tatlı isteğim sıfır canımArkadaşlar tatlıya aş eren oldu mu merak ettim açıkcası tatlı aşığı ben çayıma şeker bile koyamıyorum çok tiskindim tatlıdan.Portakal suyu,limonlu salata, turşu ve acılı şalgam şimdiye kadar aşerdiklerim oldu.sizde ki durumlar nasıl?
öyle karınlar da varmış demek maşallahBenim dümdüz nerdeyse annemin arkadaşı hamile olduğumu öğrendi 3 haftalık mı dedi :) yok 3.5 aylığa gidiyoruz dedim şaşırdı
45 kg olunurmu hiçya benim karnım da yeni çıkmaya başladı. normalde hiç göbeğim yok ama.
şimdi de sanki cok su içmişim de karnım şişmiş karnı var
45 kiloyla bu kadar napalım :)
Aynen canım bende o tür şeyler birden kilo aldırıyorIyyy tatil beni mahvediyor cikolatali gofret fiskobirlik findik ezmesi en bayildigim şeylerdi heleki findik ezmesini bir oturuşta bitirebilirdim o derece ama ne zaman hamilelik basladi tatlidan bi uzaklastim şeftali bile yiyemiyordum doğru düzgün şekerli tadi agzimda kalıyordu ama bir kaç gündür en azindan meyveleri yiyebiliyorum karpuz şeftali falan ama çikolata tarzi veya şekerli yapilan tatil şeylere halen çok uzagim yalniz olmamak güzel birşey
Bide bu güzel birşey en azindan fazla kilo almayiz
tatlı isteğim sıfır canım
o gün kızım gözümün önünde waffle yedi normalde dayanamam
bir çatal dahi almadım
ama dediğin gibi ekşi olan herşey birde börek tuzlu hamur işi herşeyi ama tatlı sıdır kola bile içmiyorum
Yalnız olmadığıma sevindim kimse tatlı aşermiyor:)
öyle karınlar da varmış demek maşallah
Sağol canım
45 kg olunurmu hiç
Peki kızın da nasıldı?tatlı isteğim sıfır canım
o gün kızım gözümün önünde waffle yedi normalde dayanamam
bir çatal dahi almadım
ama dediğin gibi ekşi olan herşey birde börek tuzlu hamur işi herşeyi ama tatlı sıdır kola bile içmiyorum
öyle karınlar da varmış demek maşallah
45 kg olunurmu hiç
O zaman hepimizin oğlu mu olcak :)
Tatlıya aş eren de yok kimbilir. ..
50 üstü olursa kız diyorlar bakalım bende 150lerde çıkmıştı bakalım doğru bir teorimielma_sekerim01 al benden de o kadar, mideme şekerli bir şey gitmeyeli 2 ay oldu resmen, tatlıyı kabul etmiyor bünyem, gerçi çok ekşi yersem o da reflümü azdırıyor. Şu an aramın tek iyi olduğu şey tuzlu gıdalar. Ekşi yiyenin kızı tatlı yiyenin oğlu olur derler ama benim ki ne olacak bu gidişle hesap edemiyorum
Kızlar ya şu ikili testteki b hcg 50 nin üstü olursa ne oluyordu hatırlayamadım ben
45 kg olunurmu hiç
Kızı oluyordu canımelma_sekerim01 al benden de o kadar, mideme şekerli bir şey gitmeyeli 2 ay oldu resmen, tatlıyı kabul etmiyor bünyem, gerçi çok ekşi yersem o da reflümü azdırıyor. Şu an aramın tek iyi olduğu şey tuzlu gıdalar. Ekşi yiyenin kızı tatlı yiyenin oğlu olur derler ama benim ki ne olacak bu gidişle hesap edemiyorum
Kızlar ya şu ikili testteki b hcg 50 nin üstü olursa ne oluyordu hatırlayamadım ben
ben 59 kiloyla başladım 4 kilo aldım şimdiden.. :) dikkat ediyorum aslında ama yine de almışım kiloları.. ama acayip şişkinlik var.. bu hafta da yeni bişey başladı bende sağa sola ağrı ve sertleşmeye başladı karnım.. hazmedemiyorum hiçbişeyi..
buı durumda olan var mı kızlar? şişkinlik, sertlik, böyle taa göbeğimin üstüne kadar..
50 üstü olursa kız diyorlar bakalım bende 150lerde çıkmıştı bakalım doğru bir teorimi
Bende inanmıyorum canımKizimda ekşi yedim hep tatlının yanından bile gecmedim ben kesinlikle inanmıyorum yediğin şeylerin cinsiyetle alakası olduğunu bunda da tatlı yemiyorum henüz cinsiyet öğrenmedim.elma_sekerim01 hayırlısıyla öğrenirsiniz inşallah baya heyecan yaptın sanırım.
Ben rüyamda çok net bir şekilde kızım olacağını gördüm çok mutlu oldum rüyamda uyanınca vicdan azabı çektim erkek olsa sevinmeyecek misin diye kızdım kendime. Rabbim hayirlisini versin inşallah
Kizimda ekşi yedim hep tatlının yanından bile gecmedim ben kesinlikle inanmıyorum yediğin şeylerin cinsiyetle alakası olduğunu bunda da tatlı yemiyorum henüz cinsiyet öğrenmedim.elma_sekerim01 hayırlısıyla öğrenirsiniz inşallah baya heyecan yaptın sanırım.
Ben rüyamda çok net bir şekilde kızım olacağını gördüm çok mutlu oldum rüyamda uyanınca vicdan azabı çektim erkek olsa sevinmeyecek misin diye kızdım kendime. Rabbim hayirlisini versin inşallah
Kızı oluyordu canım
Senin kaç?
Hiç belli olmuyor diyorlar dilim dilim limon yiyen arkadaşımın oğlu olacakmış canım
Hayırlısı canım geç olsun güç olmasın aslında bende benzetti ama tatmin etmedi ağzının ucunla eminde değilim dedi bende meraktayım kesin diyene kadar:)170 çıkmış canım, bakalım bende tutacak mı? Doktor bana hiç yorum yapmadığı için hiç tahmin de bulunamıyorum. Usg görüntüsü de o kadar net değil nub sayfasına gönderecek kadar. Bir sonraki randevum Bayramdan sonra, o zamana kadar bir ben kalacağım sanırım cinsiyetini bilmeyen
Elbette hepimiz merak ediyoruz yanlış anlama lütfen sadece rahatlamak için söyledim yanlış anlattiysam kendimi kusura bakma lütfenBende inanmıyorum canım
Tabi merak ediyorum bende bebişimin erkek yada kız mı olduğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?