- 17 Mayıs 2016
- 719
- 838
- 18
ay ben hala bu yaşa geldim kalamıyorum :) annem pek yakın sayılmaz heleki ist. gibi biryerde trafikten biryerden biryere gitmek feci ama her seferinde annemi sürüklüyorum bize.
yoksa odann ve kolidorun girişin ışıklarını yakıp uyumaya çalışıyorum ölede uyuyamadıığm için sersem gibi oluyorum
kolay gelsin sana çok umarım sen benim gibi korkmuyorsundur.[/Q
çok sağol canım. ben aklıma kötü şeyler getirmediğim sürece çok korkmuyorum ama bebişten sonra ilk defa yalnız kalıcam belki onun tedirginliğidir inş sıkıntısız atlatırım
Canım yayla mı bilmiyorum şimdi ona benzer bi çorba yaptım yoğurtlu ,nohutlu, tavuklu yıldız çorba harika oldu tavsiye ederimkızlar 3 ayı dolduranlar yayla (yoğurt) çorbası bebeği ço güzel besliyormuş
bilginize
Benim doktorum her ısın bir uzmanı var diyerek perinatologa yönlendirdi beni.. Taramanın disinda organ anomolilerini de araştırıyor perinatolog cunku.. O hiçbirşeyi atlamaz dedi.. Ben de zaten isin maddi kısmı onemli degil yeterli herşey düzenli ayrıntılı yapılsın modunda biri olduğum icin cok memnun oldum buna.. Kesin yaptiricam.. Ayrıca 5. Ayda da tekrar gidicem o zamanki gelişen organlarına tekrar bakılacak.. Kendi doktoruma cok güveniyorum, surekli Amerika Avrupa'da yeni yaklaşımları takip eden biri, tanıdık zaten ama kendisi kazanmak varken neden başkasına yönlendirsin.. Perinatolog onemli bence..kızlar detaylı ultrasonu araştıran var mı? siz yaptırıcak mısınız? her hastanede olmuyomuş perinatoloji doktoru..
internette araştırdım iyi bi perinatolog var. muayenesi 400 tl. kendi gittiğim hastanede de var detaylı ultrason ancak radyoloji ilgileniyor. bana saçma geldi. sizce ne yapmalı?
benim arkadaşımında ikili tarama testi riskli çıktı ama bebeğin hiçbirşeyi yoktu gayet sağlıklıydı.gönlünü ferah tut. Bunlar kesin sonuç vermez, sadece bir risk analizi. Sonuçta ultrason sonuçlarında çok iyi çıkmış. En kötü ihtimal bir amniyosentez yapılır.Kızlar günaydınlar
bugün akşam çıkacakmış sonuçlarım
ilk yaptırdığım yerdeki sonuçları yazıyorum siz de bişey diyin
down senndromu riski 1:298
sadece yaş 1:811
trisomi 1:5080
biyokimyasal risk 1:33
şu biyokimyasal risk nedir onu bir türlü çözemedim
aklımı kaçırıcam
bugün çıksa şu sonuçlar
ense kalınlığımız da 1.1 çıktı
ikinciye ölçen doktorum 0.8 ölçtü
Sağol Canım benim darısı başınıza bakalim
Aynen Canım ya zaten bana herkez oglan oglan diyorduDarısı bizim başımıza canım ne güzel merakın geçmiştir ben çok merak ediyorum inşallah kısa zamanda kesin olarak bizde öğreniriz
hadi gözünaydın bnde snei listeye ekley
hadi gözünaydın :)
ilk seni yazıyorum
ismide kararlaştırırsanız söylersin onu da yazarım
açılış senden bereketi Allahtan
pembeyse git canım bence
Bizimki hızlı yiğidin malı meydanda olur dedi gösterdiaynen ondan cnm etçiliz biz :)
ondandır cnm ters hareket etmişsindir
hadi gözünaydın bnde snei listeye ekleyim
bence hiçbirşey çıkmayacak gör bak inşallah :) Allahın izniyle
hadi gözünaydın :)
ilk seni yazıyorum
ismide kararlaştırırsanız söylersin onu da yazarım
açılış senden bereketi Allahtan
pembeyse git canım bence
Ne güzel canım sağlıklı olsunlar da minnaklarımız..Aynen Canım ya zaten bana herkez oglan oglan diyorduartık kesinleşti hayırlısı olsun çılgınlar gibi alisveris yapasim var şuan
Perinatologa nereye gideceksin acaba paylasabilirmisinBenim doktorum her ısın bir uzmanı var diyerek perinatologa yönlendirdi beni.. Taramanın disinda organ anomolilerini de araştırıyor perinatolog cunku.. O hiçbirşeyi atlamaz dedi.. Ben de zaten isin maddi kısmı onemli degil yeterli herşey düzenli ayrıntılı yapılsın modunda biri olduğum icin cok memnun oldum buna.. Kesin yaptiricam.. Ayrıca 5. Ayda da tekrar gidicem o zamanki gelişen organlarına tekrar bakılacak.. Kendi doktoruma cok güveniyorum, surekli Amerika Avrupa'da yeni yaklaşımları takip eden biri, tanıdık zaten ama kendisi kazanmak varken neden başkasına yönlendirsin.. Perinatolog onemli bence..
Kızlar hastaneyi aradım ikili sonucum çıkmış ama kendi sitelerinde yayınlamıyorlarmış bana yarın doktor yolu gözüktü ay inşallah temiz çıkmıştır Allahım
İnşallahh canım çok sağol.hadi hayırlısı cnm sennde güzel haberlerini bekliyoruz inş.
Ben çatlaklar için bebe yagi kullanmaya basladim simdilik ilerleyen zamanlarda çatlak kremi falan alirim diye düşünüyorumgünaydın kızlarrr yeni konu açıyorum çatlaklar için bakıma başladınız mı:) ben mustela nın kremini sipariş verdim başlıcam artık yavaş yavaş 1-2 hafta sonra. turuncukasa.com da indirimli vardı.
AzRASILAM ilk sayfaya bakayım dedim cinsiyetler ne durumda ama sdece 1 kişide erkek yazıyo, diğerlerini de işaretlesene bakalım son durum ne:)
Benim doktorum her ısın bir uzmanı var diyerek perinatologa yönlendirdi beni.. Taramanın disinda organ anomolilerini de araştırıyor perinatolog cunku.. O hiçbirşeyi atlamaz dedi.. Ben de zaten isin maddi kısmı onemli degil yeterli herşey düzenli ayrıntılı yapılsın modunda biri olduğum icin cok memnun oldum buna.. Kesin yaptiricam.. Ayrıca 5. Ayda da tekrar gidicem o zamanki gelişen organlarına tekrar bakılacak.. Kendi doktoruma cok güveniyorum, surekli Amerika Avrupa'da yeni yaklaşımları takip eden biri, tanıdık zaten ama kendisi kazanmak varken neden başkasına yönlendirsin.. Perinatolog onemli bence..
kızlar ne zaman gidilmesi gerekiyor perinatologa yani siz kaç haftada gittinizBenim doktorum her ısın bir uzmanı var diyerek perinatologa yönlendirdi beni.. Taramanın disinda organ anomolilerini de araştırıyor perinatolog cunku.. O hiçbirşeyi atlamaz dedi.. Ben de zaten isin maddi kısmı onemli degil yeterli herşey düzenli ayrıntılı yapılsın modunda biri olduğum icin cok memnun oldum buna.. Kesin yaptiricam.. Ayrıca 5. Ayda da tekrar gidicem o zamanki gelişen organlarına tekrar bakılacak.. Kendi doktoruma cok güveniyorum, surekli Amerika Avrupa'da yeni yaklaşımları takip eden biri, tanıdık zaten ama kendisi kazanmak varken neden başkasına yönlendirsin.. Perinatolog onemli bence..
İnşallah cnm Şifa olsunHemen yapicam belki icebilirim
1 haftada çıktı bnmbirşey soracam ikili test sonucu ne zaman çıktı acaba ben üniv hastanesinde yaptıracağım ama ne zaman çıkar bilmiyorum
afiyet olsun bol bol içinhahah daha dün yaptım isabet olmuş . çokda severim :)
hoşgeldiniz tabii hmn ekliyorumbende varımmm beni de ekler misiniz yaş 24 sat 12.03.2016 doğum tarihi 17.12.2016 ilk bebeğim konyadayım cinsiyeti kız gibi adı duru olacak inşallah
sen yokmuydun cnm listedeay benimki de kesin kız
sat 3 mart istanbul yaş 27 tahmini doğum 8 12 16
cnm ekledim hoşgeldin maşallahBen de kız annesiyimsat 3 Mart yaş 27 tahmini doğum 6 aralık.
seninki benzer olmuşCanım yayla mı bilmiyorum şimdi ona benzer bi çorba yaptım yoğurtlu ,nohutlu, tavuklu yıldız çorba harika oldu tavsiye ederim
canım bn çok anlamam sonuçlardanKızlar günaydınlar
bugün akşam çıkacakmış sonuçlarım
ilk yaptırdığım yerdeki sonuçları yazıyorum siz de bişey diyin
down senndromu riski 1:298
sadece yaş 1:811
trisomi 1:5080
biyokimyasal risk 1:33
şu biyokimyasal risk nedir onu bir türlü çözemedim
aklımı kaçırıcam
bugün çıksa şu sonuçlar
ense kalınlığımız da 1.1 çıktı
ikinciye ölçen doktorum 0.8 ölçtü
inşallah cnm bnnmSağol Canım benim darısı başınıza bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?