Resmi kırp bir daha denesene cnmKizlar ya bi turlu resim atamadim ama bi tarif edin. Neresine bakiyim. Nasi bise var ne yone bakmali. Bnde merak ediyorum
Denedim denedim olmadi buyuk diyip duruyo. Bi daha deneyim smdi nette baktigima gore uzun cikintu var onun yonune gore karar vermisler ama o cikintidan iki tane goruyorum hangisine bakmam gerektigini blmiorum.Resmi kırp bir daha denesene cnm
birde tlfdan atacaksan wifi den bağlan
Canım sana yazmıştım feyste nub grubuna at diye denedin mi?Denedim denedim olmadi buyuk diyip duruyo. Bi daha deneyim smdi nette baktigima gore uzun cikintu var onun yonune gore karar vermisler ama o cikintidan iki tane goruyorum hangisine bakmam gerektigini blmiorum.
Allah yardımcın olsun canım. Zordur çoğu zaman onlarla kalmak hele de bu haldeyken biz... İnşallah insaf eder anlayışlı olurlar biraz.
Sosyal medya kullanmiorjm canim :)Canım sana yazmıştım feyste nub grubuna at diye denedin mi?
Çıkıntının biri kordon iyi bakmak lazım.
O kayinvalidelerin dilini bi baglasalar yada komple kesseler ne olur... bole dengesizlerin...Günaydın güzel anne adayları, iki gündür yollardayız, 1100 km yol geldik, eşimin memleketine. Yol beni çok yordu, kustum durdum yine, düzgün bir şey yiyemediğim için. Yoldan gelince yine kustum kayınvalidem naz yaptığımı söyleyince çok üzüldüm, bu durumu ancak çeken biliyor gerçekten, gücüme gitti ağladım
Neyse ki şimdi laboratuvardan aradılar, ikili test sonucum gayet iyiymiş çok şükür, içim rahatladı. Evde bir tek ben oruçlu değilim, mutfağa da giremiyorum, kimseye de bir şey diyemem bana şunu yapın bunu yapın diye, inşallah çok sıkıntıya düşmeden atlatırım buradaki günlerimi
E birininkinden at bi arkadaşın falan. Oray'a resmi koyman önemliSosyal medya kullanmiorjm canim :)
Buraya koydum canim becerdim sonunda bekliorum yorumE birininkinden at bi arkadaşın falan. Oray'a resmi koyman önemli
Tam anlaşılmıyor ultrason biraz net değil, ama erkeğe benzettik ben ve bi arkadaşım şimdi. Bazı ultrasonlar böyle bulut bulut gibi ya:)Sukur oldu bee hadi bakin benim bebegimde 12+2 burda neymis pitircik
Ya hayirlisi olsun. Bende cooook kiz isteyenlerdenim ama sonradan sonradan artik umudum kirildi. Neyse olsun ilk bebis zaten. Hayirlisi olsun :)Tam anlaşılmıyor ultrason biraz net değil, ama erkeğe benzettik ben ve bi arkadaşım şimdi. Bazı ultrasonlar böyle bulut bulut gibi ya:)
Erkek diyorum bakalım doktor ne diyecek:)
Cem batukanda iyidir tabi ama ben gitmedim ona . İnan bizde istanbuldayiz ama başka köşesinde geçen gün 2 buçuk saatte vardık sarıyer e aslında izmitte de perinatoloji prof lari vardır. Sonuçta sürekli gitmen gerekecek
Yapıldı canım geçen hafta ctesi gittim ben sonuçları salı günü bildirdiler telefonda çok şükür normal herşey şimdi 18 haziranda gitcem bi dahaValla canım perşembe 1 hafta oluyor ikili sonucunu göstercem ama o gün bakcağını sanmıyorum zaten 13+4olcak baksada benim bayramdan sonraya kalabilir bakalım ne gün gel dicek artık senin ikili yapıldı mı?
Canım çok mu kalcaksınız ?Günaydın güzel anne adayları, iki gündür yollardayız, 1100 km yol geldik, eşimin memleketine. Yol beni çok yordu, kustum durdum yine, düzgün bir şey yiyemediğim için. Yoldan gelince yine kustum kayınvalidem naz yaptığımı söyleyince çok üzüldüm, bu durumu ancak çeken biliyor gerçekten, gücüme gitti ağladım
Neyse ki şimdi laboratuvardan aradılar, ikili test sonucum gayet iyiymiş çok şükür, içim rahatladı. Evde bir tek ben oruçlu değilim, mutfağa da giremiyorum, kimseye de bir şey diyemem bana şunu yapın bunu yapın diye, inşallah çok sıkıntıya düşmeden atlatırım buradaki günlerimi
Ohh darısı başımıza canım ya inşallah benide haziran da çağırır bayramdan sonraya kalmaz bakalımYapıldı canım geçen hafta ctesi gittim ben sonuçları salı günü bildirdiler telefonda çok şükür normal herşey şimdi 18 haziranda gitcem bi daha
Bebişime ilk aldığım oyun minderi oldu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?