Benim dümdüz nerdeyse annemin arkadaşı hamile olduğumu öğrendi 3 haftalık mı dedi :) yok 3.5 aylığa gidiyoruz dedim şaşırdı
Canim ben tutuyorum hic bu kadar rahat olabilecegimi düşünmemiştim gecen senelere gore çok rahatim şuan maşallah allah yardim ediyor önceden olsa şimdiye bin kere acikmis susanmis mizmizlaniyordumKızlar oruç tutabileniniz var mi
Ben 80 kiloyum ama aynı duruyor annem benim gibi senin de için geniş dedi bilmiyorumya benim karnım da yeni çıkmaya başladı. normalde hiç göbeğim yok ama.
şimdi de sanki cok su içmişim de karnım şişmiş karnı var
45 kiloyla bu kadar napalım :)
İç genişliği çok güzelmişBen 80 kiloyum ama aynı duruyor annem benim gibi senin de için geniş dedi bilmiyorum
On gündür aşırı bas Ağrı'larım var sın çare iki günde bi parol iciyorumGünaydın herkese hayırlı ramazanlar
Maalesef ben oruç tutamıyorum tansiyonum çok düşüyor. Tutanların Allah yardımcısı olsun.
Daha önce de yazmıştım ama sanırım gözden kaçtı hanımlar bu haftalarda bebeği hissetmeniz imkansız o pır pır hissettikleriniz bağırsak hareketleri rahim yukarı çıkmaya başladı kendine yer açıyor bende de oluyor ilk hamileligim olsa bende öyle düşünürdüm heralde. Ben ilk hamileligimde 18. Hafta civarı hissetmiştim. Ikincisi daha erken hissedilir diyorlar beklemedeyim o da 16. Hafta civarı olur sanırım.
Bi arada baş ağrısı çeken var mı? Ölüyorum başımın agrisindan ne iyi gelir neyden fayda gördünüz? Ilkinde hiç olmamıştı şimdi çok kötü durumdayım
Acılı şalgama manyak gibi aşeriyorum :) orijinale yakın bi tat buldum ondan koliyle aldık içiyorum vallaArkadaşlar tatlıya aş eren oldu mu merak ettim açıkcası tatlı aşığı ben çayıma şeker bile koyamıyorum çok tiskindim tatlıdan.Portakal suyu,limonlu salata, turşu ve acılı şalgam şimdiye kadar aşerdiklerim oldu.sizde ki durumlar nasıl?
ya benim karnım da yeni çıkmaya başladı. normalde hiç göbeğim yok ama.
şimdi de sanki cok su içmişim de karnım şişmiş karnı var
45 kiloyla bu kadar napalım :)
Acılı şalgama manyak gibi aşeriyorum :) orijinale yakın bi tat buldum ondan koliyle aldık içiyorum valla
İç genişliği çok güzelmişbenimde gazim bile var 71 kiloyum ama karnim hic yok demekki benimde içim geniş
Ben canım, midem bağırsağım neredeyse hiç sindirmiyor canım acayip şişiuorum. Karnım kasılıp sertleşiyor. Çok rahatsızım açıkçasıben 59 kiloyla başladım 4 kilo aldım şimdiden.. :) dikkat ediyorum aslında ama yine de almışım kiloları.. ama acayip şişkinlik var.. bu hafta da yeni bişey başladı bende sağa sola ağrı ve sertleşmeye başladı karnım.. hazmedemiyorum hiçbişeyi..
buı durumda olan var mı kızlar? şişkinlik, sertlik, böyle taa göbeğimin üstüne kadar..
Arkadaşlar tatlıya aş eren oldu mu merak ettim açıkcası tatlı aşığı ben çayıma şeker bile koyamıyorum çok tiskindim tatlıdan.Portakal suyu,limonlu salata, turşu ve acılı şalgam şimdiye kadar aşerdiklerim oldu.sizde ki durumlar nasıl?
Bana 11. Haftada erkeğe benziyor dedi bakalım acı şslgam tezi tutar mı:)ben de şalgam içiyorum acı acı sürekli.. bizim bi arkadaşın iki oğlu var eşi sürekli acı şalgam içiyomuş lıkır lıkır 2 oğlu oldu.. :)
Ben canım, midem bağırsağım neredeyse hiç sindirmiyor canım acayip şişiuorum. Karnım kasılıp sertleşiyor. Çok rahatsızım açıkçası
Aynen:/ay aynen yaa.. bu hafta başladı bu da .. yatıyorum tüm yediklerim sanki yemek boruma geliyor.. iğrenç oluyorum valla
Iyyy tatil beni mahvediyor cikolatali gofret fiskobirlik findik ezmesi en bayildigim şeylerdi heleki findik ezmesini bir oturuşta bitirebilirdim o derece ama ne zaman hamilelik basladi tatlidan bi uzaklastim şeftali bile yiyemiyordum doğru düzgün şekerli tadi agzimda kalıyordu ama bir kaç gündür en azindan meyveleri yiyebiliyorum karpuz şeftali falan ama çikolata tarzi veya şekerli yapilan tatil şeylere halen çok uzagim yalniz olmamak güzel birşeyArkadaşlar tatlıya aş eren oldu mu merak ettim açıkcası tatlı aşığı ben çayıma şeker bile koyamıyorum çok tiskindim tatlıdan.Portakal suyu,limonlu salata, turşu ve acılı şalgam şimdiye kadar aşerdiklerim oldu.sizde ki durumlar nasıl?
Ben 80 kiloyum ama aynı duruyor annem benim gibi senin de için geniş dedi bilmiyorum
Afiyet olsun canım benim bende öyleyim ama başım dönüyor çok içinde :) kanımı sulandırıyor galibaAcılı şalgama manyak gibi aşeriyorum :) orijinale yakın bi tat buldum ondan koliyle aldık içiyorum valla
O zaman hepimizin oğlu mu olcak :)ben de acı şalgam ve ekşi şeyler yiyorum sürekli :)
Için geniş:) akşama doğru minicik göbüş bende de oluyor:)için mi genişmişminicik göbeğim bile olsa hoşuma gidiyor :)
Allah kabul etsin canim nazil rahat geçiyor muBende tutuyorum canıö Dr tutma dedii ama Allah kö esirger onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?