- 7 Haziran 2016
- 209
- 182
- 53
Merhaba ben dacavit kullandım sürekli ishal yapınca Prof Semih bey bana imom diye Multivitmin verdi onun içinde herşey var isterseniz bi araştırınbende öyle arkadaşım, mutlaka gece tuvalet ihtiyacı için kalkıyorum.
Bu arada sizler şimdi hangi vitaminleri kullanıyorsunuz. Ben decavit ile omega3 kullanıyorum.
canım benim gittiğim hastanede radyolog bakıyor 75tl farkla önce bir baksın ola ki bir sorun görürse
burda balcalı araştıma hastanesi var üniversitenin orda prof bakıyor
ora giderim
tabii inşallah gitmem gitmeyiz hep beraber gerek kalmaz
kafamda ki düşünce bu
benim kadın doğum dr.um herhangibir yerde baktırma dedi eğer baktıracaksan gel ben kendim bakıyım daha garanti olur içime siner dedi. bakacak kişinin perinatoloji uzmanı olması gerek sema diye öz. belirtti. bu işin uzmanı onlar herhangibir görüntüleme merkezinde yada hastanede sıradan birine baktıracaksan hiç baktırma dedi. o yüzden gittiğim hastanedeki perinatoloji uzmanına gittik 440 tl gibi bir ücret ödedik maalesef. ama en azından içim rahat etti ,
bir ark.ımdan duymuştum kendi doktru bakmış 200 tl ye ama benm dr um bunu yapmadı ne öz. belirtti bu işin uzmanları yapsın diye. karar bizim artık .
Ben ankaradayım burda mustafa salih varmış. ücreti biraz pahalı ama çok çok detaylı inceliyormuş 2 saat boyunca.. ben ona gitmeyi düşünüyorum çünkü sigara kullanıyorum maalesefkorkuyorum o yüzden anomali çıkmasından
korkarmısın cnmbugün eşim iş için şehirdışında kızlar yalnız kalıcam ilk defa
Canim en guzeli boyle ikisi bir arada cikacak. Suan oglum 15 aylik. Bebegim dogana kadar 2 yasina girmesine 3 ay kaliyor
Hayirlisiyla insallah canim. Yarin 13+2oluyoruz bakalim soyliyecek miHadi bakalım o zaman bekliyoruz haberlerini :)
Aynen canim en iyisi oyle.Ne güzelben de inseallah o günleri gorursem sütten kestigim an tekrar düşünüyorum inseallah. Sağlıklı sihhatli buyusunler. Op oglusunu benim yerime
Bu gittiğimde doktoruma zaten kendi ve hasteneyi sorcamaçıkçası bi sorun olsa da olmasa da perinatologa gıtmek istiyorum. içim rahat etsin işin ehli baksın istiyorum
şu anki düşüncem bu yönde. ama tabi pahalı orası ayrı
Bence söyler canım ben 12+4 de gitmiştim söylemedi ama sormuştum erkeğe benziyor demişti hadi bakalım ne yorum yapacak kız tahminleri de aldın benim gibi doğru mu çıkacak bakalım beta hcg kaç çıkmıştı?Hayirlisiyla insallah canim. Yarin 13+3 oluyoruz bakalim soyliyecek mi
Bakalim canim hayirlisiBence söyler canım ben 12+4 de gitmiştim söylemedi ama sormuştum erkeğe benziyor demişti hadi bakalım ne yorum yapacak kız tahminleri de aldın benim gibi doğru mu çıkacak bakalım beta hcg kaç çıkmıştı?
dediğin gibi işin ehli bakmayınca ters bişey olur bu sefer dhaa çok panik yaparız. daha kendi doktoruma sormadım bakalım ne önerecek
kaçıncı haftada gidiceksin? ücretler baya pahalı maalesef ama mecbur vericez.. sadece doktor da karar veremiyorum
langirt arkadaşım haddim değil biliyorum kusura bakma ama söylemeden geçemeyeceğim. Seni üzmek istemem ama sigara içiyorum onun için bir anomali olmasından korkuyorum yazmissin ya sigara yüzünden cocugunda bir problem çıkarsa duyacagin vicdan azabı sigarayı bırakmaya çalışırken cekecegin acidan daha büyük olacaktır. Inşallah böyle birşey yasamazsin Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin. Ama sen bilinçli bir annesin sigaranın bebeğe verebileceği zararın farkindasin. Lütfen sigara içmeyi bırak eminim çok zordur ben senin halini anlayamam ama ben yolda yürürken önümde giden biri sigara iciyorsa etkilenmeyeyim diye yolumu değiştiriyorum. Çok hassas bir konu ama lütfen dikkatli ol. Allah yardimcin olsun
Hic canini sikma en azindan midene biseyler girmis ben gunde 1 elmayi midemde tutsam sukrediyorum su bile icemiyorum ve dun gece susuzluktan bayilcam diye acile gittik.Bebegimin buyumedigini dusunuyordum gercekten cok mutsuzdum.Dun 11.haftaya yeni girmemiz gerekiyordu ama 12+1 cikti.O kadar iyiki onden gidiyormus oglum:) vucudunun ihtiyaci varsa mutlaka daha cok yersin vucudun bebegi senden cok daha fazla dusunuyor hic merak etmeKızlar kaç gündür iştahım kesildi gibi, canım hiç bir şey istemiyor, midem boş kalmasın diye atıştırıyorum resmen zorla. Mide bulantım da yok aslında. Sabah bir dilim ekmek 3-5 zeytin yedim, 1 bardak süt içtim 4-5 tane de ceviz yedim. Elevitten içtim 1 tane. Sanki çok kötü bir şey yapıyorum bebeği besleyemiyorum gibi düşünüyorum 2-3 gündür.
çok sağol canım ben de öyle yapiim bari e n azından zaman geçerkorkarmısın cnm
tv izle sahur programları hep canlı insanlar oturuyor zaten
beni rahatlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?