2016 Aralık Anneleri

Merhaba kızlar. Öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun, sıkıntısı olan herkes ferahlığa kavuşsun inşallah bu mübarek günün hürmetine.

Biz de bugün ikili test sonucumuzu aldık. Allaha şükür güzel çıktı vee cinsiyetimiz de belli oldu kızıma bir erkek kardeş geliyor. %99 dedi doktor ve pipiyi de gördü. Yanılma payı çok çok az dedi. Listeye ekleyebilirsin bizi de Gülden teyzesi AzRASILAM

Face grubunu çok iyi düşünmüşsünüz kızlar, ellerinize sağlık. Burdan biraz zor oluyordu takip etmek. Whatsapp da mantıklı bence, belki ilerleyen dönemde onu da düşünürüz.

Ben de adımı göndericem Özlemcim sana. Eklersin beni de

AzRASILAM canım ben sayfaları geriden takip ettim hep, çok geçmiş olsun. Okurken hissettiğim şey hep güzel bebeğinin çok sağlıklı olduğuydu yani nedense öyle doğdu içime. İnşallah sonuçlar çıkıncada birlikte sevineceğiz burda.
Bu gece bu sayfadaki herkes için de dua edeceğim mutlaka.

Bizde de tam tersi rahat olan taraf benim. İkinci hamilelik olduğu için muhtemelen böyle.

Bu gece yola çıkıyoruz biz de eşimin memleketine, Artvine. Yol malum çook uzun, acele etmeden geceleri konaklayarak gidicez ama doktorum bugün resmen gitme bence fln dedi

Sık mola verince bişey olacağını düşünmüyorum açıkcası, inşallah da olmaz :)

Yaylada kalıcaz ve elektrik bile yok. Yoldayken yazarım artık durumumu

Hayırlı kandiller anneler, bugün kontrole gittik şöyle alelacele baktı 14+1 iz bugün, erkek ama değişebilir yanıltıcı olabiliyor dedi, bu ne demek şimdi, bir oğlum var kız istiyoruz doğal olarak, ve bana ümit verici konuştu bende sanmam dedim, ama inşallah değişir bir kızımız olur bize sürpriz yapar

Canım Allah gönlüne gore versin 13. Haftada banada erkeğe benziyor dediler öyle kaldı benimde 1 oğlum var kız çok istiyordum ama kısmet Rabbim 2. Erkek nasip etti :))

Bana doktorum 13+2 de erkek dedi bugün doktorumu degiştirip başka bir doktora gittim yüzde yüz erkrk dedi bir oglum var kızım olmasını cok isterdim nasip degilmiş, siz kendinizi erkege alıştırın, degişirse süpriz olsun

Hayirli kandiller kuzum, insallah yanilmistir doktorun bence büyük bi ihtimal yanildi. 16. haftadan sonra netlesir diye düsünüyorum bu aralar cok fazla oluyor yanilmalar. Sen gönlünü ferah tut Rabbim gönlündekini nasip eder insallah.. Allahim bu mübarek gün hürmetine bizlerede hayirli saglikli kiz evlat nasip etsin insallah..

arkadaşlar facede aralık anneleri 2016 diye nurr topu gibi gizli bir grubumuz var artık bana özelden mesaj olarak face profil görüntünüzü atarsanız nasıl kolay bulabileceksem ya da davet göndericem
Face kullanmayan lar ne yapsın muhabbet den uzak mi kalacak:)

Ey Sevdigim Gönül Dostu ; Bu gün sana duam sudur ; Rabbim "Ömrüne ömür katsin, Gönlüne huzur sacsin, bu güzel günde Melekler dört yanini sarsin, derdine derman olsun, gönlüne iman dolsun, duan kabul, Iki Dünya'nda Cennet olsun... Selam ve dua ile.. Hayirli Kandiller kızlar

AzRASILAM Canım benim, bu mübarek gecenin hürmetine Allahım inşAllah bütün sıkıntısı olanların sıkıntılarını giderir. Dua et, edelim birbirimiz için. Senin isminle de dua edeceğim bu gece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…