2016 Aralık Anneleri

kızlra ben bebyağı kakao yağı ve lierac kullanıyorum

bende başlasam mı diyorum karnım şimdiden gerildi sanki. cildim kurudur, çatlamaktan korkuyorum
2 öneri var. mustele ve lierac hangisi karar veremedim.
bi de kaç kere sürüyosun? bi de göğüs de çatlar mı acaba oraya da sürmek gerekir mi?

ben sanırım doğuma kadar kullanacağım Allah nasip ederde gebeliğim ilerlerse tabi. rahmimde 2 tane geniş hematom var hergün kahverengi çok ufak kanamamı desem lekemi desem geliyor. Karaciğer enzimlerimde yükselmiş her geçen gün yeni ilaçlar ekleniyor listeye beynim uyuşuk durumda uyumamak için resmen savaşıyorum gece rahat uyurum diye dularınızı eksik etmeyin

Perinatologa nereye gideceksin acaba paylasabilirmisin

kızlar ne zaman gidilmesi gerekiyor perinatologa yani siz kaç haftada gittiniz
Ben Ermeni hastanesinde Mehmet Aygün'e gidicem.. Doktorum cok başarılı olduğunu ve gözü kapalı güvendiğini söyledi.. Ama gebe kalmadan Rıza Madazliya gitmiştim Nişantaşı'nda o da.. Ayni Zaman'da Cerrahpaşa'nın Prof.u.. Ona da gidebilirsiniz cok iyi bir Dr olduğunu söylüyorlar ama diger perinatologlardan baya baya bir tuzlu.. Benim polikistiğimi görmedi sende birşey yok dedi gönderdi o yuzden sinir oldum ona gitmicem bu yüzden..
derinyesevi benim ikili taramamı ve ayrıntılı ultrasonda organ anomolilerine bakicak.. 12. Haftaya denk geliyor.. Ama doktorum daha sonra bir kez daha gitmemi önerdi, 5.ay demişti yanlış hatırlamıyorsam.. Allah hastalık, sıkıntı vermesin.. Herşey guzel gecsin insallah..

Canım, benim araştırmama göre, arkadaşlardan da tavsiye aldığım, lierac daha iyi diyorlar. Doktorum da ya Babe ya da Lierac kullan dedi bana. Ben şimdi bebe yağı ve kakao yağı kullanıyorum. İyi bir kampanya bulursam, babe ya da lierac da alacağım. Artık yağlı pehlivan gibi gezerim
Göğsüne de muhakkak sür canım, orası da çok çatlıyormuş. Ben karnıma, göğsüme bir de baldırlarıma süreceğim.

kızlar lierac tamamen bitkisel içerikli ve üzerinde günde 1 kez kullanın dediği için ben öyle yapıyorum banyoda da bebeyağı kullanıyorum bi de kakao yağı sabun gibi olanından aldım

anladım cnm Rabbim yardımcın olsun ve hayırlısı ile bebişini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inş. hem sana hemde hepimize inş. ama doktoruna güven onlar en iyisini biliyorlar ve yapıyorlar biizm için alman gerekiyorsa alıcaz bunda başka çare yok . rabbim başka dermansız dert vermesin sadece sıkıntın ilaç içmek olsun üzülme. hamile kalmak isteyip kalamayan kaç tane ark.ım var tüp bebek denediler olmadı ve o tüp bebekte anneye vurulan iğne ilacın haddi hesabı yok. ve sonuç hüsran bak şükürki sağlıklısın bebeişin karnında bir ilacı dert etme sen nolur. enzimlerim benmde yüksek bu cumartesi tekrar kan verşcem bende napalım bizde uğraşarak geçiriyoruz hamileiliğimizi bunada şükür Rabbim beterinden koruusn. bol bol su iç hayvansal gıdalardan biraz uzak dur kırmızı et yeme yani, a vitmani tüketme havuç gibi örneğin enginar ye bolcana karaciğer dostu . ben bunlara dik. ederek biraz düşürdüm bakalm düşmeye devam ettimi görücez cmtesi.
rabbim tekrar tez vakitte şifalar versin sana inş. dua edeceğiz gerisini takdiri ilahi yapıcak bir şey yok.
sağlıcakla sevgiyle kal.

hiç korkmayın.bende hiç birşey yiyemedim çok az su içiyodum bulantıdan.3 kilo verdim.çok üzülüyordum bebeğim gelişmezse diye.geçen cuma doktora gittik cok sükür herşey yolunda 2li testimde temiz cıktı boyu sağlığı herseyi yerinde.doktorum 16. haftaya kadar annenin kanından alıyor gerekli olanı sonrasında anne ne yerse onun belli bi miktarını alıyor dedi.sadece az su içtiğim için bazen kasık ağrılarına sebep oluyomus.bebege bi zararı yokmus.içiniz rahat olsun.

Canım dur hemen üzme kendini insan doktorda yolunda gitmeyince bazı şeyler çöküyor ama güçlü dur sen yenersin karaciğer enzimi için bol bol su enginar ve salata tüket bu aralar Rabbim şifa versin inşallah seni anlıyorum benimde yüksek olduğunu öğrendiğimde ne senaryolar yazdım kendimi sıktım boşu boşuna bak düzenli beslenip bol su içince normale dönüyormuş Rabbim dermansız dert vermesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…