2016 Aralık Anneleri

Resmi kırp bir daha denesene cnm
birde tlfdan atacaksan wifi den bağlan
Denedim denedim olmadi buyuk diyip duruyo. Bi daha deneyim smdi nette baktigima gore uzun cikintu var onun yonune gore karar vermisler ama o cikintidan iki tane goruyorum hangisine bakmam gerektigini blmiorum.

Denedim denedim olmadi buyuk diyip duruyo. Bi daha deneyim smdi nette baktigima gore uzun cikintu var onun yonune gore karar vermisler ama o cikintidan iki tane goruyorum hangisine bakmam gerektigini blmiorum.
Canım sana yazmıştım feyste nub grubuna at diye denedin mi?

Çıkıntının biri kordon iyi bakmak lazım.

Allah yardımcın olsun canım. Zordur çoğu zaman onlarla kalmak hele de bu haldeyken biz... İnşallah insaf eder anlayışlı olurlar biraz.

Allah razı olsun merhametsiz insanlar değiller çok şükür, ama işte kayınvalidem 8 tane çocuk doğurmuş hiç mide bulantısı çekmemiş, o yüzden ona naz gibi göründü sanırım yapabileceğim bir şey yok yani, elimde olsa niye bilerek kusayım ki. Zaten çok kötü olursam çok kalmayız tahminim, bakalım inşallah iyi olur. Sağ ol canım :)

O kayinvalidelerin dilini bi baglasalar yada komple kesseler ne olur... bole dengesizlerin...
Uzulme sen.

Tam anlaşılmıyor ultrason biraz net değil, ama erkeğe benzettik ben ve bi arkadaşım şimdi. Bazı ultrasonlar böyle bulut bulut gibi ya:)

Erkek diyorum bakalım doktor ne diyecek:)
Ya hayirlisi olsun. Bende cooook kiz isteyenlerdenim ama sonradan sonradan artik umudum kirildi. Neyse olsun ilk bebis zaten. Hayirlisi olsun :)

canım haklısın gitmekten vazgeçtim galiba aslında semih özeren e gidiyorum ben ve perinatolog o da memnunum aslında ama 2. fikir olsun diye gideyim demiştim. zaten semih bey in ofisi bile bizim evimize 40 dk uzaklıkta dediğin gibi İstanbul çok sıkıntı olacak bir de doğumum aralıkta, o soğukta istanbulda doğurup bebeği nası izmit e götürcem. bunları düşününce vazgeçtim

catuke kıyamam ya böyle şeyler için üzme kendini kayınvaliden öyle derse de sen evet naz yapıyorum de daha beter yap. neden böyle içine atıyosun ki. sen iyi davransan da kötü davransan da onlar senin hakkında konuşmaya devam edecek en iyisi takmayıp keyfine bakman. mutfakta da canın çok bişey isterse nazikçe söyle bence anne bana bunu yapar mısın nolur canım istedi fln diye belki tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır:)

Valla canım perşembe 1 hafta oluyor ikili sonucunu göstercem ama o gün bakcağını sanmıyorum zaten 13+4olcak baksada benim bayramdan sonraya kalabilir bakalım ne gün gel dicek artık senin ikili yapıldı mı?
Yapıldı canım geçen hafta ctesi gittim ben sonuçları salı günü bildirdiler telefonda çok şükür normal herşey şimdi 18 haziranda gitcem bi daha

Canım çok mu kalcaksınız ?
Bu kayınvalideler niye böyle bi çekememezlik içindeler anlamadım ne var kendi evlatları yerine koysalar yok olur mu hiç , sakın üzme kendini hele hele sakın ağlama gözyaşlarına günah canım benim bebeğini düşün bak ne güzel sonucun temiz çıkmış darısı inşallah bizlerin başına...

Günaydın herkese hayırlı ramazanlar
Maalesef ben oruç tutamıyorum tansiyonum çok düşüyor. Tutanların Allah yardımcısı olsun.
Daha önce de yazmıştım ama sanırım gözden kaçtı hanımlar bu haftalarda bebeği hissetmeniz imkansız o pır pır hissettikleriniz bağırsak hareketleri rahim yukarı çıkmaya başladı kendine yer açıyor bende de oluyor ilk hamileligim olsa bende öyle düşünürdüm heralde. Ben ilk hamileligimde 18. Hafta civarı hissetmiştim. Ikincisi daha erken hissedilir diyorlar beklemedeyim o da 16. Hafta civarı olur sanırım.
Bi arada baş ağrısı çeken var mı? Ölüyorum başımın agrisindan ne iyi gelir neyden fayda gördünüz? Ilkinde hiç olmamıştı şimdi çok kötü durumdayım

gunaydin arkadaşlar, hayırlı ramazanlar.. Bana da eşim izin vermiyor oruç tutmayacağım iki düşükten sonra korkuyor haliyle.. yoksa yemekle zaten aram yok dayanırdım etkilemezdi diye dusunuyorum ama denemek lazım tabi cunku gebelikten sonra bu tansiyon olayı da zorladı beni.. Allah borçlarımızı tutmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…