- 20 Kasım 2014
- 452
- 659
- 103
- 30
Canım demir ilacını ben hamilelikten önce tek şişelerde surup olarak içiyordumKızlar günaydın.. Demir ilacını Nasıl alıyorsunuz ? Sabah akşam mı yemekten önce veya sonra mı ?
valla canım aft için kan verdim sonucu getirince bakarız dedi doktor tekrardan bayramdan sonra olucak muhtemelen ,yine emin konuşmadı doktor hep bi muallakta kalıyoruz ya 16+5 günlük bebişin pipisi çıkmaz mıValla bende drdan ciktim bi sevinc bi nese kesin erkek diye bizim drda %80 %90 erkek ama bayramdan sonra dahada net bi resim veririm dedi.
Sonra buraya geldim aman allahim cogu kisinin yanilmali olmus suanda muallakta kaldim herkesede erkek dedim insallah sonuc degismez
:)
Ne zaman bi sonraki kontrolun
bende akdeniz anemisi var ama doktor yinede demir için yazdı kanını da yükseltir belki dedi şurup şeklinde tek tüplerde 1 gün tek tüp bi gün 2 tüp içiyorum ve yemekten 2 saat önce alıyorumKızlar günaydın.. Demir ilacını Nasıl alıyorsunuz ? Sabah akşam mı yemekten önce veya sonra mı ?
valla canım aft için kan verdim sonucu getirince bakarız dedi doktor tekrardan bayramdan sonra olucak muhtemelen ,yine emin konuşmadı doktor hep bi muallakta kalıyoruz ya 16+5 günlük bebişin pipisi çıkmaz mı
gösteremedi doktor ama yine %80 erkek dedi anlamadım valla bizde herkese söyledik erkek diye
kimse umrumda değil de değişirse de yeterki kesinlik kazansın artık.
Benim ilk canım cinsiyet fark etmiyor sağlıklı olsunlar da ama ben artık erkek diye bakıyorum, sende öyle bak :)aynılarını bana söyledi bence ikisi de erkek..Sorma benim 2. Bebis o yuzden cok daha merak var cinsiyet konusunda
:)
Rabbim tabikide once saglik ve hayirli evlad versin sonrada gonlumuzdekileri.
Bana 13 haftada erkege benziyo dedi
15 haftadada %80 %90 erkek ama net resim almadan kesin diyemiyorum bayramdan sonra bakalim dedi.
Bakalim hayirlisi
Benim ilk canım cinsiyet fark etmiyor sağlıklı olsunlar da ama ben artık erkek diye bakıyorum, sende öyle bak :)aynılarını bana söyledi bence ikisi de erkek..
Eleviti 12. Haftada verdi doktorum zaten mide bulantım vardı hiç içemedim hala da içemiyorum. Ne yapayım vitamin almadan tamamlayacağım sanırım. Çok şükür her türlü meyve, sebze, et, süt ürünü severek yiyorum ordan alırım artık vitamini diye düşünüyorumKızlar decavit yutunca midem acayip bulanıyor ve kusuyorum 3 gündür almıyorum rahatım elevit de aynı etkiyi yapar mı acaba böyle bi durum yaşayan var mı
Hadi canm insallah pipili bonibonlar gelir
yerim ben o bonibonları
Canim anlamadim ama baska usg varsa bir tahmin ederim tatlim :))Ikra meyra
Canim bu bebisin tam olarak neresi canm ya anliyamiyorun ben annemde ayaklari ortasinda pipisi dedi siz daha biliyosunuz
Musaitsen bi bakarmisin
Eki Görüntüle 1855141
Bende senin gibiyim daha 17 bitmedi 6 kgAllahımm 6 kilo almışım 19+2 deyim 40 haftaya kadar kaç olucam kim bilir
Inşallah canım etiketle benide merak ederim , hayırlı bayramlar. .Baska bi dr a muayne olcam bayram sonrasi netlesir umarim bende seni takip etcem hayirli haberler insallah canim.
Hayirli bayramlar Arkadaslar simdiden
Canim anlamadim ama baska usg varsa bir tahmin ederim tatlim :))
15+ 1 de bizde erkek olduğunu öğrendik. Ben bile anladım.doktor çok güzel pozlar verdi dedi.valla canım aft için kan verdim sonucu getirince bakarız dedi doktor tekrardan bayramdan sonra olucak muhtemelen ,yine emin konuşmadı doktor hep bi muallakta kalıyoruz ya 16+5 günlük bebişin pipisi çıkmaz mı
gösteremedi doktor ama yine %80 erkek dedi anlamadım valla bizde herkese söyledik erkek diye
kimse umrumda değil de değişirse de yeterki kesinlik kazansın artık.
ErkekCanim cok saol 15 haftalik resmimiz sadece kafa ve attigim o goruntu.
13 haftalik resmini atiyorum
Eki Görüntüle 1855208
15+ 1 de bizde erkek olduğunu öğrendik. Ben bile anladım.doktor çok güzel pozlar verdi dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?