2016 Aralık Anneleri

İyi aksamlar kizlar ben bayadir giremedim yaklasik 2 hafta olmustur.insallah herkes cok iyidir bebislerimizinde keyfi yerindedir.cok yakin bi arkadasimda hamileydi 1 hafta aramiz vardi fakat onunki tuplerde kalip gelismemis dis gebelik dedi dr suni sanci felan verip dusmesini beklediler yoksa ameliyat olucakti.onun derdi ile ilgilenirken insan kendini unutuyo.rabbim saglikla onada nasib eder insallah hayirlisi ile.

Allah yardımcısı olsun çok zor bir durum
İnşallah tekrar kalır sağ salim kucağına alır

Allah yardımcısı olsun cok zor süreçler Rabbim isteyen kimseye aratmasın evlat sevgisini..

Canım seninki hafifmiş, çok geçmiş olsun. Akıntı gebelikte normal olan, olması gereken birşey, pek geçeceğini düşünmüyorum ama kaşıntı, yanma geçerse harika olacak.

Canım seninki hafifmiş, çok geçmiş olsun. Akıntı gebelikte normal olan, olması gereken birşey, pek geçeceğini düşünmüyorum ama kaşıntı, yanma geçerse harika olacak.
Canim tesekkur ederim.. normalde akıntı genelde kıvamlı olur ya benim bildigin su gibi.. Bebek'le alakalı bir durum sandim o yuzden cok korkmuştum.. Cok sukur onla alakalı bir sey çıkmadı rahatladim sen de hemencecik iyileşirsin insallah

Rab
Rabbim sabr ve şifa versin hayırlı Zaman'da saglıklı gebelik nasip Etsın cennet E bir meleğin var inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…