormuş
Allah kolaylık versin canımMerhaba kızlar, kaç gündür foruma giremedim. Hem geçen hafta bütünleme sınavları vardı, hem de bütün hafta sonu açıköğretim sınavlarında görevliydim. Bugün son sınavlarımı okuyup notları da girince çok rahatlayacağım inşallah.
Henüz geçmişi okumadım. Umarım her şey yolundadır.
valla canım 10+4 tü sanırım söyledi,ilk kızımın usg fotoları evde şu an,dr tahminleriyle ünlü,sağolsun bu minik göstermedi bir türlü adam da emin olamadı,bu ikinci gebelik hiiiç anlamıorm ben neresi neresi10 haftalık Ultrason resmi varsa eklermisin merak ettimm ya :) nası erken anlamış bravo, şimdi ki kaçıncı haftada kız dedi
bende kirazlıyı yeni gördümFarklı şeyler demek bunu yeni gördüm
Maşallah :)valla canım 10+4 tü sanırım söyledi,ilk kızımın usg fotoları evde şu an,dr tahminleriyle ünlü,sağolsun bu minik göstermedi bir türlü adam da emin olamadı,bu ikinci gebelik hiiiç anlamıorm ben neresi neresişimdi de 13+1 de söyledi
doğum günün kutlu olsun. yarında eşimin doğum günü. kızlar eşime Bebeğimizden gelmiş gibi bişeyler yapmak istiyorum. fikri olan var mi
biz bu yolda çok uğraştık 7 yil sonra geldi yavrumuz güzel bi slayt mi hazirlasam bu geçen zamanla ilgili ultrason fotolari falan.
birde bebegimizden gelmis gibi bi hediye ne olabilir sizce
1-2 defa yemeyi deneyip kustuğunu görürse rahat bırakır. evet kötü bi yöntem ama benim eşim de anlamadı zorla yedirmeye çalıştı ben de sütümü fln zorla içmeye çalışıyordum sonra midemde tutamayıp kusunca üstüme gelmedi. gerçi onu da psikolojik sanıyor ya en azından üstüme gelmiyor:) süt içebiliyorum artık neyseki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?