Kalsiyum haftada bir kez alıyorum canım magnezyumun ayrı ilacı oluyomu? Muz ve sütü hamile kaldığımdan beri yiyip içiyorum ama yoğurtla pek aram yokKalsiyum ve magnezyum eksikliğinden oluyor Dedi doktorum. Bol muz, kivi, süt, yoğurt Yemeni tavsiye ederim
ayyy ne kadar güzellllll Allah bağışlasın bende 2. Çocuğum ikiz olsun çok istiyorum Rabbim nasip ederse inşallahEvet ikiz kiz canim iki oglum var ucuncusude kiz olur belki dedik rabbim ikiz nasip etti :)) rabbim gonlune gore saglikla nasip etsin insallah %80 dediyse erkek canim :))
Rabbim gonlune gore nasip etsin insallah :))ayyy ne kadar güzellllll Allah bağışlasın bende 2. Çocuğum ikiz olsun çok istiyorum Rabbim nasip ederse inşallah
Oh maşallah canım ne güzel büyük bir aile oldunuz tebrik ederimEvet ikiz kiz canim iki oglum var ucuncusude kiz olur belki dedik rabbim ikiz nasip etti :)) rabbim gonlune gore saglikla nasip etsin insallah %80 dediyse erkek canim :))
Evet magnezyum için ayrı ilaç oluyor. Ama çok kasılman yoksa doğal yollardan almaya çalış derimKalsiyum haftada bir kez alıyorum canım magnezyumun ayrı ilacı oluyomu? Muz ve sütü hamile kaldığımdan beri yiyip içiyorum ama yoğurtla pek aram yok
Maşallah canım.inşallah sag salim kucağımıza da alırız inşallah.Cok sukur iyiz canim 21+6 gunluk olduk sukur bugunlerimize rabbim tamamina erdirsin cumlemize saglikla insallah
Son bi haftadır gün aşırı oluyo gece uykuda hergün 1 tanede maden suyu içiyorumEvet magnezyum için ayrı ilaç oluyor. Ama çok kasılman yoksa doğal yollardan almaya çalış derim
Bana doktorum denize girebilirsin havuza girme demişti. Islak mayo ile oturmamaya çalış demişti bir de. Yanımda yedek mayo ile gidiyordum.günaydın hayırlı kandiller arkadaşlar.. rabbim bütünn dualarımızı kabul etsin bugün inşallah.. bişey soruam bayramdan sonra allah izin verirse tatile gidicez havuza giren var mı hamilelik döneminde denizi pek sevmem havuzdan da tedirginim dr a sordum aslında enfeksiyon alsan da bebeğe geçmez sende kalır dedi gir dedi ama sizden de soran danışan var mı napıcaksınız bi deyiverin
Günaydın. ..Günaydın ..
Beni her zamanki gibi uyku tutmadı. .
Kızım ve ben uyandık babamiz uyuyor. ..
Çok beklemistim ya tatil olsun uyuyacağım diye. .
Ama yok gözümü bi kere açtım mi bi daha ugrassam da uyuyamiyorum. .
Canım ben hamileligimin başından beri bir kere kusmadım midem bulandı ama kusma hiç olmadı yalnız son 2 haftadır tekrardan bulantı başladı daha az daha sağlam bulantı buGünaydın annişler 15. Haftaya girdim gireli azaldığını hissettiğim mide bulantılarım beter şekilde geri döndü allahım ne yesem 15 dakika sonra beni terkediyor artık öle alıştım ki bi kaçgün iftara gittiğimiz yerler allahtan benim taraf yoksa resil olucam lavabo nerde demekle geciyor aneroksiya olmaktan korkuyorum asosyal olucam bu gidişle eşim arada farkediyor gene mi ya bunakşam dedi artık götürmeyecem seni bi yere bayramda bi anne gideriz okadar sana da yazık dedi kayın validem yapıyor zaten yemekleri sağolsun bütün ramazan ordaydık ama ben bu hafta artık Nirvana ya ulaştım dün bir süt ile süt dilimi yedim resmen çıkarmamak için ağladım sonuç hüsran tıpçı kuzenimi aradım son sınıf abla sakın kullanma dedi mide bulantısı ilaçlarını yeterki ye kus dedi ama çözüm değilki dr da verdi ilaç ama kullanma demişti bayram rezil benim o belli artık
Ben hep kustum sabah kahvaltı yapıyordum ama saat 11 oldumu tek bir lokma yada çay vs görsem çıkarıyordum akşam 11 kadar taki 12. Hafta baktım bulantı durdu öle arada sırada aşırı kokuya yada sıcaklığa tepki ama 15. Haftaya girdiğim gün kabus bildiğin kabus sabah kahvaltı yaptım sanki lunaparkta tepetaklak gezdiriyorlar hadi koş wc ye ay dedim meyvA yiyim oda gitti akşama kadar su ile idare ettim iftar yemeği kayınvalidem diyor sen kusucam diye şartlıyorsun kendimi bende kırıldım biraz ne alaka diye neyse çorba içtim başladı balkona çıktım gezindim yok yok ve gitti o da anladı yani içimde kurt var gibi kıpır kıpır daha mideye inmedrn sinyal gidiyor yeme anneeeee diyeCanım ben hamileligimin başından beri bir kere kusmadım midem bulandı ama kusma hiç olmadı yalnız son 2 haftadır tekrardan bulantı başladı daha az daha sağlam bulantı bu
Bilmiyorum canım % 80erkek dedi ama bi dahaki geldiğinde kesin deriz dedi inşallah değişmez eşim gitti arabalar bile aldı çok hevesli sağlıklı olsun da benim için hiç fark etmez 2.için bile oda erkek olsun diyor :) inşallah canım , bi erkek bi kız süper olur tabi Allah bilir artık,
Seninde ikiz kız demek oyy ne mutlu bi anda büyürler ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?