Ben de eşimin memleketi trabzondayım. Dün akşam uçakla geldim, cesaret edemedim araba yolculuğuna. Ama konaklayarak gidilirse sorun olmaz diye düşünüyorum. Doktorum yayla yolu gibi bozuk olan yerlere gitmeme müsade etmedi o sebeple köyde duracağım bayram boyunca. Hayırlı yolculuklar şimdidenBizde de tam tersi rahat olan taraf benim. İkinci hamilelik olduğu için muhtemelen böyle.
Bu gece yola çıkıyoruz biz de eşimin memleketine, Artvine. Yol malum çook uzun, acele etmeden geceleri konaklayarak gidicez ama doktorum bugün resmen gitme bence fln dedi
Sık mola verince bişey olacağını düşünmüyorum açıkcası, inşallah da olmaz :)
Yaylada kalıcaz ve elektrik bile yok. Yoldayken yazarım artık durumumu
Canım valla ne desem bilemedim burdan da devam edilecek zatenFace kullanmayan lar ne yapsın muhabbet den uzak mi kalacak:)
Tabiki cnm en müsait zamanda eklerimHanimlar hayirli gunler
15 haftalik olduk bugun tam.
110 grm
72 cm
Cok sukur Hersey yolunda ve sonunda cinsiyeti ogrendik kizima yakisikli bir erkek kardes geliyormus 12 haftadan beri erkege benzetiyorlardi bugun netlesti
Rabbim gonlumden geceni verdi darisi siz degerli hamile arkadaslarima once saglik sonra istediginiz olur insallah.
AzRASILAM canim ismimizde belli
Muhammed Fatih eklersin musait oldugunda
Ahhh ahhhkizlar merhaba gecmisi okuyamadim cok kotuyum ben ikili testim normal cikmisti simdi dr aradi 4 li testim riskliymis hemen gel dedi aminiyosentez yada fetal dna alicaz dedi varmi ayni durumu yasayan yada duyan
Çok sevindim cnmm gözünaydınKızlar karaciğer enzimlerim düşmüş çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim
bnmki 21.haftada olacakKızlar ayrıntılı ultrason kaçıncı haftalarda yapılıyor?
Tabiki cnm gözünaydınMerhaba kızlar. Öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun, sıkıntısı olan herkes ferahlığa kavuşsun inşallah bu mübarek günün hürmetine.
Biz de bugün ikili test sonucumuzu aldık. Allaha şükür güzel çıktı vee cinsiyetimiz de belli oldu kızıma bir erkek kardeş geliyor. %99 dedi doktor ve pipiyi de gördü. Yanılma payı çok çok az dedi. Listeye ekleyebilirsin bizi de Gülden teyzesiAzRASILAM
Bende dün mutfaktan çıkamadımAzRASILAM canım sen nasılsın bugün nerelerdesin.. sen de gel facedeki gruba bekliyoruz..
Hayırlı olsun canım :)kizlar ogrendik cok sukur cinsiyetini erkekmisAzRASILAM listeye eklersim canim :)
İnşallah öyledirAzRASILAM canım ben sayfaları geriden takip ettim hep, çok geçmiş olsun. Okurken hissettiğim şey hep güzel bebeğinin çok sağlıklı olduğuydu yani nedense öyle doğdu içime. İnşallah sonuçlar çıkıncada birlikte sevineceğiz burda.
Bu gece bu sayfadaki herkes için de dua edeceğim mutlaka.
Allah gönlüne göre versin cnmmHayırlı kandiller anneler, bugün kontrole gittik şöyle alelacele baktı 14+1 iz bugün, erkek ama değişebilir yanıltıcı olabiliyor dedi, bu ne demek şimdi, bir oğlum var kız istiyoruz doğal olarak, ve bana ümit verici konuştubende sanmam dedim, ama inşallah değişir bir kızımız olur bize sürpriz yapar
Çok teşekkür ederimAzRASILAM Canım benim, bu mübarek gecenin hürmetine Allahım inşAllah bütün sıkıntısı olanların sıkıntılarını giderir. Dua et, edelim birbirimiz için. Senin isminle de dua edeceğim bu gece.
Canım nerelerin göğüs karın ise normalÖNEMLİİİİİİİİİİİİ!!!!!! Arkadaşlar, vücûdunda aşırı kaşıntısı olan, kızaranlar var mı aranızda? Benim günlerdir kaşınıyor her yerim, gebelik alerji oldum galiba. Yırtacağım artık kaşımaktan. Ne yapsam fayda da etmiyor.
Günaydın cnmmmGünaydın iyi haftasonları olsun arkadaşlar..
Gunaydinn:)ben hamileligin basindan beri tam 5 kilo aldim cok istahliyimGuzel hafta sonlari
Kilolar ne durumda hanimlar
Ben hamileligin basindan beri 1 kilo verdim sizlerde durumlar ne
Buaydan sonra hizla kilolar gelcek 3. Ayi kilosuz atlattigima cok seviniyorum
Günaydın cnmmmGuzel hafta sonlari
İnşallah son bakan prof içime su serpti
Oooo normalde kg problemin yok o zaman ne güzelGunaydinn:)ben hamileligin basindan beri tam 5 kilo aldim cok istahliyim
Gunaydinn:)ben hamileligin basindan beri tam 5 kilo aldim cok istahliyim
Ben tam 3 kilo almışım canımGuzel hafta sonlari
Hayirli kandiller kuzum, insallah yanilmistir doktorun bence büyük bi ihtimal yanildi. 16. haftadan sonra netlesir diye düsünüyorum bu aralar cok fazla oluyor yanilmalar. Sen gönlünü ferah tut Rabbim gönlündekini nasip eder insallah.. Allahim bu mübarek gün hürmetine bizlerede hayirli saglikli kiz evlat nasip etsin insallah..
Amin Allah razi olsun canim bakalim Bayramin ilk günü nasipse ögrenicem bende. Benim iki oglandan sonra Allahim verirse Kiz olacak. Sende ücüncüyü denersin kuzum :) tabi Rabbim gönlüne göre versin. Allahtan umut kesilmez bakarsin bi Sürpriz olur ve bidahaki gittiginde Doktor Kiz der.. Face grubuna istek yolladim canim..Aminn inşallah, ama sanmıyorum ya, zaten hiç kızım olacak gibi hissetmiyordum, çok istiyoruz ama hep dedim kesin yine erkek olur diye :) yine de pipi resmi görene kadar şüphem olacak orası ayrı :))) inşallah sen sevinirsin kız müjdesi alırsın, bu arada Face grubunda var mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?