2016 Aralık Anneleri

Benim dümdüz nerdeyse annemin arkadaşı hamile olduğumu öğrendi 3 haftalık mı dedi :) yok 3.5 aylığa gidiyoruz dedim şaşırdı

ya benim karnım da yeni çıkmaya başladı. normalde hiç göbeğim yok ama.
şimdi de sanki cok su içmişim de karnım şişmiş karnı var
45 kiloyla bu kadar napalım :)

Kızlar oruç tutabileniniz var mi
Canim ben tutuyorum hic bu kadar rahat olabilecegimi düşünmemiştim gecen senelere gore çok rahatim şuan maşallah allah yardim ediyor önceden olsa şimdiye bin kere acikmis susanmis mizmizlaniyordum
Su konusunda da gece oldukça fazlasıyla ictm zaten. Ama benim hamileligim rahat geçiyor mide bulantim bir sikintim falan yok o yüzden rahat tutabiliyorum herhalde ama zorlanacagimi dusundigum zaman tutmam sonuçta bebis herşeyden önemli
İnanıyorum şuan oda bu maneviyatı yasiyor.

On gündür aşırı bas Ağrı'larım var sın çare iki günde bi parol iciyorum

Acılı şalgama manyak gibi aşeriyorum :) orijinale yakın bi tat buldum ondan koliyle aldık içiyorum valla

ya benim karnım da yeni çıkmaya başladı. normalde hiç göbeğim yok ama.
şimdi de sanki cok su içmişim de karnım şişmiş karnı var
45 kiloyla bu kadar napalım :)

ben 59 kiloyla başladım 4 kilo aldım şimdiden.. :) dikkat ediyorum aslında ama yine de almışım kiloları.. ama acayip şişkinlik var.. bu hafta da yeni bişey başladı bende sağa sola ağrı ve sertleşmeye başladı karnım.. hazmedemiyorum hiçbişeyi..

buı durumda olan var mı kızlar? şişkinlik, sertlik, böyle taa göbeğimin üstüne kadar..

Ben canım, midem bağırsağım neredeyse hiç sindirmiyor canım acayip şişiuorum. Karnım kasılıp sertleşiyor. Çok rahatsızım açıkçası

ben de acı şalgam ve ekşi şeyler yiyorum sürekli :)

Ben canım, midem bağırsağım neredeyse hiç sindirmiyor canım acayip şişiuorum. Karnım kasılıp sertleşiyor. Çok rahatsızım açıkçası

ay aynen yaa.. bu hafta başladı bu da .. yatıyorum tüm yediklerim sanki yemek boruma geliyor.. iğrenç oluyorum valla

Iyyy tatil beni mahvediyor cikolatali gofret fiskobirlik findik ezmesi en bayildigim şeylerdi heleki findik ezmesini bir oturuşta bitirebilirdim o derece ama ne zaman hamilelik basladi tatlidan bi uzaklastim şeftali bile yiyemiyordum doğru düzgün şekerli tadi agzimda kalıyordu ama bir kaç gündür en azindan meyveleri yiyebiliyorum karpuz şeftali falan ama çikolata tarzi veya şekerli yapilan tatil şeylere halen çok uzagim yalniz olmamak güzel birşey
Bide bu güzel birşey en azindan fazla kilo almayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…