2016 Aralık Anneleri

Selam kizlar, birkac gundur giremiyorum moralim cok bozuk. Gecen hafta Sali gunu ikili test'im oldu. Sonucu bugun aldim 1/990 ihtimal cikmis. Doktorum orta seviyede risk oldugunu soyledi, yarin sabah baska bir test yapacaklar. Harmony test ismi - anne kanindan bebegin DNA'sini ayiriyorlarmis oyle analiz ediliyormus. Sonuc %99 dogru cikiyormus. Yasim 35 oldugu icin kan degerim ve NT normal olsada riskim orta seviyede cikti ya Cok moralim bozuldu. Yurt disinda yasiyorum, esimde is gezisine gitti haftaya donecek. Yalniz kalinca insan cok caresiz hissediyor. Lutfen bizim icin dua edin sonuclarimiz iyi ciksin...

Allah korktuğuna uğratmasın inşallah canım
öyle deyip de nice çok sağlıklı bebekler doğuyor
mümkünmü bir başka doktorada gitmen
veya oralarda amniyosentez yapılıyormu

Günaydın arkadaşlar
uykularım tilki uykusuna döndü nedense
deliksiz upuzun uyuyan ben
40 kere uyanır oldum

Aynı durumdayım 40 kere uyanıyorum, sanki hiç uyumamışım gibi, sabahları işe gelmekte çok zorlanıyorum, özellikle baş ağrısı yapıyor bu durum bende. Eskiden hiç uyanmaz deliksiz uyurdum.

Canınızı sikmayin lütfen bunlar sadece tahmini ddeğerler. Çok yakın bir arkadaşım 1/59çıkmıştı çok riskliydi çok üzüldü ama sağlıklı bir oğlu oldu çok şükür. Bu değerleri annemin yaşı vs çok etkiler yüreğini ferah tut. Kötü olacağını kesinlikle düşünmüyorum. Hamileliğinin tadını çıkar kendini de bebeğini de uzme Allah yardımcınız olsun

Günaydın kızlar
İkili test sonucu sorunlu çıkan arkadaşlarım umarım güzel haberler verirsiniz
Günaydın
Seninle günlerimiz aynı doktor sana cinsiyet tahmininde bulundu mu yazdiysan kusura bakma gözümden kaçmış olmalı birde bir sonraki kontrolün ne zaman

ultrason fotoları birde babaya hediye
bebeğin dilinden sözler :) bitti gitti :)

b

Tessekkur edrim canim . Slayt guzel olur aslinda. Yada ufak bi hediye alip kutunun icine koyup sanki bebegin hediye etmis gibi onun agzinda ufak bi not yaz )

çok çooook teşekkür ederim kızlar. bebeğimizden mektup yazdım bu mektubu slayt yaptım. fon müziği de bana bir masaL anlat baba
bir de eşimin bana 7 yıldır gönderdiği ve içinde sürekli bebeğimizden bahsettiği çiçek notlarını çerçeve yaptırdım 'beni çok beklediğini biliyorum ve geliyorum iyi ki doğdun babacım' yazdım :)

Canım inşallah sonuçların çok güzel çıksın dualrım seninle

İçini ferah tut.. Arkadaşların da dediği gibi doktorların riskli deyip sağlıklı olan bir suru Bebek var.. Benim doktorumda riskli çıkarsa senin dediğin yöntemi yaparız diye bilgilendirmişti.. Allah'ın izniyle bir sey çıkmaz insallah

Selam bayanlar bebeginizin cinsiyetleri belli oldu mu acaba merak ediyorum 13. Haftada gosterir mi cinsiyeti sizce?
Erkeği erken anlıyorlar da kız tam kesin olmuyor.. Benim arkadas 11+2 de öğrenmişti.. Bir de bizim ülkemizde erkek düşkünlüğü olduğu icin kız olursa aldırma olayları olur diye çoğu doktor yasal surenin dolmasını bekliyormuş.. Ben 12+2 de doktora gidicem cinsiyetini soylicekmis

süper olmuş canım
ellerine sağlık :)

Ben de iki gündür acayip uykuya düştüm okula zor geliyorum
bende sabahları uyanmak istemiyorum gece uyuyamıyınca

Sevgili 2016 Aralık Anneleri
ara sıra yazarak hatırlatayım sizlere
cinsiyetler kesinleşince beni etiketleyerek cinsiyet ve düşündüğünüz ismi yazarsanız ekleyim listemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…