2016 Aralık Anneleri

Merhaba kızlar, kaç gündür foruma giremedim. Hem geçen hafta bütünleme sınavları vardı, hem de bütün hafta sonu açıköğretim sınavlarında görevliydim. Bugün son sınavlarımı okuyup notları da girince çok rahatlayacağım inşallah.
Henüz geçmişi okumadım. Umarım her şey yolundadır.

Günaydın canlar nasılsınız bakalım? herkese hayırlı ramazanlar,cuma günü dr gittim,çok şükür bugünümüze,yine tam göstermedi ama dr % 80-90 kız dedi,adam ilk geelikte 10.haftada demişti,bu sefer nazar ettim,yani görünen o ki kızıma bacı geliyor,Rabbim cümlemizin evladını esirgesinnnn

Aynı durum bizdede var canım doktor kesin söyleyemem ama erkeğe benziyor dedi. Bazen göbek kordonunu pipisi sanabiliyorlarmış. Allah hayırlı evlatlar versin. Doktor erkek deyince biraz üzüldüm bende sanki ama hastaneden çıkınca tekerlekli sandalyede bir kız çocuğu gördüm özürlüydü. Kendime kızdım sonra erkek kız dememeliyim hayırlısı demeliyim diye

10 haftalık Ultrason resmi varsa eklermisin merak ettimm ya :) nası erken anlamış bravo, şimdi ki kaçıncı haftada kız dedi

1-2 defa yemeyi deneyip kustuğunu görürse rahat bırakır. evet kötü bi yöntem ama benim eşim de anlamadı zorla yedirmeye çalıştı ben de sütümü fln zorla içmeye çalışıyordum sonra midemde tutamayıp kusunca üstüme gelmedi. gerçi onu da psikolojik sanıyor ya en azından üstüme gelmiyor:) süt içebiliyorum artık neyseki.

Kesinlikle canım Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin cinsiyetin önemi yok

kızlar bu yatakları ilk kez görüyorum ilk zamanlarda mı kullanılıyor bunlar
sanırım öyle

Günaydın kızlar Ramazanı Şerif'imiz hayırlı olsun. Oruç tutanlara Allahım kolaylıklar versin. Ben haftasonu ev taşıdım heryerim dökülüyor çok zormuş
hamile hamile ev taşıdın
normal insana dehşet bir yorgunluk verirken seni düşünemiyorum bile
Allah yardımcın olsun

Allah kolaylık versin canım

10 haftalık Ultrason resmi varsa eklermisin merak ettimm ya :) nası erken anlamış bravo, şimdi ki kaçıncı haftada kız dedi
valla canım 10+4 tü sanırım söyledi,ilk kızımın usg fotoları evde şu an,dr tahminleriyle ünlü,sağolsun bu minik göstermedi bir türlü adam da emin olamadı,bu ikinci gebelik hiiiç anlamıorm ben neresi neresi şimdi de 13+1 de söyledi

Farklı şeyler demek bunu yeni gördüm
bende kirazlıyı yeni gördüm

Maşallah :)
bende iki kız annesi olmaya adayım şimdilik :)

kızlar fikirlerinize ihtiyacım var

Herhalde benim de son çözümüm bu olacak. Gerçi beni kusturduğunu bildiğim şeyleri yerken bile başlıyor öğürtüm. Dün gece çok ağladım dua ettim Allah' ım ne olur bitsin artık bu bulantılar diye. Çok şükür azaldı ama hala tamam artık iyiyim diyemiyorum cinsiyet öğrenme merakım falan bile yok, bulantım geçsin tek isteğim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…