2016 Aralık Anneleri

kizlar merhaba gecmisi okuyamadim cok kotuyum ben ikili testim normal cikmisti simdi dr aradi 4 li testim riskliymis hemen gel dedi aminiyosentez yada fetal dna alicaz dedi varmi ayni durumu yasayan yada duyan

kizlar merhaba gecmisi okuyamadim cok kotuyum ben ikili testim normal cikmisti simdi dr aradi 4 li testim riskliymis hemen gel dedi aminiyosentez yada fetal dna alicaz dedi varmi ayni durumu yasayan yada duyan
Benim 4lüye daha vakit var ama ben bu testlere cok güvenemiyorum sanki ya.. Kimden duysam riskli dediler çocuğum sağlıklı doğdu oluyor hep.. Ki aldırmayı düşünmüyorsan arkadasım boşu bosuna canini sıkma derim ben.. Benim Drum aldırma yanlısı ama daha ikiliyi yaptırmadan gençsin, sağlıklısın iyi olucak sonuçlar canini sıkma risk ihtimali herkeste var ama yaptıralım testleri dedi oyle olmustu.. Yanı sen dna falan yaptır icin rahatlasın ama sıkma bence hiçbirşey yoktur emin ol..

canım git yaptır kafan rahatlasın ultrasonda falan bir bulgu yoksa kan tahlili sadece değer aralığı sonuçta korkmak lütfen sakin ol dua edelim bişey çıkmaz allahın izniyle

Cok gecmis olsun.ultrason iyiyse kan tahlilleri sadece varsayim diye biliyorum.bu testlerin hicbiri %100 kesinlik taşımıyor imkanin varsa baska biryerde daha 4lu test yaptirabilirsin belki .bende 4lu yaptiricam 2hafta sonra ama cok kararsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…