2016 Aralık Anneleri

Kızlar günaydınlar
bugün akşam çıkacakmış sonuçlarım
ilk yaptırdığım yerdeki sonuçları yazıyorum siz de bişey diyin
down senndromu riski 1:298
sadece yaş 1:811
trisomi 1:5080
biyokimyasal risk 1:33
şu biyokimyasal risk nedir onu bir türlü çözemedim
aklımı kaçırıcam
bugün çıksa şu sonuçlar
ense kalınlığımız da 1.1 çıktı
ikinciye ölçen doktorum 0.8 ölçtü

Benim doktorum her ısın bir uzmanı var diyerek perinatologa yönlendirdi beni.. Taramanın disinda organ anomolilerini de araştırıyor perinatolog cunku.. O hiçbirşeyi atlamaz dedi.. Ben de zaten isin maddi kısmı onemli degil yeterli herşey düzenli ayrıntılı yapılsın modunda biri olduğum icin cok memnun oldum buna.. Kesin yaptiricam.. Ayrıca 5. Ayda da tekrar gidicem o zamanki gelişen organlarına tekrar bakılacak.. Kendi doktoruma cok güveniyorum, surekli Amerika Avrupa'da yeni yaklaşımları takip eden biri, tanıdık zaten ama kendisi kazanmak varken neden başkasına yönlendirsin.. Perinatolog onemli bence..

benim arkadaşımında ikili tarama testi riskli çıktı ama bebeğin hiçbirşeyi yoktu gayet sağlıklıydı.gönlünü ferah tut. Bunlar kesin sonuç vermez, sadece bir risk analizi. Sonuçta ultrason sonuçlarında çok iyi çıkmış. En kötü ihtimal bir amniyosentez yapılır.

Darısı bizim başımıza canım ne güzel merakın geçmiştir ben çok merak ediyorum inşallah kısa zamanda kesin olarak bizde öğreniriz
Aynen Canım ya zaten bana herkez oglan oglan diyordu artık kesinleşti hayırlısı olsun çılgınlar gibi alisveris yapasim var şuan

hadi gözünaydın bnde snei listeye ekley

hadi gözünaydın :)
ilk seni yazıyorum
ismide kararlaştırırsanız söylersin onu da yazarım
açılış senden bereketi Allahtan

pembeyse git canım bence
Bizimki hızlı yiğidin malı meydanda olur dedi gösterdi isim konusu tam bir muallak çok zor isss esimle cokk ayrı isimler söylüyoruz bakalım hayirlisi

Perinatologa nereye gideceksin acaba paylasabilirmisin

Ben çatlaklar için bebe yagi kullanmaya basladim simdilik ilerleyen zamanlarda çatlak kremi falan alirim diye düşünüyorum

aynen öyle canım. maddi kısım hiç önemli değil. sadece herkes gitmiyor perinatologa. tecih meselesi tabi
ben gitmeyi düşünüyorum 20.haftam gibi. şimdiden araştırmaya başladım..

kızlar ne zaman gidilmesi gerekiyor perinatologa yani siz kaç haftada gittiniz

Hemen yapicam belki icebilirim
İnşallah cnm Şifa olsun

birşey soracam ikili test sonucu ne zaman çıktı acaba ben üniv hastanesinde yaptıracağım ama ne zaman çıkar bilmiyorum
1 haftada çıktı bnm

hahah daha dün yaptım isabet olmuş . çokda severim :)
afiyet olsun bol bol için

bende varımmm beni de ekler misiniz yaş 24 sat 12.03.2016 doğum tarihi 17.12.2016 ilk bebeğim konyadayım cinsiyeti kız gibi adı duru olacak inşallah
hoşgeldiniz tabii hmn ekliyorum
hayırlı olsun kızınız :)

ay benimki de kesin kız
sat 3 mart istanbul yaş 27 tahmini doğum 8 12 16
sen yokmuydun cnm listede
hmn ekliyorum
hayırlı olsun kızınız :)

Ben de kız annesiyim sat 3 Mart yaş 27 tahmini doğum 6 aralık.
cnm ekledim hoşgeldin maşallah
kızlarda patlama oldu bir anda
Canım yayla mı bilmiyorum şimdi ona benzer bi çorba yaptım yoğurtlu ,nohutlu, tavuklu yıldız çorba harika oldu tavsiye ederim
seninki benzer olmuş
ama bnce içinde yoğurt olması önemli

canım bn çok anlamam sonuçlardan
hayırlı güzel sonuçların olsun inşallah
serbest bcgh ne kadar çıktı

Sağol Canım benim darısı başınıza bakalim
inşallah cnm bnnm

Son düzenleme:
Yayla corba sı mı dur Bügün iftara yapım k valide karıştırıp bırakmıştı bol nohutlu oh yarma bulgur zaten full faydalı besinler son ayda dere otu hurma yemek süt arttırıcı incir filan
elma sekerim sonucun güzel cıkar ınsl dua ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…