2016 Aralık Anneleri

Kizlar izmirde olan var mi? Ben egepole gidiyorum ama daha bilgili olan var mi? Izmire 1 sene oldu tasinali.Gerci spordan doktor bir arkadasim kendi doktoru oldugu icin onu onerdi ve doktorumdan cok memnun kaldim ama onerisi olan var mi yinede?☺
Bende egepole gidiyorum:)
Hem kadın doğum bölümü ünlü hemde bana çok yakın olduğu için tercih ettim.
Doktorun kim?

Kızlar moralim çok bozuk ikili test sonucuma doktor riskli dedi.Amniyosentez önerdi.
Cumartesi başka bir doktora gittik yine kan verdim,çarşamba çıkacak sonuçlar.
Çok huzursuzum
Canım inşallah yanılma vardır güzel çıkar bu sefer dualrım seninle..

Kızlar moralim çok bozuk ikili test sonucuma doktor riskli dedi.Amniyosentez önerdi.
Çok huzursuzum

İçinizi ferah tutun risk oranı biraz yüksek çıkınca hemen sağlama almak için amniyosentez istiyorlar.. inş. bişey çıkmaz

Tessekkur edrim canim . Slayt guzel olur aslinda. Yada ufak bi hediye alip kutunun icine koyup sanki bebegin hediye etmis gibi onun agzinda ufak bi not yaz )

Çok huzursuzum
Canim internetten arastirirsan ikili test sonuclari riskli cikanlardan bebekleri gayet saglikli doganlar var.amniyosentez degilde baska bir yontemlede arastirilabiliyomus bence onu arastir bildigim kadariyla amniyosentez dusuge sebep oluyomus.Allahin izniyle kusursuz dogar bebegin insallah.

Doktorum Cem bey 24 aralikta dogumumuz var yeni yila bebeginle giriceksin dedi bana bu kadar icten olunamaz ya:) senin doktorun kim
Ne güzel uzun saçlı bi adamdı demi canım
Benimki onur Yücel bey
Çok pozitif panik yapınca beni çok iyi sakinleştiriyor güler yüzlü biri ama doğumu hiç konuşmadık henüz.

Ne güzel uzun saçlı bi adamdı demi canım
Benimki onur Yücel bey
Çok pozitif panik yapınca beni çok iyi sakinleştiriyor güler yüzlü biri ama doğumu hiç konuşmadık henüz.
Olsun doguma daha 6 ay var:)Riskli donem bitene kadar dogumu pek konusmuyorlar sanirim.Saglikla alirsin kucagina umarim❤

Merhaba kizlar umarim durumlar iyidir .
Biz bebişimizi gorduk bugun :) cok tatli bebegim benim parmagini emiyordu cok sukur ense kalinligi flan iyi bir sorun yok dedi doktor 2.li tarama icin kan verdim. Sonuclarim direk doktora gidecek gerekirse o beni arayacak. Bebegimin kalbi 154 atiyordu. Benim tahmince erkek. Cunku oglumdada oyleydi cinsiyeti sordum . Genital nubunu gosterdi. Dedim erkek mi ? Oda kesin bisey diyemem dedi. Hayirlisi olsun ama bana gore erkek boyle iste kizlar biz iyiyiz. RAbbim butun hamilelere guc kuvvet versin sorunu olanlara sifa versin. Hayirlisiyla şu mübarek Ramazan ayinda hersey gonlumuzce olsun ) bu arada ben oruc tutmuyorum doktorum sakın tutma dedi yasafi yedik yani kizlar sizde bi tahminde bulunun resmi ekledim

Eklentiler

• 2016-06-06 16.08.57.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 83
Çok huzursuzum
canım hiç üzme kendine ikili test 100 doğru sonuç vermiyor zaten benim kuzenimin 2 çocuğunda da testleri bozuk cıktı birinde amniyosentez yaptırdı cocukları sağlıklı maşallah. bende ilk hamileleilğimde de yaptırmadım bundada yaptırmadım.
sen için ferah tut dua et. ense kalınlığı ve burun kemiği uzunluğu ikili testten daha cok onemliymiş doktorum oyle soyledi.onalrda sıkıntı var mı?

Kizlar izmirde olan var mi? Ben egepole gidiyorum ama daha bilgili olan var mi? Izmire 1 sene oldu tasinali.Gerci spordan doktor bir arkadasim kendi doktoru oldugu icin onu onerdi ve doktorumdan cok memnun kaldim ama onerisi olan var mi yinede?☺

Canim bende izmirde doktor arayisina gircem hangi doktora gidiyorsun acaba?

Çok huzursuzum
Canım insallah güzel sonuçlar alirsin ama ben çok yazı okudum amniyosentez sonucu bile riskli çıkıp hiç bir sorun olmadan doğum yapan herşeyi Rabbim bilir hayırlı haberler al bu güzel günler de dualarım seninle

Canim bende izmirde doktor arayisina gircem hangi doktora gidiyorsun acaba?

Ben Doktor Ahmet Güler' e gidiyorum, özel muayenehanesi var. Doğumu Çınarlı da yaptırıyor. Ben çok memnunum kendisinden, hem çok ilgili hem de çok rahatlatıcı biri. Benim en yakın arkadaşımı o takip etti çok şükür sorunsuz doğumunu yaptı, o yüzden tercih ettim

Çok üzüldüm rabbim bunu bağışlasın sana...Sıkıntı neydı bende rahim ağzı yetmezliği olur mu ikiz die düşünüyorum ama nasıl biri biraz bahsedersen sevinirim...
İkiz gebeligim hiç olmadı rahim ağzı yetmezliginin ikiz olmasıyla ilgisi var mı bilmiyorum benim eltim in 6 haftadan 5 aya kadar kanamaları oldu doktor tesadüfen fark etti rahim ağzının kısa olduğunu bi gün sonra gelsen doğum olurdu demiş genetik yapı bide daha önce doğum yapanlarda görünüyor daha çok. İkizde zor tabi hiç kanaman oldumu allah korusun bide tup bebek mi

Çok huzursuzum
İnşallah iyi sonuçlanır
Başka bir dra danışmakla en iyisini etmişsinz ense kalınlığına ne dedi

Maşallah banada erkek gibi geldi
İkili testt bcgh ne çıkacak acaba onu da paylaşırmısın

Sekizinci haftada kahverengi lekelenmem oldu benim benimde tüp bebek iilki olmadı ikincisi ikiz oldu...Endişeliyim o nedenle İbrahim Bey nasıl bir doktor yaklaşımı nasıl??İstediğin an ulaşabiliyor musun???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…