2016 Aralık Anneleri

Hayır canım ağır kaldırmadım birkaç gün ağladım üst üste...şimdi de vicdan azabı çekiyorum...
Can'ım stress kötü etkiler ama ben hiç bişey yapmama rağmen oldu bazen oluyormuş işte bence kendini üzüp daha da stresse girme geçecek düzelir

Benim 8h 5 gün dü kanama olduğunda bana haftaya düşer böyle giderse dedi ben herhün Ne Zaman düşer diye beklemekten kafayı yedim ama haftaya vakitli kanama alanı küçülmüş Bebek gayet sağlıklı ve umrunda olmamış hiç biley gamsız mı ne olacak:) ama bana 1.trimeser dönemi yani 12 haftalık olana kadar dikkat et dedi demekki sağlıklı gebelikler 12haftaya kadar devam edebiliyor kanama alanı ise benim tam adet günüme rast gelen gün çıktı ortaya dr da üstüne görmüş olabilirsin dedi ki ben şimdi 16 haziranı bekliyorum eğer tekrar olursa bariz üstüne görüyorum

cnm açıkçası cihaz farklımı onu bilmiyorum ama ikili testin ultrasonunu bir başka dr bakıyor kendi dr un bakmıyor. perinatoloji uzmanı olması gerekiyormuş bakan kişinin uzmanlk alanı farklı olduğundan belki cihazda daha detaylıdır ve cinsiyeti o yüzden daha net görüp söylebiliyor olabilir.

Mutlusey evet Semih Özeren izmitteki ayrıntılı ultrason olan ben sana yazdım aslında ama fark etmedin galiba sen memnunmusun birde ikili test için gün verdimi?

kızlar detaylı ultrasonu araştıran var mı? siz yaptırıcak mısınız? her hastanede olmuyomuş perinatoloji doktoru..
internette araştırdım iyi bi perinatolog var. muayenesi 400 tl. kendi gittiğim hastanede de var detaylı ultrason ancak radyoloji ilgileniyor. bana saçma geldi. sizce ne yapmalı?

Canim en guzeli boyle ikisi bir arada cikacak. Suan oglum 15 aylik. Bebegim dogana kadar 2 yasina girmesine 3 ay kaliyor

Bilgi için teşekkür ederim canım yeni bişey daha öğrenmiş oldum bencede daha detaylıdır ve cinsiyet De daha kolay anlaşılıyordur

Kızlar herkese günaydın bugün lavaboda peçeteye silerken biraz pembe leke geldi çok korkuyorum doktora gitmeli miyim böyle birşey yaşayan mı?

canım benmde 8 . hafta da öyle oldu, takip ettim bir sonraki tuvalete gittiğimdede kahve lekelenme oldu hemen dr u aradm progestan al 100 lük günde 3 tane hemen al ve içmeye başla akabindede gel dedi ben ertesi gün gittim ve ultrasonda kanama gördü ondan sonra 2 kutu daha içtim çünkü o görüntü hala koybolmadı şuan 13. haftadayım ve görüntü kaybolmuş bu son kutuda biterse birdaha almıcam. içini ferah tut bu genelde olabilen bir durum zaten ilaç çok etkili aldığın gibi kanama dahi olsa kesecek emin ol. sadece ihmal etme ve mutlaka ara ve git dr a . bir şey olacağından diil ama önlem almakta fayda var sonra pişman olmamak keşke dememek adına.

hayırlı haberlerini bekliyoruz çok geçmiş olsun

Merhaba aynı benimde sizin gibi oldu şuan 12. Haftadayım ama kime sorsam bi anda bırakma İlacı diyor siz drnuzla görüştünüz mü ben bu hafta görüşeceğim kanama alanı en son gittiğimde küçülmüştü şuan ne durumda bilmiyorum progestanı devamlı kullanıyorum ama bırakmak istiyorum yan etkilerimden dolayı ama bırakırsam psikolojik düşeceğini düşünüyorum

çatlamam ben bence
canım adımı etiketleyip kesin erkek veya kız diyenleri listeye ekliyorum
arasırada altı çizili ve büyük harflerle yazıyorum :) bni etiketleyin kesinse cinsiyet ve isim ekleyim diye :)

bende öyle arkadaşım, mutlaka gece tuvalet ihtiyacı için kalkıyorum.
Bu arada sizler şimdi hangi vitaminleri kullanıyorsunuz. Ben decavit ile omega3 kullanıyorum.
bnde decavite devam ediyorum omega3 arasıra alıyorum
ilaç içmesini hiç sevmiyorum

canım benim gittiğim hastanede radyolog bakıyor 75tl farkla önce bir baksın ola ki bir sorun görürse
burda balcalı araştıma hastanesi var üniversitenin orda prof bakıyor
ora giderim
tabii inşallah gitmem gitmeyiz hep beraber gerek kalmaz
kafamda ki düşünce bu

benim kadın doğum dr.um herhangibir yerde baktırma dedi eğer baktıracaksan gel ben kendim bakıyım daha garanti olur içime siner dedi. bakacak kişinin perinatoloji uzmanı olması gerek sema diye öz. belirtti. bu işin uzmanı onlar herhangibir görüntüleme merkezinde yada hastanede sıradan birine baktıracaksan hiç baktırma dedi. o yüzden gittiğim hastanedeki perinatoloji uzmanına gittik 440 tl gibi bir ücret ödedik maalesef. ama en azından içim rahat etti ,
bir ark.ımdan duymuştum kendi doktru bakmış 200 tl ye ama benm dr um bunu yapmadı ne öz. belirtti bu işin uzmanları yapsın diye. karar bizim artık .

Ben ankaradayım burda mustafa salih varmış. ücreti biraz pahalı ama çok çok detaylı inceliyormuş 2 saat boyunca.. ben ona gitmeyi düşünüyorum çünkü sigara kullanıyorum maalesef korkuyorum o yüzden anomali çıkmasından

kullanmıyorum çok şükür canım da azaltabildin mi onu sorayım

Cinsiyet öğrenenlere hayırlı uğurlu olsun sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah, artık bende öğrenmek istiyorum ya ama küçüğüz daha 13 bitmeden gitmeyi düşünmüyorum inşallah görünür o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…