- 10 Ocak 2012
- 679
- 1.430
- 313
Canım çok üzüldüm. Böyle bir haber okuyacağım diye, her seferinde mesajları okumaya korkar oldum. Rabbim sabırlar versin. En kısa zamanda da, sağlıklı hamilelikler nasip etsin canım.Arkadaşlar cumartesi günü acile gittim. Leke geldi yine ama daha koyuydu. 7. Haftada görünen bebeği 10. Haftada göremedi dr. Bu gün de kendi doktoruma gittim. Ayrıntılı usg çekildi. Bebek ölmüş. Kalbi durmuş. Kürtaj olacağım yarın. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim. Beni listeden silebilirsiniz.
Allah kabul etsin.Niyetlendim inşaellah hasta olmadığımız için bu yıl tam tutabilecegim. Bebeğimiz için maneviyat ruhumuzun dinginligi Allaha olan bagliligimiZ sanimiyetimiz çok önemli... Bizim bugün sabırla tutacagimiz Oruçlar bebegimize sabırlı bir insan olmayı ogretecektir Biiznillah :) Allah hepimizin niyetini orucunu kabul etsin...
tamam canım sağol eşime söyledim araştırıp alacakVar canım dün aldık eşimle 15 tane daha buzluğa attım sonları ama elini çabuk tutarsan bulursun.
Ben ibrahim bildirici ye gidiyorum en baştan beri peritanoloji uzmanlık alanı ama dediğin gibi normal doğumu çok güzel yaptiriyormus ilki sezeryan olsa bile normal yapılıyor dedi. Aşkı Memnu da bihterin kardeşi peyker vardı nur fettahoglu en son ibrahim bildirici yi magzinde okumuştum normal dogurtmuş onu çok kolay olmuş. . Yöntemleri değişik. . Bu arada bende pazar günü kanama oldu çok korkup gittik randevusuz bizi aldılar ama normalde randevu bulmak çok zor
Yok ikiz değil tup bebek ama daha önceden bi tane düşüğüm var ondan gidiyorumSeninde ikiz mi bende ikinci bir göz olarak gitmeyi düşünüyorum ama tam karar veremedim...Doktorla ilgili izlenimlerini yazarsan sevinirim...
13. haftadayım ilk defa bugün çıkartmadım bulantı gerçekten hayat kalitemi düşürmüştü umarım bidaha olmaz.. artık hamileliğin keyifli zamanlarına geçme vakti geldi :::::::))))Ne kadar sanslisinide bulantin azalmis.biz 11 haftalik olduk hala sürünüyorum
Tatliyla hic alakm klmadi 3 aydirArkadaşlar tatlıya aş eren oldu mu merak ettim açıkcası tatlı aşığı ben çayıma şeker bile koyamıyorum çok tiskindim tatlıdan.Portakal suyu,limonlu salata, turşu ve acılı şalgam şimdiye kadar aşerdiklerim oldu.sizde ki durumlar nasıl?
Ayy canim kiyamam ya cok uzuldum. Uzulme rabbim yine verir insArkadaşlar cumartesi günü acile gittim. Leke geldi yine ama daha koyuydu. 7. Haftada görünen bebeği 10. Haftada göremedi dr. Bu gün de kendi doktoruma gittim. Ayrıntılı usg çekildi. Bebek ölmüş. Kalbi durmuş. Kürtaj olacağım yarın. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim. Beni listeden silebilirsiniz.
yok canım hiç tatlıya aşermedim ama tiksinöedimde zaten çayı şekersiz içerdim çikolata çok severdim ama hiç yemiyorum sütlü tatlı yiyorum dondurma bideArkadaşlar tatlıya aş eren oldu mu merak ettim açıkcası tatlı aşığı ben çayıma şeker bile koyamıyorum çok tiskindim tatlıdan.Portakal suyu,limonlu salata, turşu ve acılı şalgam şimdiye kadar aşerdiklerim oldu.sizde ki durumlar nasıl?
benide annemin arkadaşı pazarda gördü ctesi günü ikiz olmasın diyo hay allahım yarebbim dedim yaaaBenim dümdüz nerdeyse annemin arkadaşı hamile olduğumu öğrendi 3 haftalık mı dedi :) yok 3.5 aylığa gidiyoruz dedim şaşırdı
Allah yardimcin olsun sabırlar versin.insallah en kisa zamanda sagligina kavuşur yeniden hamile kalirsin.Arkadaşlar cumartesi günü acile gittim. Leke geldi yine ama daha koyuydu. 7. Haftada görünen bebeği 10. Haftada göremedi dr. Bu gün de kendi doktoruma gittim. Ayrıntılı usg çekildi. Bebek ölmüş. Kalbi durmuş. Kürtaj olacağım yarın. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim. Beni listeden silebilirsiniz.
Yok ikiz değil tup bebek ama daha önceden bi tane düşüğüm var ondan gidiyorum
Canım bebeğinin ağzından bir not ekleyerek, hediye alman bence çok tatlı bir lütuf olacaktır. Mesela ne hediye alırsan al, atıyorum parfüm, gömlek, saat... "Babacığım ben geldiğim gün giymen/kullanman/takman üzere sana bu hediyeyi gönderiyorum, seni o şekilde tanıyacağım" falan yazabilirsin. Ya da bebiş cinsiyet tahmini yapıldıysa size, erkekse, "Babacığım güzel kullan bak, büyüyünce senin gibi yakışıklı olabilmek için, bende senden alıp kullanacağım" falan yazabilirsin bence.
Ne düşünürsen düşün, bebeğinin ağzından olacağı için çok sevecektir emin ol canım.
tam yerindeyim şalgamın :)Acılı şalgama manyak gibi aşeriyorum :) orijinale yakın bi tat buldum ondan koliyle aldık içiyorum valla
bnmde oğlu olan tandıklarım hep ekşi yemiştirben de şalgam içiyorum acı acı sürekli.. bizim bi arkadaşın iki oğlu var eşi sürekli acı şalgam içiyomuş lıkır lıkır 2 oğlu oldu.. :)
bir acı ekşici dahaben de acı şalgam ve ekşi şeyler yiyorum sürekli :)
merakla bekliyoruzzBana 11. Haftada erkeğe benziyor dedi bakalım acı şslgam tezi tutar mı:)
o da ilginç hiç birimiz demedik dahaO zaman hepimizin oğlu mu olcak :)
Tatlıya aş eren de yok kimbilir. ..
tatlıcıydım :)Peki kızın da nasıldı?
50 üstü kızmış@elma_sekerim01 al benden de o kadar, mideme şekerli bir şey gitmeyeli 2 ay oldu resmen, tatlıyı kabul etmiyor bünyem, gerçi çok ekşi yersem o da reflümü azdırıyor. Şu an aramın tek iyi olduğu şey tuzlu gıdalar. Ekşi yiyenin kızı tatlı yiyenin oğlu olur derler ama benim ki ne olacak bu gidişle hesap edemiyorum
Kızlar ya şu ikili testteki b hcg 50 nin üstü olursa ne oluyordu hatırlayamadım ben
1kg seviniyor ya :)ama ama 1 kg aldım, nasıl sevindim anlatamam
Çok üzüldüm cnm bnm rabbim sabr versin bir daha sağlıklı bir gebeliğin olur inşallahArkadaşlar cumartesi günü acile gittim. Leke geldi yine ama daha koyuydu. 7. Haftada görünen bebeği 10. Haftada göremedi dr. Bu gün de kendi doktoruma gittim. Ayrıntılı usg çekildi. Bebek ölmüş. Kalbi durmuş. Kürtaj olacağım yarın. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim. Beni listeden silebilirsiniz.
haydi gözün aydın senin de,valla bazı arkadaşlarım iki kızı nasıl yaptın diyolar,Rabbim isteyen herkese nasip etsin,kızlar da başka cilveli canımmmbi müzik duysun popo sallanıyor,öpücükler atılıyor,kurbaneyy
şişkinlik yanma durumu bende de var,daha önce oda ısısında maden suyu iç demişti dr,ama ilca da verdi, @elma_sekerim01 canım her hamilelik ble değişiyormuş,ilkinde hiiç bişey çekmedi canım,sadece soğuk birşeyler olsun istiyordum ama kaç gündür, kısır canım istedi,hiç de aramam normalde,ekşili acılı ilk kez ondan çektiAllah oruç tutan hamişlere ayrca güç versin
Arkadaşlar cumartesi günü acile gittim. Leke geldi yine ama daha koyuydu. 7. Haftada görünen bebeği 10. Haftada göremedi dr. Bu gün de kendi doktoruma gittim. Ayrıntılı usg çekildi. Bebek ölmüş. Kalbi durmuş. Kürtaj olacağım yarın. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim. Beni listeden silebilirsiniz.
Oh cikar tabi en guzel zamanlarimiz☺13. haftadayım ilk defa bugün çıkartmadım bulantı gerçekten hayat kalitemi düşürmüştü umarım bidaha olmaz.. artık hamileliğin keyifli zamanlarına geçme vakti geldi :::::::))))
Lutfen icini rahat tut.Bebeginin nefesi belli sen endiselensende rahatta olsan sonucu degistiremezsin.Lutfen bu surede kendine eziyet etme bebegin icin once sen iyi olmalisinKızlar moralim çok bozuk ikili test sonucuma doktor riskli dedi.Amniyosentez önerdi.
Cumartesi başka bir doktora gittik yine kan verdim,çarşamba çıkacak sonuçlar.
Çok huzursuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?