- 17 Mayıs 2016
- 719
- 838
- 18
kızlra ben bebyağı kakao yağı ve lierac kullanıyorumBen çatlaklar için bebe yagi kullanmaya basladim simdilik ilerleyen zamanlarda çatlak kremi falan alirim diye düşünüyorum
inş canım dualarımız seninle rabbim yardımcımız olsunKızlar hastaneyi aradım ikili sonucum çıkmış ama kendi sitelerinde yayınlamıyorlarmış bana yarın doktor yolu gözüktü ay inşallah temiz çıkmıştır Allahım
kızlra ben bebyağı kakao yağı ve lierac kullanıyorum
ben sanırım doğuma kadar kullanacağım Allah nasip ederde gebeliğim ilerlerse tabi. rahmimde 2 tane geniş hematom var hergün kahverengi çok ufak kanamamı desem lekemi desem geliyor. Karaciğer enzimlerimde yükselmiş her geçen gün yeni ilaçlar ekleniyor listeye beynim uyuşuk durumda uyumamak için resmen savaşıyorum gece rahat uyurum diye dularınızı eksik etmeyintabiki dr nedese o kafana göre yapma bir şey hem merak etme okadar zararlı olsa bebeğe vermezler bebeğe bir etkisi yok bu ilacın. içini rahat tut sen onuda bırak gelip geçici bir durum inş. o yüzden dayan az kaldı inş. bu gittiğinde keser inş.
Perinatologa nereye gideceksin acaba paylasabilirmisin
Ben Ermeni hastanesinde Mehmet Aygün'e gidicem.. Doktorum cok başarılı olduğunu ve gözü kapalı güvendiğini söyledi.. Ama gebe kalmadan Rıza Madazliya gitmiştim Nişantaşı'nda o da.. Ayni Zaman'da Cerrahpaşa'nın Prof.u.. Ona da gidebilirsiniz cok iyi bir Dr olduğunu söylüyorlar ama diger perinatologlardan baya baya bir tuzlu.. Benim polikistiğimi görmedi sende birşey yok dedi gönderdi o yuzden sinir oldum ona gitmicem bu yüzden..kızlar ne zaman gidilmesi gerekiyor perinatologa yani siz kaç haftada gittiniz
kızlar ne zaman gidilmesi gerekiyor perinatologa yani siz kaç haftada gittiniz
Canım, benim araştırmama göre, arkadaşlardan da tavsiye aldığım, lierac daha iyi diyorlar. Doktorum da ya Babe ya da Lierac kullan dedi bana. Ben şimdi bebe yağı ve kakao yağı kullanıyorum. İyi bir kampanya bulursam, babe ya da lierac da alacağım. Artık yağlı pehlivan gibi gezerimbende başlasam mı diyorum karnım şimdiden gerildi sanki. cildim kurudur, çatlamaktan korkuyorum
2 öneri var. mustele ve lierac hangisi karar veremedim.
bi de kaç kere sürüyosun? bi de göğüs de çatlar mı acaba oraya da sürmek gerekir mi?
haydi hayırlı haberlerle gel inşallah canım,için rahat bir şekildeKızlar hastaneyi aradım ikili sonucum çıkmış ama kendi sitelerinde yayınlamıyorlarmış bana yarın doktor yolu gözüktü ay inşallah temiz çıkmıştır Allahım
kızlar lierac tamamen bitkisel içerikli ve üzerinde günde 1 kez kullanın dediği için ben öyle yapıyorum banyoda da bebeyağı kullanıyorum bi de kakao yağı sabun gibi olanından aldımbende başlasam mı diyorum karnım şimdiden gerildi sanki. cildim kurudur, çatlamaktan korkuyorum
2 öneri var. mustele ve lierac hangisi karar veremedim.
bi de kaç kere sürüyosun? bi de göğüs de çatlar mı acaba oraya da sürmek gerekir mi?
ben sanırım doğuma kadar kullanacağım Allah nasip ederde gebeliğim ilerlerse tabi. rahmimde 2 tane geniş hematom var hergün kahverengi çok ufak kanamamı desem lekemi desem geliyor. Karaciğer enzimlerimde yükselmiş her geçen gün yeni ilaçlar ekleniyor listeye beynim uyuşuk durumda uyumamak için resmen savaşıyorum gece rahat uyurum diye dularınızı eksik etmeyin
Sat 1 Mart yanlış yazmışımBen de kız annesiyimsat 3 Mart yaş 27 tahmini doğum 6 aralık.
İnşallah cnm Şifa olsun
1 haftada çıktı bnm
afiyet olsun bol bol için
hoşgeldiniz tabii hmn ekliyorum
hayırlı olsun kızınız :)
sen yokmuydun cnm listede
hmn ekliyorum
hayırlı olsun kızınız :)
cnm ekledim hoşgeldin maşallah
kızlarda patlama oldu bir anda
seninki benzer olmuş
ama bnce içinde yoğurt olması önemli
serbest hcg 136.3 çıktı
canım bn çok anlamam sonuçlardan
hayırlı güzel sonuçların olsun inşallah
serbest bcgh ne kadar çıktı
inşallah cnm bnnm
hiç korkmayın.bende hiç birşey yiyemedim çok az su içiyodum bulantıdan.3 kilo verdim.çok üzülüyordum bebeğim gelişmezse diye.geçen cuma doktora gittik cok sükür herşey yolunda 2li testimde temiz cıktı boyu sağlığı herseyi yerinde.doktorum 16. haftaya kadar annenin kanından alıyor gerekli olanı sonrasında anne ne yerse onun belli bi miktarını alıyor dedi.sadece az su içtiğim için bazen kasık ağrılarına sebep oluyomus.bebege bi zararı yokmus.içiniz rahat olsun.Ayy canım içimi rahatlattın, kaç gündür düşünüp duruyorum valla. Hadi bebeğim gelişmezse falan diye, anneme diyorum canım hiç bir şey istemiyor diye. Yazık ben öyle yaptıkça kızım ne istiyorsan söyle hemen yaparım diye. Eşim bir yandan ne istiyorsan söyle alayım diye peşimde dolanıyorlar.
Amin canım inşallahYayla corba sı mı dur Bügün iftara yapım k valide karıştırıp bırakmıştı bol nohutlu oh yarma bulgur zaten full faydalı besinler son ayda dere otu hurma yemek süt arttırıcı incir filan
elma sekerim sonucun güzel cıkar ınsl dua ile
Çok teşekkür ederiminş canım dualarımız seninle rabbim yardımcımız olsun
Amin canım inşallahhaydi hayırlı haberlerle gel inşallah canım,için rahat bir şekilde
Canım dur hemen üzme kendini insan doktorda yolunda gitmeyince bazı şeyler çöküyor ama güçlü dur sen yenersin karaciğer enzimi için bol bol su enginar ve salata tüket bu aralar Rabbim şifa versin inşallah seni anlıyorum benimde yüksek olduğunu öğrendiğimde ne senaryolar yazdım kendimi sıktım boşu boşuna bak düzenli beslenip bol su içince normale dönüyormuş Rabbim dermansız dert vermesin..ben sanırım doğuma kadar kullanacağım Allah nasip ederde gebeliğim ilerlerse tabi. rahmimde 2 tane geniş hematom var hergün kahverengi çok ufak kanamamı desem lekemi desem geliyor. Karaciğer enzimlerimde yükselmiş her geçen gün yeni ilaçlar ekleniyor listeye beynim uyuşuk durumda uyumamak için resmen savaşıyorum gece rahat uyurum diye dularınızı eksik etmeyin
Aynen Canım Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin herkeze gerisi önemli değil 14+1 bugunNe güzel canım sağlıklı olsunlar da minnaklarımız..
Kaç haftalık?
düzeltrim cnm hangi şehir onu da ekleyimSat 1 Mart yanlış yazmışım
Satlar aynı benimde 1 mart aynı gün doğumumuzSat 1 Mart yanlış yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?