2016 Aralık Anneleri

bende öyle bi şok yaşamaştan korkuyorum azcık pembiş pembiş şeyler aldım bile ama olsun sağlıklı olsun da kimse yokken pembişleri de kullanırım yada kaldırırım ilerde kızım olursa kullanırım napalım. ama çok değişik olmuşsunuzdur şaşkın yani bende herkese kız diyorum herkese bide erkek denecek filan

facebookta grup varmış hali hazırda 2016 ekim kasım aralık anneleri diye ona da katılabiliriz yada kendimize özelde kurabiliriz
ayyyy o gruba girdim bir ara kim kime dum duma öyle kalabalık ki,takip edemedim yüzlerce post açılıyo,çok kalabalık bence kendi aramızda bir grup daha kullanışlı bence

banada şuan için sabah havuzun tadını çıkarıp öğlen dinlenip öğleden sonra da gezmek mantıklı gibi geliyor.

Evet canım oda çok mantıklı , gerçi havuzların suyu çoğu otelde sürekli yenileniyor, sistem o şekilde oluyor ama yinede kendimizi garantiye alalım:) Ben bol bol deniz kenarında yürüyüş yapmayı planlıyorum, zaten eşim ben istesem de sürekli havuza girmeme izin vermez, panik yaptı şimdiden :)

deniyorum ama en az bir arkladaş ekleyin diyor sanırım önce arkadaş olmalıyız :)

Film gibiydik biz dün canım :) Eşimle şaşkın şaşkın bakındık etrafa.
Kaynanamda mavi battaniye falan örmüş hep, annemler mavi tulumlar, patikler almışlar :)
Doktor kesin dediği için söylemiştik bizde herkese, ismini bile düşünmüştük :)
Şimdi herkese bu durumu anlatıcaz :)

başınız sağolsun canım,kalanlara ömür versin Allah
Canim benim cok tesekkur ederim Amin

Bize de %70-80 kız dedi 12. Haftada ama çevremdekiler alışveriş yapma belli olmaz diyorlar. Birkaç sey aldım dayanamadım ama bakicaz artık duruma

ben grubu kurdum galiba :) sizi bulup eklemem lazım şimdi özelden face bilginizi atsanız iyi olacak:)

ayyy bide örmüşler yazık ya kıyamam bir sürü emek o. ama kullanılır elbet hele kardeşleriniz de varsa anne tarafınında baba tarafınında başka torunlar kullanır hızlı örmüşler hemen pembişlerini örebilirler bence

arkadaşlar facede aralık anneleri 2016 diye nurr topu gibi gizli bir grubumuz var artık bana özelden mesaj olarak face profil görüntünüzü atarsanız nasıl kolay bulabileceksem ya da davet göndericem

Kızlar ne güzel tatil başlamış biz tatile çıkamıcaz bu yaz halbuki ne iyi gelirdi deniz havası , eşim yarım saatlik yola çıkmama bile karşı denize hiç götürmez seneye yaparız inşallah tatilimizi bizde evlere talim bu sıcak havada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…