- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Anladım canım evet içini temizliyor larmış öyle okudumBen doguma girdigimde 39 haftaliktim. Normal dogum gunune 1 hafta kalmisti.
Lavman ne oluyor icini temizlememi oluyor. Yaptilarsa bile hic farkinda degildim cunku asagi tarafimi hic hissetmiyordum.
Yok cnm 20 temmuz gibi bekliyoruz inşallahBende öyle düşünüyorum canım son dakka golleri olmuştur hep hayatımda herşeye de hazırlıklıyım diğer yandan. Sağlıklı olsunlar kuzucular canım sen naptın sonuç pazartesi mi çıkıyor
Amin cnm inşCanim cok uzuldum. Ne diye egitim bilmmiyorum. Allah sana en hayirli zamanda saglikla nasip etsin insallah.
Canım çook üzüldüm çok zor gerçekten ama endişelendim nasıl anladın kalbi durduğunu dün aniden burnum kanadı çok sonra yatakta hep sol tarafım ani sancıyla uyandırdı endişe duydum nasıl anladığını yazarsan canım iyi olur inan çok Üzgünüm Allah sabır versin tez zamanda tekrardan bu duyguyu tatdırsın
Amin cnm inş gerçekten çok zoorÇok geçmiş olsun. .
Çok zor bi durum.. Allah baska acı göstermesin. . Inşallah yeri en kisa zamanda dolar..
İnş cnm ;(Allah sabir versin, cok geçmiş olsun.
Insallah en kisa zamanda saglikla tekrar bebeginiz olur
Amin cnm inşAllah sabır versin . En kısa zamanda da kucağıni doldursun inşallah.
İnş cnm annelik gerçkten çok zormuş bundada vardır bi hayır...Allah sabırlım versin inşallah Allah en yakın Zaman'da hayırlı bi Melek'le doldursun inşallah
Çok zor evet evlat acısı ama Allah sabrını da verecek inşallah
Dün akşam benimde karnım şişti semsert oldu yemek yemedim ayran içtim daha beter oldum normal pıtır pıtır oynayan bebiş hiç hissetmedim çok şükür gece soda içtim uyumuşum sabah karnımda immiş ancak şimdi hissediyorum ama Allah korusun bişey Nasıl anlıyacağız bilmiyorum
Amin cnm inş dua edin banada olur muDün okudum ama yazamadım içim el vermedi elim gitmedi
Tekrar girmedim bile hiç
Çok üzüldüm Allah güç kuvvet versin inşallah tekrardan en kısa zamanda olurbizede yazarsın
Hadi inşallah güzel haberlerle canım benimYok cnm 20 temmuz gibi bekliyoruz inşallah
Olur en kısa zamanda inşallah ve tekrar yaşamazsınAmin cnm inş dua edin banada olur mu
Hem aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum hemde tekrardan hemen olsun istiyorum...
Rabbim tez sağlıkla bir dönemi yaşatsın sana canım gerçekten tarifi yoktur üzüntünün ama her şer de mutlaka bi Hayır görmüştür Yaradan herşey gönlünce olsun. .Canım aslında brlirgin bir durum yoktu anlamam için doktora 4 gün önce gittiğim halde bayram tatili uzun diye tekrar gitmek istedim kontrol amaçlı hatta doktor kızdı niye geldin diye ama içimde bir hzursuzluk vardı sadece ve malesef hisslerim beni yanıltmadı
çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda bu acına ilaç olacak yeni bir minik düşer rahmineCanım aslında brlirgin bir durum yoktu anlamam için doktora 4 gün önce gittiğim halde bayram tatili uzun diye tekrar gitmek istedim kontrol amaçlı hatta doktor kızdı niye geldin diye ama içimde bir hzursuzluk vardı sadece ve malesef hisslerim beni yanıltmadı
bende hemen geçsin istiyorum şu günler 35 olmasa da bi 26 27 leri görelim gerisi gelirSıkıldım kızlar ya 10 gündür yatıyorum işe de gidemicem haftaya .. Bi geçseydi şu günler de 35. Haftaları gorseydik...
Canım ben daha erken dönemde yaşadım . geçen yıl 8 haftalikken bebegim den ayrıldım. Şimdi allah yeniden nasip etti. İnsallah sana da yeniden nasip eder.Amin cnm inş dua edin banada olur mu
Hem aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum hemde tekrardan hemen olsun istiyorum...
Aynen canım evde öyle yatıyorum başım da ağrıyor çok bugün zaman su gibi geçse de bebişleri kucağımıza alsak ...Sıkıldım kızlar ya 10 gündür yatıyorum işe de gidemicem haftaya .. Bi geçseydi şu günler de 35. Haftaları gorseydik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?