2016 Aralık Anneleri

evet haklısın.. ama çok çok azalttım. elimden geleni yapıyorum dua edin bana..teşekkür ederim.
Seni uzmeyi gercekten hic istemiyorum ama benim teyzemde sigarayi birakamadi 1 2 de olsa icti ve bizim minik keçimiz simdi 6 yasinda ama 4 yas boyutlarinda...ne yazikki buyumuyor.Teyzem onu isvicreye bile goturdu ve en son orada kendinizide cocugunuzuda uzmeyin oglunuz en fazla 1.60cm olacak baskette oynasa ilac tedaviside uygulasak bu boyle demis.Dogmamasi gereken bebek hayata size ragmen tutunmus mucadeleyi kazanmis her zaman yasitlarindan geride olacak bu durumu kabul edin demis.Sadece bil istedim.

yok canım bence hiç öyle düşünme zaten sütünü içmişsin cevizini yemişsin temel proteinlerini almışsın arada olur böyle sıkıntı etme bebği de boşuna üzme :)

peki anne karnındayken de bu boy kısalığı, gelişme geriliği fark edilmemiş mi?

Ayy canım içimi rahatlattın, kaç gündür düşünüp duruyorum valla. Hadi bebeğim gelişmezse falan diye, anneme diyorum canım hiç bir şey istemiyor diye. Yazık ben öyle yaptıkça kızım ne istiyorsan söyle hemen yaparım diye. Eşim bir yandan ne istiyorsan söyle alayım diye peşimde dolanıyorlar.

aa nedemekmiş o biranda bırakma allah allah herkes dr kesildi başımıza görende yeşil reçeteli depresan hapı sanar. yok cnm öle bir şey, bende önceki gttiğimde küçükmüştü bir kutu daha yazmıştı ilacı sadece dozajını azaltmıştı sadece akşamları bir tane içiyordum , son gittiğimde dr kanama görünmüyor ilacı bırakabiliriz dedi kaç tane kaldı dedi bende 4 günlük daha var dedim tmm onlarıda iç daha içme dedi.
öle düşünmen normal ama korkma bu ilaç rahim duvarını kalınlaştırıyor ve bebeğin tutunmasını sağlıyor dolayısı ile bebişleirmiz öncekinden daha sıkı sıkıya bize tutundu .hakkımızda hayırlısı cnm sen iyi düşün iyi olsun. her sölenenede bakma bişi olmuyor bırakınca merak etme sakın .

peki anne karnındayken de bu boy kısalığı, gelişme geriliği fark edilmemiş mi?
Farkedildi 4 hafta geriden geliyordu yine cok iyi doktorlara gitti beyin gelisiminde bir sorun yok boyu kisa kaliyor dendi sigarayi birak dediler 1000 kere...Simdide cok sukur zekasinda hic bir sorun yok ama teyzemin yasadigi vicdan azabini anlatamam..

çok üzüldüm geçmiş olsun.. inşallah ben bırakırım inşallah...

birşey soracam ikili test sonucu ne zaman çıktı acaba ben üniv hastanesinde yaptıracağım ama ne zaman çıkar bilmiyorum

Ya
Sağol canım bana telkinde bulundun. Insallah bırakırım şu salakça hareketimi..

bugün eşim iş için şehirdışında kızlar yalnız kalıcam ilk defa

ay ben hala bu yaşa geldim kalamıyorum :) annem pek yakın sayılmaz heleki ist. gibi biryerde trafikten biryerden biryere gitmek feci ama her seferinde annemi sürüklüyorum bize.
yoksa odann ve kolidorun girişin ışıklarını yakıp uyumaya çalışıyorum ölede uyuyamadıığm için sersem gibi oluyorum
kolay gelsin sana çok umarım sen benim gibi korkmuyorsundur.

bencede haklısın ben günde 6 tane progestan içiyorum bir sürü yan etkisi var ama bebeğim için içmek zorundayım doktorum ne zaman bırak derse o zaman bırakacağım 2 aydır içiyorum

bende varımmm beni de ekler misiniz yaş 24 sat 12.03.2016 doğum tarihi 17.12.2016 ilk bebeğim konyadayım cinsiyeti kız gibi adı duru olacak inşallah

bencede haklısın ben günde 6 tane progestan içiyorum bir sürü yan etkisi var ama bebeğim için içmek zorundayım doktorum ne zaman bırak derse o zaman bırakacağım 2 aydır içiyorum

tabiki dr nedese o kafana göre yapma bir şey hem merak etme okadar zararlı olsa bebeğe vermezler bebeğe bir etkisi yok bu ilacın. içini rahat tut sen onuda bırak gelip geçici bir durum inş. o yüzden dayan az kaldı inş. bu gittiğinde keser inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…