2016 Aralık Anneleri

suada 84 Canım güzel sonuç gelir inşAllah. 2'li iyiyse zaten iyi gelir inşAllah. En güvenilir 2'li test çünkü. Ben 2'li, 3'lü, 4'lü ne varsa yaptırdım. Allahım korktuğumuzla sınamasın.

ÖNEMLİİİİİİİİİİİİ!!!!!! Arkadaşlar, vücûdunda aşırı kaşıntısı olan, kızaranlar var mı aranızda? Benim günlerdir kaşınıyor her yerim, gebelik alerji oldum galiba. Yırtacağım artık kaşımaktan. Ne yapsam fayda da etmiyor.

Eşimi ikna ettim sonundaaaaaaa Bayram'dan sonra gidecektik ama Yarın sabah cinsiyet için doktoruma gidiyoruz inşallah gösterir bebitomm çoook merak ediyorum biriciğimiii 21 gün oldu artık dayanacak gücüm kalmadı.Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbin Hayrlı haberlerle dönmeyi nasip etsin hepimize inşa Allah

Bu arada bugün 15+4 oldum inşallah gösterir cinsiyetini bebeğim ,her gittiğimde bacaklarını karnına çektiği için belli olmuyordu inşallah yarın gösterir

Ben de eşimin memleketi trabzondayım. Dün akşam uçakla geldim, cesaret edemedim araba yolculuğuna. Ama konaklayarak gidilirse sorun olmaz diye düşünüyorum. Doktorum yayla yolu gibi bozuk olan yerlere gitmeme müsade etmedi o sebeple köyde duracağım bayram boyunca. Hayırlı yolculuklar şimdiden

Tabiki cnm en müsait zamanda eklerim
Adı çok güzel maşallah

kizlar merhaba gecmisi okuyamadim cok kotuyum ben ikili testim normal cikmisti simdi dr aradi 4 li testim riskliymis hemen gel dedi aminiyosentez yada fetal dna alicaz dedi varmi ayni durumu yasayan yada duyan
Ahhh ahhh
Aynı yoldan geçtim
Güzel bir tecrübe öğrendimki sanmıyorum bir daha hamilelik sadece 2li test yaptrcam
Birde ayrıntılı usg
Bende aynı sen gibi cnm 2li temizsegerek yok onlara bzm dr ne akla hizmetse 3lüyü yaptrdı riskli çıktı
Çarşamba günü amniyosentez oldum bende
Drum yapmak istemedi çünkü 2li test güvenirliği %80 3lü ve 4lü %60 ikili test temzse güvenirliği az olan bir teste ne gerek var dedi
Mantıklıda
Ama işte aklına kurdu düşürdüler
Bende çarşamba günü amniyosentez oldum
Şimdi sıra sonuç beklemede

Kızlar karaciğer enzimlerim düşmüş çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim
Çok sevindim cnmm gözünaydın

Kızlar ayrıntılı ultrason kaçıncı haftalarda yapılıyor?
bnmki 21.haftada olacak
20-24 arası olur

Tabiki cnm gözünaydın

AzRASILAM canım sen nasılsın bugün nerelerdesin.. sen de gel facedeki gruba bekliyoruz..
Bende dün mutfaktan çıkamadım
İşe gitsem bu kadar yorulmazdım
Sorduğuniçin saol
Ara ara baktım ama yazacak fırsat bulamadım

kizlar ogrendik cok sukur cinsiyetini erkekmis AzRASILAM listeye eklersim canim :)
Hayırlı olsun canım :)

İnşallah öyledir
Bnmde yaptırdıktan sonra kalbime bir ferahlık geldi
Allah kabul etsin dualarıınıda

Allah gönlüne göre versin cnmm

Çok teşekkür ederim
Allah razı olsun. Kabul etsin tüm dualarını

Canım nerelerin göğüs karın ise normal
Ama genelse birşey alerji yapmıştır
Şimdi nasılsın

Günaydın iyi haftasonları olsun arkadaşlar..
Günaydın cnmmm

sermed face olmayan ne yapsın demişsin
Kendi adıma ben hem oraya hem buraya yazarım cnm :)

Guzel hafta sonlari
Kilolar ne durumda hanimlar
Ben hamileligin basindan beri 1 kilo verdim sizlerde durumlar ne
Buaydan sonra hizla kilolar gelcek 3. Ayi kilosuz atlattigima cok seviniyorum

Günaydın, guzel bir haftasonu geçiririz inşallah.
Bir yakinim dogum yapti bugün bebek gormeye gideceğiz kismetse ☺

Guzel hafta sonlari
Kilolar ne durumda hanimlar
Ben hamileligin basindan beri 1 kilo verdim sizlerde durumlar ne
Buaydan sonra hizla kilolar gelcek 3. Ayi kilosuz atlattigima cok seviniyorum
Günaydın cnmmm
Benim 2.5kg ama yüksek kiloyla hamile kaldım
Can sıkıcı bir durum

AzRASILAM eminim yavrunun guzel sonuclarini alcaksin.
Dualarimiz senle ve yavrunla
İnşallah son bakan prof içime su serpti

Gunaydinn:)ben hamileligin basindan beri tam 5 kilo aldim cok istahliyim
Oooo normalde kg problemin yok o zaman ne güzel

Gunaydinn:)ben hamileligin basindan beri tam 5 kilo aldim cok istahliyim

Ilk hamileligimde 14 kilo aldim fena yiyordum hersey canim istiyodu hic unutmam kac kere ruyamda yedigim seyleri sabah kahvaltida yedigimi.
Yenmicek seyleri okadar soylim detaya inmim arkadaslarin cani ceker diye.
Bu hamileligimde zaten kizimdan kalan 7 kiloyla basladim 67 kiloyla herhalde davul gibi olcam derken cok sikintili halla hicbisey yemeden aksam edebilcek bi hamilelik yasiyorum bi yandan cok kotu bi yandada iyi oldu suan 66 kiloyum bakalim kacla tamamlicaz

Aminn inşallah, ama sanmıyorum ya, zaten hiç kızım olacak gibi hissetmiyordum, çok istiyoruz ama hep dedim kesin yine erkek olur diye :) yine de pipi resmi görene kadar şüphem olacak orası ayrı :))) inşallah sen sevinirsin kız müjdesi alırsın, bu arada Face grubunda var mısın?

Günaydın güzel anne adayları :)

Ben hamile kaldığım kiloya geri döndüm, 59 um şu anda, ilk 3 ay kaybettiğim kiloyu geri aldım. İnşallah çok fazla almam

Amin Allah razi olsun canim bakalim Bayramin ilk günü nasipse ögrenicem bende. Benim iki oglandan sonra Allahim verirse Kiz olacak. Sende ücüncüyü denersin kuzum :) tabi Rabbim gönlüne göre versin. Allahtan umut kesilmez bakarsin bi Sürpriz olur ve bidahaki gittiginde Doktor Kiz der.. Face grubuna istek yolladim canim..

azrasilam canim kacti risk benim1/151 151 hamileden bir tanesi dawn yani aminiyosentez cok riskli gerek yok dedi eger maddi durumun iyiyse fetal dna yani sadece kan alinrak yapilabiliyormus dr un bahsettimi bu yontemeden hic..biz gerekli ayarlamalari yaptık pazartesi fetal dna yaptiracagiz ama cok uzgunum aglamaktan bitmis durumdayim...allah kimseye yasatmasin bunuda yasadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…