bende öyle bi şok yaşamaştan korkuyorum azcık pembiş pembiş şeyler aldım bile ama olsun sağlıklı olsun da kimse yokken pembişleri de kullanırım yada kaldırırım ilerde kızım olursa kullanırım napalım. ama çok değişik olmuşsunuzdur şaşkın yaniKızlar bu arada dün doktorda şok yaşadık, cinsiyetimiz %90 erkek demişti doktorumuz.
Dün kız dedi. Bizlerde yanılabiliyoruz falan dedi.
Eşimle birbirimize bakakaldık, erkek çocuğa alıştırmışız sanki kendimizi. Allah hayırlı evlat versin tabi cinsiyet farketmiyor ama en azından doktor bu kadar kesin erkek demeseymiş keşke diyorum. Erkeğe benziyor ama şu hafta kesinleşir falan deseydi bari.
ayyyy o gruba girdim bir ara kim kime dum duma öyle kalabalık ki,takip edemedim yüzlerce post açılıyo,çok kalabalık bence kendi aramızda bir grup daha kullanışlı bencefacebookta grup varmış hali hazırda 2016 ekim kasım aralık anneleri diye ona da katılabiliriz yada kendimize özelde kurabiliriz
banada şuan için sabah havuzun tadını çıkarıp öğlen dinlenip öğleden sonra da gezmek mantıklı gibi geliyor.
anladımmm burdan o zaman adını soyadını söyleyecek arkadaş olmadan oradan gruba ekleyebiliyor muyuz yani. sanırım benden daha iyi bilen biri grubu açabilir. ben çok anlamadım da gizliye nasıl ekleyeceğimi, önce herkesi kendim eklemem gerekiyor sandım. aynen burdan da herkes okuyabilir gene burayı da takip ederiz arada ama sanırım ora daha koay ulaşılır olur biri bir şey yaznca hemen bildirim hemen bildirim gelir
bende öyle bi şok yaşamaştan korkuyorum azcık pembiş pembiş şeyler aldım bile ama olsun sağlıklı olsun da kimse yokken pembişleri de kullanırım yada kaldırırım ilerde kızım olursa kullanırım napalım. ama çok değişik olmuşsunuzdur şaşkın yanibende herkese kız diyorum herkese bide erkek denecek filan
Canim benim cok tesekkur ederim Aminbaşınız sağolsun canım,kalanlara ömür versin Allah
Bize de %70-80 kız dedi 12. Haftada ama çevremdekiler alışveriş yapma belli olmaz diyorlar. Birkaç sey aldım dayanamadım ama bakicaz artık durumaKızlar bu arada dün doktorda şok yaşadık, cinsiyetimiz %90 erkek demişti doktorumuz.
Dün kız dedi. Bizlerde yanılabiliyoruz falan dedi.
Eşimle birbirimize bakakaldık, erkek çocuğa alıştırmışız sanki kendimizi. Allah hayırlı evlat versin tabi cinsiyet farketmiyor ama en azından doktor bu kadar kesin erkek demeseymiş keşke diyorum. Erkeğe benziyor ama şu hafta kesinleşir falan deseydi bari.
anladımmm burdan o zaman adını soyadını söyleyecek arkadaş olmadan oradan gruba ekleyebiliyor muyuz yani. sanırım benden daha iyi bilen biri grubu açabilir. ben çok anlamadım da gizliye nasıl ekleyeceğimi, önce herkesi kendim eklemem gerekiyor sandım. aynen burdan da herkes okuyabilir gene burayı da takip ederiz arada ama sanırım ora daha koay ulaşılır olur biri bir şey yaznca hemen bildirim hemen bildirim gelir
Bize de %70-80 kız dedi 12. Haftada ama çevremdekiler alışveriş yapma belli olmaz diyorlar. Birkaç sey aldım dayanamadım ama bakicaz artık duruma
ben attım canım adımı özelineben grubu kurdum galiba :) sizi bulup eklemem lazım şimdi özelden face bilginizi atsanız iyi olacak:)
ayyy bide örmüşler yazık ya kıyamam bir sürü emek o. ama kullanılır elbet hele kardeşleriniz de varsa anne tarafınında baba tarafınında başka torunlar kullanır hızlı örmüşler hemen pembişlerini örebilirler benceFilm gibiydik biz dün canım :) Eşimle şaşkın şaşkın bakındık etrafa.
Kaynanamda mavi battaniye falan örmüş hep, annemler mavi tulumlar, patikler almışlar :)
Doktor kesin dediği için söylemiştik bizde herkese, ismini bile düşünmüştük :)
Şimdi herkese bu durumu anlatıcaz :)
ben grubu kurdum galiba :) sizi bulup eklemem lazım şimdi özelden face bilginizi atsanız iyi olacak:)
hemen siliyorum grubu,mükerrer işlem oldu :) kapak fotosunda ne var canımben attım canım adımı özeline
hemen siliyorum grubu,mükerrer işlem oldu :) kapak fotosunda ne var canım
canım sen özleme adını mesaj at profil fotonda ne var onu da at o bizi ekleyecek gizli grup çünkü biz bulamayızhemen siliyorum grubu,mükerrer işlem oldu :) kapak fotosunda ne var canım
hemen siliyorum grubu,mükerrer işlem oldu :) kapak fotosunda ne var canım
canım grubu gizli değil kapalı yaparsan kk dan sana ulaşamayanlar faceden gruba istek gönderiray daha kapak fotosu yok hemen yapıyım :.)
canım grubu gizli değil kapalı yaparsan kk dan sana ulaşamayanlar faceden gruba istek gönderir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?