2016 Aralık Anneleri

merhabalar benim satım 10 mart.Mİde bulantılarından bir türlü kurtulamadım.sizizn nezaman btt.aynı şeyleri siz yaşıyor musunuz.Çok halsizm

-loresima- Teşekkür ederim canım. Ben de Gynoflor kullandım ilk haftalarda, şikâyetim geçmeyince Donaxyl verdi doktorum. O sebeple ismini sordum.
Gecmis olsun canim, simdi iyi misin gecti mi şikayetlerin ? İnsan bebeğe bir sey olacak korkusuyla cok endişeleniyor.. O yuzden hic kullanmak istemedim ilacı ama kullanmazsam daha kötü olabilir diye mecbur..

Kızlar oruç tutabileniniz var mi
Niyetlendim inşaellah hasta olmadığımız için bu yıl tam tutabilecegim. Bebeğimiz için maneviyat ruhumuzun dinginligi Allaha olan bagliligimiZ sanimiyetimiz çok önemli... Bizim bugün sabırla tutacagimiz Oruçlar bebegimize sabırlı bir insan olmayı ogretecektir Biiznillah :) Allah hepimizin niyetini orucunu kabul etsin...

2016 oğlan senesi gibi ,hayırlı evlat olsunlar.Kızım hep kız kardeşi olsun istiyordu erkek olabileceğini öğrenince hayal kırıklığına uğradı biraz.
Benim hep hayalim hem kız hem oglan duygusunu tatmak Canım çok sanslisin bence

kızlar fikirlerinize ihtiyacım var
Canım bebeğinin ağzından bir not ekleyerek, hediye alman bence çok tatlı bir lütuf olacaktır. Mesela ne hediye alırsan al, atıyorum parfüm, gömlek, saat... "Babacığım ben geldiğim gün giymen/kullanman/takman üzere sana bu hediyeyi gönderiyorum, seni o şekilde tanıyacağım" falan yazabilirsin. Ya da bebiş cinsiyet tahmini yapıldıysa size, erkekse, "Babacığım güzel kullan bak, büyüyünce senin gibi yakışıklı olabilmek için, bende senden alıp kullanacağım" falan yazabilirsin bence.
Ne düşünürsen düşün, bebeğinin ağzından olacağı için çok sevecektir emin ol canım.

Hayırlı pazarlar hayirli ramazanlar hanimlar. 12. Haftadayiz bizde cinsiyeti ogrenen varmi aranizda :)
Merhabalar ilk ogluma da 12. Haftada erkeğe benziyor demişti şimdi bı bebeğime de 12. Haftada erkeğe benziyor dedi saglıcakla ınsallah

Sevgi_16 AzRASILAM O hareketler seyirme şeklinde canım değil mi? Pıt pıt ediyor gibi. Bende de oluyor ama tam hareketlerini 20. haftadan sonra hissedebiliyorsun. Erken pıtlarsa erkek diyorlar. :):)
evet canım böle seyirme gibi oluyo ama herzaman değil tabiki çok merak ediyorum ya ilk hareketleri nasıl hissetceğimi :)

Bende tutuyorum canıö Dr tutma dedii ama Allah kö esirger onları

hayırlı ramazanlar kızlar basımdan geceni heyecanla size yazıyorum bugun bir arkadas dediki ne kadar cıkmıs karnın daha erken degılmı dedi neyse öglen arası işten geldm evde göbegıme bakarken birden aynada sag tarafın kıpırdayıp sonra sol tarafın kıpırdadıgını gördüm tabi ben şookkk hanı cok hssetmyrmda arada nadir ama daha bu haftada bunu görmek beni şaşrttı var mı aramzda böyle olan? bu arada haftama göre benm karnm cok cıktı yanı yapısal da olablr görebilmem bılmıyorm artık

İlgin için saol cnm bu hafta başka bir doktora gitmeyi düşünyorum bakalım inş güzel haberleri paylaşırım

kızlar fikirlerinize ihtiyacım var
ultrason fotoları birde babaya hediye
bebeğin dilinden sözler :) bitti gitti :)

Sevgi_16 AzRASILAM O hareketler seyirme şeklinde canım değil mi? Pıt pıt ediyor gibi. Bende de oluyor ama tam hareketlerini 20. haftadan sonra hissedebiliyorsun. Erken pıtlarsa erkek diyorlar. :):)
aynen pıt pıt küçük küçük
böyle gaz pıtpıtı mı olur :)
merhabalar benim satım 10 mart.Mİde bulantılarından bir türlü kurtulamadım.sizizn nezaman btt.aynı şeyleri siz yaşıyor musunuz.Çok halsizm

bnm sat 29 şubattı
maşallah 10 gündür gayet iyi hissediyorum kendimi
sizinkide geçer inşallah

o gazdır işte gaz
ya benim karnımı görsem 9 aylık
bak abartısız diyorum b

Selam kızlar cümleten hayırlı ramazanlar Rabbim tekrarına kavuşmayı nasip etsin inşallah

canım benim de baş ağrılarım çok fazla bu ara... İstifra etmem çok olduğu için yiyemiyorum ondan oluyor diye düşünüyorum... İnşallah biran önce atlatırız da hamileliğin tadını çıkarırız artık

Arkadaşlar tatlıya aş eren oldu mu merak ettim açıkcası tatlı aşığı ben çayıma şeker bile koyamıyorum çok tiskindim tatlıdan.Portakal suyu,limonlu salata, turşu ve acılı şalgam şimdiye kadar aşerdiklerim oldu.sizde ki durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…