2016 Aralık Anneleri

Kızlar günaydın.. Demir ilacını Nasıl alıyorsunuz ? Sabah akşam mı yemekten önce veya sonra mı ?
Canım demir ilacını ben hamilelikten önce tek şişelerde surup olarak içiyordum
Vakit önemli değil demişti doktorum sadece ilaçtan 2 saat önce ve 2 saat sonra süt ve süt ürünleri kullanmak yasakti o kadar
Şimdi de devit3 diye bir damla var kahvaltı yaparken ekmegin üstüne damlatiyorum öyle içiyorum bi uyarıda bulunmadı doktor.

valla canım aft için kan verdim sonucu getirince bakarız dedi doktor tekrardan bayramdan sonra olucak muhtemelen ,yine emin konuşmadı doktor hep bi muallakta kalıyoruz ya 16+5 günlük bebişin pipisi çıkmaz mı
gösteremedi doktor ama yine %80 erkek dedi anlamadım valla bizde herkese söyledik erkek diye
kimse umrumda değil de değişirse de yeterki kesinlik kazansın artık.

Ikra meyra
Canim bu bebisin tam olarak neresi canm ya anliyamiyorun ben annemde ayaklari ortasinda pipisi dedi siz daha biliyosunuz
Musaitsen bi bakarmisin

Kızlar günaydın.. Demir ilacını Nasıl alıyorsunuz ? Sabah akşam mı yemekten önce veya sonra mı ?
bende akdeniz anemisi var ama doktor yinede demir için yazdı kanını da yükseltir belki dedi şurup şeklinde tek tüplerde 1 gün tek tüp bi gün 2 tüp içiyorum ve yemekten 2 saat önce alıyorum

Sorma benim 2. Bebis o yuzden cok daha merak var cinsiyet konusunda
:)
Rabbim tabikide once saglik ve hayirli evlad versin sonrada gonlumuzdekileri.
Bana 13 haftada erkege benziyo dedi
15 haftadada %80 %90 erkek ama net resim almadan kesin diyemiyorum bayramdan sonra bakalim dedi.
Bakalim hayirlisi

Kızlar decavit yutunca midem acayip bulanıyor ve kusuyorum 3 gündür almıyorum rahatım elevit de aynı etkiyi yapar mı acaba böyle bi durum yaşayan var mı

Benim ilk canım cinsiyet fark etmiyor sağlıklı olsunlar da ama ben artık erkek diye bakıyorum, sende öyle bak :)aynılarını bana söyledi bence ikisi de erkek..

Kızlar decavit yutunca midem acayip bulanıyor ve kusuyorum 3 gündür almıyorum rahatım elevit de aynı etkiyi yapar mı acaba böyle bi durum yaşayan var mı
Eleviti 12. Haftada verdi doktorum zaten mide bulantım vardı hiç içemedim hala da içemiyorum. Ne yapayım vitamin almadan tamamlayacağım sanırım. Çok şükür her türlü meyve, sebze, et, süt ürünü severek yiyorum ordan alırım artık vitamini diye düşünüyorum

15+ 1 de bizde erkek olduğunu öğrendik. Ben bile anladım.doktor çok güzel pozlar verdi dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…