20-24 hafta arasındaKızlar ayrıntılı ultrason kaçıncı haftalarda yapılıyor?
ya haklısın rahat olmak lazım bence de ve benim doktorum da aşırı rahat adama hangi şikayetimi söylesem bişey olmaz modunda.. yolculuk yapabilir miyim dedim sorun yok dedi deniz dedim gir gir dedi e havuz dedim ona da gir dedi enfeksiyon dedim bebeğe geçmez ki olursa da sende kalır dedi iyi bana nolursa olsun dedim:)
Canım Allah gönlüne gore versin 13. Haftada banada erkeğe benziyor dediler öyle kaldı benimde 1 oğlum var kız çok istiyordum ama kısmet Rabbim 2. Erkek nasip etti :))Hayırlı kandiller anneler, bugün kontrole gittik şöyle alelacele baktı 14+1 iz bugün, erkek ama değişebilir yanıltıcı olabiliyor dedi, bu ne demek şimdi, bir oğlum var kız istiyoruz doğal olarak, ve bana ümit verici konuştubende sanmam dedim, ama inşallah değişir bir kızımız olur bize sürpriz yapar
Hayırlı kandiller anneler, bugün kontrole gittik şöyle alelacele baktı 14+1 iz bugün, erkek ama değişebilir yanıltıcı olabiliyor dedi, bu ne demek şimdi, bir oğlum var kız istiyoruz doğal olarak, ve bana ümit verici konuştubende sanmam dedim, ama inşallah değişir bir kızımız olur bize sürpriz yapar
Hayirli kandiller kuzum, insallah yanilmistir doktorun bence büyük bi ihtimal yanildi. 16. haftadan sonra netlesir diye düsünüyorum bu aralar cok fazla oluyor yanilmalar. Sen gönlünü ferah tut Rabbim gönlündekini nasip eder insallah.. Allahim bu mübarek gün hürmetine bizlerede hayirli saglikli kiz evlat nasip etsin insallah..Hayırlı kandiller anneler, bugün kontrole gittik şöyle alelacele baktı 14+1 iz bugün, erkek ama değişebilir yanıltıcı olabiliyor dedi, bu ne demek şimdi, bir oğlum var kız istiyoruz doğal olarak, ve bana ümit verici konuştubende sanmam dedim, ama inşallah değişir bir kızımız olur bize sürpriz yapar
Kızlar facedeki grubunuz nedir????
Face kullanmayan lar ne yapsın muhabbet den uzak mi kalacak:)arkadaşlar facede aralık anneleri 2016 diye nurr topu gibi gizli bir grubumuz var artık bana özelden mesaj olarak face profil görüntünüzü atarsanız nasıl kolay bulabileceksem ya da davet göndericem
aralık anneleri 2016
canım grubun adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?