Teşekkür ederim çok sağol dusunmen yeter akrabalara söyleyeceğim artık birileri gönderir umarımCanım ben adanalıyım
İstersen yollayım sana
İçimden gelerek söyledim wallaTeşekkür ederim çok sağol dusunmen yeter akrabalara söyleyeceğim artık birileri gönderir umarım
Hic biri adana şalgamını tutmuyor ama Sera Fresh alıyoruz biz de en yakın tat diyeCanım ben adanalıyım
İstersen yollayım sana
Sanada yollarım cnmHic biri adana şalgamını tutmuyor ama Sera Fresh alıyoruz biz de en yakın tat diye
Allah yardımcısı olsun çok zor bir durumİyi aksamlar kizlar ben bayadir giremedim yaklasik 2 hafta olmustur.insallah herkes cok iyidir bebislerimizinde keyfi yerindedir.cok yakin bi arkadasimda hamileydi 1 hafta aramiz vardi fakat onunki tuplerde kalip gelismemis dis gebelik dedi dr suni sanci felan verip dusmesini beklediler yoksa ameliyat olucakti.onun derdi ile ilgilenirken insan kendini unutuyo.rabbim saglikla onada nasib eder insallah hayirlisi ile.
Allah yardımcısı olsun cok zor süreçlerİyi aksamlar kizlar ben bayadir giremedim yaklasik 2 hafta olmustur.insallah herkes cok iyidir bebislerimizinde keyfi yerindedir.cok yakin bi arkadasimda hamileydi 1 hafta aramiz vardi fakat onunki tuplerde kalip gelismemis dis gebelik dedi dr suni sanci felan verip dusmesini beklediler yoksa ameliyat olucakti.onun derdi ile ilgilenirken insan kendini unutuyo.rabbim saglikla onada nasib eder insallah hayirlisi ile.
Gecmis olsun gerçekten.. Benim ara da kaşıntım oluyordu gebe kaldıktan sonra.. Doğal olarak da kızarıklık.. Sonra su gibi akıntım olmaya başlayınca gittim.. Bunu verdi bakalım geçirecek mibebeğe birşey olmasın da kaşıntım gecti.. Akıntı bakalım geçecek mi
Canim tesekkur ederim.. normalde akıntı genelde kıvamlı olur ya benim bildigin su gibi.. Bebek'le alakalı bir durum sandim o yuzden cok korkmuştum.. Cok sukur onla alakalı bir sey çıkmadı rahatladimCanım seninki hafifmiş, çok geçmiş olsun. Akıntı gebelikte normal olan, olması gereken birşey, pek geçeceğini düşünmüyorum ama kaşıntı, yanma geçerse harika olacak.
Amin Can'ım cok şükür rahat gecti oğlumu yatırdığım da 1-2 st bende uyudum son bir st halsizleştim o kdr inşl yarın daha iyi olcak ınslAllah kabul etsin canim nazil rahat geçiyor mu
Heyooooselam güzel annişler bizim bugün cinsiyetimiz belli oldu kızımmmmm oluyorrr
Rabbim sabr ve şifa versin hayırlı Zaman'da saglıklı gebelik nasip Etsın cennet E bir meleğin var inşallahArkadaşlar cumartesi günü acile gittim. Leke geldi yine ama daha koyuydu. 7. Haftada görünen bebeği 10. Haftada göremedi dr. Bu gün de kendi doktoruma gittim. Ayrıntılı usg çekildi. Bebek ölmüş. Kalbi durmuş. Kürtaj olacağım yarın. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim. Beni listeden silebilirsiniz.
çok teşekkür ederim canım allah hepimizin bebeklerini korusunHeyooookızlar çok tatlı :) hayırlı olsun
Canim hayirli ugurlu olsun insallah Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin. Bebeginin ulturason resmi var bi koysan benimkiyle karsilastirsamselam güzel annişler bizim bugün cinsiyetimiz belli oldu kızımmmmm oluyorrr
Gözünaydın cnmm :)çok teşekkürler canım amin allah hepimize hayırlı kolay doğumlar versin bizimki 12.3 cm olmuş fotoya sığmadı nub tarafı sadece kafayla gövde var resimde
Ne yorgunluğu içimden gelerek söyleyerekAzRASILAM cok incesin canım cok tesekkurler tanıdıklar var orda gönderebilirler seni yormam hic ama söylemen yeter cok sagol gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?