2016 Aralık Anneleri

Canim bende izmirde doktor arayisina gircem hangi doktora gidiyorsun acaba?
Egepolde cem beye gidiyorum.Bana goz doktoru bir arkadasim onerdi kendi doktoruymus.Bende cok memnun kaldim.15 haziranda da ikili taramam var biraz zor randevu aliniyo dusunuyosan hemen ara derim

Sekizinci haftada kahverengi lekelenmem oldu benim benimde tüp bebek iilki olmadı ikincisi ikiz oldu...Endişeliyim o nedenle İbrahim Bey nasıl bir doktor yaklaşımı nasıl??İstediğin an ulaşabiliyor musun???
Her an ulaşabilirsin cep telefonu var ama arayamiyorsun her şey içinde. Kanama falan olunca arayın diyo onun disindakiler için MAİL atın diyo aksam cevaplıyor mailleride

Benim bel ağrım var adet olmadan önceki günler olur ya bide kasiklarimda batma var sağ tarafta daha çok. Lütfen bunları hisseden başka var mı ağrı hisseden

Kızlarrr nasılsınız hayırlı bereketli huzurlu ramazanlar oruç tutmadigim için içim buruk ama inisulin problemimde olduğu için hemen titremeye basliyorum acikinca fena oluyorum ben kusmaya devam bulantilar biraz azaldı sizler nasılsınız yarın 14 haftalık olacak randevumuz var bakalım çok heyecanliyim

canım öncelikle tebrik ederim sağlıkla sıhhatla kucağına almak nasip olsun ama senin daha erken söylemez gibi geliyor bana biraz daha sık dişini derim :)
sao canim amin insallah saglikla bebislerimizi kucagimiza alalim tahmin yurutmek icin bile erken gibi sag salim.olsunda cok.da onemli degil ama tahmin yurutmek eglenceli oluyor

Benim bel ağrım var adet olmadan önceki günler olur ya bide kasiklarimda batma var sağ tarafta daha çok. Lütfen bunları hisseden başka var mı ağrı hisseden
Benimde oluyo canim ozellikle sag tarafimda ama doktorum agrilar icin normal hamilelikte olur boyle dedi.hem ultrasonda bebegim sol daydi o yuzden takilmiyorum ayagimi uzatip dinleniyorum

herkese hayırlı Ramazan lar.bugün Dr. bebeğimin büyük olasılıkla erkek olduğunu söyledi.inşallah öyle olur. erkek olmasını çok istiyorum. kızım ve oğlum olur ne güzel
İnşallah canım Allah seninde isteyen herkesinde hayırlısıyla gönlüne göre versin

Hııı kızlar tatlı yerine geçermi bilmiyorum ama şuan heryerde de bulunur diye söylüyorum
Karpuz istiyor canım deli gibi

Oh valla yiyin icin ya ben burnumda kolonyayla yatiyorum isi birakmak zorunda kaldim mide bulantisindan bittim

Oh valla yiyin icin ya ben burnumda kolonyayla yatiyorum isi birakmak zorunda kaldim mide bulantisindan bittim
Eminim acayip Zordur canim burada çok arkadaş var öyle senin gibi olan ama ne yapacaksin iste bebislerimiz için herşey bazi bebisler doğmadan nazli oluyor boyle Sizinkiler de öyle annesii

Kızlar moralim çok bozuk ikili test sonucuma doktor riskli dedi.Amniyosentez önerdi.
Cumartesi başka bir doktora gittik yine kan verdim,çarşamba çıkacak sonuçlar.
Çok huzursuzum
Mrb..hic korkmayin..ilk gebeligimde bende yaşadım ayni sorunlari ve amniyosentez yaptirdim sonuc iyi cikti cok sukur..sizde hic korkmayin eminim senin bebeginde sağlıklıdır

Gecmis olsun canim, simdi iyi misin gecti mi şikayetlerin ? İnsan bebeğe bir sey olacak korkusuyla cok endişeleniyor.. O yuzden hic kullanmak istemedim ilacı ama kullanmazsam daha kötü olabilir diye mecbur..

Canım maalesef geçmedi ama hafifledi. İlişkide yanma ve yeşilimsi akıntı vardı. Bir de bu akıntı peynir kesiği gibi. 4 aydır çekiyorum inanki. Gebelikten hemen önce başladı ve devam etti. Ben de gebelikten birkaç hafta önce Vagi-hex kullandım, geçmedi. Sonra diğerlerini kullandım hattâ Donaxyl 2 gün önce bitti ama halâ aynı. Gynolomexin önermişti doktorum ama korktum c kategorisi olduğu için. Donaxyl kullandım diğerinin önerisiyle. 2 doktora gidiyorum ben. Donaxyl b kategorisi diye kullandım ama zaten 10 mg. , etkisinin olmayacağını biliyordum. :/ Senin şikâyetlerin tam olarak nedir?

Ense kalınlığı 0.8mm çıktı ultrasonda doktor bişey yok dedi

Egepolde cem beye gidiyorum.Bana goz doktoru bir arkadasim onerdi kendi doktoruymus.Bende cok memnun kaldim.15 haziranda da ikili taramam var biraz zor randevu aliniyo dusunuyosan hemen ara derim

Cnm ben öğretmenim doğuda görev yapıyorum
Yaz tatilinde orda olcam ve doğumu orda yapıcam nasipse yazın gelince görüşürüm inş cem beyle teşekkür ederim

Teşekkür ederim cnm ismini duymuştum izmire geldiğimde görüşeceğim inş

İnşallah canım sağlıklı olsunlar da

Gecmis olsun gerçekten.. Benim ara da kaşıntım oluyordu gebe kaldıktan sonra.. Doğal olarak da kızarıklık.. Sonra su gibi akıntım olmaya başlayınca gittim.. Bunu verdi bakalım geçirecek mi bebeğe birşey olmasın da kaşıntım gecti.. Akıntı bakalım geçecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…