2016 Aralık Anneleri

Mrb arkadaşlar, geçmiş Bayramınız kutlu olsun
Dün bizde cinsiyetimizi öğrendik, bir kızım vardı bir tane daha geliyor. Çok isterdim bir oğlum olsun, kısmet değilmiş. Çevremdeki herkes erkek olacak dedi, ama tutmadı. Dün çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş, sağlıcakla gelsin minnoşum inşallah.

Canım aslında brlirgin bir durum yoktu anlamam için doktora 4 gün önce gittiğim halde bayram tatili uzun diye tekrar gitmek istedim kontrol amaçlı hatta doktor kızdı niye geldin diye ama içimde bir hzursuzluk vardı sadece ve malesef hisslerim beni yanıltmadı

İnş cnm annelik gerçkten çok zormuş bundada vardır bi hayır...
Ben sadece tedirgindim yoksa hiç bir belirti yoktu malesef

Dün okudum ama yazamadım içim el vermedi elim gitmedi
Tekrar girmedim bile hiç
Çok üzüldüm Allah güç kuvvet versin inşallah tekrardan en kısa zamanda olur bizede yazarsın
Amin cnm inş dua edin banada olur mu
Hem aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum hemde tekrardan hemen olsun istiyorum...

Rabbim tez sağlıkla bir dönemi yaşatsın sana canım gerçekten tarifi yoktur üzüntünün ama her şer de mutlaka bi Hayır görmüştür Yaradan herşey gönlünce olsun. .

çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda bu acına ilaç olacak yeni bir minik düşer rahmine

Amin cnm inş dua edin banada olur mu
Hem aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum hemde tekrardan hemen olsun istiyorum...
Canım ben daha erken dönemde yaşadım . geçen yıl 8 haftalikken bebegim den ayrıldım. Şimdi allah yeniden nasip etti. İnsallah sana da yeniden nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…