Ben de bakıyorum bunlardan. Çok başarılı:)Bebişime ilk aldığım oyun minderi oldu kızlar
Aynen canim :)Hayırli bol bereketli ramazanlar olsun inşallah kızlar,Ediz Enesin Annesi bende pek benzeteMedim görüntü kalitesinden dolayı nubu da göremedim ama kız gibi gelmedi, yine de belli olmaz Allah gönlünüze göre versin inşallah :) bide ilk bebekmis ikisi de Yok :) bende kızım olsun çok istiyorum bir oğlum var hayırlısı Allahtan artık
Kizlar yorumlarinizi bekliyorum hala bebisin cinsiyetineee
bnm 2. gebeliğim bir şeyler hissediyorum ama doktorada sordum mümkün değil dedi :)Günaydın herkese hayırlı ramazanlar
Maalesef ben oruç tutamıyorum tansiyonum çok düşüyor. Tutanların Allah yardımcısı olsun.
Daha önce de yazmıştım ama sanırım gözden kaçtı hanımlar bu haftalarda bebeği hissetmeniz imkansız o pır pır hissettikleriniz bağırsak hareketleri rahim yukarı çıkmaya başladı kendine yer açıyor bende de oluyor ilk hamileligim olsa bende öyle düşünürdüm heralde. Ben ilk hamileligimde 18. Hafta civarı hissetmiştim. Ikincisi daha erken hissedilir diyorlar beklemedeyim o da 16. Hafta civarı olur sanırım.
Bi arada baş ağrısı çeken var mı? Ölüyorum başımın agrisindan ne iyi gelir neyden fayda gördünüz? Ilkinde hiç olmamıştı şimdi çok kötü durumdayım
evet gelişimi için güzel bir icat olmuşAy bunlar çokk güzell :) Yenidoğduğundan itibaren gerilip uzanmaya çalışıyorlarmış bebekler o da gelişimi için çok iyiymiş.. Ben de alıcam inşallah :) hayırlı olsun canımm
Teşekkür ederim canımBen de bakıyorum bunlardan. Çok başarılı:)
Gülücüklerle kullansın minnoşun
canım bence doktoruna güven onların teselli etmek diye bi çabalarının olduğunu düşünmüyorum olumsuz bişey olduğunda zaten direkt söylemek durumundalar ve söylüyorlar da zaten doktorun herşey normal diyorsa sorun yoktur ki bazı bebeklerde bu olabiliyor hatta sonradan öne bile geçebiliyorlar hiç endişelenme:)Bugün bizim kontrolümüz vardı.
Tam 10+1 olmam gerekiyorken ultrasonda 9+5 çıktı doktora göre herşey yolunda bebek sağlıklı kalp atışı çok iyi kese içinde dışında kanama yok hatta 4 boyutluda gördük artık bebeğe benzemiş
Ama benim içim çok hzuursuz gerilememi var diye korkuyorum
Doktorun bir diğer açıklamasıda belkide boyunu duruşundan dolayı tam ölçememişizdir oldu o yüzden küçük çıkmış olabilir haftası dedi
10+1 olmamız gerekirken 9+5 iz ve 2.94 cm olmuşuz
Siz ne düşünüyorsunuz sizce doktor beni tesellimi ediyor yoksa doğrumu söylüyor
ben erkek diyorum
nuba göre değil içime doğana göre :)
Himmmm :)))) bakalim sonuca gidince soler bise artik yazarm canim bende kiz kiz diyip duruodum sonradan umudum kirildi nedense erkek galiba demeye basladim :)
bnm 2. gebeliğim bir şeyler hissediyorum ama doktorada sordum mümkün değil dedi :)
evet gelişimi için güzel bir icat olmuş
bizim zamanımızda 40 gün elimizi ayağımızı bağlar kundaklarlardı
Teşekkür ederim canım
en iyisi sizlerin olsun
Emzirme yastığı dimi o çok işe yarıyor cidden cnmBunu da kardeşim verecek :)
Çok işe yarıyor dedi
Birde kızlar fasulye yatak var duydunuzmu
Özellikle reflü sıkıntısı yaşayan bebeklerde öneriyorlar
hemen hemen çoğumuza cinsiyet tahmini yapıldı bana da erkeğe benzettim dedi ama kesin 16. haftalarda belli oluyormuş cnmVar canım bana erkeğe benziyor dedi ama emin değilim dedi bakalım bende çok merak ediyorum emin şekilde ne zaman belli olcak:)
Kızlar dün doktora gittim ben %90 erkek dedi acaba değişirmi bilemiyorum
catuke kıyamam ya böyle şeyler için üzme kendini kayınvaliden öyle derse de sen evet naz yapıyorum de daha beter yap. neden böyle içine atıyosun ki. sen iyi davransan da kötü davransan da onlar senin hakkında konuşmaya devam edecek en iyisi takmayıp keyfine bakman. mutfakta da canın çok bişey isterse nazikçe söyle bence anne bana bunu yapar mısın nolur canım istedi fln diye belki tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır:)
Canım çok mu kalcaksınız ?
Bu kayınvalideler niye böyle bi çekememezlik içindeler anlamadım ne var kendi evlatları yerine koysalar yok olur mu hiç , sakın üzme kendini hele hele sakın ağlama gözyaşlarına günah canım benim bebeğini düşün bak ne güzel sonucun temiz çıkmış darısı inşallah bizlerin başına...
canım benim peşembe kontrolüm vardı özellikle sorduk doktora oruç konusunu kesinlikle önermiyor ikinci çocuğunu ona göre denk getirisin tutarsın dedi ben zaten tahmin ediyordum ama kendi ağzından duymak istedim doktorumun ki dinen de zaten bize kolaylık tanımış yüce rabbim açlıktan ziyade ben susuzluktan korkuyordum zaten su bebek için çok önemli çünkü 17 saat az değil kızlarKizlar merhaba bugün ramazandan önce son gün
Yarin oruç tutacaklar varmi aramizda ben doktoruma sormustum oda sen tutmadan birşey diyemeyiz dedi kendini nasil hissettiğinde bagli eğer kendini çok kotu hissediyorsan tutmazsin iyisen tutarsin dedi bebeğe bir zarari olmaz dedi bende yarin kendimi deneyecegim bakalim hayirlisi inşallah rahatça tutabilirim en azından bir gün tutar birgün tutmam öyle dengelerim belki bebisin ihtiyaci olursa da diye düşünüyorum siz nasil düşünüyorsunuz hic tutmayacakmisiniz ne yapacaksiniz
canım öncelikle tebrik ederim sağlıkla sıhhatla kucağına almak nasip olsun ama senin daha erken söylemez gibi geliyor bana biraz daha sık dişini derim :)kizlar merhaba nasilsiniz ? migde bulantilarim.azalmaya basladi cok.sukur bu aralar daha iyiyim cuma kontrolumuz var nerdeyse bir ay oldu goremedim yavrumuu cok.heycanliyim cinsiyetinide cok merak ediyorum cuma gunu 10+5 olcam cinsiyetini ogrenme.ihtimalim.varmiii kii.catliyacagim meraktan
Emzirme yastığı dimi o çok işe yarıyor cidden cnm
Fasulye yatak dediğin yatak içinde kiraz çekirdeği mi ne var o mu oğlumda almıştım ama kim bilir nerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?