Valla biz anlayamadık canım hatta doktor bile ışık var apış arasında parlaklık dedi ama ne pipi gördük ne bişey doktorumun tecrübesine güveniyorum bakalım ama olmasada canı sağ olsun kızçem de olsaydı çok mutlu olurum kesin belli olsunda eli ayağı düzgün olsun yeter15+ 1 de bizde erkek olduğunu öğrendik. Ben bile anladım.doktor çok güzel pozlar verdi dedi.
Kizlar 17. Haftamdayim ilk bebegim karnimda hala hic sislik yok. Acaba sizde durumlar nasil.ne zaman sisecegiz. Yada gobusu az da olsa buyuyen varmi
Amin canım allah tüm yavruları sağlıkla kavustursun.Bu pozlari bizim artisler niye vermiyo
Buarada allah saglikla versin yavrusunuzu
İlk hamilelikte geç çıkıyor. Benim 2. Hamileligim bir anda cikiverdi. Annem 2 gun görmemiştim 2 günde belli olmuş baya buyumus dediKizlar 17. Haftamdayim ilk bebegim karnimda hala hic sislik yok. Acaba sizde durumlar nasil.ne zaman sisecegiz. Yada gobusu az da olsa buyuyen varmi
Amin canım allah tüm yavruları sağlıkla kavustursun.
Benim çocuklar hep böyle. Kizimdayken de doktor bacakları açmış oturuyor derdi her gidişimde 5 yaşına geldi hala aynı. Küçükken bebek arabasi nda da aynı bacakları açıp oturururdu yoldan geçenler çocuğa bak derlerdi.
Şimdi oğlan da aynı açmış bacakları yatıyor.
Bu rahatlik nerden geliyo anladım.
İnşallah bu sefer o kadar bekletmez daha erken öğrenirsin.Masallah kuzulara
Kizimda 7. Ayimin icinde net kiz dediler.
Korkuyorum buda oyle olcak diye :)
Ben de eşimin memleketi trabzondayım. Dün akşam uçakla geldim, cesaret edemedim araba yolculuğuna. Ama konaklayarak gidilirse sorun olmaz diye düşünüyorum. Doktorum yayla yolu gibi bozuk olan yerlere gitmeme müsade etmedi o sebeple köyde duracağım bayram boyunca. Hayırlı yolculuklar şimdiden
Kızlar akşam üzeri mideme bir kramp girdi öldüm ağrıdan resmen ağladım bağıra bağıra sırt kemiklerin bile koptu sanki bir kere daha böyle olmuştu serum yemistim iki şişe eşim doktorumuzu aradı durumu anlattı gaz sıkışmasıdır dedi hap verdi iki saat sonra geçti ama kendimi okadar sıktım ağrıdan hala sızlıyor kemiklerim esimde bunaldi artık iyice sizde böyle kramplar oluyor mu ?
Kilolardan bahsetmişsiniz kızlar, benim 2. hamileliğim ilkinde bu dönemlerde 3-4 kilo almıştım, alyansım olmamaya başlamıştı. Her hamilelik ve her hamilelik metabolizması çok farklıymış gerçekten bunda hala kilo almadım ki aynı şekilde besleniyorum ve ne elim ne de ayağım henüz şişmedi.
Ben aç karnına birazcık meyve suyu ile sabah 5 te filan alıyorumKızlar günaydın.. Demir ilacını Nasıl alıyorsunuz ? Sabah akşam mı yemekten önce veya sonra mı ?
Vitaminler bulantı yapıyosa gece yatmadan alın kızlar uykudayken kana karışsınEleviti 12. Haftada verdi doktorum zaten mide bulantım vardı hiç içemedim hala da içemiyorum. Ne yapayım vitamin almadan tamamlayacağım sanırım. Çok şükür her türlü meyve, sebze, et, süt ürünü severek yiyorum ordan alırım artık vitamini diye düşünüyorum
çok geçmiş olsun canım benimde dün çok karnım ağrıdı gazmıydı neydi bilemedim ama tüm gün yattım gece cam açık üstümde açık yatıyorum ondanmı oldu acaba bilmiyorum hiçKızlar akşam üzeri mideme bir kramp girdi öldüm ağrıdan resmen ağladım bağıra bağıra sırt kemiklerin bile koptu sanki bir kere daha böyle olmuştu serum yemistim iki şişe eşim doktorumuzu aradı durumu anlattı gaz sıkışmasıdır dedi hap verdi iki saat sonra geçti ama kendimi okadar sıktım ağrıdan hala sızlıyor kemiklerim esimde bunaldi artık iyice sizde böyle kramplar oluyor mu ?
kızlar gunaydın bır sorum olucaktı ayrıntılı ultrason kacıncı hafta yapılıyor benım doktorum ızne ayrıldı 1 ay gıttıgım hastanede 290 tl fıyat verdıdevlette yaptrmayı dusunuyorum Anadolu yakasında hangı devlet hastanelerı yapıyor acaba hangı bolumden almam lazım ??ona gore randevu alıcam
Kizlar 17. Haftamdayim ilk bebegim karnimda hala hic sislik yok. Acaba sizde durumlar nasil.ne zaman sisecegiz. Yada gobusu az da olsa buyuyen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?