Can'ım stress kötü etkiler ama ben hiç bişey yapmama rağmen oldu bazen oluyormuş işte bence kendini üzüp daha da stresse girme geçecek düzelirHayır canım ağır kaldırmadım birkaç gün ağladım üst üste...şimdi de vicdan azabı çekiyorum...
Benim 8h 5 gün dü kanama olduğunda bana haftaya düşer böyle giderse dedi ben herhün Ne Zaman düşer diye beklemekten kafayı yedim ama haftaya vakitli kanama alanı küçülmüş Bebek gayet sağlıklı ve umrunda olmamış hiç biley gamsız mı ne olacak:) ama bana 1.trimeser dönemi yani 12 haftalık olana kadar dikkat et dedi demekki sağlıklı gebelikler 12haftaya kadar devam edebiliyor kanama alanı ise benim tam adet günüme rast gelen gün çıktı ortaya dr da üstüne görmüş olabilirsin dedi ki ben şimdi 16 haziranı bekliyorum eğer tekrar olursa bariz üstüne görüyorumBebek 12 haftalik kanama alanı görmediğini söyledi doktor aktif kanamam olmadı allaha Şükür ama damla damla kahve akinti geliyor rahim ağzına ultrason lami baktı peki vajinal mi.. 12 haftaya kadar duser di sağlıksız olsa öyle değil mi
Hoşgeldin canım benim
Bişey sorcam ikili testin ultrasonu diyorsun ya farklı bi ultrason mu ben her zaman ki gibi görüntü kalitesi iyi olmayan ultrasondan bakıldı ikili testin ultrasonu farklı mı normalde diye merak ettim
Mutlusey evet Semih Özeren izmitteki ayrıntılı ultrason olan ben sana yazdım aslında ama fark etmedin galiba
Canim en guzeli boyle ikisi bir arada cikacak. Suan oglum 15 aylik. Bebegim dogana kadar 2 yasina girmesine 3 ay kaliyorGenc anne olmak en güzeli diye düşünüyorum şükür Rabbim de nasip etmisken hayatin tadini cikarmak duser bizede. Hamilelik biraz zor mizildaniyoruz ama büyük bi nimet sukur etmek gerek. Ne güzel. Diger bebegin küçük zor olmicakmi ikisi birden.
Ayy hadi insallah canim. Bakalim tahminler cikacak miKız gibi cnm
Bilgi için teşekkür ederim canım yeni bişey daha öğrenmiş oldum bencede daha detaylıdır ve cinsiyet De daha kolay anlaşılıyordurcnm açıkçası cihaz farklımı onu bilmiyorum ama ikili testin ultrasonunu bir başka dr bakıyor kendi dr un bakmıyor. perinatoloji uzmanı olması gerekiyormuş bakan kişinin uzmanlk alanı farklı olduğundan belki cihazda daha detaylıdır ve cinsiyeti o yüzden daha net görüp söylebiliyor olabilir.
Gözün aydın canım:)Doktor ne dedi peki ?Ayy hadi insallah canim. Bakalim tahminler cikacak mi
Canim pazartesi gunu doktor bisey denedi yarin tekrar gidecem insallhGözün aydın canım:)Doktor ne dedi peki ?
Kızlar herkese günaydın bugün lavaboda peçeteye silerken biraz pembe leke geldi çok korkuyorum doktora gitmeli miyim böyle birşey yaşayan mı?
Hadi bakalım o zaman bekliyoruz haberlerini :)Canim pazartesi gunu doktor bisey denedi yarin tekrar gidecem insallh
Merhaba aynı benimde sizin gibi oldu şuan 12. Haftadayım ama kime sorsam bi anda bırakma İlacı diyor siz drnuzla görüştünüz mü ben bu hafta görüşeceğim kanama alanı en son gittiğimde küçülmüştü şuan ne durumda bilmiyorum progestanı devamlı kullanıyorum ama bırakmak istiyorum yan etkilerimden dolayı ama bırakırsam psikolojik düşeceğini düşünüyorumcanım benmde 8 . hafta da öyle oldu, takip ettim bir sonraki tuvalete gittiğimdede kahve lekelenme oldu hemen dr u aradm progestan al 100 lük günde 3 tane hemen al ve içmeye başla akabindede gel dedi ben ertesi gün gittim ve ultrasonda kanama gördü ondan sonra 2 kutu daha içtim çünkü o görüntü hala koybolmadı şuan 13. haftadayım ve görüntü kaybolmuş bu son kutuda biterse birdaha almıcam. içini ferah tut bu genelde olabilen bir durum zaten ilaç çok etkili aldığın gibi kanama dahi olsa kesecek emin ol. sadece ihmal etme ve mutlaka ara ve git dr a . bir şey olacağından diil ama önlem almakta fayda var sonra pişman olmamak keşke dememek adına.
hayırlı haberlerini bekliyoruz çok geçmiş olsun
çatlamam ben bencegünaydın kızlarrr yeni konu açıyorum çatlaklar için bakıma başladınız mı:) ben mustela nın kremini sipariş verdim başlıcam artık yavaş yavaş 1-2 hafta sonra. turuncukasa.com da indirimli vardı.
AzRASILAM ilk sayfaya bakayım dedim cinsiyetler ne durumda ama sdece 1 kişide erkek yazıyo, diğerlerini de işaretlesene bakalım son durum ne:)
bnde decavite devam ediyorum omega3 arasıra alıyorumbende öyle arkadaşım, mutlaka gece tuvalet ihtiyacı için kalkıyorum.
Bu arada sizler şimdi hangi vitaminleri kullanıyorsunuz. Ben decavit ile omega3 kullanıyorum.
canım benim gittiğim hastanede radyolog bakıyor 75tl farkla önce bir baksın ola ki bir sorun görürsekızlar detaylı ultrasonu araştıran var mı? siz yaptırıcak mısınız? her hastanede olmuyomuş perinatoloji doktoru..
internette araştırdım iyi bi perinatolog var. muayenesi 400 tl. kendi gittiğim hastanede de var detaylı ultrason ancak radyoloji ilgileniyor. bana saçma geldi. sizce ne yapmalı?
kızlar detaylı ultrasonu araştıran var mı? siz yaptırıcak mısınız? her hastanede olmuyomuş perinatoloji doktoru..
internette araştırdım iyi bi perinatolog var. muayenesi 400 tl. kendi gittiğim hastanede de var detaylı ultrason ancak radyoloji ilgileniyor. bana saçma geldi. sizce ne yapmalı?
kızlar detaylı ultrasonu araştıran var mı? siz yaptırıcak mısınız? her hastanede olmuyomuş perinatoloji doktoru..
kullanmıyorum çok şükür canım da azaltabildin mi onu sorayımBen ankaradayım burda mustafa salih varmış. ücreti biraz pahalı ama çok çok detaylı inceliyormuş 2 saat boyunca.. ben ona gitmeyi düşünüyorum çünkü sigara kullanıyorum maalesefkorkuyorum o yüzden anomali çıkmasından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?