2016 Aralık Anneleri

tatlı isteğim sıfır canım
o gün kızım gözümün önünde waffle yedi normalde dayanamam
bir çatal dahi almadım
ama dediğin gibi ekşi olan herşey birde börek tuzlu hamur işi herşeyi ama tatlı sıdır kola bile içmiyorum

Benim dümdüz nerdeyse annemin arkadaşı hamile olduğumu öğrendi 3 haftalık mı dedi :) yok 3.5 aylığa gidiyoruz dedim şaşırdı
öyle karınlar da varmış demek maşallah
ya benim karnım da yeni çıkmaya başladı. normalde hiç göbeğim yok ama.
şimdi de sanki cok su içmişim de karnım şişmiş karnı var
45 kiloyla bu kadar napalım :)
45 kg olunurmu hiç

Aynen canım bende o tür şeyler birden kilo aldırıyor

Peki kızın da nasıldı?

elma_sekerim01 al benden de o kadar, mideme şekerli bir şey gitmeyeli 2 ay oldu resmen, tatlıyı kabul etmiyor bünyem, gerçi çok ekşi yersem o da reflümü azdırıyor. Şu an aramın tek iyi olduğu şey tuzlu gıdalar. Ekşi yiyenin kızı tatlı yiyenin oğlu olur derler ama benim ki ne olacak bu gidişle hesap edemiyorum

Kızlar ya şu ikili testteki b hcg 50 nin üstü olursa ne oluyordu hatırlayamadım ben

Kizimda ekşi yedim hep tatlının yanından bile gecmedim ben kesinlikle inanmıyorum yediğin şeylerin cinsiyetle alakası olduğunu bunda da tatlı yemiyorum henüz cinsiyet öğrenmedim. elma_sekerim01 hayırlısıyla öğrenirsiniz inşallah baya heyecan yaptın sanırım.
Ben rüyamda çok net bir şekilde kızım olacağını gördüm çok mutlu oldum rüyamda uyanınca vicdan azabı çektim erkek olsa sevinmeyecek misin diye kızdım kendime. Rabbim hayirlisini versin inşallah

50 üstü olursa kız diyorlar bakalım bende 150lerde çıkmıştı bakalım doğru bir teorimi

Adet olacak gibi sancılar yaşıyomusunuz benim ara ara oluyor bir saattir başladı bacağıma bile vuruyor o derece, onun dışında sivilcem eksik olmuyor ve göğüslerim aşırı hassas ama biri daha dolgun ,ara ara kusma olmayan bulantılar oluyor özellikle sabahları, bakalım neyim olacak :) sizlerde ki belirtiler neler??

Kızı oluyordu canım
Senin kaç?
Hiç belli olmuyor diyorlar dilim dilim limon yiyen arkadaşımın oğlu olacakmış canım

Selamlar arkadaşlar, Hayirli Ramazanlar diliyorum hepimize
Gecmisin hepsini okuyamadim insallah herkes iyidir.
Bende normalde tatliya asiri düşkün oldugum halde agzima bile suremiyorum su an.sicak hiçbir içecek icemiyorum.
Aci,eksi ve tuzlu istiyorum.
Kizimda tatli asermistim cok fazla.
Simdi daha duzenli beslenmeye çalışıyorum.

ben de var maalesef kabızlık çok özellikle. karnım taş gibi oluyo bazen, gaz ağrısından duramıyorum

Bende inanmıyorum canım
Tabi merak ediyorum bende bebişimin erkek yada kız mı olduğunu.

valla ilk olunca insan heyecan yapıyorr doğal olarak :) bizim de ilk ben de acayip heyecan yaptımm

Kızı oluyordu canım
Senin kaç?
Hiç belli olmuyor diyorlar dilim dilim limon yiyen arkadaşımın oğlu olacakmış canım

170 çıkmış canım, bakalım bende tutacak mı? Doktor bana hiç yorum yapmadığı için hiç tahmin de bulunamıyorum. Usg görüntüsü de o kadar net değil nub sayfasına gönderecek kadar. Bir sonraki randevum Bayramdan sonra, o zamana kadar bir ben kalacağım sanırım cinsiyetini bilmeyen

Hayırlısı canım geç olsun güç olmasın aslında bende benzetti ama tatmin etmedi ağzının ucunla eminde değilim dedi bende meraktayım kesin diyene kadar:)

Arkadaşlar cumartesi günü acile gittim. Leke geldi yine ama daha koyuydu. 7. Haftada görünen bebeği 10. Haftada göremedi dr. Bu gün de kendi doktoruma gittim. Ayrıntılı usg çekildi. Bebek ölmüş. Kalbi durmuş. Kürtaj olacağım yarın. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim. Beni listeden silebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…