2016 Aralık Anneleri

Ben doktora tahminde bulunmayin dedim eğer tahmin etse etkisinde kalacağım değişirse hoşuma gitmez 1 temmuz randevu tarihim beklemedeyim

Adet olacakmis gibi agrlar oluyordu banada canim rahim büyüyor bebis yer aciyor kendine o sebeple oluyor o agrilar
Ama benim özellikle adet donemim geldiğinde çok agrim olmuştu oda olabiliyormus

Ara ara bende de sancı oluyor oturduğum halde ayaklarımın şiştiğini hissediyorum. Sivilce özellikle her gün bir tane çıkıyor yüzümde :)

Çok uzuldum canim allah tez zamanda tekrar nasip etsin insallah

Çok üzüldüm inan Rabbim başka bebeklerle sınamasın inşallah. En kısa zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin Rabbim

Canım Allah sabır versin çok üzüldüm
Inşallah en kısa zamanda sağlıkla hamile kalırsın

kötü oluyorum böyle şeyleri okuyunca.. melek olmuş daha doğmadan bebeğin..
Allah bundan sonra sağlıklı, hayırlı hamilelikler nasip etsin inşallah.

Ben canım, midem bağırsağım neredeyse hiç sindirmiyor canım acayip şişiuorum. Karnım kasılıp sertleşiyor. Çok rahatsızım açıkçası
kızlar kabızlık ve şişkinlik konusu daha önce d geçmişti ve ben kefiri önermiştim gerçekten işe yaradığı için mutlaka deneyin derim aoç veya sek in önerrim..

Herkese Hayırlı Ramazanlar , bugün hastaneye gittim kan tahlili alındı ALT değerim 50 olmuş referans aralığı 10--40 arası arası internette zararlı olduğu yazıyor progestan, demir ilacı ve elevit kullanıyorum kaşıntımda var doğal yollarla nasıl düşürürüm bilgisi olan var mı ?

Ne kadar sanslisinide bulantin azalmis.biz 11 haftalik olduk hala sürünüyorum

Canım bol bol enginar limonlu salata, bol bol su tüket benim öyle düştü değerin çok yüksek değil internete sakın bakma psikoloji bozan türden yazılar var Rabbim şifa versin inşallah

Canım bol bol enginar limonlu salata, bol bol su tüket benim öyle düştü değerin çok yüksek değil internete sakın bakma psikoloji bozan türden yazılar var Rabbim şifa versin inşallah
evet haklısın internette kötü şeyler yazıyor, bu mevsimde enginar olur mu acaba ?
günde 3 lt su tüketiyorum

çok geçmiş olsun canım Allah sabır versin hayırlı zamanda hayırlı bir hamilelik yaşarsın tekrar inş.

kızlar kabızlık ve şişkinlik konusu daha önce d geçmişti ve ben kefiri önermiştim gerçekten işe yaradığı için mutlaka deneyin derim aoç veya sek in önerrim..
Canım kabız Değilim rahatım hatta. Ama yediklerim bayağı bi saat acayip şişiyor midemde ve karnımda:/

Rabbim gönlünden geçen zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah,çok geçmiş olsun,

Maşallah :)
bende iki kız annesi olmaya adayım şimdilik :)
haydi gözün aydın senin de,valla bazı arkadaşlarım iki kızı nasıl yaptın diyolar,Rabbim isteyen herkese nasip etsin,kızlar da başka cilveli canımmmbi müzik duysun popo sallanıyor,öpücükler atılıyor,kurbaneyy

şişkinlik yanma durumu bende de var,daha önce oda ısısında maden suyu iç demişti dr,ama ilca da verdi, elma_sekerim01 canım her hamilelik ble değişiyormuş,ilkinde hiiç bişey çekmedi canım,sadece soğuk birşeyler olsun istiyordum ama kaç gündür, kısır canım istedi,hiç de aramam normalde,ekşili acılı ilk kez ondan çekti Allah oruç tutan hamişlere ayrca güç versin

Ohh ne güzel iki kız annesi maşallah size.
Öyle canım değişir tabi her hamilelik de farklı olur
Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…