Ben doktora tahminde bulunmayin dedim eğer tahmin etse etkisinde kalacağım değişirse hoşuma gitmez 1 temmuz randevu tarihim beklemedeyim170 çıkmış canım, bakalım bende tutacak mı? Doktor bana hiç yorum yapmadığı için hiç tahmin de bulunamıyorum. Usg görüntüsü de o kadar net değil nub sayfasına gönderecek kadar. Bir sonraki randevum Bayramdan sonra, o zamana kadar bir ben kalacağım sanırım cinsiyetini bilmeyen
Adet olacakmis gibi agrlar oluyordu banada canim rahim büyüyor bebis yer aciyor kendine o sebeple oluyor o agrilarAdet olacak gibi sancılar yaşıyomusunuz benim ara ara oluyor bir saattir başladı bacağıma bile vuruyor o derece, onun dışında sivilcem eksik olmuyor ve göğüslerim aşırı hassas ama biri daha dolgun ,ara ara kusma olmayan bulantılar oluyor özellikle sabahları, bakalım neyim olacak :) sizlerde ki belirtiler neler??
Hayır hayır kesinlikle yanlış anlamadım canım rahat olElbette hepimiz merak ediyoruz yanlış anlama lütfen sadece rahatlamak için söyledim yanlış anlattiysam kendimi kusura bakma lütfen
Adet olacak gibi sancılar yaşıyomusunuz benim ara ara oluyor bir saattir başladı bacağıma bile vuruyor o derece, onun dışında sivilcem eksik olmuyor ve göğüslerim aşırı hassas ama biri daha dolgun ,ara ara kusma olmayan bulantılar oluyor özellikle sabahları, bakalım neyim olacak :) sizlerde ki belirtiler neler??
Çok uzuldum canim allah tez zamanda tekrar nasip etsin insallahArkadaşlar cumartesi günü acile gittim. Leke geldi yine ama daha koyuydu. 7. Haftada görünen bebeği 10. Haftada göremedi dr. Bu gün de kendi doktoruma gittim. Ayrıntılı usg çekildi. Bebek ölmüş. Kalbi durmuş. Kürtaj olacağım yarın. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim. Beni listeden silebilirsiniz.
Arkadaşlar cumartesi günü acile gittim. Leke geldi yine ama daha koyuydu. 7. Haftada görünen bebeği 10. Haftada göremedi dr. Bu gün de kendi doktoruma gittim. Ayrıntılı usg çekildi. Bebek ölmüş. Kalbi durmuş. Kürtaj olacağım yarın. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim. Beni listeden silebilirsiniz.
Canım Allah sabır versin çok üzüldümArkadaşlar cumartesi günü acile gittim. Leke geldi yine ama daha koyuydu. 7. Haftada görünen bebeği 10. Haftada göremedi dr. Bu gün de kendi doktoruma gittim. Ayrıntılı usg çekildi. Bebek ölmüş. Kalbi durmuş. Kürtaj olacağım yarın. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim. Beni listeden silebilirsiniz.
Arkadaşlar cumartesi günü acile gittim. Leke geldi yine ama daha koyuydu. 7. Haftada görünen bebeği 10. Haftada göremedi dr. Bu gün de kendi doktoruma gittim. Ayrıntılı usg çekildi. Bebek ölmüş. Kalbi durmuş. Kürtaj olacağım yarın. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim. Beni listeden silebilirsiniz.
kızlar kabızlık ve şişkinlik konusu daha önce d geçmişti ve ben kefiri önermiştim gerçekten işe yaradığı için mutlaka deneyin derim aoç veya sek in önerrim..Ben canım, midem bağırsağım neredeyse hiç sindirmiyor canım acayip şişiuorum. Karnım kasılıp sertleşiyor. Çok rahatsızım açıkçası
Ne kadar sanslisinide bulantin azalmis.biz 11 haftalik olduk hala sürünüyorumkizlar merhaba nasilsiniz ? migde bulantilarim.azalmaya basladi cok.sukur bu aralar daha iyiyim cuma kontrolumuz var nerdeyse bir ay oldu goremedim yavrumuu cok.heycanliyim cinsiyetinide cok merak ediyorum cuma gunu 10+5 olcam cinsiyetini ogrenme.ihtimalim.varmiii kii.catliyacagim meraktan
Canım bol bol enginar limonlu salata, bol bol su tüket benim öyle düştü değerin çok yüksek değil internete sakın bakma psikoloji bozan türden yazılar var Rabbim şifa versin inşallahHerkese Hayırlı Ramazanlar , bugün hastaneye gittim kan tahlili alındı ALT değerim 50 olmuş referans aralığı 10--40 arası arası internette zararlı olduğu yazıyor progestan, demir ilacı ve elevit kullanıyorum kaşıntımda var doğal yollarla nasıl düşürürüm bilgisi olan var mı ?
evet haklısın internette kötü şeyler yazıyor, bu mevsimde enginar olur mu acaba ?Canım bol bol enginar limonlu salata, bol bol su tüket benim öyle düştü değerin çok yüksek değil internete sakın bakma psikoloji bozan türden yazılar var Rabbim şifa versin inşallah
çok geçmiş olsun canım Allah sabır versin hayırlı zamanda hayırlı bir hamilelik yaşarsın tekrar inş.Arkadaşlar cumartesi günü acile gittim. Leke geldi yine ama daha koyuydu. 7. Haftada görünen bebeği 10. Haftada göremedi dr. Bu gün de kendi doktoruma gittim. Ayrıntılı usg çekildi. Bebek ölmüş. Kalbi durmuş. Kürtaj olacağım yarın. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim. Beni listeden silebilirsiniz.
Canım kabız Değilim rahatım hatta. Ama yediklerim bayağı bi saat acayip şişiyor midemde ve karnımda:/kızlar kabızlık ve şişkinlik konusu daha önce d geçmişti ve ben kefiri önermiştim gerçekten işe yaradığı için mutlaka deneyin derim aoç veya sek in önerrim..
haydi gözün aydın senin de,valla bazı arkadaşlarım iki kızı nasıl yaptın diyolar,Rabbim isteyen herkese nasip etsin,kızlar da başka cilveli canımmmMaşallah :)
bende iki kız annesi olmaya adayım şimdilik :)
Arkadaşlar tatlıya aş eren oldu mu merak ettim açıkcası tatlı aşığı ben çayıma şeker bile koyamıyorum çok tiskindim tatlıdan.Portakal suyu,limonlu salata, turşu ve acılı şalgam şimdiye kadar aşerdiklerim oldu.sizde ki durumlar nasıl?
şişkinlik yanma durumu bende de var,daha önce oda ısısında maden suyu iç demişti dr,ama ilca da verdi,ben 59 kiloyla başladım 4 kilo aldım şimdiden.. :) dikkat ediyorum aslında ama yine de almışım kiloları.. ama acayip şişkinlik var.. bu hafta da yeni bişey başladı bende sağa sola ağrı ve sertleşmeye başladı karnım.. hazmedemiyorum hiçbişeyi..
buı durumda olan var mı kızlar? şişkinlik, sertlik, böyle taa göbeğimin üstüne kadar..
Var canım dün aldık eşimle 15 tane daha buzluğa attım sonları ama elini çabuk tutarsan bulursun.evet haklısın internette kötü şeyler yazıyor, bu mevsimde enginar olur mu acaba ?
günde 3 lt su tüketiyorum
Ohh ne güzel iki kız annesi maşallah size.haydi gözün aydın senin de,valla bazı arkadaşlarım iki kızı nasıl yaptın diyolar,Rabbim isteyen herkese nasip etsin,kızlar da başka cilveli canımmmbi müzik duysun popo sallanıyor,öpücükler atılıyor,kurbaneyy
şişkinlik yanma durumu bende de var,daha önce oda ısısında maden suyu iç demişti dr,ama ilca da verdi,elma_sekerim01 canım her hamilelik ble değişiyormuş,ilkinde hiiç bişey çekmedi canım,sadece soğuk birşeyler olsun istiyordum ama kaç gündür, kısır canım istedi,hiç de aramam normalde,ekşili acılı ilk kez ondan çekti Allah oruç tutan hamişlere ayrca güç versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?