2016 Aralık Anneleri

bende öyle arkadaşım, mutlaka gece tuvalet ihtiyacı için kalkıyorum.
Bu arada sizler şimdi hangi vitaminleri kullanıyorsunuz. Ben decavit ile omega3 kullanıyorum.
Merhaba ben dacavit kullandım sürekli ishal yapınca Prof Semih bey bana imom diye Multivitmin verdi onun içinde herşey var isterseniz bi araştırın
Hatta içinde folik asit omega 3 ve diğer vitaminler mevcut

açıkçası bi sorun olsa da olmasa da perinatologa gıtmek istiyorum. içim rahat etsin işin ehli baksın istiyorum
şu anki düşüncem bu yönde. ama tabi pahalı orası ayrı

langirt arkadaşım haddim değil biliyorum kusura bakma ama söylemeden geçemeyeceğim. Seni üzmek istemem ama sigara içiyorum onun için bir anomali olmasından korkuyorum yazmissin ya sigara yüzünden cocugunda bir problem çıkarsa duyacagin vicdan azabı sigarayı bırakmaya çalışırken cekecegin acidan daha büyük olacaktır. Inşallah böyle birşey yasamazsin Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin. Ama sen bilinçli bir annesin sigaranın bebeğe verebileceği zararın farkindasin. Lütfen sigara içmeyi bırak eminim çok zordur ben senin halini anlayamam ama ben yolda yürürken önümde giden biri sigara iciyorsa etkilenmeyeyim diye yolumu değiştiriyorum. Çok hassas bir konu ama lütfen dikkatli ol. Allah yardimcin olsun

dediğin gibi işin ehli bakmayınca ters bişey olur bu sefer dhaa çok panik yaparız. daha kendi doktoruma sormadım bakalım ne önerecek

kaçıncı haftada gidiceksin? ücretler baya pahalı maalesef ama mecbur vericez.. sadece doktor da karar veremiyorum

Canim en guzeli boyle ikisi bir arada cikacak. Suan oglum 15 aylik. Bebegim dogana kadar 2 yasina girmesine 3 ay kaliyor

Ne güzel ben de inseallah o günleri gorursem sütten kestigim an tekrar düşünüyorum inseallah. Sağlıklı sihhatli buyusunler. Op oglusunu benim yerime

Kızlar kaç gündür iştahım kesildi gibi, canım hiç bir şey istemiyor, midem boş kalmasın diye atıştırıyorum resmen zorla. Mide bulantım da yok aslında. Sabah bir dilim ekmek 3-5 zeytin yedim, 1 bardak süt içtim 4-5 tane de ceviz yedim. Elevitten içtim 1 tane. Sanki çok kötü bir şey yapıyorum bebeği besleyemiyorum gibi düşünüyorum 2-3 gündür.

açıkçası bi sorun olsa da olmasa da perinatologa gıtmek istiyorum. içim rahat etsin işin ehli baksın istiyorum
şu anki düşüncem bu yönde. ama tabi pahalı orası ayrı
Bu gittiğimde doktoruma zaten kendi ve hasteneyi sorcam
Allaha şükür sıkıntılarımın çoğu bitti
şimdi doğum yapacam hastaneyi ve doktoru daha iyi tanımak istiyorum
yeni doğan bakımı var mı ameliyatta hangi teknikiği kullanıyor
genel soru çok detaylı girmem çünkü ne kadar incelersen o kadar sorun çıkar bana göre
Radyolojiyi sorarım çok içimi rahatlatmazsa oranın ultrasonu
Balcalıya giderim ücretsiz zaten

Hayirlisiyla insallah canim. Yarin 13+3 oluyoruz bakalim soyliyecek mi
Bence söyler canım ben 12+4 de gitmiştim söylemedi ama sormuştum erkeğe benziyor demişti hadi bakalım ne yorum yapacak kız tahminleri de aldın benim gibi doğru mu çıkacak bakalım beta hcg kaç çıkmıştı?

Bakalim canim hayirlisi aynen kiz tahminide aldik canim sonuclarimi almadim daha pazartesi yaptim. Direk doktoruma gonderecekler sonuclari.

kızlar az önce bi hapşırdım üstüm başım kan oldu burnum resmen fışkırdı başınıza böyle bi olay geldimi allahım işe her geldiğimde bi yerim kanıyor alerjim mi var acaba çalışmaya

20. v2 22. haftalar arası gidilmesi gerekliymiş.. ücreti 630 tl . ama prof. sonuçta. göz retina tabakasına varana kadar her yerini tek tek inceleyerek anomali olup olmadığını teyit ediyormuş.. ben önemsiyorum..o yuzden gidicem inşallah..
normalde ikili tes sonucum vs. çok iyi çıktı ama detaylı ultrasonun tespit edebildiği daha farklı şeyler var,organ anomalileri var mesela..

evet haklısın.. ama çok çok azalttım. elimden geleni yapıyorum dua edin bana..teşekkür ederim.

Hic canini sikma en azindan midene biseyler girmis ben gunde 1 elmayi midemde tutsam sukrediyorum su bile icemiyorum ve dun gece susuzluktan bayilcam diye acile gittik.Bebegimin buyumedigini dusunuyordum gercekten cok mutsuzdum.Dun 11.haftaya yeni girmemiz gerekiyordu ama 12+1 cikti.O kadar iyiki onden gidiyormus oglum:) vucudunun ihtiyaci varsa mutlaka daha cok yersin vucudun bebegi senden cok daha fazla dusunuyor hic merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…