2016 Aralık Anneleri

Tekrardan merhabalar yine ben doktordan geldik çok detaylı baktı herşey yolunda çok şükür ic organlarına ellerine ayaklarına parmaklarına baktı tek tek saydı dudaklarına baktı yarik dudak olma ihtimaline karşı o da normal dedi. Boyunu kilosunu sormayı unuttum zaten cokta merak etmiyorum doktoruma güveniyorum herşey yolunda dedi çok şükür. Bu arada cinsiyetini de ogrendik %100 erkek dedi kızıma bir erkek kardeş geliyor AzRASILAM beni de ekler misin listeye

Benim annem beğendiğim bebek arabasını bile aldı.. Ama kayınvalidemden tık yok.. Hepsi aynı değildir ama bize denk gelenler boyle.. Aman zararı dokunmasın, herseye karışmasın da yararını da istemem eksik olsun..

Hayırlı olsun tebrikler sağlıkla gelsin insallah

ben bide bir kaç saat sonra canım kaynanacığımın kollarında olcam düşün bendeki stresi. bari oğluna gösteriş için yapsa o bizim için bişi yapmaz bizi kullanmaya bayılır ama. şimdi gidip bizim için biriktirdiği bir haftalık bulaşıklarla karşılaşcammmm çok sinir bozucu ama tabiki yeter artık. yeni gelinken ses etmiyodum alıştırmamak lazım. dağ gibi bulaşık bide kuruyor ediyor kokuyor göreceksin bi insan bu kadar bencil, bu kadar insan kullanmaya meraklı olabilir. ayyyy dertlendimmmmmm

AA yok artık

Şaka gibi oram buram agriyor cok kotu hissediyorum kendimi falan filan yap görmezden gel

Vicdansızlar işte.
Bahane bul hatta doktor ayakta kalman yasak, düşük tehlikemiz var hala dedi falan diye at bişiler.
Boş ver yıkama sakın bulaşık falan.
Bizimkide bayram temizliğini bana çıtlatıyor geçen, duymamazlığa geldim.
Benim annem hamile kaldım kalalı her hafta gelip temizlik yapıyor bana.
Bende gidip kendi evimi bırakıp kaynanama temizlik yapamam yani kusura bakmasın hiç.
Daha evimde bi çöp emeği-hediyesi yoktur.
Çok lazımsa kızı var gelip yapsın temizliğini.
Ama gelinler yapar vırt zırt diyor, sinek vızıltısı gibi dinledim valla.

Hanimlar hayirli gunler
15 haftalik olduk bugun tam.
110 grm
72 cm
Cok sukur Hersey yolunda ve sonunda cinsiyeti ogrendik kizima yakisikli bir erkek kardes geliyormus 12 haftadan beri erkege benzetiyorlardi bugun netlesti
Rabbim gonlumden geceni verdi darisi siz degerli hamile arkadaslarima once saglik sonra istediginiz olur insallah.
AzRASILAM canim ismimizde belli
Muhammed Fatih eklersin musait oldugunda

Hayrlı olsun Can'ım gözünüz aydın Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.Detayları normal ultrasondan mı bakıp söyledi size yoksa 3 veya 4 boyutlu da mı gördü ?

Selamlar arkadaşlar, hayirli cumalar.
Kadir gecemiz mubarek olsun dualarimiz kabul olsun insallah.
Dr.cinsiyet icin tekrar cagirmisti bugün gittik ama yok uygun pozisyinda degildi yine.Cocuklarim cok inatçı benim ne hikmetse ☺
2 hafta sonra 4lu test için anlastik bakalim inşallah sonuçlari güzel gelir.
Gerçi yaptirip yaptirmamakta hala kararsizim.

aynen kızlar dediğiniz gibi yapmamak planım. şu an evimdeyim oyalandıkça oyalanıyorum geç gitmek için geç gideyim de hadi yemek yap derdi olmasın diye ama bekler kendisi daha önce yaşamışlığımızda var arayıp hadi gelmiyo musunuz yemek yapılacak der. eşime dedim ara geç gelcez iftara anca geliriz de dedim oda onun işine gelmiyor. dalga geçiyor benle geçen gün aradı cuma gelcez dedim bulaşıklar birikmiştir diyor. yapamaz midesi bulanıyor de dedim bakalım ne olacak. geçen gittiğimde yapmamıştım ama cidden çok fenaydım kusup duruyordum kadın tam hayal kırıklığı yaşadı. 2 kilişer her gün yıkasa nolursa off offf. benimkininde bi çöpü yoktur bide eltime filan laf eder yok çeyiz getirmişte çeyizini kırmış dökmüşte onaneyse kadının kendi çeyizi kendi kırar bir çöp katkıları yok evlenirken. eşim kredi çekmiş evlendikten sonra öğrendim sanırım düğün masrafı için. evin her şeyini kendimiz aldık ve diğer gelinin getirmiş olduğu çeyize laf eder. insanın sevmediği anlaşamadığı insanlarla olmak zorunda olması çok kötüymüş. Rabbim hepimize sabır versin onunda işi zor bende iyi gelin sayılmam ama nefret ettirdi kendinden

Son düzenleme:
Hayrlı olsun Can'ım gözünüz aydın Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.Detayları normal ultrasondan mı bakıp söyledi size yoksa 3 veya 4 boyutlu da mı gördü ?
Normal ultrasonda baktı parmaklarını filan bende gördüm dudağını anlamadım :) eşim bişey gösterdi bu diğer eli mi diyor yok o kordon dedi doktor nasıl güldük ilk elinin birini yanagina koymuş ayaklarini bükmüş poposunun altına koymuş yatıyordu cinsiyet için cok uygun pozisyondaydi kalp icin daha erken dedi onun için ayrintiliya gireceğim ilerde ısrar torbasını gösterdi sonra aa cisini yapmış idrar torbası boşalmış diyor ya çok güzeldi maşallah baya izledik

Cok ilginc insanlar var dunyada gercekten.
Cok mu yasli?ya da hastami vucudunu kullanamayacak kadar?

ay bugün ben de kaynı duyguları taşıyorum,bakalım,el alttı gibi çalışırım normalde,bulaşık sofra vs,fazla yüklenmez sağolsun,şimdi de hamilelik var bakalım eşim de oraya gitmeyi iple çekiyor,dinlenşriz diyor,aslında dilenen kendisi,ben burda neysem orda da aynı
Şaka gibi oram buram agriyor cok kotu hissediyorum kendimi falan filan yap görmezden gel
aman canım normalde hasta olsak numara zannederler,hiç ihtimal vermem sen de baktın mı gruba

sana da hayırlı cumalar canım,hadi bakalım bi dahakinegösterirler inşallah,gerçi dr kız gibi dedi ama 11 temmuzda kontrol var inşallah ,evvela sağlıklı haberlerini alalım,cinsiyetleri de öğreniriz,bizim dil alıştı da kızlar demeye
ara ara grubu hatırlatalım daha çok az kişiyiz orada aralık anneleri 2016 adında facede grup açtık gruba katılıverinnn
geldim ben bacım,devamı da gelir bakalımm

oda olabilirrr. kk ya telefondan girme işi takip etme işi baya zor çünkü açsak mı facebookta grup
Bence whatsapp mantıklı bizim Şubat anneleri grubumuz var hala devam eder herseyi konuşuruz eğer açarsanız katılırım ilk başlarda çok mesajlaşma olur sadece tanışma vs derken sonra zamanla oturuyor grup biz doğuma girerken foto filan atıyorduk çok heyecanlıydı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…