2016 Aralık Anneleri

Canım çok üzüldüm. Böyle bir haber okuyacağım diye, her seferinde mesajları okumaya korkar oldum. Rabbim sabırlar versin. En kısa zamanda da, sağlıklı hamilelikler nasip etsin canım.

Allah kabul etsin.

Kızlar ağrınız sızınız bel ağrınız gece uyurken kasık batmanın oluyor mu 11 buçuk haftalığım bel ağrım çok var.

Seninde ikiz mi bende ikinci bir göz olarak gitmeyi düşünüyorum ama tam karar veremedim...Doktorla ilgili izlenimlerini yazarsan sevinirim...

Tatliyla hic alakm klmadi 3 aydir

Ayy canim kiyamam ya cok uzuldum. Uzulme rabbim yine verir ins

yok canım hiç tatlıya aşermedim ama tiksinöedimde zaten çayı şekersiz içerdim çikolata çok severdim ama hiç yemiyorum sütlü tatlı yiyorum dondurma bide

Benim dümdüz nerdeyse annemin arkadaşı hamile olduğumu öğrendi 3 haftalık mı dedi :) yok 3.5 aylığa gidiyoruz dedim şaşırdı
benide annemin arkadaşı pazarda gördü ctesi günü ikiz olmasın diyo hay allahım yarebbim dedim yaaa

Allah yardimcin olsun sabırlar versin.insallah en kisa zamanda sagligina kavuşur yeniden hamile kalirsin.

Yok ikiz değil tup bebek ama daha önceden bi tane düşüğüm var ondan gidiyorum

Çok üzüldüm rabbim bunu bağışlasın sana...Sıkıntı neydı bende rahim ağzı yetmezliği olur mu ikiz die düşünüyorum ama nasıl biri biraz bahsedersen sevinirim...

ayyyy çok güzel fikir ben de babalar gününde bu fikri çalıcam izninle:)))

Acılı şalgama manyak gibi aşeriyorum :) orijinale yakın bi tat buldum ondan koliyle aldık içiyorum valla
tam yerindeyim şalgamın :)
Adanalıyım :)

ben de şalgam içiyorum acı acı sürekli.. bizim bi arkadaşın iki oğlu var eşi sürekli acı şalgam içiyomuş lıkır lıkır 2 oğlu oldu.. :)
bnmde oğlu olan tandıklarım hep ekşi yemiştir
cisiyetle bir alakası var mı bilmiyorum ama

ben de acı şalgam ve ekşi şeyler yiyorum sürekli :)
bir acı ekşici daha

Bana 11. Haftada erkeğe benziyor dedi bakalım acı şslgam tezi tutar mı:)
merakla bekliyoruzz

O zaman hepimizin oğlu mu olcak :)
Tatlıya aş eren de yok kimbilir. ..
o da ilginç hiç birimiz demedik daha
Peki kızın da nasıldı?
tatlıcıydım :)
hiç ekşi istemedi canım o zaman

50 üstü kızmış
bnm 27,5 tutacak mı acaba bilmiyorum
göstergeler erkek
ama sonuç kız da olabilir :)

ama ama 1 kg aldım, nasıl sevindim anlatamam
1kg seviniyor ya :)

Çok üzüldüm cnm bnm rabbim sabr versin bir daha sağlıklı bir gebeliğin olur inşallah

kız çocukları bambaşka :)
kısır olsada yesek :)

çok geçmiş olsun.. çok üzüldüm. umarım en kısa zamanda sağlıklı bir hamileliğin ve bebeğin olur listeden silme yazısı gelince çok üzülüyorum ben

Bende önceden deli gibi tatlı, çikolata yerdim, 3 aydır toplasan 1-2 defa çikolata yedim. Turşu, acılı, tuzlu şeyler istiyor canım hep

Kizlar izmirde olan var mi? Ben egepole gidiyorum ama daha bilgili olan var mi? Izmire 1 sene oldu tasinali.Gerci spordan doktor bir arkadasim kendi doktoru oldugu icin onu onerdi ve doktorumdan cok memnun kaldim ama onerisi olan var mi yinede?☺

Kızlar moralim çok bozuk ikili test sonucuma doktor riskli dedi.Amniyosentez önerdi.
Cumartesi başka bir doktora gittik yine kan verdim,çarşamba çıkacak sonuçlar.
Çok huzursuzum

Kızlar moralim çok bozuk ikili test sonucuma doktor riskli dedi.Amniyosentez önerdi.
Cumartesi başka bir doktora gittik yine kan verdim,çarşamba çıkacak sonuçlar.
Çok huzursuzum
Lutfen icini rahat tut.Bebeginin nefesi belli sen endiselensende rahatta olsan sonucu degistiremezsin.Lutfen bu surede kendine eziyet etme bebegin icin once sen iyi olmalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…