2016 Aralık Anneleri

Hayırli bol bereketli ramazanlar olsun inşallah kızlar, Ediz Enesin Annesi bende pek benzeteMedim görüntü kalitesinden dolayı nubu da göremedim ama kız gibi gelmedi, yine de belli olmaz Allah gönlünüze göre versin inşallah :) bide ilk bebekmis ikisi de Yok :) bende kızım olsun çok istiyorum bir oğlum var hayırlısı Allahtan artık

Aynen canim :)

Kizlar yorumlarinizi bekliyorum hala bebisin cinsiyetineee

ben erkek diyorum
nuba göre değil içime doğana göre :)

bnm 2. gebeliğim bir şeyler hissediyorum ama doktorada sordum mümkün değil dedi :)

Ay bunlar çokk güzell :) Yenidoğduğundan itibaren gerilip uzanmaya çalışıyorlarmış bebekler o da gelişimi için çok iyiymiş.. Ben de alıcam inşallah :) hayırlı olsun canımm
evet gelişimi için güzel bir icat olmuş
bizim zamanımızda 40 gün elimizi ayağımızı bağlar kundaklarlardı

Ben de bakıyorum bunlardan. Çok başarılı:)
Gülücüklerle kullansın minnoşun
Teşekkür ederim canım
en iyisi sizlerin olsun

canım bence doktoruna güven onların teselli etmek diye bi çabalarının olduğunu düşünmüyorum olumsuz bişey olduğunda zaten direkt söylemek durumundalar ve söylüyorlar da zaten doktorun herşey normal diyorsa sorun yoktur ki bazı bebeklerde bu olabiliyor hatta sonradan öne bile geçebiliyorlar hiç endişelenme:)

Bunu da kardeşim verecek :)
Çok işe yarıyor dedi
Birde kızlar fasulye yatak var duydunuzmu
Özellikle reflü sıkıntısı yaşayan bebeklerde öneriyorlar
Emzirme yastığı dimi o çok işe yarıyor cidden cnm
Fasulye yatak dediğin yatak içinde kiraz çekirdeği mi ne var o mu oğlumda almıştım ama kim bilir nerede

Kızlar benim gibi ikili test sonucu bekleyen arkadaşlar bu hafta inşallah hepimizn yüzü güler
Cinsiyete gelince bize iyiki erkek demiş çünki yanılma yapı olduğu için ilk 12.haftalarda kız deseydi sonra erkek çıksaydı eşim de hayal kırıklığı olacaktı ama şimdi erkeğe alıştı hayaller bile kuruyor ona söylemiyorum hala içime kız doğuyor diye ümitlenmesin diye ama benim için erkek kız aynı.Rabbim ne layık görürse kabulumuz.

Bende geçen ay gittim en son 9.haftada simdi ayın 30un da gitcem iyice büyümüş olsun diye 13+5 olcam inşallah bir tahmin alırız doktordan çok merak ediyorum ya

Günaydın güzel hamişler,
Ramazan-ı Şerif'imiz hayırlı olsun. Allah tutanların yardımcısı olsun. Ben tutamıyorum ama yine de Ramazan'ın ruhunu yaşayabilmek için sahura kalktım, yedim bir şeyler. O tutamamanın içimde yarattığı sıkıntı azaldı, Sanki biraz daha huzur doldu içim.
Güzel haberler alacağımız, sağlıkla dolu bir hafta olsun inşallah.
Kocaman sevgiler herkese.

Ya istesem yapmayacak biri değil de ben oruçlu bir insana eziyet ediyorum gibi düşüneceğim bir şey istersem yoğurt Yemen lazım illa diyor ya yediğim an kusuyorum ne yapabilirim, midem kabul etmiyor yoksa ben istemez miyim yoğurt gibi sağlıklı bir gıdadan eksik kalayım, bir şey de diyemiyorum işte. Çok üstüme gelirlerse derim artık

1 hafta kalacağız diye konuştuk ama ben Nasıl dayanacağım bilmiyorum, aslında gerçekten kötü niyetli biri değil ama işte başına hiç gelmediğinden anlayamıyor İnşallah sizlerin sonuçları da çok iyi çıkar Canım, dualarım sizinle :)

canım benim peşembe kontrolüm vardı özellikle sorduk doktora oruç konusunu kesinlikle önermiyor ikinci çocuğunu ona göre denk getirisin tutarsın dedi ben zaten tahmin ediyordum ama kendi ağzından duymak istedim doktorumun ki dinen de zaten bize kolaylık tanımış yüce rabbim açlıktan ziyade ben susuzluktan korkuyordum zaten su bebek için çok önemli çünkü 17 saat az değil kızlar

canım öncelikle tebrik ederim sağlıkla sıhhatla kucağına almak nasip olsun ama senin daha erken söylemez gibi geliyor bana biraz daha sık dişini derim :)

Emzirme yastığı dimi o çok işe yarıyor cidden cnm
Fasulye yatak dediğin yatak içinde kiraz çekirdeği mi ne var o mu oğlumda almıştım ama kim bilir nerede

emzirme ve oturma yastığıymış
içinde kiraz çekirdeğimi varmış
ilk kez duydum
resmini yollayım
aynı şeyden mi bahsediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…