Gecmis olsun canim, simdi iyi misin gecti mi şikayetlerin ? İnsan bebeğe bir sey olacak korkusuyla cok endişeleniyor.. O yuzden hic kullanmak istemedim ilacı ama kullanmazsam daha kötü olabilir diye mecbur..-loresima- Teşekkür ederim canım. Ben de Gynoflor kullandım ilk haftalarda, şikâyetim geçmeyince Donaxyl verdi doktorum. O sebeple ismini sordum.
Niyetlendim inşaellah hasta olmadığımız için bu yıl tam tutabilecegim. Bebeğimiz için maneviyat ruhumuzun dinginligi Allaha olan bagliligimiZ sanimiyetimiz çok önemli... Bizim bugün sabırla tutacagimiz Oruçlar bebegimize sabırlı bir insan olmayı ogretecektir Biiznillah :) Allah hepimizin niyetini orucunu kabul etsin...Kızlar oruç tutabileniniz var mi
Ben çok isterdim ama tutamıyorum eşimde onaylamadı 17 saat susuz kalacak vücut dedi artık daha sonra telefi ederiz allahın izniyleKızlar oruç tutabileniniz var mi
Kızlar oruç tutabileniniz var mi
Benim hep hayalim hem kız hem oglan duygusunu tatmak Canım çok sanslisin bence2016 oğlan senesi gibi ,hayırlı evlat olsunlar.Kızım hep kız kardeşi olsun istiyordu erkek olabileceğini öğrenince hayal kırıklığına uğradı biraz.
Aynen benimde sanırım adet olmadığımız için ayaklarimin altından ateş çıkıyor geceGeceleri uyuyamıyorum sıcaktan. Bir de arada bir ateş basıyor normal mi bilemedim ama vücudum yanıyor resmen
Canım bebeğinin ağzından bir not ekleyerek, hediye alman bence çok tatlı bir lütuf olacaktır. Mesela ne hediye alırsan al, atıyorum parfüm, gömlek, saat... "Babacığım ben geldiğim gün giymen/kullanman/takman üzere sana bu hediyeyi gönderiyorum, seni o şekilde tanıyacağım" falan yazabilirsin. Ya da bebiş cinsiyet tahmini yapıldıysa size, erkekse, "Babacığım güzel kullan bak, büyüyünce senin gibi yakışıklı olabilmek için, bende senden alıp kullanacağım" falan yazabilirsin bence.kızlar fikirlerinize ihtiyacım var
Merhabalar ilk ogluma da 12. Haftada erkeğe benziyor demişti şimdi bı bebeğime de 12. Haftada erkeğe benziyor dedi saglıcakla ınsallahHayırlı pazarlar hayirli ramazanlar hanimlar. 12. Haftadayiz bizde cinsiyeti ogrenen varmi aranizda :)
evet canım böle seyirme gibi oluyo ama herzaman değil tabiki çok merak ediyorum ya ilk hareketleri nasıl hissetceğimi :)
Bende tutuyorum canıö Dr tutma dedii ama Allah kö esirger onlarıKizlar merhaba bugün ramazandan önce son gün
Yarin oruç tutacaklar varmi aramizda ben doktoruma sormustum oda sen tutmadan birşey diyemeyiz dedi kendini nasil hissettiğinde bagli eğer kendini çok kotu hissediyorsan tutmazsin iyisen tutarsin dedi bebeğe bir zarari olmaz dedi bende yarin kendimi deneyecegim bakalim hayirlisi inşallah rahatça tutabilirim en azından bir gün tutar birgün tutmam öyle dengelerim belki bebisin ihtiyaci olursa da diye düşünüyorum siz nasil düşünüyorsunuz hic tutmayacakmisiniz ne yapacaksiniz
canım bence doktoruna güven onların teselli etmek diye bi çabalarının olduğunu düşünmüyorum olumsuz bişey olduğunda zaten direkt söylemek durumundalar ve söylüyorlar da zaten doktorun herşey normal diyorsa sorun yoktur ki bazı bebeklerde bu olabiliyor hatta sonradan öne bile geçebiliyorlar hiç endişelenme:)
ultrason fotoları birde babaya hediyekızlar fikirlerinize ihtiyacım var
aynen pıt pıt küçük küçük
merhabalar benim satım 10 mart.Mİde bulantılarından bir türlü kurtulamadım.sizizn nezaman btt.aynı şeyleri siz yaşıyor musunuz.Çok halsizm
hayırlı ramazanlar kızlar basımdan geceni heyecanla size yazıyorum bugun bir arkadas dediki ne kadar cıkmıs karnın daha erken degılmı dedi neyse öglen arası işten geldm evde göbegıme bakarken birden aynada sag tarafın kıpırdayıp sonra sol tarafın kıpırdadıgını gördüm tabi ben şookkk hanı cok hssetmyrmda arada nadir ama daha bu haftada bunu görmek beni şaşrttı var mı aramzda böyle olan? bu arada haftama göre benm karnm cok cıktı yanı yapısal da olablr görebilmem bılmıyorm artık
canım benim de baş ağrılarım çok fazla bu ara... İstifra etmem çok olduğu için yiyemiyorum ondan oluyor diye düşünüyorum... İnşallah biran önce atlatırız da hamileliğin tadını çıkarırız artıkGünaydın herkese hayırlı ramazanlar
Maalesef ben oruç tutamıyorum tansiyonum çok düşüyor. Tutanların Allah yardımcısı olsun.
Daha önce de yazmıştım ama sanırım gözden kaçtı hanımlar bu haftalarda bebeği hissetmeniz imkansız o pır pır hissettikleriniz bağırsak hareketleri rahim yukarı çıkmaya başladı kendine yer açıyor bende de oluyor ilk hamileligim olsa bende öyle düşünürdüm heralde. Ben ilk hamileligimde 18. Hafta civarı hissetmiştim. Ikincisi daha erken hissedilir diyorlar beklemedeyim o da 16. Hafta civarı olur sanırım.
Bi arada baş ağrısı çeken var mı? Ölüyorum başımın agrisindan ne iyi gelir neyden fayda gördünüz? Ilkinde hiç olmamıştı şimdi çok kötü durumdayım
Benim dümdüz nerdeyse annemin arkadaşı hamile olduğumu öğrendi 3 haftalık mı dedi :) yok 3.5 aylığa gidiyoruz dedim şaşırdıBenim karnımda 5 aylık gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?